PVV wil einde aan toeslagenservice voor statushouders

PVV anders

Vragen van de leden Fritsma en Wilders (beiden PVV) aan de staatssecretaris van Veiligheid en Justitie over het door het COA verzorgen van huur- en zorgtoeslag voor statushouders (*).

1.) Waarom wordt voor houders van verblijfsvergunningen met spoed huur- en zorgtoeslag geregeld en voor Nederlanders niet?

2.) Gaat u nu ook de aanvragen voor huur- en zorgtoeslag voor gewone Nederlanders regelen, of blijft u Nederlanders structureel slechter behandelen dan statushouders?

3.) Bent u bereid om dit walgelijke meten met twee maten onmiddellijk te staken en het ‘toeslagenservicepunt’ voor statushouders op te heffen? Zo neen, waarom niet?

4.) Bent u eindelijk bereid om de Nederlandse grenzen te sluiten voor asielzoekers in plaats van hen hier op te vangen, hen met voorrang huurwoningen te geven en voor hen alle toeslagen te regelen? Zo neen, waarom niet?

(*) https://vng.nl

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t Ton van Kesteren

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Immigratie, Krankzinnigheid, Overheid, PVV, Rotzakken, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op PVV wil einde aan toeslagenservice voor statushouders

 1. BertG. zegt:

  Er wordt met alles hier met 2 maten gemeten.
  Er is 1 wetboek voor de Nederlanders en 1 wetboek voor allochtonen.
  Moet je als Nederlander eens een probleem hebben met huur en zorg toeslag of je uitkering, dan kan je door het stof kruipen om het weer in orde te krijgen.

  Like

 2. Claudia M. zegt:

  Volgend jaar verloopt mijn ID-kaart. Ik ga niet eens een nieuwe aanvragen… het (te dure vernieuwen van je) rijbewijs volstaat ook als legitimatie. Geld om naar het buitenland te gaan, voor zover ik dat al zou willen, is er toch niet. Wat een achterlijk kutland is dit toch, weg-met-ons!

  Like

  • bokito zegt:

   die van mij is verlopen en van mij mogen ze weg zaken gelijks het maaiveld

   Like

   • koddebeier zegt:

    HO, ho, wel de koppen moeten boven het maaiveld blijven he !!
    Dan kunnen die tenminste weg schoffelen !!

    Like

  • Ik zal eerlijk zeggen; ik zal blij zijn als mijn huur en rekeningen betaald kunnen worden deze maand… het is net of ik steeds minder verdien… er moet natuurlijk geld zijn voor al die arme en zielige buitenlanders. Ik krijg gelukkig dingetjes van de voedselbank anders zag het er somber voor me uit.

   Like

 3. Republikein zegt:

  Aan alles komt een einde!
  De overwinning is nakende!

  Like

 4. BertG. zegt:

  Nou begrijp ik ook meteen waarom instanties beweren onvoldoende gegevens van mij aangeleverd te hebben gekregen van de belastingdienst bij elke aanvraag.
  Daar zijn ze ook helemaal niet meer mee bezig.

  Like

 5. Pingback: PVV wil einde aan toeslagenservice voor statushouders – Rechtsaf doorzee

 6. Tja het zijn in ieder geval 4 legitieme Kamervragen voor staatssecretaris van Veiligheid en Justitie de omhoog gevallen stuk VVD stront Klaas Dijkhoff, normaal rolt stront helling afwaards. Nou ben benieuwd of dit nog enig politiek vuurwerk gaat opleveren volgende week in de Tweede Slaap Kamer het zal wel weer met de moslim-mantel der ‘liefde’ afgedekt worden, natuurlijk komen de leugens en halve waarheden ook weer aan de beurt. Gossiemijne wat een regering heeft het electoraat gekozen, sta er steeds weer versteld van dat de graaiers club samen met de nep sociaal ‘democraten’ een rokende puinhoop van Nederland maakt, zonder achterom te kijken vol gas en juichend naar de islamitische sharia en hel….

  Like

 7. Drs.P. zegt:

  Dit is het grote plan van de zogenaamde elite ratten “orde uit chaos”:
  Maak chaos in een land/werelddeel, geef de asiel immigranten ratten alle rechten en vrijheid en beknot/verneuk de autochtonen die al die onzin betalen en hoppa, je hebt de ingredienten voor een burgeroorlog waain de (r)overheid nog verder kan “ingrijpen” en de burgers nog verder kan marginaliseren. Dat is het scenario voor de komende jaren.
  Trouwens, dit is al gaande vanaf 1975. zolang worden we al door allerlei NL “regeringen” en fucking slaapkamers besodemieterd met smerige asociale booslim immigranten uit noord Afrika en het oosten/bosporus. Alleen gaat het nu wat in een hogere versnelling!!
  Wij kmoeten ons land terugnemen en bevrijden van de smerige zwarte rattenplaag die er momenteel in den haag heerst!!!
  https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/01/22/van-alkmaar-de-victorie/
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. leefbarbaar zegt:

  Niet echt bekend maar ook het weten waard; wanneer de islamist hier de verblijfstatus krijgt en een woning. Dan krijgt hij het adres van de voedselbank om de eerste maanden rond te komen. Daarna stroomt de poen gewoon binnen. De voedselbank is er niet alleen voor de mensen, die het echt nodig hebben, maar wordt dus door gemeenten ook gebruikt als afvalputje van instromende kansenparels. Zodoende blijft natuurlijk ook een berg geld, wat de opvretert ons kost buiten beeld. Want komt uit een ander potje.
  Moraal van dit verhaal: eigen volk eerst is noodzakelijk.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Wat wil het volk hier nu van verwachten, het is verschrikkelijk dat ze zoveel geld opstrijken terwijl ze in deze gigantische puinhoop hun ogen durven sluiten……….https://www.facebook.com/1440029542909928/photos/a.1440033439576205.1073741827.1440029542909928/1680811572165056/?type=3

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s