’Vluchteling mag na drie jaar permanent blijven’

Screenshot_48

(Door: Alexander Bakker)

AMSTERDAM – VluchtelingenWerk vindt dat asielzoekers die tijdelijk in Nederland mogen blijven na drie jaar een permanente verblijfsvergunning moeten krijgen en dat alle gemeenten in Nederland verplicht kleinschalige opvang moeten aanbieden. Dat staat in een manifest dat vanmiddag wordt gepresenteerd door directeur Dorine Manson.

De Telegraaf

Manson stelt dat er een nieuwe aanpak nodig is om te voorkomen dat vluchtelingen ‘in de marge van de samenleving terecht komen.’ In het manifest schrijft de organisatie verder dat er tegelijkertijd met de verplichting van opvang in alle gemeenten een einde moet komen aan grootschalige centra. Asielzoekers en mensen met een verblijfsvergunning zouden voortaan ook onbeperkt toegang tot de arbeidsmarkt en vrijwilligerswerk moeten krijgen. Bij binnenkomst zouden asielzoekers daarom onmiddellijk Nederlands moeten leren.

Op internationaal vlak pleit de organisatie onder andere voor een EU-aanmeldcentrum in elke lidstaat en de uitbreiding van mogelijkheden voor gezinshereniging. “Het roer moet om. De komst van grote aantallen vluchtelingen stelt Nederland voor een forse uitdaging. Er is een nieuwe aanpak nodig waarin de participatie van vluchtelingen centraal staat”, stelt directeur Manson. “Insluiting in plaats van uitsluiting en investeren in plaats van afweren is de beste basis, ook als terugkeer in de toekomst mogelijk is.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t Edwin Lauxen)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, political correctness, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

60 reacties op ’Vluchteling mag na drie jaar permanent blijven’

 1. Cathja zegt:

  Sinds wanneer heeft VluchtelingenWerk hier iets te zeggen? We moeten dit en we moeten dat….; is dit niet het terrein van de politiek? Stel je voor dat allerlei organisaties en clubjes vinden dat er naar hen geluisterd moet worden, wat voor een chaos krijgen we dan?

  Drie jaar is veel te kort om een permanente verblijfsvergunning te krijgen. Minimaal vijf jaar staat er nu voor en dat moet zo blijven. En vijf jaar is in feite nog maar een korte periode. Er moet altijd rekening gehouden worden met verplichte terugkeer. Je maakt van een Syriër nu eenmaal nooit en te nimmer een Nederlander.

  En dan onbeperkt toegang tot de arbeidsmarkt en het vrijwilligerswerk? Nou, dat vrijwilligerswerk staat me wel aan, al was het alleen al om iets terug te doen voor onze samenleving die hen heeft opgevangen. Maar van de arbeidsmarkt moeten ze weg blijven. Eerst en vooral moeten onze eigen werklozen aan een baan geholpen worden, en dan zien we wel weer.
  Waarom zouden vluchtelingen altijd overal met voorrang toegang moeten krijgen? Kijk eens naar de woningmarkt. Officieel heet het dat de vluchtelingen (net als iedereen die zich meldt) achteraan aan moeten sluiten. In de praktijk is hier niets van waar. Vluchtelingen (‘statushouders’) krijgen nog steeds voorrang!
  Dus op de arbeidsmarkt geen vluchtelingen. De werkgevers zouden mooi aan goedkope krachten kunnen komen, en onze eigen mensen hebben het nakijken. Laat dat niet gebeuren.

