Schandaal in het zwembad: Migranten onaneren in de whirlpool en gebruiken instructiebad als WC

Screenshot_59

(Vertaling: E.J. Bron)

In heel Duitsland bestaan klachten over het foute gedrag van “asielzoekers” in overdekte zwembaden. Hoe erg het gedrag van de mannelijke migranten in Zwickau is, werd nu door een videocamera van het zwembad vastgelegd.

In Zwickau neemt de verontwaardiging en woede over het foute gedrag van migranten toe: de “asielzoekers” zouden in het overdekte zwembad van de stad vrouwen lastig gevallen, het kinderbad als toilet gebruikt en openlijk geonaneerd hebben. Bovendien zouden de mannen geprobeerd hebben een dameskleedruimte te bestormen.

“Een asielzoeker heeft in de whirlpool geonaneerd en in het bekken geëjaculeerd. Dit is vastgelegd op de bewakingscamera”, staat er in een brandbrief van 19 januari van de chef van de afdeling Burgerzaken, Rainer Kallweit, die in bezit is van de “Bild-Zeitung”. Daarop werd d emigrant uit het zwembad verwijderd. Maar, aldus de krant, hij kwam terug en maakte “selfies” met vrienden.

Bovendien zouden er voortdurend klachten zijn over het foute gedrag van migranten in het saunagebied. De buitenlanders zouden de vrouwen constant lastigvallen. “Als er vrouwen in de sauna zijn, wordt nu tegen de ´asielzoekers´ gezegd dat de sauna gesloten is”, aldus de brief.

De mannen wilden zelfs de kleedkamer van de vrouwen en meisjes bestormen, staat er verder. De badmeesters moesten de vrouwen tegen de migranten beschermen.

De buitenlanders mogen weliswaar gratis gebruikmaken van het zwembad, ze moeten echter betalen voor de sauna. Maar wanneer de badmeester hen daartoe oproept, zouden ze zich omdraaien, lachen en gewoon doorlopen.

Fecaliën in het bad voor niet-zwemmers

In een notitie van de “Glück-Auf-zwemhal” in het schrijven aan de chef van de afdeling Burgerzaken staat het volgende te lezen: Een groep “jongeren, alleen reizende mannen en kinderen met verzorgers” zou op 9 januari de zwemhal bezocht hebben. Ze “gebruikten het instructiebad”, omdat geen van hen kon zwemmen. “De gebruikers verontreinigden dit bad door zich daarin van hun darminhoud te ontdoen. Autochtone gasten hebben onmiddellijk het zwembad verlaten.”

Bron:
www.epochtimes.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

76 reacties op Schandaal in het zwembad: Migranten onaneren in de whirlpool en gebruiken instructiebad als WC

 1. Cathja zegt:

  Wat een ontzettend goor, ranzig en uiterst brutaal rotvolk, die asielzoekers! Ik begrijp werkelijk niet dat zij in het zwembad toegelaten worden. Niet alleen vanwege die smeerlapperij (te gek voor woorden wat zij daar uitvreten!!), maar ook dat de vrouwen en meisjes daar niet veilig zijn.
  Het zwembad is er voor de eigen bevolking! Ik snap niet dat die gasten er gratis binnen mogen, en vervolgens de hele boel vervuilen.
  Van mij zouden ze definitief een zwembadverbod krijgen. Geen enkele asielzoeker zou er nog in komen, want zij komen daar met heel andere bedoelingen dan waarvoor een zwembad bedoeld is.
  Het ‘vertier’ wat hen wordt aangeboden is slechts gericht op het aanranden en erger van de vrouwen en meisjes daar. Smerige schoften!

  Het slappe beleid in het algemeen richting asielzoekers en hun misdragingen zal ons nog eens zwaar opbreken! Elk ‘terrein’ wat die klootzakken hebben veroverd, zien ze als hun bezit. Straks kunnen de burgers werkelijk nérgens meer heen, zonder asielzoekers tegen te komen!

