PvdA bezorgd om toenemend jihadisme in Utrecht

Screenshot_61

UTRECHT – De PvdA in Utrecht maakt zich zorgen over het gerucht dat er steeds meer Jihadisten in de regio zijn. De partij stelt daarom vragen aan het gemeentebestuur. Het AD schrijft op basis van geheime bronnen bij de politie dat jihadistische groeperingen zich van Den Haag naar de regio Utrecht verplaatsen. De PvdA vindt dit zorgelijk, omdat Utrechters geronseld kunnen worden voor Islamitische Staat (IS).

De verplaatsing van het jihadisme van Den Haag naar de regio Utrecht zou komen doordat de gemeente Den Haag harde maatregelen neemt tegen Jihadisten, zo zegt hoogleraar terrorisme Edwin Bakker in het AD. Volgens hem zitten die Jihadisten in de gevangenis, in Syrië, zijn ze dood of worden ze in de gaten gehouden door de inlichtingendiensten.

Bron:
www.rtvutrecht.nl
(h/t “Wachteres”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Jihad, PvdA, Rotzakken, Socialisten. Bookmark de permalink .

26 reacties op PvdA bezorgd om toenemend jihadisme in Utrecht

 1. Edjan zegt:

  Och ja, De PvdA vindt het zorgelijk dat Utrechters geronseld kunnen worden voor IS.
  Want ja, dat speelt de PVV in de kaart ….

  Like

 2. Den Háág, dat harde maatregelen neemt tegen jihadisten?! Nou, nou, dat lezen we voor het eerst!
  Het is, hoe dan ook, tóch dweilen met kraan open, als je tegelijkertijd de Salafisten de vrije hand laat en een hele wijk in handen geeft van de Sharia: Het één doet het ander teniet!
  Tot voor zeer kort leek Utrecht zich trouwens bezorgder te maken om Pegida dan om de Jihadisten; het zal die stakkers niet meevallen, hun aandacht nu weer te moeten verleggen! (LOL!)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. paulzwueste zegt:

  Eerst bevorderen ze de instroom van die vervloekte islam en nu maken ze zich “bezorgd”!??
  Ik zal zo blij zijn als deze partij eindelijk zo klein zal zijn dat ze overal hun handlangers in de overheid moeten terugtrekken, en dat die vervloekte VARA zal ophouden te bestaan!
  Gauwdieven, profiteurs, landverraders!!!!

  Like

 4. Jan zegt:

  De PvdA maakt zich zorgen,hebben ze dit niet aan zich zelf te danken?ze heten deze mensen toch welkom.

  Like

 5. Harry zegt:

  Wat ??? De PvdA begint wakker te schrikken ? Nu al ?

  Tientallen jaren waarschuwen we die klootzakken al en nooit wilden ze luisteren .
  Integendeel , ze gingen meteen in de tegenaanval .
  Wij hadden vreselijke fobiën , ismes , allerhande aandoeningen waar die arme moslims met hun tere zieltjes onder gebukt gingen .
  Rechtse levensgevaarlijke gekken waren we , complotdenkers , zwartkijkers , racisten , xenofoben , fascisten , etc , etc .
  Je mocht niks zeggen over de geitenbrigade , want je hebt zo een proces aan je broek of de politie op bezoek ………..
  Zelfs mocht je niet minder van iets wensen , of de hele rooie rotbende rolde over je heen .

  En nu ?
  Gaan hun oogjes een beetje open ?
  Het lijkt me niet , morgen staat er weer een gek op die alles weer bagatelliseert en dat is heel geruststellend voor het rooie koor .
  ” Oh , gelukkig , het kwam ineens wel héél dichtbij ” .
  Ga maar weer rustig slapen .

  Nee , laten we ons geen illusies maken , dat ze een stemadvies voor de PVV uit doen gaan , is nog heel ver weg .
  Over vele jaren praten ze het nóg goed , dat debiele gedrag vanwege het islamitische stemvee .

  Socialisme is na de islam de meest hardleerse ideologie ter wereld .