  Slechte plannen van VluchtelingenWerk en rijp voor de prullenbak!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja: 12.12. uur. Geheel met U eens, Cathja. Deze plannen mogen NOOIT doorgaan. Goed dat U ook de verraders – te weten de werkgevers noemt- zij hebben profijt van deze rotplannen van Vluchtelingenwerk. Een figuur als Wientjes, likt zijn baard met deze plannen af. Op naar de nieuwe SLAVERIJ, voor de NEDERLANDER wel te verstaan. We worden belogen, bedrogen en belazerd waar WIJ bij staan. De Nederlandse werknemer, “de keien op”, en de buitenlandse indringer op ZIJN PLAATS. Het is een groot vuil en vunzig zooitje geworden in Nederland. Mede door de huichelaars van de politiek. En met name – buiten- de PvdA, CDA,VVD en D66, hebben 10 tallen jaren meegewerkt om de NEDERLANDER buiten te sluiten, en de indringer- ten behoeve van de werkgevers- ruim toe te laten in Nederland.

   Like

 2. Edjan zegt:

  Tja, “het roer moet om” maar wel in de richting van Dorine Manson van vluchtelingenwerk. Alles in het werk stellen om het de “vluchteling” naar de zin te maken. Elke belemmering wegnemen.

  Onbeperkt toegang (tot arbeidsmarkt)
  Makkelijke en snelle gezinshereniging
  Kleinschalige opvang (waarschijnlijk is de bedoeling dat ze elk een woonhuis toegewezen krijgen)

  Blijkbaar nog niet bekend dat “wij” dat betalen moeten, niet alleen met belastinggeld maar ook met arbeidsplaatsen en woonhuizen. En dat we dan ook nog te maken krijgen met aanslagen, aanranden, verkrachten, diefstal, geweld en moorden.

  Het roer moet om: het roer draait zich al: steeds meer mensen grijpen naar geweld ipv. nog langer hun “bek te houden”.

  PS. Dorine “doet” 130.000,- per jaar.
  http://www.petities24.com/forum/post/2391639

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Listige slangemuts Dorine moet geruimd worden, en wel zo snel mogelijk

   Like

  • leefbarbaar zegt:

   Vluchtelingenwerk is ook PvdA. Je kunt er een vermogen verdienen en tegelijkertijd het stemvee van je partij naar binnen halen. Op kosten van H&I.
   Persoonlijk zou ik me kapot schamen om voor een goed doel te werken en zoveel geld in m’n eigen zak te steken, maar onder socialisten is dit regel.

   Like

  • delamontagne zegt:

   Zijn er eigenlijk in Nl nog mensen die beseffen hoe vol NL is, beter gezegd; overvol.
   Het is eigenlijk een misdaad al die lui toelaten, er zou geen enkele mogen worden toegelaten.
   Daar klinkt wel “cru”, maar ze moeten eens aan selfbehoud gaan denken.
   Het zijn geen vluchtelingen, op de enkele daargelaten, misschien enkele duizenden [hooguit].
   Maar het is blijkbaar een lucartieve business als je daar 130 k mee kunt verdienen.
   Dat bureau van de mevr. moet natuurlijk ook worden ingericht en daar kun je geen stoeltjes van Blokker in zetten, dus worden het wellicht stoelen van Jean des Bouvries à raison de Eu 1500.-
   Tientallen jaren her, werd dit soort werk “charitatief”gedaan, maar toen had je echte vluchtelingen……
   ECHTE VLUCHTELINGEN [ misschien uit de voormalig Duitse gebieden: Silezië, Oost Pruisen/Sudetenland.
   http://static1.persgroep.net/volkskrant/image/0b3e4c91-fafc-44f5-92f0-ffcdd35ecfbe?width=664&height=374

   z.g.n. “migranten”= NIKSNUTTEN
   http://static.ripostelaique.com/wp-content/uploads/2016/01/pasta-non-piace.jp
   Jongelui; believen de verstrekte maaltijd niet !!!!!!!!!!!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Edjan. Ik ben het helemaal eens met Manson als zij stelt dat er een nieuwe aanpak moet komen om te voorkomen dat die jongens tussen wal en schip zullen vallen.
   We moeten ze dringend behoeden voor het vervelende feit dat ze hier niets anders zullen kunnen doen dan ons uitvreten, terroriseren en och arme alleen maar ’n uitkering
   zullen krijgen om te leven.
   Gewoon het land uitzetten lijkt mij in dit geval de zekerste oplossing om te zorgen dat ze zo’n vreselijk lot bespaard blijft.