  Woest kan ik hierover worden! Alles wordt de bevolking afgenomen. Europa verandert in een complete nachtmerrie door dat rotvolk!

  Like

  • kraftavilqa zegt:

   “Ik begrijp werkelijk niet dat zij in het zwembad toegelaten worden.” Het is mij al een volslagen raadsel dat ze in Europa toegelaten worden.

   Like

   • Dirk zegt:

    Ze worden niet toegelaten ze komen gewoon ! Nou ja gewoon ?? Binnen en eigenen zich een plek toe die ze niet hebben maar wel gedoogd door de Elite die dit toestaat Kijken als wij die kant op gaan of er ook rechten zijn te claimen?? Denk t niet!!

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @kraftavilqa: 21.26. uur, op 23/01. Die komen binnen op bevel, van de RODE JUNCKER, de Führer der rode fascistische EUSSR, Bilderberg en de NWO! Zo steekt dat in elkaar!

    Like

  • Dorien zegt:

   Pas maar op met een reactie geven, voor je weet staat de politie bij je op de stoep, want oproer kraaien is een strafbaar feit..Om misselijk van te worden in dit land ! ( en Europa waar het allemaal gebeurd) Omgekeerde wereld als je vlucht van oorlogsgeweld , dan hoor je blij te zijn dat je in veiligheid bent. Niet je te misdragen en misbruik van gastvrijheid maken.

   Like

   • Roy zegt:

    Jezelf iets afvragen is geen oproerkraaien

    Like

   • Hans Worst zegt:

    ah laat jullie niet gek maken .met die politie heb je niets te maken. je hoef niet eens de deur open te maken laat staan hun te woord te staan.als ze aan blijven dringen dan je beroepen op je zwijgplicht en gooi de deur dicht

    Like

  • jansj zegt:

   Dit is waarom Tropicana in Rotterdam gesloten werd: moslim tuig dat rouwen lastig viel

   Like

   • elisah zegt:

    Wat erg, dat wist ik nog niet.

    Like

   • Niks van waar, Tropicana is gewoon failliet gegaan.

    Like

   • Autochtoon zegt:

    Tim van Driel.

    Waarom gaat een zaak failliet?
    Mede doordat de uitgaven hoger zijn dan de inkomsten,
    Hoeveel mensen blijven er weg denk je als ze weten dat ze “weer” gaan lastig gevallen worden? Juist ja…
    Dus wel degelijk een oorzaak.

    Like

   • Harryq zegt:

    @Tim van Driel ,
    Besef je wel wat slechte publiciteit met een bedrijf of instelling doet ?
    Vele bedrijven draaien slechts met een marginale winst .
    Als er dan tien , vijftien of twintig procent minder klanten komen zitten ze al in de rode cijfers aangezien dergelijke instellingen vaak weinig financiële reserves hebben .
    Het is tenslotte altijd de laatste paar procenten van de klandizie die de winst bepalen , zo’n negentig procent van de baten gaat op aan kosten , loonkosten , huisvesting en energie.
    Slechts het laatste beetje is winst .
    Soms maar anderhalf procent !
    Als dat laatste beetje wegblijft , rest faillissement .
    Wat dat islamitische tuig al niet teweegbrengt !

    Bij mij komen ze er niet meer in !!!

    Like

  • SYL KOETJE zegt:

   Sluit ik me helemaal bij aan

   Like

 2. jungleelephant zegt:

  Geen woorden meer voor!

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Dit schurftige volk aan ons opdringen, is de grootste belediging die ons kan worden aangedaan.
  Hoe dúrft de kwaadaardige ‘socialist’ ons -en óók nog eens op onze kosten- op te zadelen met deze parasieten van het allerlaagste allooi?!

  Ik dacht dat die mohammedaanse ‘asielzoekers’ ‘alleen maar’ in het badwater zeken (excusez le mot)?

  Maar goed, ik had het kunnen weten: het kan altijd nóg erger!

