Gij zult het gelijk van Geert Wilders niet erkennen

Screenshot_40

In de politiek correcte wereld wil niemand worden geassocieerd met Geert Wilders. 

(Door: Afshin Ellian)

Er is een nieuw beginsel van politieke correctheid in het leven geroepen. De hoofdzonde in deze wereld: associatie met PVV-leider Geert Wilders.

Politieke correctheid is ondenkbaar zonder een onderliggend systeem van waarheden. Wie fragmentarisch naar de werkelijkheid kijkt, kent geen politieke correctheid. Fragmentarische aanschouwers zijn niet vertrouwd met het systeem dat het geheel ordent of representeert.

Het geheel van een politiek systeem wordt bewaakt door de dragers ervan in een stelsel van denken over normen en waarden. Dit systeem kan niet functioneren zonder waarheden.

Als je het systeem zonder enige concessie wil verdedigen, moet je alles weerleggen wat de funderende waarheden van het systeem ontkent of ontkracht.

PVV normale grootteLees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", demoniseren, Geert Wilders, Hypocrisie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Nederland, political correctness, politici, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

33 reacties op Gij zult het gelijk van Geert Wilders niet erkennen

 1. Frans de Wit zegt:

  Maar dat weten we al jaaaaaarrrrrrrrreeeeeeeennnnnnn

  Like

 2. Leo zegt:

  Het wil bij de “Elite ” nog steeds niet doordringen dat een GROOT deel van de Nederlandse
  bevolking ook NIET meer politiek correct is.

  Like

 3. Elena zegt:

  In hun heilig linkse boek staat duidelijk bovenstaande tekst .

  Al is de leugen nog zo snel…de waarheid heeft meer uithoudingsvermogen!!!

  Like

 4. In de politiek correcte wereld wil niemand worden geassocieerd met Geert Wilders, tja dat is een understatement van interstellaire grootte mijns inziens. De laffe policor elite wil zich niet vereenzelvigen met het politieke gedachtegoed van G. Wilders om de eenvoudige reden dat de reguliere politiek vanaf uur 1 zich geconformeerd heeft met een leugenachtige consensus aan de resolutie van Straatsburg (Oil for Immigration) om uiteindelijk Europa te islamiseren en te destabiliseren…

  Like

 5. Het is niets nieuws…..Misschien is het feit, dat Ellian het nú aansnijdt wel een teken, dat het ook hem meer begint op te vallen.
  Niet dat de man ooit, wat je noemt, politiek-correct was, maar hij bleef altijd min of meer aan de veilige kant. Wellicht begint hij in te zien, dat dat niet voldoende is….?
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • BertG. zegt:

   Als Elian nog voor in de toekomst een politieke carrière ambieert, dan kan je je maar beter niet al te gunstig uitlaten over de PVV.
   Altijd op safe spelen dus.
   Wel iets zeggen maar nooit het achterste van je tong laten zien.
   Dat is wel zo veilig vandaag de dag.

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Het spijt mij bijzonder… echter hoe aardig jullie deze bekeerde geleerde ook willen vinden, maar als er èèn “moslim-kritikus-van-huis-uit” in Nederland is die bovendien voldoende hersenen heeft om in te zien dat de enige politicus die het licht heeft gezien Geer Wilders is, en die deze Wilders dan vanaf de oprichting van de PVV volkomen negeert en met deze partij geen enkele samenwerking heeft gezocht, dan is er dus iets met deze man aan de hand…
    Dát klopt dus niet.

    Doen alsof je als geboren moslim de islam als het grootste kwaad ziet … en tegelijk de enige en absoluut juiste politicus negeren die jouw ideaal perfect zou ondersteunen duidt op een dubbele agenda… Past uitstekend bij Elsevier. Een opinietijdschrift dat precies past bij de VVD.

    Like

 6. Sjaak zegt:

  Er is een nieuw beginsel van politieke correctheid in het leven geroepen.
  De hoofdzonde in deze wereld: associatie met PVV-leider Geert Wilders !
  ————————————————————————————————-
  YEP !
  ZELFS MET HET MES IN JE RUG VAN EEN VAN DEZE LIEVERTJES !
  ROOD TOT IN DE DOOD !