   Like

 3. Taljaard zegt:

  Quango muts, die zichzelf alvast indekt, door nieuwe werkzaamheden voor te stellen voor zichzelf en haar club, voor het geval de instroom mocht stokken of ophouden.
  Wat snak ik naar de dag dat dit soort subsidieslurpers droog zullen komen te staan.

  Like

 4. Bas zegt:

  Tja. Niet alleen werk van vluchtelingen maken, kennelijk ook om de continuïteit van subsidie in stand te houden.

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Veel “Syriërs” zijn Noord-Afrikanen!!!!!!!!!!
  Stop ze maar bij die “fijne” Dorien in huis, kan ze een heerlijke orgie beleven en helemaal “lekker verwend en doorgesmeerd” worden!!!
  Wij, HET VOLK, willen deze criminele bruine ratten nageboorteplaag met laag IQ niet als statushouder midden in onze woonwijken hebben, midden tussen onze vrouwen en kinderen????
  Is die Dorien nu helemaal besodemietert, smerige nsb-muts en zijn we nu helemaal compleet geschift geworden in dit land?? Het COA + “vluchtelingenwerk” zijn momenteel de meest criminele organisaties van NL!! No doubt about it!!
  \http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. Toe maar: Eerst was alles gericht op de terugkeer zodra dat veilig kón en nu beginnen ze over een permanente verblijfsvergunning na drie jaar! Stapje voor stapje ongemerkt opschuiven, hè,jongens? Die ambtenaartjes van vluchtelingenwerk moeten tenslotte óók aan het werk gehouden worden. èn de moslims moeten zich hier vrij kunnen blijven vestigen, dàt ook!
  En dan maar hameren op dat “Nederlands leren!” Natuurlijk is dat noodzakelijk, maar ga alsjeblieft niet doen, alsof alle problemen daarmee opgelost zijn en de integratie voltooid! Mohammed B. sprak óók redelijk Nederlands, om maar wat te noemen, maar in het Marokkaans/Arabisch kunnen formuleren, waarom van Gogh dood moest, of in het Nederlands, het eindresultaat blijft hetzelfde.
  Niks verblijfsvergunning: Die lui hebben een vlúchtelingenstatus en moeten terug, zodra de kust veilig is, niet meer en niet minder. -En daarnaast moeten ze trouwens beter gescreend worden voor ze hem krijgen! (Maar dat gebeurt toch óók niet.)
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Ja, maar die politici weten donders goed dat Nederland helemaal naar de donder zal gaan doordat wij die onbeperkt verder gaande instroom met de daaraan gekoppelde familie-herenigingen totaal niet zullen kunnen bekostigen…
   Zonder het leefklimaat in Nederland tot het niveau van ’n gemiddelde Afrikaans land of Afghanistan…kan mij het schelen…) te devalueren.
   Dat begrijpen die politici allemaal hèèl goed. Maar het beschamend geheim is dat zij niet kunnen kiezen tussen het een of het ander.
   Ze zijn overal bang voor (EU, USA, hun bazen…) en laten de zaak op zijn beloop…
   Dat is de eenvoudige waarheid. Zo simpel is het.
   De beste manier om je ergste nachtmerrie werkelijkheid te laten worden…

   Like

 7. VluchtelingenWerk vindt dat asielzoekers die tijdelijk in Nederland mogen blijven na drie jaar een permanente verblijfsvergunning moeten krijgen. Ja dit is zo duidelijk als een klontje zonder dit corporatistische beleid van vluchtelingenwerk levert het niet genoeg geld en banen op voor de landverradersclub.