  Like

 4. Thom zegt:

  Het valt me enorm mee. Als dat alles is waar hebben we het dan over.
  De Duitsers stemmen massaal op Merkel. Ze zijn nu verontwaardigd dat Mutti migranten binnenhaalt uit onder andere Syrië waar het gemiddelde IQ rond de 80 ligt. Volgende keer stemmen ze weer verkeerd. De migranten moeten niet alleen in het zwembad pissen, maar de Duitsers vol in hun gezicht schijten. Dan zeggen ze misschien nog wel: “Danke schön”.
  als het in Nederland zou gebeuren en hier zal het niet lang meer duren, dan liggen de voorgedrukte aangifteformulieren al klaar als geert vraagt: “Wilt u meer of minder stront in het zewembad”?

  Like

 5. carthago zegt:

  De nieuwe cultuurverrijkers schijten reeds bij binnenkomst op de Duitsers en hun wanstaltige samenleving. Dat de Duitsers zich voortaan onder laten schijten is geheel voor hun eigen rekening,waarschijnlijk hebben ze dat nodig ter bevestiging van hun eigenwaarde.

  Like

  • Edjan zegt:

   Nou, heel veel Duitsers zijn wel degelijk woest. Maar ja, niet meer op de CDU of de SPD stemmen, dat gaat ze nog steeds te ver. Dus moeten ze maar meer asielschijters krijgen …

   Like

 6. Ron zegt:

  We kunnen wel voorspellen dat die figuren de volgende keer meteen al bij de ingang verwijderd zullen worden.
  Nadat zo’n zwembad als toilet gebruikt is zal het grondig gereinigd moeten worden met een hoop onkosten als gevolg. Die onkosten hebben die asielzoekers natuulijk niet vergoed.
  Komen ze na een toegangsweigering opeens met het verhaal over discriminatie of zo, dan mogen ze pas naar binnen Na betaling van de extra gemaakte onkosten en zware boete wegens zwaar wangedrag en opzettelijke verontreiniging. Een autochtone duitser zou ook de schade moeten vergoeden, dus geen discriminatie.

  Wat mij betreft komen die figuren nooit meer een zwembad of sauna in.

  Like

 7. Joannes den Hollander zegt:

  Borden ophangen: Für Muslime verboten.
  Tevens personeel uitrusten met een sjambok. De littekens accentueren mooi op die overgepigmenteerde lamstralen.

  Like

  • Bonne zegt:

   Grapje toch?

   Like

   • Joannes den Hollander zegt:

    Hahaha, laten we het daar maar op houden Bonne, een grapje. Want voor je het weet staat de politie bij je op de stoep, want oproer kraaien is een strafbaar feit.
    Het zal me dan ook niet verbazen dat er infiltranten van de Nederlandse politie hier bij Bron aanwezig zijn om hun eigen volk een oor aan te naaien.

    Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Wat mij betrefd, inladen in Hercules en hoog boven de woestijn droppen

  Like

 9. Sjaak zegt:

  Tjakka ! Nu officieel op arabisch raperefugees van harte welkom !
  1000 was niet genoeg !

  http://leipzig-unzensiert.fall.vn/images/uploaded/20160120134457569f8f59897e2.jpg?ckattempt=1  Like

  • Sjaak zegt:

   Kölle Allah !
   Geschifte pisnelken bedanken zich voor de nieuwjaarsnacht !
   http://www.express.de/schoene-geste-blumengruss-fuer-fluechtlinge-23424824

   Like

  • Tistochwat zegt:

   Sjaak 22 januari 2016 om 21:06

   Dit is toch hopelijk een (ongepaste) grap???

   Als deze welkomst-achterlijkheid écht waar is, wens ik dat alle inwoners van Keulen, zowel mannelijk als vrouwelijk, door die mohammedanen in al hun lichaamsopeningen uitgewoond zullen worden tot ze compleet uit elkaar zijn gescheurd.
   Aan dat Keulse vee is dan immers tóch geen eer meer te behalen?
   Voer ze in dát geval dan maar aan die barbaarse tapijtlikkers!