  Like

 6. Thoth zegt:

  Dit is een ‘taqiyya’ van de PvdA, dat zij zich zorgen maken. Ze hebben het altijd aangemoedigd…

  Like

 7. Wachteres zegt:

  Ik ben bang dat je gelijk heb, Harry. Samson heeft net nog verkondigd dat er nog wel 200.000 of iets dergelijks naar hier konden komen.

  En volgens mij is hij ook van de PVDA.

  Like

 8. Bas zegt:

  Jeetje,. de PvdA is bezorgt.

  Like

 9. guusvelraeds zegt:

  De Partij van de allochtoon maakt zich zorgen. Moeten we lachen, huilen of wellicht alle twee. Bij slechts 9 resterende virtuele zetels zou ik me ook zorgen maken. Elke uitspraak die de PvdA nog doet over islam en het inherente gevaar dat hiervan uitgaat voor samenleving en democratie zal nooit meer geloofd worden door het kiezersvolk. Sterker dit soort uitspraken gaan de PvdA nog verder terugdringen in het te behalen aantal zetels. Kortom, niet meer geloofwaardig te weinig en te laat. De problemen die de islam Nederland en Europa gebracht hebben kunnen nooit meer deel uitmaken van hun verkiezingsretoriek. De Partij van en voor de eeuwige wegkijker wordt nu geconfronteerd met de harde realiteit van de levende islam. Alles wat mogelijk is heeft deze partij gedaan om de volgelingen van Allah in een gespreid bed te doen landen zonder dat de geringste tegenprestatie hier tegenover hoefde te staan en wee diegene die hier kritiek op had. Schoppen tegen het lijk van de Katholieke Kerk kregen ze nooit genoeg van terwijl ze simultaan de islamitische haatkazernes plat gelopen hebben om te getuigen van hun dagelijkse portie respect voor het oer fascisme dat opgesloten zit in de islam. Zouden PvdA wensdenkers weten dat de gewapende Jihad de hoogst haalbare trap is binnen de islamitische geloofsleer? Sterker, heeft een moslim zijn hele leven de meest zwaar wegende haram handelingen verricht en hij besluit plotseling het pad van de jihad op te gaan zijn al zijn misstappen tegen de islamitische wetgeving vergeven en staan de poorten van het islamitisch paradijs voor hem open. Alleen de jihadist heeft 100% garantie op het paradijs. De gelovige moslim zal dit de PvdA zeer kwalijk gaan nemen en op zijn stem hoeven ze derhalve niet meer te rekenen.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Laat nog maar een tijdje duren, ik wacht op een grote klap.

  Like

 11. aquarius4422 zegt:

  Huichelarij voor de bühne, ze voelen de hete adem van de PVV in hun nek.

  Like

 12. tjonge zegt:

  eerst 40 jaar lang problemen importeren (voor de stemmen) en dan “verontwaardigt” en “bezorgd”
  vragen gaan stellen ?
  .
  ik stel voor dat als we ooit al die geiteneukers het land uit trappen, dat we alle pvda (en d66ers) gaan berechten (wel eerst weer ff de doodstraf invoeren….

  Like

 13. Republikein zegt:

  Pappen en nat houden.
  De grote leugen is eenvoudig!

  Like

 14. carthago zegt:

  Pvda en bezorgd? Waarover dan? Ik denk alleen over het feit dat het eigen bestuur overgenomen gaat worden door de jihadisten. Samenwerken met jihadmonsters ging nog wel maar nu dreigen de stoeltjes na Den Haag ook in Utrecht te verdwijnen. Ik zie samson spoedig naar Syrië vertrekken. Rainbow kalifaatwarrior.

  Like

 15. Jean zegt:

  Loopt dergelijke vuiligheid ‘zomaar’ op straat in Utrecht?
  Wie is daar burgemeester? Wie?
  Wanneer worden die potentiele moordenaars verboden in Nederland? Of is het 365 dagen carnaval in Utrecht?

