De geluidsbarrière

Screenshot_20

(Door: H. Numan)

Vandaag de dag is sneller dan het geluid vliegen bijna gewoon. Okay, de Concorde is met pensioen. Dus als u sneller dan het geluid wilt vliegen zult u dienst moeten nemen bij de Koninklijke Luchtmacht. In het nabije verleden was de geluidsbarrière een bijna onoverwinnelijk probleem. Heel wat piloten sneefden in hun pogingen om sneller dan het geluid te gaan. Chuck Yeager was de eerste die het lukte en het kon navertellen. Onze luchtmacht ging in de jaren zestig supersonisch vliegen, en vandaag de dag spreken we er niet meer over. Het is normaal.

Ik ga u hier natuurlijk niet lopen vervelen met een dissertatie over vliegen. Op dit moment lijkt het of de PVV tegen de geluidsbarrière zit. Namelijk, wanneer ze (virtueel) meer dan 50 zetels gaan pollen. Wat er ook gebeurt, ze komen niet in de regering! Met die tokkies/brievenbuspissers/whatever regeren we niet. Weigeren we om mee samen te werken. Liever een half analfabete mohammedaanse Kamervoorzitter met twee paspoorten dan een alom erkend vakman van de PVV!

Ik zie dit als de laatste stuiptrekkingen van links. Slopen wat je nog kan slopen, zolang het nog duurt. Wat krakers doen als een pand ontruimt gaat worden. Ze weten dat ze de volgende dag op de keien staan. Kan lang duren, kan kort duren. Maar de uitkomst is 100% zeker. Wat doen krakers meestal? Die slopen het pand en bevuilen het met excrement, afgewerkte olie en verf. Wij eruit? Dan niemand erin!

Hetzelfde doen nu alle partijen. Links, midden en wat doorgaat voor rechts. Of ze zeggen niet veel (CDA, SGP) en werken stilletjes maar met vol enthousiasme mee, of ze staan fanatiek te roepen dat fascisme geen kans moet krijgen. Rechts van het CDA zien we een compleet mislukte minister-president jammeren dat Wilders zijn excuses moet aanbieden en dat hij niet met een socialistische partij wil samenwerken. Alsof de PVV socialistisch is… De media berichten niets over de PVV, behalve als het negatief is.

Sterker nog, ons nep-parlement tezamen met lokale nep-bestuurders gillen nu om het hardst dat ze zich niet laten chanteren. Keulen is nog geen maand voorbij, en dat moeten jullie domme kiezers zo snel mogelijk vergeten. Vooral dat de nep-bestuurders totaal niets doen aan massaverkrachtingen. Alle verdachten zijn inmiddels op vrije voeten. Sterker nog: openlijk masturberen in een zwembad is op zich geen probleem. Zolang u besneden bent, wel te verstaan.

Een raadslid in Yerseke zegt zeer dapper (wel wetende dat hij alle steun krijgt van de politie, overheden en de media) dat hij zich niet laat chanteren. Het volk heeft niets te willen, het enige wat van het volk verwacht wordt, is dat het één keer in de vier jaar politiek correct stemt, belasting betaalt en verder zijn domme bek houdt. Elke actie die verder gaat dan tegen je buurman fluisteren dat je asieligzoekers een probleem vindt, wordt nu afgestraft. En kijk uit tegen welke buurman je dit fluistert, want de vijand slaapt nooit.

Dit is de nieuwe lijn in de media: je zorgt er gewoon voor dat je geweld negeert als het politiek onhandig is (berovingen, massaverkrachtingen) en gaat vol op het orgel als een lokale bobo een boze brief gekregen heeft of boze bewoners door het lint gaan. Indien de boze bewoners niet tot geweld geprovoceerd kunnen worden, regel je (zoals de politie in Keulen dat deed) wat links tuig. Vervolgens leg je de schuld bij de PVV, en eist dat die daar afstand van neemt. Of, zoals in Geldermalsen, gewoon er op los slaan. Linkse tuig inhuren is toch nergens voor nodig?