   Ik vraag me af wát er nu eigenlijk moet gebeuren voor IEDEREEN die gore mohammedanen uitkotst vanwege hun smerige parasietengedrag…

   Like

   • paulzwueste zegt:

    Tistochwat. Carnaval in Duitsland is wat anders als wij kennen.
    De Duitsers zijn nu bezig om hun Carnaval te gebruiken om de moslims duidelijk te maken dat het HUN land is en dat zij de islam vanaf 31 december vorig jaar onder schot hebben! Dat “welkom” is dus een absurde waarschuwing. Ze zijn bezig om massaal praalwagens te bouwen waarin en waarmee er NIETS heel wordt gelaten van de islam. Bekijk de stoeten maar als het zover is. Luister naar de buhne-sprekers. Ik denk dat je zult genieten. En ten laatste dit:
    Als er aanslagen zullen plaatsvinden… of opnieuw massale overvallen op vrouwen met berovingen a la Köln zullen plaatsvinden…
    Zal ZEKER de pleuris in heel Duitsland uitbreken!

    Like

   • Edjan zegt:

    Paulzwueste, ik hoop tegen die tijd op een paar links en foto’s van je.

    Maar zeker weet ik het niet. Nog meer dan in Nederland wordt veel van de carnaval bepaald door een zgn. “elite”. En hoe die zijn, weten we …

    Like

   • Sjaak zegt:

    Omdat Düsseldorf een paar scherpe moslim-vuurpeilen op lager heeft,
    wat de praalwagens aangaat, is daar een aanslag zeker niet uitgesloten !

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Wat ik gezien heb als een voorproefje op het gebied van praalwagens… Nou, ik kan je verzekeren dat de islam daar zeker helemaal van over hun nek zal gaan.
    Ik ben zeer benieuwd… en hou mijn hart vast voor de Duitsers…

    Like

 10. Mirjam zegt:

  Waar gaat de wereld naar toe? Dit zijn een stelletje wilden en ze hebben totaal geen opvoeding of cultuur. Ze hoeven zich niet te verontschuldigen voor hun gedrag, dat doet de linkse elite wel voor hun. Wat ik niet begrijp is het volgende: we zijn met zoveel volkeren in Europa, met allemaal een eeuwenoude cultuur. Zoveel echte burgers van de Europese landen, veel meer dan het volk dat nu onze landen dreigt te veroveren en overnemen en toch laten we dit allemaal klakkeloos gebeuren. Terwijl wij, als burgers, veel meer macht hebben om dit een halt toe te roepen. Doodeenvoudig door onze regeringen dit duidelijk te maken. Laten horen dat we er genoeg van hebben om dit gedrag van wie ook te tolereren, van zogenaamde vluchtelingen die lachend de meest gore dingen doen en onze landen naar de verdommenis voeren.

  Wie heeft ons monddood gemaakt en ons in lopende zombies veranderd? Deze ‘mensen’ moeten terug naar waar ze vandaan komen. Geen plaats voor deze achterlijke ‘cultuur’ die hun testosteron achterna lopen en vrouwen en anders gelovigen, maar ook mensen die hun gastvrij opnemen als vuil behandelen. Ik wordt misselijk van de passieve houding en de tolerantiemode die onze burgers ten toon spreiden. Het houdt niet op en dat moet toch eindelijk eens gebeuren. Ik kan het niet geloven dat het op deze manier doorgaat, zonder dat mensen hun verstand gebruiken en zulk gespuis niet eens Europa binnenlaten, maar linea recta terugsturen naar de landen die ze verdienen. Ik zou nooit daar willen leven, maar deze wilden zijn niets anders gewend en willen eigenlijk dezelfde leefsituaties en gebruiken in onze landen implementeren. Dit zijn psychopaten, die totaal geen geweten hebben en een plaat voor hun hoofd hebben. Ze zijn niet anders gewend dan zich zo te gedragen en willen dit hier aan ons ook opdringen. God help ons, want dit kan niet zo doorgaan: mag niet zo doorgaan.

