FOTOSHOPPER: “Intimidatie”

Screenshot_22

“Linksen nemen in plaats van moslims christenen op de korrel om precies dezelfde reden als dierenactivisten dames in bontjassen in plaats van leden van motorbendes die leren jacks dragen . . . Het gaat erom wie veilig en gemakkelijk zijn te intimideren!”

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t T. van E.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

10 reacties op FOTOSHOPPER: “Intimidatie”

 1. Niets tegenin te brengen, ook niet door links-zelf…..Daarom zwijgen ze het maar dood.

  Like

 2. tjonge zegt:

  mmm, vind die vergelijking mank gaan, het leer komt doorgaans van dieren die wij mensen toch al consumeren, leer is dus een bijproduct.
  voor bont worden speciaal beestje gekweekt die bont leveren, het vlees is een afvalproduct.
  daarbij komt ook nog eens de vele malen erbarmelijke omstandigheden waarin de bont dieren gekweekt worden tov de reguliere bio industrie.
  en de bio industrie is al redelijk dier onvriendelijk, dus ga maar na wat die bont beesten moeten doorstaan.
  .
  ben geen dierenactivist maar ben van mening dat dieren die gefokt worden voor consumptie ook recht hebben op een normaal leven.
  dat zou de mens van de dieren moeten onderscheiden…….

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Zo is dat.
   Ik begrijp dat verhaal van die meneer ook niet helemaal.
   Maar die linkse dierenactivisten vinden die beestjes die gebruikt worden om levend in die bontjassen te naaien makkelijker. Je kunt namelijk heel moeilijk koeien in die leren jassen van die motorbendes naaien. Bovendien dat geloei aan je kop wordt heel erg irritant.

   Like

 3. Pogo zegt:

  Daar gaat het altijd om……om de zwakste schakel.
  Jan met de pet op. Of Ingrid en Henk.
  Zij die je nog kunt uitknijpen, afdrogen of laat opdrogen.
  Dat 1% van de rijken meer bezitten dan de helft van de wereldbevolking en daarom meer te halen valt bij hen maakt niemand wat uit.
  De zwakste schakel, de massa, is altijd het haasje.

  -Ook daarin moet de wereld veranderen.
  Als bekend wordt dat de top van het bedrijfsleven 6 x zoveel verdient als het gepeupel op de werkvloer (bij de financiële top is dat +/- 12 x zoveel) dan weet je waar je het geld weg moet halen.
  Maar nee…..we gaan de welvaart niet eerlijk verdelen. We halen het geld bij hen die we het makkelijkste kunnen plukken.-

  Like

  • Gert zegt:

   Communist. De rijken betalen in Nederland de meeste belasting, de armen betalen bijna geen belasting als je kijkt hoeveel toelages zij krijgen.

   Als jouw belastingideeën in de praktijk worden gebracht gaan de rijken lekker emigreren en blijft er van de belastingopbrengst in Nederland maar bitter weinig over.

   Like

 4. Jo zegt:

  Ze weten dat de islam haat, wraak, moord, doodslag en (kinder)verkrachting is, dat horen en zien ze elke dag op de radio en tv, en daarom durven ze de islam niet te bekritiseren, en daarom zoeken ze een ongevaarlijke prooi die hun geen kwaad doet, maar … het zit dieper, ze weten dat christenen een boek hebben waarin de waarheid staat. Vaak hebben ze toch wel gehoord dat Jezus van zichzelf zegt: ‘Ik ben de weg ( tot de Vader) ik ben de waarheid, ik ben het leven’ ! Alleen al daarom worden ze hels ! En als christenen Het Woord van God, Zijn Naam is YHWH, citeren wordt het hun rood voor de ogen en knarsen ze met hun tanden, net als de Farizeeën en Schriftgeleerden. Waarom worden zij zo kwaad ? Het antwoord luidt: ‘Omdat zij de geest van de wereld bezitten, de geest van satan’, de mensenmoordenaar vanaf het begin’, de tegenstander van God, Zijn Naam is YHWH !!!

  Like

 5. Pingback: FOTOSHOPPER: “Intimidatie” – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s