  Like

 16. Pingback: PvdA bezorgd om toenemend jihadisme in Utrecht – Rechtsaf doorzee

 17. Elena zegt:

  aaah….wordt de PvdA nu echt bang?
  Hopelijk rollen hun gluiperige lelijke koppen het eerst.
  ohw wacht….komt goed uit…..men kan een hoofd her gebruiken…is bij apen al gelukt.

  Like

 18. Ik las van de week iets heel moois; “Er botsen twee culturen op elkaar, de islam op het vrije Westen”. Oftewel; “Haat tegen liefde, achterlijkheid tegen verstand”. Ik hoorde vanavond bij Jinek het veroordelen van doodsbedreigingen, vernielingen en geweld van PVV-ers door PvdA en Groen Links. Daar hebben de PvdA en Groen Links politici wel een sterk punt. Want wat zulke PVV-ers doen is natuurlijk verkeerd. Maar ik hoor al 51 jaar iedere dag via de media over terroristische aanslagen met als gevolg veel doden en angst door kruipertjes voor Allah. Het ene lokt het andere uit!!! Dat vergaten de PvdA en Groen Links politici te melden. Dus dat doe ik ff voor ze!!!

  Like

  • Edjan zegt:

   Nou, Jack Terrible, wat PvdA en GL waarschijnlijk (ik kijk niet naar NPO) ook niet gezegd hebben, is dat zij de macht, de media en de politie in handen hebben en dat ze al heel erg lang weigeren te luisteren naar andersdenkenden en die zelfs uitschelden en bedreigen en in een enkel geval laten vermoorden.

   Zij hebben een nep-democratie geconstrueerd waarin je mag zeggen wat je wilt, zolang je het maar met hén eens bent. En dat lokt nu eenmaal geweld uit, want de grote groep mensen waar ik het over heb, wil inspraak hebben en niet constant aan de kant geschoven en in de nazi-vuilnisbak geworpen.

   Dus ik heb van dat (nu nog) kleine beetje geweld geen slapeloze nachten. Zij zullen binnenkort wél slapeloze nachten krijgen als ze gewoon doorgaan met mohammedanen importeren en azc’s te bouwen en het burgergeweld een tandje hoger gaat. Moeten ze dan als een echte dictator op hun volk laten schieten? Want aan hun eigen “grote gelijk” twijfelen? NOOIT.

   Like

  • Nikolaos zegt:

   En,helaas maakt dit het nog verwarrender, naar het schijnt moet je ook rekening houden met zogenaamde false flag-acties.

   Like

 19. Jan zegt:

  Wat zijn die bolsjewieken toch een stel imbecielen. Die jihad is al laaaaaaaang aan de gang:

  De politie is op zoek naar een GETINTE* man van een jaar of 18 die dinsdag op de in Utrecht een 8-jarig jongetje mishandelde.

  Het jongetje fietste van school naar huis toen hij op de IJzervarensingel tegenover het Amadeuslyceum zonder enige aanleiding een schop van een man op een fiets kreeg.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/4230569/2016/01/23/Man-schopt-8-jarig-jongetje-van-fiets.dhtml

  * lees: ongeciviliseerde woesijnbewoner

  Like

 20. ildiko zegt:

  Alle islam critici de mond snoeren, de jeugd met de perverse islam kennis maken, goed keuren, klein kinderen mee laten hersenspoelen, alle fanatiekelingen een podium bieden, en het ergste hun overal laten infiltreren van de leger tot aan de top. IDIOTEN!

  Like

 21. leefbarbaar zegt:

  Zouden er dan toch ook slechte moslims bestaan?
  Het is al heel wat dat de PvdA zich zorgen maakt over hun stemvee, dat er misschien slechte tussen zitten. Als het waar zou zijn.
  Ik denk dat de PvdA zich alleen zorgen maakt omdat hun stemvee hier een aanslag gaat plegen of weer iemand gaat vermoorden en dat dit nu eenmaal stemmen kost.
  Het streven van de PvdA is Nederland te islamiseren, laten we dat niet vergeten en ze zijn hard op weg.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s