  Ik wordt ook misselijk van onze regering en de nieuwspraatprogramma’s die dagelijks hun linkse politieke correcte commentaar uitstrooien over de Nederlandse burgers, met als gasten altijd allochtonen die, zoals ze aangeven, zich niet durven te uiten, om Geert Wilders niet de kans te geven, om weer zijn stem te verheffen. Ik walg ervan dat deze mensen echt geloven dat iedere burger van Nederland een IQ heeft van 0,000000 dat hij al dit indoctrinatie gezever van hun gelooft! En dan meneer Rutte die een uur kan praten en nog niets zegt en die in zijn eigen leugens gelooft. Hoe komen we hieruit? God help ons!

  Like

  • Richard zegt:

   Tekens van de eindtijd

   Like

  • Richard zegt:

   tekens van de eindtijd. lees het maar na in de bijbel.

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Richard: 09.44. uur. Daar denk ik ook steeds meer aan.Maar dat wil niet zeggen, dat we de roden, en de politiek-correcte bende, toestaan alles bij elkaar te liegen, en een dictatuur in te stellen zoals genoemd in het boek; “1984”, van George Orwell. Ik blijf mij verzetten tegen de wrede ideologie ISLAM en tegen de rode fascistische dictatuur EUSSR, door te reageren. Ik hoef de LEUGEN NIET als WAARHEID aan te nemen.

    Like

 11. Elena zegt:

  Dat zou je toch niet verwachten van hoogopgeleide mensen?

  sarc. off.

  gloeiende gloeiende….laat ze per direct droppen in woestijnië. Daar mogen ze schijten en pissen en n**ken met de kleinste kinderen.
  Wat een vies achterlijk rotvolk.
  Weg met dat volk !!!

  Like

  • Anny zegt:

   Dat mogen n..ken met de kleinste kinderen vindt ik toch wel heel erg cru verwoordt !!
   Kinderen kunner er in feite ook niets aan doen dat ze zo opgevoed worden.

   Like

 12. Edjan zegt:

  Is dit echt? Ik geloof mijn ogen niet! Hebben ze echt “hartelijk welkom op het Keulse carnaval” gezet in het arabisch? En in de rechterkolom hun hele verhaal ook nog?

  Ik weet dat ik het niet zeggen mag, maar ik denk nu toch dat die Keulenaren het misschien verdienen om nog een keer flink gepakt te worden … ?

  Like

 13. Henk zegt:

  Maat het zijn allemaal zeer beschaafde en hoog opgeleide mensen, waar onze maatschappij in het kader van de vergrijzing straks in de toekomst, veel aan zal hebben …

  Like

 14. D.DAY zegt:

  Dat moslimtuig moet linea recta teruggestuurd worden. Als zij met open armen ontvangen worden en als dank zij dit smerige gedrag vertonen, hoef je niet te verwachten dat dit volk een “welkome verrijking” van onze cultuur zal zijn, zoals de linkse elite ons voorliegt. Dit tuig kun je beter kwijt dan rijk zijn.

  Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Het zoveelste bewijs dat het een horde smerige zwakzinnige beesten is die Europa heeft overspoeld, overigens staan er nog vele honderdduizenden in de startblokken klaar om onze landen te komen vervuilen en vergiftigen met hun achterlijke middeleeuwse cultuur en ideologie.

  Like

 16. Pingback: Schandaal in het zwembad: Migranten onaneren in de whirlpool en gebruiken instructiebad als WC – Rechtsaf doorzee

 17. Dijkman zegt:

  Dit is zo verschrikkelijk triest,respectloos en asociaal…dit zijn geen mensen meer, als dieren wil ik ze ook niet betitelen want die hebben meer fatsoen.Waarom worden deze rapefugees überhaupt nog toegelaten? Moet het volk nóg meer lijden onder het absolute wanbeleid van Merkel…wat moet er in godsnaam nog meer gebeuren dat de ogen van “links” eens open gaan…Wanneer worden de mensen beschermd…Wanneer? ???