  Jezus het wordt met de dag gekker en er heerst nu een eufemistische sfeer onder deze landverraders van: Nu kan alles! Want er komt géén genoeg protest tegen deze club. De economie is gebaad enkel en alleen bij groei in het ruimste zin van het woord, zonder groei geen economisch gewin dat staat als een paal boven water.

  Nu is bij velen al lang duidelijk geworden dat op een bepaald moment de economische groei onomstotelijk stopt zeker die van het Angelo Saksische economie model i.t.t. het Rijnlandse economie model. Wereldwijd komen de economieën knarsend tot stilstand, beursnotities kelderen de Federal reserve system en de ECB drukken geld bij als gekken om dit tot omvallen gedoemde systeem overeind te houden al is het maar om voorlopig door te gaan met deze megalomane gekte.

  De islamisering is een tool voor het corporatisme en kan m.i. niet als zondebok voor het kapitalisme aangemerkt worden. Hitler en Mussolini waren duidelijke voorbeelden van deze virale vorm van belangenverstrengeling en belangenbehartiging door een ruimhartige steun vanuit de overheid. Nadat veel industrietakken verhuisd waren naar de lageloonlanden kwamen de Polen, Roemenen , Bulgaren en arbeiders uit de Baltische staten naar hier om goedkoop aan de slag te gaan.

  De transportsector liet in 2007 kreten los in de media, dat ze meer dan 60.000 nieuwe collega’s erbij moesten hebben wegens de vergrijzing, nou deze hebben ze nu gekregen in de vorm van de Oost-Blokkers. Het gaat verder het corporatisme dacht op een zeker moment al aan Filipijnen om als goedkope arbeidskrachten in te zetten het houdt niet op niet vanzelf.

  Na al deze goedkope arbeidskrachten hebben ze weer iets nieuws uitgedacht namelijk sterke jonge Syriërs terwijl 600.000 Nederlanders zonder baan zitten, ja en al deze positieve geluiden over het herstel van de economie daar geloof ‘k geen biet van. Zeker de gebedsmolens en het mantra van de halal regering en het CPB met zijn gemanipuleerde cijfers…

  Like

  • Als schapen naar de slachtbank

   Komende crash wordt de grootste in de menselijke geschiedenis

   Als u nu nog in het bezit bent van aandelen en aandelen van beleggingsfondsen, dan begrijpt u nog steeds niet de systeemrisico’s van de aandelenmarkt.
   Het maakt niet uit wat u beweert te geloven, het zijn uw acties die feitelijk bepalen wat uw echte kijk is op de werkelijkheid. Als u nu niet al uw aandelenposities verkoopt kan dit leiden tot enorme verliezen als de implosie van de bubbel markten zich voortzet, die zomaar 50% kan wegvagen van de huidige waarderingen van veel aandelen.
   De enorme zeepbel momenteel wordt gestut door een gestage stroom van fiatgeld dat wordt gedrukt door de Federal Reserve en uitgedeeld aan bankiers die nauwe banden hebben met Washington en Brussel. Dit gecombineerd met een rente die bijna nul is, is het enige wat deze zeepbelmarkt stut en creëert een illusie van economische voorspoed.High-tech bedrijven zijn terug op bubbel grondgebied met onrealistische taxaties op basis van hype en damp.
   Intussen blijft de corrupte mainstream media het goedgelovige publiek voorliegen door ze te vertellen dat de markten alleen maar omhoog kunnen, zelfs als het dendert op de rand van systemisch instorten.
   De komende ineenstorting van de markt zal de grootste zijn in de menselijke geschiedenis. Het systematische karakter van het wereldwijde bancaire systeem en zijn krankzinnige derivatenschuld betekent dat de komende instorting een niet te stoppen en allesverwoestende vuurhaard wordt. Pensioenen, bankrekeningen, beleggingsfondsen, obligaties en nog veel meer zullen zo goed als worden uitgeroeid en de corrupte en misdadige regimes zullen ervoor zorgen dat de gewone burgers de de verliezers zijn wanneer het stof is neergedaald.

