Nataliya getuigt: “Vrouwen worden als honden behandeld in asielcentra”

Screenshot_7

Nataliya heeft met haar 17-jarige dochter in verschillende asielzoekerscentra in Duitsland gewoond. En het beeld dat zij schetst van die opvangplaatsen is ontluisterend. “Vrouwen zijn hier niks waard. We durven nooit alleen naar het vrouwentoilet gaan.”

Vrouwen in asielcentra zijn voortdurend het slachtoffer van seksueel en fysiek geweld. Dat zegt Nataliya G. Ze woonde in verschillende asielcentra in Duitsland, maar telkens werd ze geconfronteerd met dezelfde agressie.

Lees verder>>>
(h/t “Heer M”)
Nieuwsblad.be

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Eurabië, Immigratie. Bookmark de permalink .

17 reacties op Nataliya getuigt: “Vrouwen worden als honden behandeld in asielcentra”

 1. dan moeten ze maar terug gaan

  Like

 2. Tja, verschrikkelijk. Dat komt ervan als je allerlei moslimtuig binnenhaalt, dat, ondanks hun “vluchtelingenstatus” -en God weet, hoe ze daaraan komen- tóch moslimtuig blijft, dat het mentaal niet eens kan ópbrengen om met vrouwen in één opvangcentrum te zitten. En als de gutmenschelijke hulpverlening daar uit prestige-overwegingen niet áán wil…..dan kun je wachten op de totale chaos! En het Westen zit er maar mee!
  Eh….Even trouwens iets terzijde: Dit gaat dus wèl over een RUSSISCHE journaliste, die in de clinch raakte met het RUSSISCHE regime! Dús, Rusland-aanbidders onder ons, ik dènk eerlijk gezegd, dat deze Nataliya, die tenslotte níet voor haar lol naan een Duits opvangcentrum is gevlucht, wel even bedenkelijk haar wenkbrauwen zou fronsen als ze al de comments hier zou lezen van al diegenen, die, omdat ze persé vinden, dat je tussen de twee grootmachten moet ‘kiezen, je maar onvoorwaardelijk de banden met de “Russische Beer” zou moeten aanhalen.
  Ik blijf het zeggen: Begin geen conflict, maar houd àfstand!

  Like

 3. Pingback: Nataliya getuigt: “Vrouwen worden als honden behandeld in asielcentra” – Rechtsaf doorzee

 4. Tistochwat zegt:

  Is het niet beter om alle mohammedaanse naaimachines uit te roeien?
  Ze zijn tóch allemaal ongeneeslijk geestesziek en lopen alleen maar de hele dag hun l*l achterna; verder reiken hun talenten niet.
  En er worden er nota bene steeds meer van geïmporteerd; gezellig hoor, al die overlast!
  Dat volk hoort trouwens toch helemaal niet thuis op deze breedtegraad?

  Hoe lang moeten wij die ellende nog verdragen?
  De strapatsen van ‘onze’ ‘leiders’ gaan ten koste van onze gezondheid!
  Maar ja, dat is natuurlijk niet belangrijk…

  Like

 5. Dus de Duitsers doen Het????Vertel eens wie u dan bedreigt?Die Duitsers die u willen helpen of die andere bewoners die u beschimpen en betasten?Flikker toch op erom heen te praten.

  Like

 6. Ron zegt:

  De vrouwenhaat wordt uitgebreid geïmporteerd uit het midden-oosten en Afrika, en wordt tevens sterk gefaciliteerd door de linkse (zelfs VVD en CDU zijn dat) parlementen en idem justitie en politie.
  Het schijnt het uitvloeisel van de linkse ideologie te zijn om vrouwen te haten, lijkt het.
  Zelfs feministen lijken vrouwen te haten, anders hadden ze zich wel in protesten laten horen na Keulen en 5 andere steden.

  Like

  • elisah zegt:

   Bladibla..bla bla.. Het is al een wonder dat sommige Duitsers tegenwoordig Engels hebben leren spreken. Alle films en series op tv worden nog steeds nagesynchroniseerd.

   Like

 7. Guardiacivil zegt:

  Ga nog maar even door hier met van alles aan te halen, help niets, ik wacht gewoon op een of meerdere gigantische klappen en dan zal iedereen schrikken. Het is gewoon nodig om te kunnen veranderen. Gewoon en normaal bestaat niet meer in deze wereld.

  Like

 8. Tom Hendrix zegt:

  En wat doet de politiek, en dan met name LINKS, zeggen dat ze erover zullen praten. Kots. Ja bladiblabla, en thee drinken, dat kunnen linksen als de beste! Vraag maar aan Job Cohen!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s