Boodschap aan de Joden-boycotters van de Europese Unie: Dank u!

Screenshot_60

(Door: Erwin Blank – Vertaling: Brabosh)

Ik heb een boodschap voor de EU, een klein stukje van de Israëlische geschiedenis waarvan ik geloof dat die heel toepasselijk is op dit moment na zijn boycot van alle Israëlische bedrijven, producten en diensten die gevestigd zijn in Judea en Samaria en Jeruzalem.

U moet weten dat de geschiedenis van het boycotten van het Joodse volk niet nieuw is, maar ik zal niet stilstaan bij het verre verleden. Ik neem u mee naar 1 april 1933.

Op die dag besloot de nazi-partij (NSDAP) die de controle had gegrepen over de Duitse natie, om een massale boycot te lanceren tegen alle Joodse bedrijven, vrije beroepen zoals artsen en tandartsen en goed opgeleide mannen en vrouwen die aan de Duitse universiteiten en hogescholen onderwezen. Dit was de primaire en eerste gouvernementele antisemitische daad van de nieuwe regering – en waartoe heeft die boycot geleid?

Lees verder>>>
LIKOED

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in antisemitisme, EUSSR, Hypocrisie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat. Bookmark de permalink .

13 reacties op Boodschap aan de Joden-boycotters van de Europese Unie: Dank u!

 1. Cathja zegt:

  Wat een goed geschreven artikel!
  Sterke mensen, het Joodse volk! Respect voor hen. Respect voor hun verdraagzaamheid en hulp aan hun medemensen, terwijl ze zelf vaak op een zeer negatieve manier worden bejegend.
  De wereld heeft ontzettend veel te danken aan de Joden. Tal van uitvindingen zijn door hen gedaan, waar de wereld van kan profiteren! Geen land wat bij hen in de schaduw kan staan. Een Israëli kan trots zijn op zijn volk en vaderland.

  Wij staan voluit achter dit fantastische land, en steunen ze zoveel als mogelijk is. Zo steunt ons gezin het project Idan. Dat is een onvruchtbare plek midden in de Arava, waar jonge mensen onder zeer moeilijke omstandigheden diverse gewassen verbouwen. Inmiddels zijn er al vele hectare bodem ontwikkeld en zijn er kassen geplaatst. Het leven voor deze jonge mensen is zwaar!
  Wij hebben veel respect voor dit project, en voor de mensen die proberen onder zware omstandigheden een stukje woestijn vruchtbaar te maken.

  Begin deze week was ik bij Albert Heijn, en zag tot mijn vreugde dat er fruit werd verkocht uit Israël! Geen verdere mededelingen of zo, dus ik heb een flinke hoeveelheid ingeslagen! Fruit uit Israël is van zeer goede kwaliteit. Denk aan de Jaffa’s. Mijn favorieten!

  Wij kunnen veel voor Israël betekenen. Niet als land, want Nederland kun je eigenlijk geen vriend meer noemen. Maar ieder voor zich kan wel iets doen. Alle beetjes helpen, en laten zien dat er echt nog mensen zijn die Israël een warm hart toedragen!

  Shalom Israël!

  Like

  • Japio zegt:

   Volledig mee eens Cathja, het is een bijzonder volk. Er is geen Arabisch land dat zelfs niet in de schaduw van Israël kan staan. En dan te bedenken dat men zich keert tegen uitgerekend dit land.

   Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Begin naast artikelen afkomstig uit Israël te kopen meteen Nederland op welke manier dan ook te boycotten.

  Like

 3. guusvelraeds zegt:

  Voor iedereen die Israël een warm hart toedraagt is bovenstaand boek een must. Te gebruiken als naslagwerk en als basis elke anti-zionist figuurlijk op zijn bek te slaan.

  Een voorproef uit dit boek.

  Hoofdstuk 50, ISLAM

  De Palestijnse fabel:
  Het is een conflict om land, het heeft niets te maken met de Islam of Jodenhaat.

  Het Palestijns-Israëlisch conflict is begonnen door de Palestijnse leider groot-moefti Amin Al-Hoesseini, in de jaren twintig van de vorige eeuw. De islamitische grootmoefti was een fanatieke aanhanger van de moslimfundamentalistische Moslim Broederschap. Zijn beweging verspreidde massaal folders met teksten als:

  “”Arabieren, vergeet niet dat sinds mensenheugenis de Jood de grootse vijand is, van je voorouders en van jullie. Laat je niet door hem verleiden, want hij is het die Christus – vrede zij met Hem – martelde en die Mohammed – vrede en aanbidding zij met Hem – vergiftigde. En nu wil hij jullie weer slachten, net zoals in het verleden!””

