Protesten mogen alleen als elites het er stiekem mee eens zijn

Screenshot_13

(Door: “Bokito”)

Protesten worden in Nederland vrijwel nooit verboden. Dat is een traditie die hier de afgelopen 50 jaar zo is gegroeid. Dat heeft bij nadere beschouwing weinig te maken met ruimdenkendheid van onze regenten, maar des te meer met de infiltratie van de regentenklasse door vertegenwoordigers van luidruchtige protestgroepen.

Burgemeester Marieke Moorman van de gemeente Bernheze heeft een protestverbod afgekondigd in Heesch – een gemeenschap van 750 zielen. Als je niet wilt dat zich mensen van buiten tussen protesten tegen een AZC in Heesch mengen, lijkt het niet al te ingewikkeld burgers van andere gemeenten tijdelijk de toegang te verbieden. Of aan te kondigen dat in geval van ongeregeldheden arrestanten van buiten Bernheze een dubbele straf tegemoet kunnen zien. Zo iets. Maar nee, deze burgemeester van PvdA-huize heeft daarvoor een betere oplossing: alle protesten worden verboden – klaar!

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Nieuwe site

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Elite, Hypocrisie, Linkse Kerk. Bookmark de permalink .

20 reacties op Protesten mogen alleen als elites het er stiekem mee eens zijn

 1. Asielzoekers masturberen in sauna en poepen in kinderbad
  Duitsland, januari 2016

  In het Glück-Auf zwembad in Zwickau heeft een groep asielzoekers meerdere keren gepoept in het kinderbad. De reguliere bezoekers waren zo gedwongen het bad direct te verlaten. Een asielzoeker masturbeerde in de sauna en ejaculeerde in het bassin. De asielzoekers namen selfies in de hot tub.

  De dag ervoor vielen acht asielzoekers vrouwen lastig in de sauna. Ook probeerden ze de vrouwenkleedkamers binnen te dringen. De bewaking moest de vrouwen beschermen.
  De asielzoekers krijgen gratis toegang tot het zwembad, maar moesten wel betalen voor de sauna. Toen bleek dat ze moesten betalen, verschaften ze zich toch toegang tot de sauna. Het zwembad heeft nu tijdelijk de deuren gesloten.

  Bild, 22 januari 2016
  New Observer, 22 januari 2016

  Like

 2. http://static0.persgroep.net/volkskrant/image/deda4155-88e7-4c6d-9130-a6e11ee76ed1?width=664&height=374

  Arrestaties bij uitdelen ‘verzetspepperspray’ door PVV in Spijkenisse

  De politie in Spijkenisse heeft tien vrouwen opgepakt die demonstreerden tegen Geert Wilders. De PVV-leider deelde er zaterdagmiddag ‘verzetspepperspray’ uit, waarmee vrouwen zich kunnen verdedigen tegen ‘islamitische testosteronbommen’. Aanleiding voor de actie waren de massale aanrandingen van vrouwen in onder meer Keulen. De gearresteerde vrouwen hielden een tegendemonstratie en riepen daarbij de leus: ‘Wilders racist, geen feminist’. Lees verder >>>> http://www.volkskrant.nl/politiek/arrestaties-bij-uitdelen-verzetspepperspray-door-pvv-in-spijkenisse~a4231023/

  Like

 3. Ik herinner me dat een zekere J. v.A. te Den Haag een vergelijkbare aanpak had: Het moslimgespuis gooide met stoeptegels, dús werden àlle protesten verboden.
  Ach ja, om het stenen gooien te laten ophouden was het afdoende, ja.

  Like

 4. koddebeier zegt:

  Maar nee, deze burgemeester van PvdA-huize heeft daarvoor een betere oplossing: alle protesten worden verboden – klaar!
  De fascistische inslag van de PvdA ?? Het laagje democratie is bij links flinter dun !!

  Like

 5. BigLJohn zegt:

  Terwijl de PvdA bijna geheel van het toneel verdwenen is, is het overgrote deel van de politieke baantjes in Nederland vergeven aan de linksen, waaronder men ook D66 kan rekenen. Een burgemeester bijvoorbeeld zit er meestal niet voor enkele jaren, maar veeleer voor 10 – 20 jaar. Zo kunnen we nog een tig aantal jaren last blijven houden van linkse burgemeesters en andere linkse notabelen die ons flink dwars blijven zitten, en blijven hopen dat zijn of haar opvolger weer niet uit een of andere linkse hoek komt. Ayoutaleb en Yarib zijn al de schande voor Nederland geworden. God behoede ons dat het niet nog veel erger gaat worden !