  Like

  • Theodoor zegt:

   Het is voornamelijk dom volk blijkt wel weer. Niets geleerd behalve dat ze geïndoctrineerd en klein gehouden worden door de imam betreffende de islam en de koran.
   Het is hun enige bagage dat ze meebrengen naast agressief zijn.
   Daar krijgen we nog heel veel last van.

   West Europa even blij met hun politici, vooral Merkel scoort veel afschuw.

   Like

  • Theodoor zegt:

   Net zoals de islam een ziekelijk agressief politiek geloof is is dit ook van toepassing op “links”. Links is niet zo zeer agressief in daden maar wel progressief in het afbreken van wat eerst Nederland was. En het gaat maar door, en praktisch de hele Tweede Kamer doet daar aan mee.
   Denk daar maar eens goed over na, zij vinden ook dat de Nederlandse bevolking zich maar moet aanpassen. Leuk als je nog kinderen of kleinkinderen hebt.
   In het basis onderwijs zal echt de vechtsport opgenomen moeten worden. De islam heeft al tig miljoenen doden op hun kerfstok staan en dat komt echt hier naar toe/is hier al.
   Dus maak de slapers wakker.

   Like

 18. tjonge zegt:

  “In een notitie van de “Glück-Auf-zwemhal” in het schrijven aan de chef van de afdeling Burgerzaken staat het volgende te lezen……”
  .
  ook hier weer standaard “tapijt vegen”, m.i. is dit het werkelijke probleem ! het willens en wetens niet benoemen zo als het is, heel europa doet aan zelfcensuur !!

  Like

 19. Treintrien zegt:

  Onze eigen derdegeneratieallochtonen deden dit toch ook een paar jaar geleden? http://www.ad.nl/ad/nl/1039/Utrecht/article/detail/3292069/2012/07/26/Kinderen-asbesttoeristen-poepen-in-hotelzwembad.dhtml Dus ik ben niet heel erg verbaasd over dit gedrag. Mohammedaans denk ik. Hoort erbij, zegt merkel. Moeten we maar normaal gaan vinden. Kots. Gutmenschensjitvolk. Bah.

  Like

 20. frank de bakker zegt:

  Ik hoop dat ik het nog ga meemaken.
  Moslims afslachten “niet omdat het moet, maar omdat het kan”

  Like

 21. Ruth zegt:

  F…animals! Heeft hij het niet met opzet gedaan? Ze hebben ziektens als cholera,…die in ” normaale” landen niét meer zijn! Moet alles “desinfecteren”.
  Het is niët immigratie,het is invasie.

  Like

 22. Donna zegt:

  Gewoon terug sturen, die mensen, naar hij eigen land

  Like

 23. leen zegt:

  Als ze zich als varkens gedragen moeten ze ook maar als varke behandeld worden.
  Stop ze in een schuur en laat ze slapen op een baal stro

  Like

 24. Claudia M. zegt:

  Hier hoeven we niet voor naar Duitsland; ook hier heeft men aangetoond zich gewoonweg niet te kunnen gedragen… http://www.rtvutrecht.nl/nieuws/841944/asbestevacues-mogen-niet-meer-in-hotelzwembad.html

  En dit is niet het enige; hoeveel berichten hebben er al in de krant gestaan over misdragingen zomers bij openbaar water… Ook hier worden vrouwen en meisjes massaal en voortdurend lastig gevallen en ik wil er niet eens aan denken wat die smeerpijpen daar allemaal in het water uitspoken.

  Ons land wordt meer en meer onleefbaar. Bedankt bestuurders!

  Like

 25. Joke Vink zegt:

  word nooit beter zo lang hun hier zyn

  Like

 26. C van Dijke zegt:

  Wat moeten zij in godsnaam in het zwembad? Ze kunnen niet eens zwemmen! En ze hebben daar niks te zoeken als onze vrouwen daar zijn!!!!!