  Het conflict heeft dus vanaf het begin een stevig religieuze basis.

  In 2005 won Hamas bij de Palestijnse verkiezingen de meerderheid van het aantal parlementszetels. Hamas is eveneens moslimfundamentalistisch.

  Zo zegt het Handvest in artikel 8:

  “”Allah is het doel, de profeet het model, de Koran de grondwet, Jihad de manier en de dood voor Allah de mooiste der wensen””.

  En artikel 28 zegt:

  “”Israël, Jodendom en de Joden dagen de islam en de moslims uit.””

  Ook het in naam niet-religieuze Fatah is antisemitisch bezig. Op 9 januari 2012 sprak moefti Mohammed Hoessein een menigte toe ter gelegenheid van de 47 jarig bestaan van Fatah. De toespraak werd uitgezonden op de officiële Palestijnse televisie. Deze moefti is door de Palestijnse Autoriteit benoemd, als de hoogste Islamitische geestelijke op de West-bank:

  “”De dag des Oordeels zal niet komen totdat jij de Joden bevecht. De Joden zullen schuilen achter rotsen en bomen, maar zij zullen roepen: “”Oh Moslim,dienaar van Allah, er is een Jood achter mij, kom en dood hem.””

  Dit speelt breed in de Arabische wereld, zie de fabel: Arabisch antisemitisme. Het probleem is dat de Koran veel anti-Joodse passages bevat, zo worden Joden “”apen en varkens”” genoemd. Dat is weer terug te voeren op Mohammed die tegen de Joden in Saoedi-Arabië vocht omdat ze de islam niet wilden aanvaarden. Destijds vormden de Joden een belangrijke bevolkingsgroep, die bijvoorbeeld ongeveer de helft van de bevolking van de voor moslims heilige stad Medina uitmaakte. De Joden werden door Mohammed en zijn opvolgers echter uit het Arabisch schiereiland verdreven.

  Voor moslimfundamentalisten is Jodenhaat daarom een onwrikbaar onderdeel van hun geloof. Uit de NRC van 19 juli 2014:

  “”Professor Elchardus die het Belgisch onderzoek leidde, benadrukte dat deze Jodenhaat niet wordt veroorzaakt door het Israëlisch-Palestijnse conflict, de sociaal-economische achterstand of het opleidingsniveau, maar dat “”het antisemitisme bij die moslimleerlingen theologisch is geïnspireerd. Er is een rechtstreeks verband tussen moslim zijn en antisemitische gevoelens koesteren.””

  Gematigde moslims kunnen dit moeilijk veranderen, want de Jodenhaat en de plicht tot Jihad liggen vast in de Koran en de islamitische traditie, en die wordt als heilig beschouwd. Tevens lopen zij het risico door hier tegen te zijn dat zij door moslimfundamentalisten als ketters beschouwd kunnen worden- en daar staat de doodstraf op.

  Groot moefti van Jeruzalem Amin Al Hoesseini op bezoek bij zijn nationaal socialistische vrienden.

  Het boek te verkrijgen bij Likoed Nederland of bij uitgeverij Aspekt

  Like

 4. R.Kroonenberg zegt:

  en moge onze lichtjes te groot voor de korenmaat worden… !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 5. J. C. Th. Köhler zegt:

  Cathja,
  hier nog zo een. Van tijd tot tijd plant ik een boom in Israel (voor geïnteresseerden: bomen@jnf.nl), ik doe altijd mee aan de loterij van het Joods Nationaal Fonds (doe ook mee via: adm@jnf.nl) en koop indien mogelijk artikelen in de Israelwinkel (www.israelwinkel.nl) in Nijkerk.
  Ik weet wel dat het allemaal kleine beetjes zijn, maar vele kleintjes maken een grote.