  Like

  • koddebeier zegt:

   Het wordt de hoogste tijd het ambtenaren apparaat te zuiveren van links en linkse waanideeën

   Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BigLJohn: 15.44. uur, op 23/01. Inderdaad John. Heel het Overheidsveld, is geïnfiltreerd met “roden”, en liberaal-links volk. En al zou de PVV 80 zetels halen, en van mij mag dat, zitten we nog met de 5e colonne van linkse ambtenaren!

   Like

 6. Elena zegt:

  Demonstreren is een burger RECHT !!
  Wel gemakkelijke manier om de burgers proberen de mond te snoeren.
  Domme Marieke Moorman !!… de burgers laten zich de mond niet meer snoeren.
  Hoogste tijd voor burgelijke ongehoorzaamheid…. en veel hardere acties.

  Like

 7. Tom Hendrix zegt:

  Waarom HATEN de linkse PvdA, de laffe VVD, de eigen bevolking van Nederland zo! Onbegrijpelijk, en de invasie der moslims gaat gewoon door, maar wat kan dat onze Pinokkio Rutte (VVD) schelen. Die wil slechts een mooie baan in Brussel, bij het GEDROCHT EUSSR. En dan onze Staatsschuld, die inmiddels opgelopen is naar meer dan 425 miljard! Maar LINKS en de VVD blijven gewoon ONS uitlachen! En een mening, mag je inderdaad alleen hebben als die marxistisch/socialistisch is of politiek correct. Inmiddels kost zo’n moslim indringer, de Nederlandse belastingbetaler plm. Euro 36.000,- We gaan naar de verdommenis op deze manier.

  Like

  • koddebeier zegt:

   Als je in de ‘boeken’ kijkt zijn we waarschijnlijk al naar de verdommenis !

   Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @koddebeier: 18.37. uur. Daar lijkt het inderdaad op, beste koddebeier. En ik was bij mijn reactie van 17.07. uur vergeten te zeggen, dat momenteel iedere Nederlander/ bewoner van Nederland, van “baby tot grijsaard”, een staatsschuld op de nek heeft van plm. euro. 40.000,-.

    Like

 8. Pingback: Protesten mogen alleen als elites het er stiekem mee eens zijn – Rechtsaf doorzee

 9. Jan zegt:

  Zal in NL niet anders zijn

  Like

 10. bronlezer zegt:

  Bokito schreef: ‘Protesten worden in Nederland vrijwel nooit verboden.’ De geschiedenis toont een compleet ander beeld.

  (December 2015) Demonstratie Ajax fans in Utrecht verboden wegens angst voor tegenacties van FC Utrecht fans. (6 november 2015) Pegida demonstratie Utrecht verboden wegens angst voor linkse tegendemonstranten. (Februari 2015) Demonstratie in Gouda afgelast door Pro Patria na bedreigingen tegendemonstranten. (Augustus 2014) Anti-IS demonstraties in Schilderswijk verboden wegens angst voor tegendemonstraties. (8 september 2012) Demonstratie Occupy in Den Haag verboden. (23 mei 2009) Demonsratie NVU in Den Bosch verboden wegens angst voor tegendemonstranten, besluit burgemeester later door rechter teruggedraaid. (25 november 2006) Demonstratie Nationaal Collectief in Apeldoorn verboden omdat op diezelfde dag ook een Joods festival in die stad plaats vond. (3 juni 1989) Demonstratie Centrum Democraten in Rotterdam verboden wegens angst voor tegendemonstraties. (1979) Demonstraties NPN in Den Haag verboden wegens angst voor ongeregeldheden met tegendemonstranten en ‘onvreedzaam verloop’ demonstratie.

  Demonstraties worden steeds vaker verboden en altijd als het gaat om demonstraties tegen overheidsbeleid of het ontbreken daarvan, en bij vrees voor tegendemonstraties en extreem-links geweld.

  Wat de burgemeester van Heesch nu doet is gebaseerd op de rechterlijke beslissing de Centrumdemocraten demonstratie te verbieden in 1979 (ARRvS 1 juni 1989).

  Vrees voor tegendemonstraties of wanordelijkheden gepleegd door tegendemonstranten zet het recht op demonstratie niet opzij. Als die vrees er is hoort het gemeentebestuur tegendemonstraties te verbieden en is zij verplicht te zorgen voor voldoende aanwezigheid van politie om de demonstranten te beschermen tegen geweld van tegendemonstranten. Ook mogen demonstratie beperkingen, zoals alleen op een statische locatie of vlagverboden, niet disproportioneel zijn. Dit volgt uit arresten van de ECHR; Christians against Racism and Fascism (1980) , Artze für as Leben (1982).

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Protestmarsen gaan altijd gepaard met een schriftelijke goedkeuring, als het binnenkort inderdaad wordt verboden dan gewoon 50 varkens loslaten op het binnenhof en die laten schreeuwen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s