  Like

 7. Giny zegt:

  Het voor het eerst in lange tijd dat Afshin weer eens iets positiefs over Geert schrijf!
  Hij is een echte VVDer, die nu gelukkig in ziet dat je daar belazerd wordt!

  Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  Wie ’t Recht niet eert
  vindt Geert verkeerd…
  .
  Jasterke
  .

  Like

 9. leefbarbaar zegt:

  En dat zegt een moslim, die al jaren leeft van de VVD-bode Elsevier, alwaar al 100 stukken zijn verschenen tegen de PVV. Tegen ons. Tegen Nederland.

  Like

  • R.Kroonenberg zegt:

   .
   niet zijn afkomst bepaalt m.i. de kwaliteit van een mens @ leefbarbaar, maar zijn levenswandel, vanuit die overtuiging bezien, zou ik Afshin Ellian graag tot mijn persoonlijke vrienden rekenen…. voor wat betreft de “waarde” van dit Elsevier ben ik het voor de volle 100% met uw kwalificatie eens… 😛

   Like

 10. Petecoole zegt:

  Asfhin Ellian is een erg lieve man en legt de vinger weer op de zere plek…zoals altijd.

  Maar nu gaat hij wel een stapje te ver om te denken dat die politiek correcte nageboortes in Den Haag beseffen waar ze mee bezig zijn.

  Die staan de hele dag voor de spiegel, en dromen van een ‘belangrijke’ functies in Brussel.

  Wilders heeft al 10 jaar gelijk, en voor hem Pim Fortuyn, en daar weer voor Jan Maat, en daarvoor weer Churchill enz. enz.. En al die voorspellingen van Geert Wilders en die anderen over de islam, gaan uitkomen.

  Niet omdat Wilders een ziener is. Hij heeft gewoon opgelet tijdens de geschiedenisles op school vroeger.. Toen was het nog echte geschiedenisles. Nu is het onder dwang van de islam (en slaafse linkse gutmenschen) verworden tot les over de slechtheid van de kruistochten en slavernij door de blanken.

  Ze bijten liever hun tong af, dan Wilders standpunten te doorgronden en er over te debatteren. De ‘plebs’ mag worden opgeofferd in metro, trein of supermarkt. Daar komen ze zelf toch niet.
  En als het echt goed fout gaat, en de burger het gaat overnemen, zal blijken dat zelfs Wilders nog een ‘softie’ was..

  Like

 11. johannes zegt:

  ik haat zult, en zultkoppen ook.

  Like

 12. Pingback: Gij zult het gelijk van Geert Wilders niet erkennen – Rechtsaf doorzee

 13. Guardiacivil zegt:

  Er is een storm opkomst, de wind gaat uit een andere hoek waaien.

  Like

 14. Scheerzeep NU zegt:

  De tweede orde van politieke correctheid is populairder en machtiger dan de eerste orde: ‘Politieke correctheid van de tweede orde is moeilijker te doorzien. De retorische truc die dan wordt toegepast is het zo ver verbreden van een probleem dat het niet meer bestaat.’

  Deze truc van een te ruime rechtvaardiging is eveneens door de burgemeester van Keulen toegepast. Zij stelde dat vrouwen een armlengte afstand van mannen moeten houden. Het probleem met asielzoekers wordt dan door deze te ruime rechtvaardiging ontkent.

  Like

 15. Tom Hendrix zegt:

  Dat is nu het gevolg van het marxistisch cultuurrelativisme. De waarheid manipuleren naar eigen goeddunken!

  Like

 16. paulzwueste zegt:

  Wilders komt er totaal niet van onder de indruk dat de politieke orde hem het gelijk niet wil gunnen… want hij jaagt zoals zij, niet op “gelijk”.
  Wilders spreekt eenvoudigweg de waarheid. Hij benoemd de werkelijkheid.