  Like

 27. tji zegt:

  Volgens mij zijn dat geen mensen maar beesten alleen nog erger dan beesten wat een zwijnen zijn dat. Gewoon niet in het zwembad binnen laten alleen als ze betalen want ze denken dat ze alles maar kunnen doen waar zij zin in hebben

  Like

 28. Boze Nederlander zegt:

  Stelletje viespeuken. Totaal geen fatsoen, noch dat ze geen respect hebben. En wij moeten hun accepteren. No way. Het zijn een stel ondankbare honden. Stel lafaards die de vrouwen voor hun land laten vechten en zelf hier mooi weer spelen. Terwijl dit andersom moet zijn. Mijn persoontje heeft totaal geen respect voor hun. Ze zouden zich diep moeten schamen ze zijn een schande voor afkomst. Snap niet dat de regering onrust stokers niet terug sturen. Dit om de rest te laten zien wat hun te wachten staat als ze zich niet kunnen of willen gedragen.

  Straks kan je niet eens meer fatsoenlijk de straat op. Ik noem hun geen vluchtelingen meer. Bah bah bah. Ik schaam mij diep om zo’n regering als dit te hebben. Ik ben niet meer trots om ons beleid. Nederland keldert als een sneltrein de afgrond in.

  Like

 29. elisah zegt:

  Wat een smerige onontwikkelde randdebielen.
  Kunnen ze het gefilmde wangedrag openbaar maken? Dan knappen er nog veel meer mensen af op dit soort gespuis dat minachting heeft voor de mensen die hun opvangen en helpen.

  Like

 30. Janna zegt:

  Geen wonder dat “ze” geen varkens mogen eten… Je eet je eigen soort niet! Bah.. Onder de varkens zijn dit de zwijnen…

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Janna 23 januari 2016 om 16:14

   Het is een belediging om dit walgelijke uitschot ‘varkens’ of ‘zwijnen’ te noemen.
   Ik associeer ze liever met onderstaand monster (NIET de kabouter):

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Wat heeft die islam toch met stront van doen?…
   Geef je ze ’n hand? Je hebt gelijk hepatitis A-Z!
   (Onze vrouwen hebben toch veel geluk met het verbod ze een hand te geven.)
   Ik stel daarom voor om een cursus te organiseren die hen leert om hun handen te wassen nadat ze zich ontlast hebben.
   Tevens stel ik voor om een cursus te organiseren waarbij ze leren zich niet naast maar OP het toilet te ontlasten.
   En een aparte cursus die hen leert om zich niet in zwembaden te ontlasten.
   Dit alles naast de speciale aparte cursus die hen leert dat loslopende vrouwen niet verkracht geslagen en beroofd mogen worden.
   Maar gelukkig maken ze wel hun kamers schoon volgens Dijkhof dan, dat spaart kosten!

   Like

   • BertG. zegt:

    Het Volendamse hotel Spaander heeft de wc’s van buitenaf op slot gedaan. Het hotel is de overlast zat van Aziatische toeristen die niet weten hoe ze een westerse wc moeten gebruiken. “De stront zit tot hoog aan de muren.”
    http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/01/wcs_hotel_dicht_om_foutpoepend_1.html

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Het is een typisch cultuurverschijnsel van volkeren die niet tot de blanke westerse beschaving behoren om de hele boel vol te schijten!
    Of je nou negers, Aziaten of arabieren neemt… ze schijten alles vol.
    Ik was laatst in voormalig Joegoslavië in een wegrestaurant, en daar zaten de toiletten helemaal vol. En nou komt het…ook de plafonds zaten totaal helemaal vol.
    Hoe ze dat voor elkaar krijgen…? Later hoorde ik dat dit het zogenaamde
    “omgekeerd achterstevoren ondersteboven schijten” is, een belangrijk onderdeel van hun cultuur waarmee zij een ongeëvenaarde perfectie hebben bereikt.
    Het is begrijpelijk dat wij daar raar van staan te kijken maar wij als wij ons realiseren dat dit het enige is wat die mensen goed kunnen zal het niet vreemd zijn te begrijpen dat ook de heer Rutte hier laatst nog zijn waardering over uitsprak.

