Grootste vermogensbeheerder in de wereld: EU moet immigratie verdubbelen!

Screenshot_56

(Door: Joost Niemöller)

Op de Nederlandse tv verschijnen linkse cijferwarhoofden als Leo Lucassen die de illegale immigratie naar de EU willen opjagen. We krijgen daardoor het idee dat de propaganda voor illegale immigratie een linkse hobby is. Maar deze warhoofden zijn totaal niet relevant. Relevant is hoe er gedacht wordt in de invloedrijke wereld van het grootkapitaal. Daar wil men de groei van de multinationals in de EU vergroten door de migratie uit Afrika en het Midden-Oosten te vergroten.

Dat bleek onlangs weer uit een gisteren verschenen rapport van de UBS bank. Dit is de grootste vermogensbeheerder ter wereld. Gevestigd in Zwitserland. De UBS is niet alleen een vermogensbeheerder. Hij is ook de sponsor van Amerikaanse presidenten zoals Obama.

Lees verder>>>
(h/t Aukina D.)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", Afrika, Europa, Graaien, kwaadaardige opzet, Midden-Oosten, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

13 reacties op Grootste vermogensbeheerder in de wereld: EU moet immigratie verdubbelen!

 1. Japio zegt:

  Alles om Europa en zijn inwoners kapot te maken. Wij moeten naar de kloten geholpen worden ten gunste van de VS en die stinkende elite-bende. Iedereen weet dat de islam nu en nooit niet intergreerd in het westen. De doodseskaders worden in grote hordes geïmporteerd.

  Like

 2. joopklepzeiker zegt:

  Prima stuk !

  Like

 3. Edjan zegt:

  Nog even de link in het stuk naar voren halen:
  http://www.welt.de/politik/deutschland/article151292400/Neun-von-zehn-Unions-Waehlern-lehnen-Merkels-Asylkurs-ab.html?wtmc=newsletter.wasdieweltbewegt.newsteaser…standardteaser&r=6452816650230&lid=481650&pm_ln=422048

  Negen van de tien kiezers van CDU-CSU wijzen merkel’s asielbeleid af.

  Like

 4. Jan zegt:

  Wo Asylbewerber wohnen, sind Türen rot gestrichen


  Skandal im britischen Middlesbrough: Eine Immobilienfirma soll Wohnungen von Asylbewerbern mit roter Farbe markieren. Die Verantwortlichen wehren sich.

  «Apartheid auf den Strassen Grossbritanniens», titelte gestern die britische Tageszeitung «The Times». Ihre Reporter haben einen Flüchtlingsskandal im Nordosten Englands aufgedeckt: Eine Immobilienfirma soll in der Ortschaft Middlesbrough Haustüren von Asylsuchenden mit roter Farbe gestrichen haben.

  http://www.20min.ch/ausland/news/story/Wo-Asylbewerber-wohnen–sind-Tueren-rot-gestrichen-12995761

  Like

 5. Jean zegt:

  De logica van de grootkapitaalmaffia is overduidelijk: Maak iedereen tot slaaf door hem/haar in de armoede te drijven zo wordt de “dictatuur” een makkie. Die grootkapitaalmaffia speelt het spel op een zeer vulgaire manier, ze gebruiken om hun doel te bereiken de achterlijke perverse gewelddadige barbaarse islamieten en maken die wijs dat alla het heeft opgedragen want bij die achterlijken is alles wat komt van die onbestaande alla heilig. Klootzakken in kwadraat.
  Dat deze toestanden tot een burgeroorlog zullen leiden is zo helder als kraantjeswater en die zal er sneller zijn dan die grootkapitaalmaffia kan denken, ze vergeten één zaak nl. dat zij zelf als eerste de klos zullen zijn…

  Like

 6. Edjan zegt:

  Ik hoop dat je gelijk hebt wat betreft die burgeroorlog en dat de veroorzakers als eerste de klos zullen zijn. Veel mensen maakt het niets uit dat ze dommer, armer en minder vrij worden.

  Net gezien dat Soros (Amerikaanse miljardair) 2 ton doneert aan het ja-kamp van het referendum. Dus ja, het wordt grof gespeeld.

  Wie ogen in zijn kop heeft, dat hij moge zien!

  Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Grootinvesteerders ruiken het geld. Grootinvesteerders hebben banden met NWO en Bilderberggroep. Grootinvesteerders gebruiken de hele imigratieellende om er millarden uit te halen. Grootinvesteerders zijn gewetenloze machten en gewetenloze manipulatoren. Grootinvesteerders zijn killers. Grootinvesteerders zijn de grootste egoïsten die de aarde ooit heeft voort gebracht. Grootinvesteerders zijn moderne slavenhouders. Algemene regel bij grootinvesteerders is ; *je werkt voor mijn geld*

  Like

 8. Pingback: Grootste vermogensbeheerder in de wereld: EU moet immigratie verdubbelen! – Rechtsaf doorzee

 9. koddebeier zegt:

  Zolang we dit soort randdebielen niet voor een vuurpeloton zetten blijven ze onzinnige uitspraken uitkramen !

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s