   Bron
   http://www.gewoon-nieuws.nl/

   Like

   • Edjan zegt:

    Klopt Adriaan Jansens, onze hele economie is gebakken lucht. Enorme schulden die nooit meer terug te betalen zijn, ongedekt nep-geld wat eigenlijk alleen het oud-papier waard is, en nu gaat China op zijn bek. Wij gaan vrijwel zeker mee.

    Haal ook maar tijdig je geld van de bank, het kost daar alleen maar geld en over een half (of heel) jaar beginnen ze het, stap voor stap, af te pakken. Eerst alles boven 100.000,- dan alles boven 50,000,-, 20,000,-, 10.000 en dan de laatste restjes.

    Misschien nog even een oorlog om weer met een schone lei te beginnen?

    Like

   • Ben ook erg geneigd om in deze trant te denken Edjan, het einde van iets wat ooit zo mooi was.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Adriaan. Dit doem-scenario klopt als ’n bus.
    Als je als ’n gek geld bij drukt ben je bezig om totaal waardeloos papier als geldig betaalmiddel op de markt te brengen! Dit is het laatste redmiddel om tijd te winnen voor gewetenloze schurken!… En niemand reageert hierop!
    Daar staat dus geen enkele waarborg meer achter. Zie de crisis van de 20-tiger jaren die nooit geëindigd is… maar overging in de 2e wereldoorlog….
    Dit was de enige oplossing.
    Nu zijn we weer precies even ver! God sta ons bij!!!

    Geliked door 1 persoon

   • Edjan zegt:

    Paulzwueste,
    De gladjanussen krijgen het zelfs op de een of andere manier voor elkaar om sommige landen finaal kapot te maken met hun nep-geld. Hoe ze het doen, weet ik niet, maar het schijnt effectiever te zijn dan oorlog te voeren.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @Adriaan Jansens: 13.21. uur. Geheel mee eens, Adriaan. We gaan naar de haaien!

    Geliked door 1 persoon

 8. Drs.P. zegt:

  WE WORDEN BEROOFD, BESTOLEN, EN BELOGEN EN KRIJGEN NOG 100.000 VERKRACHTINGSBOOSLIMS DOOR ONZE STROT GEDUWD, VANDAAR KAN DIE Dorien helemaal ongezien de tering-typhus krijgen met haar asielrattenbende.
  http://fenixx.org/2016/01/22/we-worden-beroofd-bestolen-en-belogen-en-krijgen-nog-100-000-verkrachtlims-opgedrongen/
  Mensen, wakker worden, het gaat dit jaar helemaal uit de klauwen lopen!!!!!!!!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. Thoth zegt:

  Vluchtelingenwerk Nederland bestaat uit subsidies. De overheid en Postcodeloterij zorgt voor 85% van hun inkomen…

  Like

  • BertG. zegt:

   En hoeveel doen er hier mee met de postcode loterij omdat het anders zo lullig is als de hele straat wel wint maar jij net niet.
   Eerlijk zeggen. Maar heel eerlijk gezegd verwacht ik geen enkele reactie.
   Waarom niet? Omdat ik het vraag.

   Like

   • E.J. Bron zegt:

    Ik niet, heer Bert G.!!!!

    Like

   • BertG. zegt:

    Een man met principes, daar hou ik van.

    Like

   • Drs.P. zegt:

    En ik ben ook allang gestopt!!!!

    Like

   • Thoth zegt:

    Ik ook niet. Wanneer ze op de TV komen, schakel ik over naar een andere zender. Wanneer ik iets in de bus krijg, verscheur ik het.