    ‘Jongens’ zei hij, ‘jongens, niet kinderachtig doen! Goed het zaakje stinkt maar zij kunnen niet anders!… Realiseer je dat en bedenk dat dit letterlijk de ‘uitdrukking’ is van het enige wat zij ons kunnen bieden. Ik vraag dan ook aan iedereen om zich ruimhartig op zijn kop te laten schijten!’ En hij barstte in tranen uit.

    Like

 31. Paul van Viersen zegt:

  Deze vluchtelingen horen niet in deze maatschappij thuis.
  Het zou wenselijk en verstandig zijn om ze op het terein van hun AZC te houden.
  Zij kennen onze gebruiken gewoontes normen en waarden niet. Het verschil in cultuur en ontwikkeling is zo schokkend groot, dat moeten we ons realiseren en daar naar handelen.
  Dat we dit soort mensen toelaten in een sauna?!?!? het wordt tijd dat we als bevolking het recht in eigen handen nemen
  en dit risico voor nu en altijd opheffen.
  Van onze regering hoeven we niets te verwachten..zij zijn alleen bezig met het op elkaars schouder kloppen voor elkanders goeie gedrag…over onze rug, cultuur en veiligheid…..
  KOM IN VERZET VOORDAT HET TE LAAT IS…

  Like

 32. Pingback: De geluidsbarrière | E.J. Bron

 33. Weiss zegt:

  Ze wilden de joden kwijt,laat ze nu maar stikken met hun asielzoekers

  Like

 34. Een flinke kwak saus, alstublieft

  Lekker, zo’n vette bek na het stappen. Maar een midnight snack shoarma maakte twee Delftse studenten in 1992 letterlijk kotsmisselijk. De boosdoener? Vijf soorten sperma in de shoarmasaus.

  Durf jij nog een broodje shoarma te happen sinds een paar jaar geleden sperma in de knoflooksaus is gevonden? En kokhals jij ook nog steeds bij het verhaal over die Leidse student die urine dronk tijdens een autopsiepracticum? Relax: allemaal broodjes aap. Het is maar een kleine greep uit de talloze ‘urban legends’ die nog altijd rondzingen. Of… zijn ze waar gebeurd? >>>> http://delta.tudelft.nl/artikel/een-flinke-kwak-saus-alstublieft/21594

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Breaeking News!
   Diverse vrouwen zijn spontaan zwanger geworden na ’n bezoek aan een shoarmazaak… De kinderen die werden geboren waren allemaal van licht-getint tot pikzwart! j
   Je kunt je de consternatie voorstellen…!

   Geliked door 1 persoon

 35. jooris zegt:

  De regering is bezig met een etnische uitroeing voor eigen volk fuck de regering

  Like

 36. Krim zegt:

  Waar is de video te zien van deze smeerboel?

  Like

 37. Jan zegt:

  Swedish police resort to sending undercover officers to Stockholm’s swimming pools in bid to combat rising number of sex assault on girls by migrants


  Lindgren said measures were also being adopted at the Eriksdals baths.

  ‘We do not wish to point fingers to a specific group, but we are talking about boys without a parent or guardian,’ Stockholm City police chief Elisabeth Anestad told Expressen.

  Eriksdalsbadet, which is the biggest aquatics centre in Stockholm, has previously reported a spike in sexual assaults – mainly incidents involving boys and young men groping women.

  As a result, Stockholm police will not have uniformed police regularly patrolling the swimming centre, and the pool’s hot tubs are now segregated by sex.
  ….
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3418867/Swedish-police-resort-sending-undercover-officers-Stockholm-s-swimming-pools-bid-combat-rising-number-sex-assault-girls-migrants.html#ixzz3yRMaKuQ9

  En zo wordt alles nog duurder in Zweden en bovendien zal het niets helpen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s