En nu de realiteit. De PVV pollt stabiel boven de 40 zetels. In theorie zou dat aantal snel naar beneden kunnen zakken als Syrische wiskundigen en ingenieurs zich rustig houden, Grieken keurig netjes hun schulden afbetalen, Oekraïne toegeeft dat ze zichzelf de EU binnen sjoemelen, mohammedanen geweld afzweren en Juncker opgenomen wordt in de Jelinek kliniek. Ziet u dat snel gebeuren? Ik niet.

Over een paar weken is het carnaval. Uit ‘veiligheidsoverwegingen’ en vooral ‘respect’ mag u zich niet verkleden in militaire kledij. Geen bomgordels dragen. Niet rondlopen in een boerka en je niet kleden als Arabier. Daar nemen sommige mensen aanstoot aan, weet u wel? Zoals een groep Syrische filosofen en kernfysici die direct na aankomst eist dat het Oktoberfeest in Beieren verboden moest worden. De groep die compleet schijt (letterlijk) heeft aan westerse waarden, maar niet aan westers geld. Dezelfde mensen die het doodnormaal vinden om te schijten in een zwembad en je daar en publique af te trekken. Deden ze dat thuis ook? Nee, want daar hadden ze geen zwembad. Zonder de PVV rijk te rekenen, verwacht ik dat dit iets van 1 of 2 zetels oplevert in de polls. Op de een of andere manier kijken kiezers iets anders tegen de realiteit aan dan bestuurders. Die vragen zich dan af in en met de media waarom de PVV het zo goed doet.

Direct na carnaval gaat in maart het tweede kangoeroe proces Wilders van start. Met veel moeite heeft men een stokje gevonden om een (blonde) hond mee te slaan. Ik waag me niet aan een mogelijke uitspraak. Onze ‘rechters’ zijn idioot genoeg om Wilders te veroordelen op grond van stapels voorgedrukte aangiftes. Dat feit alleen al zou reden moeten zijn om dat proces te annuleren. Ik ga er van uit dat Wilders goede advocaten heeft. Moskowicz is verreweg de beste, maar lang niet de enige goede advocaat in ons land. Mogelijk wordt het weer zo’n rariteitenshow als de laatste keer. Ongeacht de uitkomst, dat gaat de PVV zeker tussen de 2 en 5 virtuele zetels opleveren.

Dat showproces is echt niet afgelopen voor 6 april. Dus terwijl die rariteitenshow aan de gang is, mag u uw stem uitbrengen in het eerste echte referendum. Men verwacht van u dat u ofwel niet gaat stemmen ofwel voor stemt, als u onverhoopt toch gaat stemmen. Het Ja-team krijgt alle steun van de EU en Soros heeft een fooitje gedoneerd zodat ze wat advertenties kunnen plaatsen. Het is vrijwel zeker dat de uitslag van het referendum een overweldigend NEE! zal worden. En het is even zeker dat onze regering en de EU die uitslag (net als de vorige keer) naast zich neer leggen. Hoeveel virtuele PVV zetels gaan dat worden? U mag het zeggen.

Na 6 april staat onze regering er bepaald niet best voor. Mogelijk zou Rutte het beste de eer aan zichzelf kunnen houden en zijn ontslag aanbieden. Ik zou niet graag met hem willen ruilen! Immers, omdat hij “voorzitter” (lees: spreekpop) van de EU is moet hij de referendumuitslag negeren. Zijn minister van Justitie is al zwaar beschadigd. De enige reden dat Van der Steur er nog zit is dat zijn ontslag de val van het kabinet betekent. We hebben net twee doofpotten mogen bewonderen: de MH17 doofpot en wie van de sectie stiekem heeft lopen lekken. Meneer Samsom, heeft u enig idee wie die dat lek was? Tel daar bij op de enorme problemen die mohammedanen gaan maken nu ze weten dat ze ongestraft vrouwen kunnen verkrachten. En de betalingsmentaliteit van Griekenland (jazeker, die crisis is er nog steeds) plus de chantage van Turkije. Ze lopen nu al boos aan Brussel te vragen waar die drie miljard blijft.