    Like

   • Bert, daar heb ik het, dacht ik, al eens over gehad: Ik heb al jaren geleden afgehaakt, omdat ik het geld toen al beter kon gebruiken. -En op dit moment zou het zelfs ronduit onverantwoord zijn. Maar inderdaad speelt elke maand weer de situatie op, die jij nu schetst: Je hoopt en bidt, dat die godverdomde straatprijs in Jezusnaam niet op jouw postcode valt, want nota bene de enige reden, dat jij afgehaakt bent, is dat juist jij dat geld zo goed zou kunnen gebruiken, dat het je uit de zorgen zou kunnen halen!
    Op die manier worden mensen met geldgebrek dubbel gepakt; dat is juist het vuile!
    Die hele opzet van de postcodeloterij deugt niet: Het is het gemeenste van het gemeenste, één grote chantage en het is tekenend voor de maatschappij, dat bijna niemand daarbij stil wenst te staan!
    Toch moet het er vroeg of laat uit, want ik voorspel, dat het nog eens tot zelfmoorden- of pogingen daartoe kan leiden!
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ BertG. 22 januari 2016 om 14:24

    Hallo?! IK DOE ZÉKER NIET MEE AAN DIE ACHTERLIJKE POSTCODE LOTERIJ!
    Met hun ‘goede doelen’! Bwaeh!!!
    Ik doe aan geen enkele loterij meer; ik zal me daar gek zijn!

    ‘Loterij is kloterij’, zeiden ze bij ons altijd.

    Like

   • Edjan zegt:

    Ik heb nog nooit meegedaan en brieven gaan direct de prullenbak in. Ze sturen elke week wel wat.

    Like

   • Cathja zegt:

    @ BertG. om 14:24

    Omdat jij het vraagt: IK DOE AAN GEEN ENKELE LOTING MEE!
    Daarom ben ik altijd winnaar, want het inleggeld geef ik niet uit.

    Erewoord!

    Like

   • Claudia M. zegt:

    Nee, sorry…

    Like

   • Republikein zegt:

    Over loterijen kan ik zeg de gek veel vertellen.
    Doe ik niet, wil niemand in het harnas jagen.
    Vraag je eens af waarom je in een casino geen klok vindt.
    Interesse?

    Like

 10. realistnl zegt:

  Islamieten komen niet om te integreren maar om te koloniseren en parasiteren! Dat heeft de recente geschiedenis in ieder westers land dat slachtoffer is geworden van islamisering keer op keer op keer bewezen! De koran verbiedt integratie, de koran verbiedt participatie, de koran GEBIEDT het vernietigen van de landen der ongelovigen!

  Like

 11. hendrikush zegt:

  Lief van Dorine. Laat ik nou lezen gezinssteniging in plaats van gezinshereniging.

  Like

 12. aquarius4422 zegt:

  We? “moeten”! Geen drie jaar wachten maar kansloze gelijk weer uitzetten.

  Like

 13. Pieter zegt:

  Vluchtelingenwerk moet verboden worden. Jarenlang hebben zij asielophalers vluchtelingen genoemd en veel mensen zijn voor deze indoctrinatie bezweken.
  Zij moet haar directeurssalaris inleveren en vrijwilligster worden. Het is belachelijk dat je met liegen en valse informatie je brood mag verdienen.

  Like

 14. Elena zegt:

  Het zijn klip en klaar…volksverhuizers .
  Allemaal terug !!!

  Like

 15. Elena zegt:

  http://www.at5.nl/artikelen/146665/asielzoekers-protesteren-bij-ambtswoning-burgemeester-

  Artikel augustus 2015

  Hebben die “vluchtelingen” vergunning gekregen van..van der Laan?

  Like

 16. Pingback: ’Vluchteling mag na drie jaar permanent blijven’ – Rechtsaf doorzee

 17. wim zegt:

  Volgens mij vinden die hoogopgeleide ‘vluchtelingen’ zo een baan. Zo was het toch?
  Bij zulke grote aantallen moeten we niet soepeler, maar juist veel strenger zijn. Gewoon omdat de kans dat we ongewenste vreemdelingen binnen laten (zeg maar halen) ook groter is.
  Dus dienen ‘vluchtelingen’ die met justitie in aanraking zijn gekomen, ook als het om (meerdere) kleine vergrijpen gaat, nooit een permanente verblijfsvergunning te krijgen.
  Verder moet gezinshereniging minstens vijf jaar duren, dus pas als duidelijk is wat voor vlees we in de kuip hebben. Men mag er wat voor over hebben om toegang te krijgen tot de vleespotten van NL.
  Ook zouden politieke ambten pas voor de derde generatie open moeten staan.