  Dat is totaal iets anders dan gelijk willen hebben en het onvermogen om een ander gelijk te moeten geven. Waar de anderen voor wegvluchten omdat ze te zwak zijn.
  Dit feit allèèn al illustreert het feit dat Wilders (als hij blijft leven…) in de toekomst zal winnen en de laffe rest verliezen.

  Like

 17. Avidia zegt:

  paulzwueste zegt:
  22 januari 2016 om 20:28

  Heel juist opgemerkt, hij pocht ook niet op zijn gelijk, hij weet daf zijn aanhang het met hem eens is, hij spreekt uit wat wij denken. Zijn partij zal nog veel groter worden dan nu al. Ze kunnen niet meer om hem heen, ze stikken van jaloezie, er zullen nog vele vieze spelletjes gespeeld worden.
  Trouwens, ik begrijp die aanklacht niet tegen hem over het gevalletje minder, minder. Ik was getuige van dat moment: Hij vroeg: willen jullie meer of minder allochtonen, het PUBLIEK riep: Minder, minder, oke, zei hij, dan gaan we daar voor zorgen.
  Wat een kinderachtig gedoe als je het goed bekijkt, te gek voor woorden, maar ja, ze moeten hem ergens van kunnen beschuldigen en oppakken. Maar ze weten niet waar ze aan beginnen, zijn hele grote de grootste partij zal in opstand komen, en ik zal er bij zijn, hoe dan ook.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Avidia. Dank.
   Het proces dat Wilders wacht (als het doorgaat) zal een politiek proces zijn, net als het vorige proces.
   De uitspraak zal met een aan zekerheid grenzende waarschijnlijkheid vrijspraak worden.
   Het gaat er ook weer in dit geval niet om om Wilders perse schuldig te verklaren aan racisme, maar om links NL en de (islamitische) allochtoon, te sussen en de indruk te geven dat ze toch zo vreselijk serieus genomen worden.

   Like

 18. Doornroosje zegt:

  Een goed artikel van Ellian. Geeft duidelijk aan wat er mis is met Nederland en Europa.
  De man zal naar alle waarschijnlijkheid nooit een PVVer worden, maar mij maakt dat niet uit . Zolang mensen als Ellian (bijzonder intelligent) en er zijn er meer van, langzamerhand in zien wat er mis is en het van kwaad tot erger gaat worden, geeft dat het gelijk van Wilders aan. En dan mag Ellian wat mij betreft lid blijven van de VVD zoals hier gesuggereerd wordt. Door een artikel van Ellian , gaan meer ogen open. Dat kan de PVV alleen maar ten goede komen.

  Like

 19. Doornroosje zegt:

  Wel eens van een bloem gehoord genaamd doornroos . Heeft met dwergen niets te maken.
  U moet mijn reactie beter lezen paulzwueste.

  Like

 20. Doornroosje zegt:

  Kijk bij de site van jasterke . Bij mijn reacties staat mijn roos al jaren in volle glorie. Maar pak hem niet, want hij kan prikken. 🙂

  Like

 21. Bastia zegt:

  Jan Maat, Pim Fortuyn, Geert Wilders hebben gelijk. Iedereen is het ermee eens, zowel voor- als tegenstanders. Terugdraaien kan helaas niet meer. Iedereen eigensweegs maar wel de samenwerking om het geheel stabiel te houden . Tegenwerkers en ontwrichters eruit. Buitenlandse plukkers die sociale potten leegsnoepen eruit. De echte Nederlander is huidskleur neutraal en is blij in Nederland te wonen. 3de generaties zijn er nu wel achter dat in land waar hun ouders vandaan komen ze niet gewenst zijn. Prima, dan dus ook geen bemoeienis en hun lange adem hier. Je bent nu Nederlander en hebt alléén te maken met de Nederlandse wetten. Maak er gebruik van.
  Jan, Pim en Geert hebben gelijk gehad in de onvermijdelijke context. Verkeerd gepromoot, verkeerd geīnterpreteerd. Maar wel duidelijk voor het bewust wording proces van alle Nederlanders er de schouders onder te zetten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s