  Dan wordt de woestijn een gaarde
  en de gaarde gelijk een woud;
  dan woont het recht in de woestijn
  en de gerechtigheid verblijft in de gaarde
  Jesaja 32: 15.16

  Shabat shalom, Cathja en shabat shalom Israel.

  j.c.th.kohler@ziggo.nl

  Like

  • Cathja zegt:

   @ J.C.Th. Köhler op 23/1 om 22:29

   Wij hebben enkele jaren geleden ook een boom geplant in een bos dichtbij Jeruzalem.
   Ik denk erover om voor onze kleinkinderen ter gelegenheid van één van hun verjaardagen ook een boom te laten planten. Ze mogen dan zelf een plekje uitkiezen. Een prachtig geschenk aan de kleinkinderen, maar vooral ook een teken van verbondenheid, en medeleven met het volk van Israël!

   Ik onderschrijf uw reactie van harte en voor de volle 100%!

   Shabat shalom, heer Köhler!
   Shalom Israël!

   Like

 6. C.A.Barstow zegt:

  Sinds WW II is er, op het proberen letterlijk te vernietigen van het Joodse volk na, in de grond der zaak nog helemaal niets veranderd, het gif van de Joden haat is overal en altijd aanwezig en doet zijn smerig werk onder aanvoering van een verachtelijke, zieke, haatdragende, zwakzinnige nazi islam ideologie en hun wereldwijd verspreide aarslikkers.
  Laat die smerige haatbaarden Israël maar proberen te vernietigen, wees er dan van overtuigd dat wij hen tot de allerlaatste islam rat zullen opsporen en vernietigen.
  Dat is ook de reden dat isis en andere islam ratten te laf zijn om Israël aan te vallen, zij weten dat hun laatste uur dan heeft geslagen!

  LEVE ISRAËL, LEVE HET JOODSE VOLK.

  Like

 7. Elena zegt:

  Alles is al geschreven wat ik wilde typen door Cathja.
  Dan de mensen die vinden dat Israel geboycot moet worden…zijn te stom om zelf te denken.
  Zij gebruiken wel diverse andere spullen door Israël uitgevonden.

  Like

 8. jantjeuitnl zegt:

  Een grof schandaal dat de EU dit doet. Dezelfde krachten achter nazi Duitsland zitten nu achter de EU. Dat betekent dat die negatieve krachten sterker zijn geworden. Hetgeen lang geleden al voorspeld is.

  Like

 9. hendrikush zegt:

  “Uw boycots hebben ons gesterkt, uw haat heeft ons verenigd en uw minachting voor de waarheid en uw toegeven aan hypocrisie en lafheid, heeft u laaghartig en reddeloos gemaakt!”

  Like

 10. Claudia M. zegt:

  Ik krijg toch wel zo ontzettend de schijt van deze Ellende Unie! Het binnenhalen van miljoenen stuks menselijk afval wat zich niet weet te gedragen en onmiddellijk eisen stelt. Onze vrije maatschappij veroordeeld en daarnaast de grootste gotspe dat wij ons maar aan moeten passen. Vrouwen geen parfum, te schaars gekleed (in december!?), alcohol moet verboden worden; allemaal schuldig behalve de uitvreters met hun waanbeelden zelf!

  Ik heb Geert Wilders helemaal niet nodig om een regelrechte pleurishekel aan alles wat veeleisend import is te krijgen; dat doen ze geheel zelf! Lieve moeder, wat hebben ze ons aangedaan? Deze gaat al geruime tijd niet meer in donker over straat, als dat niet strikt noodzakelijk is. Deze winkelt ook niet meer; de lol is eraf!

  Ik denk dat ik maar eens ga zien of ik niet ook naar Israël kan immigreren, hier komt het niet meer goed.

  Like

 11. Jan zegt:

  GB, een land met het ergste antisemitische uitschot

  British doctors seek to expel Israel from World Medical Association

  Latest group calling for a boycott of Israel is a group of 71 British doctors, chairman of the Israeli Medical Association World Fellowship reveals to Knesset panel.
  ..
  Speaking to The Jerusalem Post following the Knesset discussion, Feldman said the doctors penned a letter last week to the World Medical Association seeking to expel the Israeli Medical Association, claiming that Israeli doctors carried out “medical torture” on Palestinian patients.

  “A boycott of the Israeli Medical Association would prevent Israelis from participating in medical conferences [and] publishing papers in journals, would halt funding of research and joint research endeavors, and prevent membership in other medical associations,”
  ..
  http://www.jpost.com/Israel-News/British-doctors-seek-to-expel-Israel-from-World-Medical-Association-442215

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s