  Like

 18. tjonge zegt:

  vluchtelingenwerk, coa, etc, allemaal clubjes die er groot belang bij hebben om zoveel mogelijk “vluchtelingen” naar nederland te halen, zo verzekeren zij zich van hun bestaansrecht en blijft het geld naar hun toe vloeien.
  wat het doet met onze maatschappij interesseert hun niet, zij zien enkel geld en dikke salarissen.
  .
  vluchtelingen moeten daarom zo snel mogelijk terug naar eigen land zodra veilig genoeg om eigen land op te bouwen.
  alleen al daarom zou een vluchteling nooit een verblijfsvergunning moeten krijgen maar een visum voor nader te bepalen tijd. punt.

  Like

 19. tjonge zegt:

  eigenlijk moeten we vluchtelingwerk, coa e.d. bestempelen als maatschappij-vijandig die enkel voor het grote geld gaan!
  .
  een islam 2.0 zeg maar, maar dan blank….

  Like

 20. Jean zegt:

  Ik ken die Dorine niet en ik wil ze ook niet kennen want met dergelijk uitschot heb ik geen enkele affectie, m.i. staat die Dorine te solliciteren om een goede flinke beurt…

  Like

 21. Republikein zegt:

  En wij betalen die mafketel ook nog.
  Leipe doos.
  Dubbel chagrijn.

  Like

 22. Adriaan Jansens zegt:

  Tien-duizenden Noord-Afrikaanse asielzoekers blijken valse Syriërs; krijgen meerdere uitkeringen
  Duitsland, januari 2016

  Bij een grote inval in een vluchtelingenopvang in het Ahlen nabij Dortmund, bleek dat de helft van de 150 aangehouden asielzoekers meerdere identiteiten heeft. Asielzoekers uit Tunesië en Marokko hebben identiteitsbewijzen voor meerdere identiteiten.
  Justitie-wethouder van Dortmund Diane Jägers: ‘We vermoeden dat de meerderheid van de asielzoekers vanaf afgelopen zomer geen Syriër zijn, terwijl ze bij ons wel als Syriërs staan geregistreerd’. Mogelijk gaat het in Noordrijn-Westfalen om tienduizenden asielzoekers met een valse identiteit. Jägers zegt dat bij diversen van hen sprake is van vier of vijf identiteiten.
  De autoriteiten in district Warendorf onderzoeken nu of asielzoekers op deze wijze in meerdere asielopvang-locaties meerdere uitkeringen ontvangen. Districtswoordvoerder Olaf Gericke: ‘Als iemand met meerdere identiteiten een misdaad pleegt, is het voor rechtbanken niet duidelijk dat het om een recidivist gaat’.
  Bij het NRW ministerie van binnenlandse zaken is het probleem bekend. Een woordvoerder: ‘Wie verschillende identiteiten heeft, kan ontsnappen aan politieactie’.

  Bron
  http://www.nieuwreligieuspeil.net/node/6315

  Like

 23. carthago zegt:

  Dat vluchtelingenwerk ziet een vaste topbaan natuurlijk wel zitten, hoe meer kokosnoten en kalifaatgangers des te meer bonus, big business penoze. Ik denk dat de helft van vluchtelingenwerk bestaat uit smokkelaars met roeibootervaring.