In theorie heeft het kabinet nog een jaar voor de boeg. In de praktijk hebben ze zo ontzettend veel problemen voor zich uitgeschoven of gewoon genegeerd dat ze nu tegen een Mount Everest van problemen aankijken. Allemaal problemen die niet meer weggekeken kunnen worden, en die hoe dan ook opgelost moeten worden. “Problemen? Die lost mijn opvolger prima op!” gaat niet meer werken. Het geheugen van de kiezer is notoir erg kort, maar toch iets langer dan van een goudvis. Als het kabinet een kalm jaar in het vooruitzicht had, dan was er niets aan het handje. Het kabinet heeft een hoop in het vooruitzicht, maar een kalm politiek jaar? Niet echt.

Napoleon zei het al: je moet je vijanden nooit interrumperen als ze domme fouten aan het maken zijn. Dus Mark, veel sterkte en succes strakjes in je nieuwe baan! Ga jij ook aan de Erasmus Universiteit doceren?

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op De geluidsbarrière

 1. M.A.L. Sion zegt:

  De vraag is dus of dit kabinet Nederland nog verder zal durven laten afglijden. Hoe groter de puinhoop hoe groter de venietigende klap die ze zullen krijgen nadat ze plaats (hebben moeten) maken. Laten de linkse media maar doorgaan met vuil te spuiten. Het wakker worden van het VOLK is niet meer tegen te houden.
  Laten de actie-/verzetsgroepen zich maar spiegelen aan het Finse ‘soldiers of Odin’ . Mogelijk is er meer nodig dan een stembus om een ommekeer te bewerkstelligen. Dat links af zal gaan is zeker, wanneer bepaalt het VOLK.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 2. john zegt:

  Ik denk, maar dat is op voorwaarde dat de eu nog bestaat natuurlijk, dat rutte naar een leuk postje in de EU uitkijkt. Maar die jobkes geven geen zekerheid meer. Dat wordt een groot probleem voor het soort rutte en verofstat en diergelijke.

  Like

 3. Japio zegt:

  We worden gewoon genaaid door onze eigen regering. En die Rutte is de hoofd schuldige. Wat valt er nog te zeggen over deze nazi-praktijken. Elke partij behalve de PVV brengt Nederland aan de rand van de afgrond. En het erge is, ze weten waar ze mee bezig zijn. Nederland moet ontwaken uit die diepe slaap en de realiteit onder ogen gaan zien.

  Like

 4. Jade zegt:

  Met de huidige import is het de vraag of we de verkiezingen
  in 2017 nog zonder kleerscheuren halen…
  Die klootzakken in Den Haag hebben nog liever de
  arabieren aan de macht, dan dat Geert mag regeren.

  Like

 5. jantjeuitnl zegt:

  Al Rutte aan de Erasmus gaat doceren, dan weet ik wel wie zich in zijn graf omdraait.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Die gewetenloze Rutte, met een IQ van een diep gestoorde, is nog te achterlijk om een kleuterklas te onderwijzen ! Hij kan maar beter een winkel in rubbers beginnen. Komt er een klant binnen voor wat rubbers, koopt die, en loopt weg. Roept Rutte hem na; Moet er nog een zakje bij mijnheer ?

   Like

 6. Pingback: De geluidsbarrière – Rechtsaf doorzee

 7. Tom Hendrix zegt:

  Helemaal eens met het artikel. De hele NSB in de Tweede Slaapkamer, alle partijen minus de PVV en vooruit de VNL- leggen het kabinet geen strobreed in de weg. En waar blijft nu de dagvaarding tegen de “rode fascist”, Riessen, die opriep tot MOORD op Wilders, en de DEPORTATIE van alle PVV kiezers! O…..wacht, de rode fascisten, en de huichelaars van DEMONEN66, trekken aan de touwtjes bij JUSTITIE! Ik weet genoeg!

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  Ik zal eens wat zeggen, elke dag langer dit kabinet wordt de deuk dieper en dieper in hun Imago. Dit zogenaamde pantser blijkt echter gewoon maar blik te zijn. Heb geduld, er komen hele grote klappen en dat geeft zoveel rook en vuur dat ze er niet meer mee wegkomen.

  Like

 9. paulzwueste zegt:

  Chapeau Numan! Uitstekend geschreven.
  Leest als een aanslagbiljet waarin staat dat je alweer bij moet betalen!…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s