Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven

Screenshot_66

(Door: “Bolo”)

Discussie voeren op een normale manier is eenvoudigweg niet meer mogelijk voor mensen die het niet eens zijn met de huidige gang van zaken in zijn of haar gemeente. Luisteren doet men wel echter iets doen met de woorden van de bezorgde spreker kun je eenvoudigweg vergeten en het enige dat van invloed is op beslissingen genomen in de vele gemeenteraden die ons land rijk is, is de mening van “onze” regering, een mening die als wet gezien dient te worden en ook zodanig moet worden uitgevoerd.

Hier in Nederland is iedereen gelijk, althans volgens de letter der wet, maar de interpretatie van deze wet is voor iedereen kennelijk anders. Waarom worden licht getinte daders in eerste instantie als verdachte van criminele activiteiten niet omschreven als licht getint en kan ik wel gelijk in een politiebericht of in de krant lezen dat een gezochte dader blond haar met krullen had? Waarom krijgen wij niet direct te horen wanneer er asielparasieten actief zijn in de verkrachtingsbranche zodat wij onze vrouwen en kinderen kunnen waarschuwen, terwijl er (overigens terecht) groot alarm wordt geslagen indien er in de buurt een oudere blanke man aan het potloodventen is?

Lees verder>>>
(h/t “Vederso”)
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland, Overheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

12 reacties op Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven

 1. Schokkende video: Buschauffeur krijgt shotgun in gezicht bij overval Amsterdam Noord

  AMSTERDAM Bij een overval op een nachtbus in Amsterdam Noord vorige week, is de chauffeur met een shotgun bedreigd.

  Dat blijkt uit beelden van de overval die de politie heeft vrijgegeven. Op 13 januari stapte de gewapende man bus 761 binnen op de Volendammerweg. Hij laadt zijn wapen, wat duidelijk te zien en te horen is op bovenstaande beelden, en eist vervolgens alle bezittingen van de chauffeur op. Lees verder >>>> https://www.rtvnh.nl/nieuws/178215/schokkende-video-buschauffeur-krijgt-shotgun-in-gezicht-bij-overval-amsterdam-noord

  Like

 2. Thom zegt:

  Nederland is allang verloren. Ik zit net naar Jinek te kijken omdat mijn vrouw dat opzet en schijnbaar interessant vindt. het gaat over bedreigen van politici i.v.m. de asielcrisis. een PvdA-er en een SP-dame zitten stomverbaasd en wereldvreemd allerhand onzin te vertellen. Ze willen gesprekken met mensen die tegen de instroom van kolonisten zijn. Ze snappen helemaal niks. Ze gaan er van uit dat anderen hetzelfde zijn als zij zelf. was dat maar waar? De islam kent geen wederkerigheid. In een moslimland mag een christen geen kerk bouwen. In een christelijk land heeft hij volgens de godsdienstvrijheid het recht om een moskeet te bouwen.
  Zo zijn alle regels die niet voor Christenen gelden in een moslimland wel geldig voor die lui in een Christelijk of seculier land. japan en China weten het wel, die willen niks met de islam te maken hebben en houden ze buiten. Leve Orban.

  Like

  • kauwe kak zegt:

   @Thom,ook ik zag een stukje jinek met die wereld verbeteraars!Voorspelbaar links geleuter enz,we ontkomen er niet aan als je ooit zegt zet de tv af!Het dagelijkse beeld is booming buisniss,vluchtelingen Cq ellende!!!!!
   Over angst terug te kome,,ikmaak me iedere dag meer zorgen omdat het steeds heftiger wordt met de instroom onaantastbaren!!De verrijking genoemd door de linkse verraders doet mij kokhalzen!Ook worden wij monddood gemaakt,je zou een discrimineren !!
   als je al niet de tiefes aan die gelukszoekers had komt dat snel!!
   Iedere dag ontkennen van problemen,de verkrachtingen de schuld van de slachtoffers geven enz!
   In de kringen van de jeh.getuigen betekent islam ONDERDRUKKING!!ik geloof dat meteen!!
   Die paar jaardie ik nog mag leven hoop ik zonder ziektes door te komen ,,maar door de linkse verraders is mijn angst voor escalatie gegrond als ik dit mag opmerken!
   mijn moeder mocht door een ongeluk in een verzorgingshuis wonen,anders mag je thuis doodflikkeren!Waarvan akte!!!!!!!!!!!!
   Schande an onze voorouders die geknokt en gebuffeld hebben voor ons dat dit zo naar de kloten geholpen wordt!!
   Links nederland moet zich diep schamen,o nee dat zie ikwederom verkeerd!!
   Jan Thom de tv is soms ergerlijk,zie die peter R devrieslulookte vaak,lekker poen opstrijken met slap geeikel!Deze narcist ontkent ook veel wat het inkomend tuig aanricht!
   Griezelige mensen echt d66 ,ook zo,n verraders partij!
   Wie neemtmijn angst weg??
   WA??nee die is druk met de koffers inpakken want nog ff en amaliatje wordt verkracht!!o kan niet een gewapende agente is dagelijks bij deze trol!Jouw kind wordt gemolesteerd door inkomend straattuig,met rechten!!
   Ik heb zo maar eens wat op deze site gezet,omdatvik het spuugzat ben ,al datvlinks geleuter en erger wij mogen onze kanis houden!!ja discriminatie he??Al net zo,n vreselijk woord als milieu!!
   Sterkte
   K/K

   Like

 3. delamontagne zegt:

  Laten we wel optimistisch blijven, binnenkort is het weer Internationale Vrouwendag.
  Ook in de islam-landen…………….!

  Like

 4. Mag een vrouw seks hebben met haar slaaf?

  Islamitische les van de Palestijns-Jordaanse geestelijke sjeik Mashhoor, 7 juni 2015.

  Mag een islamitische vrouw seks hebben met haar slaaf?

  U heeft waarschijnlijk nog nooit over die vraag nagedacht, net als u er niet zo bij stil staat dat slavernij is sommige delen van de wereld nog heel gewoon is.
  Maar het antwoord is, zoals uit deze les (volgens sommige islamitische leerscholen) blijkt: ja en nee.

  Het mag alleen als zij hem eerst trouwt – want een vrouw mag alleen seks hebben met haar echtgenoot.

  Maar dan is hij haar slaaf niet meer, want een vrouw moet juist haar echtgenoot dienen. Lees verder >>> http://likud.nl/2016/01/mag-een-vrouw-seks-hebben-met-haar-slaaf-3/

  Like

 5. Jan zegt:

  Politie-auto uitgebrand in Veen nadat baksteen door ruit van asielzoekers was gegooid

  VEEN – Een politie-auto is vrijdag in de vroege ochtend uitgebrand in de Willem de Zwijgerstraat in Veen. Vermoedelijk is de auto in brand gestoken. De politie was in de straat, omdat er een baksteen door een ruit van het huis van Syrische asielzoekers was gegooid.

  De bewoners van het huis in de Willem de Zwijgerstraat in Veen lagen te slapen, toen er een harde knal klonk. Er was een baksteen door het wc-ruitje gegooid. Ze belden de politie, die snel ter plekke kwam. Toen de agenten in het huis waren om de schade te bekijken, stond plots hun auto in brand.

  http://www.omroepbrabant.nl/?news/2431891173/Politie-auto+uitgebrand+in+Veen+nadat+baksteen+door+ruit+van+asielzoekers+was+gegooid.aspx

  Like

 6. Pingback: Wanneer we angst met haat gaan verwarren is Nederland ten dode opgeschreven – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s