  Like

 24. elisah zegt:

  Ik moet denken aan een programma dat ik laatst op tv voorbij zag komen.
  Ze waren met jonge vluchtelingen aan het praten over wat voor een beroep ze wilden gaan beoefenen. De grootste jongen, ik schat zo’ n 16 jaar oud, zou arts gaan worden.
  Toen er gevraagd werd welke scholing hij gedaan had, was zijn antwoord verbijsterend…..hij was nog nooit naar school geweest !!!
  WTF, de Nederlandse jeugd moet een hoop diploma’s en ervaring hebben. Deze pipo’s die nooit iets geleerd of gepresteerd hebben krijgen vast en zeker ook nog voorrang op de arbeidsmarkt.
  Mensen boven de 50 krijgen zelden tot nooit meer een baan, we hebben al deze vluchtelingen niet nodig. Zodra hun land weer enigszins veilig is moeten ze gewoon terug gaan.

  Like

 25. Sjaak zegt:

  WER SOLL DAS BEZAHLEN
  WER HAT SOVIEL GELD
  WER HAT SOVIEL PINKE PINKE
  WER HAT DAS BESTELD ?
  ALLAAF UND HELAU !

  Like

 26. Ad de Koning zegt:

  Ik heb ook nooit meegedaan aan de Postcodeloterij en nu zou ik er helemaal niet eens meer over denken. Ik deed vroeger meen aan de Staatloterij maar ook daar ben ik allang mee gestopt want ik won nooit iets en het kostte dus alleen maar geld.

  Like

 27. Claudia M. zegt:

  Q1…, ‘in de marge van de samenleving terecht komen’

  Mevrouw is blijkbaar niet op de hoogte van de grote aantallen Nederlanders die in de marge van onze samenleving terecht zijn gekomen! Helemaal sinds de crisis.

  Q2…, “Het roer moet om. De komst van grote aantallen vluchtelingen stelt Nederland voor een forse uitdaging. Er is een nieuwe aanpak nodig waarin de participatie van vluchtelingen centraal staat”, stelt directeur Manson. “Insluiting in plaats van uitsluiting en investeren in plaats van afweren is de beste basis, ook als terugkeer in de toekomst mogelijk is.”

  Ik weet werkelijk niet onder welke tegel dit mens leeft?

  “Het roer moet inderdaad om”; we moesten weer eens goed voor onze eigen ouderen zorgen. Zij, die ervoor gezorgd hebben dat wij nu in betere omstandigheden mogen leven en waar wij zelf, ons steentje ook al behoorlijk hebben bijgedragen! Welke nu volledig afgebroken worden ten faveure van…! We moesten eens wat doen aan de werkeloosheid die nu onze eigen jeugd treft en alles en iedereen boven de 40/45 jaar. Ja, dan ben je al te oud en niet pas na je 50ste!

  De enige die hier al jarenlang uitgesloten worden, is de Nederlander! Die dit alles wel mag betalen, ‘in more way’s than one’!

  Inderdaad tijd om “het roer om te gooien” gesubsidieerd door onze centen! Als jullie zo nodig de “große Gutmensch” willen uithangen, financier het dan lekker zelf!

  Like

 28. Jade zegt:

  Hebben wij als volk daar ook nog iets over te zeggen?
  Ik mot ze niet, geen één!!!
  En dat spul wat hier al zit, moet ook zsm terug.
  Geen Islam in Nederland, Dank U.

  Like

 29. Avidia zegt:

  Ik heb nog nooit aan een loterij meegedaan en zal ook nooit meedoen, ik koop liever een lekker flesje wijn, dan weet ik tenminste dat ik er wat aan heb.

  Like

 30. Tom Hendrix zegt:

  Deze LINKSMENS, en LEIPDOOS is het prototype van de huidige rode, PvdA er,GL er, en SP er.

  Like

 31. Duqué Jacky zegt:

  Ik zou doen en voorstander zijn van hetgeen in Monaco de regel is ( toch ook Europa dacht ik) Iedereen mag binnen maar moet minstens een miljoen euro meebrengen.Probleem zo opgelost en als er toch nog enkele zouden komen heeft de Nederlandse bevolking daar het voordeel en niet het nadeel van.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s