Jihad: Molenbeek is niet België´s enige probleem

Screenshot_46

Molenbeek is niet de enige extremistische hotspot van België. Meer dan de helft van de Belgische Jihadisten is immers afkomstig uit regio’s buiten Brussel. Dat heeft de nieuwssite Politico gemeld op basis van cijfers van Jan Jambon, federaal minister van binnenlandse zaken.

Aangegeven wordt dat in België 464 Jihadisten – die in Syrië vechten of inmiddels van het islamitische front zijn teruggekeerd – konden worden geregistreerd. Het merendeel van die strijders had in België een andere woonplaats dan het Brusselse gewest, waarbij vooral Vlaamse locaties dienden te worden genoteerd.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", België, Brussel, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, nationaalsocialisme, Rotzakken, Salafisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Vlaanderen, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

6 reacties op Jihad: Molenbeek is niet België´s enige probleem

 1. Wahahahahahahahaha de jihad is niet het enige probleem van België, natuurlijk niet naïeve dwaze Europese politici de Euro-jihad dat is een Europees probleem geworden wat met goed fatsoen niet meer opgelost kan worden m.i. Denk nou eens na hoe wil men meer dan 50 miljoen moslims in Europa zó ver krijgen dat ze de islamitische veroveringsideologie en monocultuur vrijwillig overboord gooien. Meer dan 70% van deze lui hangen de verlangens naar de sharia aan en zijn pro IS(IS) of Daesch. Op zijn oud Hollands gezegd we zijn de lul…

  Like

 2. Jean zegt:

  Borgerocco (Borgerhout) is van hetzelfde kaliber, één moslim/islam getto, iets wat wij Vlamingen liefst platgewalst zien zodat er een natuurpark kan geplant worden, een natuurpark zonder perverse vuiligheid en kopvodden.
  Ik denk dat Rotterdam en Amsterdam al op hetzelfde niveau liggen qua “gevaarlijke individuen”!!!
  DE reden dat ik NOOIT naar steden ga zoals Molenbraak, Brusselallabath, Borgerocco, Genkistan, Hamsterdam, Rottendam of Franklijk in zijn geheel.

  Like

 3. carthago zegt:

  Het aantal jihad monsters in deze landen incl.nederigland is natuurlijk vele malen hoger, vooral als je je bedenkt dat er drie “denk” jihadisten zich reeds genesteld hebben in ons nepparlement incl het grootste gevaar nml de nieuwe voorzitter. Elk lid vertegenwoordigt al 50 000 stemmende jihadisten , de vrouwen daarvan nog niet meegeteld want die mogen nml de straat niet op om te gaan stemmen.

  Like

 4. Jan Wandelaar zegt:

  + wat een vertoning+

  + lachertje+

  Like

 5. Pingback: Jihad: Molenbeek is niet België´s enige probleem – Rechtsaf doorzee

 6. Guardiacivil zegt:

  Met het krankzinnige Belgische en Nederlandse beleid blijkt maar al te goed dat deze regeringen de zaak niet onder controle hebben laat staan dat ze er echt iets aan doen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s