Regering Obama draait Israël de duimschroeven aan in gecoördineerd politiek offensief

Screenshot_23

(Door: “Missing Peace”)

Nu de omstreden nucleaire overeenkomst met Iran is uitgevoerd, lijkt de regering-Obama op zoek naar een nieuwe uitdaging in haar buitenlands beleid en maakt de indruk te hebben besloten om Israël aan te pakken.

Eerder deze week lanceerde Dan Shapiro, de Amerikaanse ambassadeur in Israël, een aanval op het Israëlische beleid ten aanzien van de Palestijnen. Shapiro vertelde een lokale conferentie over veiligheidskwesties dat de regering-Obama “bezorgd en verbijsterd is door de strategie van Israël ten aanzien van de nederzettingen.”

Shapiro beweerde dat het Israëlische nederzettingenbeleid het proces dat moet leiden tot de vorming van een Palestijnse staat frustreert en zei dat Israël te veel aanvallen op Palestijnen ononderzocht laat of er niet krachtig genoeg tegen op treedt. De Amerikaanse ambassadeur suggereerde dat Israël de wet op twee manieren handhaaft: één wet voor de Palestijnse Arabieren en een andere wet voor de Joden in Samaria en Judea. In andere woorden Israël treedt hard op tegen de Arabieren maar laat Joden hun gang gaan in de betwiste gebieden.

Lees verder>>>

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Barbarisme, demoniseren, Heilige Land, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Midden-Oosten, nieuw fascisme, Obama, Rotzakken, Socialisten, VS. Bookmark de permalink .

16 reacties op Regering Obama draait Israël de duimschroeven aan in gecoördineerd politiek offensief

 1. Anna. zegt:

  Obama is en blijft een een groot gevaar voor de totale wereld vrede.
  Zolang hij in het witte huis zit, is hij een groot risico van het ontketenen van een oorlog in Israël.
  Hij , als moslims is net zo fel antisemitistisch als alle Arabieren rondom Israël. en hij is woedend op de Joden dat ze zijn bevelen durven te trotseren..en hun eigen koers varen……….. Hij kan er niet tegen om tegen gesproken te worden………..Hij reageerd vaak als een simpel kleinkind…….

  Obama heeft ooit in de rede in Caïro ( 2009) gezegd dat hij als hij klaar is in eigen land hij de Joden zal gaan aanpakken en daar gaat hij nu mee beginnen…….is hij volop mee bezig………
  Obama heeft niet door dat hij dan strijd tegen ” hogere ” machten….. Daarin zal hij zijn land Amerika meesleuren en tot grote schande maken……
  Israël IS NIET TE OVERWINNEN ook niet door een treiterachtige islamiet Obama…….
  Hij kan wel gebruikt worden om de situatie in het Midden Oosten verder te laten escaleren en te ontplooien tot de oorlogen die geprofiteerd zijn……. Dat weet hij zelf niet eens, dat hij niets kan doen zonder de toestemming van de allerhoogste…….Hij begrijpt niet eens dat hij een werktuig is in de hand van de duivel……. ……. Want wie Israël zegent zal gezegend worden wie Israël vloekt zal vervloekt worden……. Dat is nog steeds een wetmatigheid…….

  Het grote gevaar van Obama is ook dat er in zijn eigen land voor het einde van zijn regeer periode een noodtoestand komt, waardoor er geen verkiezingen hoeven te worden gehouden…
  Dan kan hij op een dictatuur manier gaan en blijven regeren…… De FEMA kampen heeft hij al klaarstaan……….( Google) Een ander gevaar van deze dictator/ islamist is zijn mogelijke opvolging van Ban ki Moon…. Dan zal hij alle macht naar zich toetrekken en de wereldheerschappij opeisen……. Hij heeft er al met de paus over gesproken…….. Dan komt het scenario van een wereld religie……. Obama als ” wereld heerser” en de Paus als “religieus wereld leider”…… Tot zot voor woorden maar niet ondenkbaar….. En Bijbels geprofiteerd. Let op zijn handelen ten aanzien van Israël dat is de graadmeter……

  OBAMA IS EN BLIJFT EEN ZEER GROOT GEVAAR VOOR DE HELE WERELD…….
  EEN ISLAMITISCH ONGELEIDE PROJECTIEL MET DE NAAM BARRY SOETORO DIE EEN DUBBELE AGENDA HEEFT.

  Like

  • Tistochwat zegt:

   Anna. 23 januari 2016 om 21:27

   Wie weet, is Obama wel de voorzegde ‘antichrist’, de ‘Al-Madhi’ die nog moet opstaan. Hij ís tenslotte een islamiet…

   Like

 2. Pogo zegt:

  Bibi (Israël) moet de kop erbij blijven houden en ingaan zien waar de wereld (de VS en de EU) mee bezig is.
  Er moet namelijk een profetie uitkomen; De hele wereld gaat zich tegen Israël keren.

  Terwijl de palestijnen maar door blijven gaan met slachten, richt de wereld zich op het nederzettingsbeleid van Israël en noemt dat het struikelblok voor de vrede (ja….zelfs de wereldvrede.)
  Dat er juridisch (volgens het internationale recht) vaak helemaal niks aan de hand is, deert de internationale gemeenschap niet.
  De pijlen zijn (wederom) gericht aan het adres van Israël en niet aan de agressor (hamas, al-fatah, SA, Iran, hezbollah en nog een dozijn aan jihadische organisaties).

  Like

 3. Cathja zegt:

  @ Anna en @ Pogo

  Obama is een wolf in schaapskleren! Maar de werkelijke bedoelingen van deze wolf worden steeds meer duidelijk. Israël is zijn ‘laatste klus’, zo zegt hij. Alsof hij bij machte is om de wereld vrede te brengen, zodra Israël en de ‘Palestijnen’ een vredesakkoord hebben gesloten.
  Dat zal nooit gebeuren! Israël zal nooit iets prijs geven wat hen van ouds is toegezegd, en niet door zomaar IEMAND.
  Israël wordt aangevallen van verschillende kanten, en de druk wordt opgevoerd.
  Maar Israël staat niet alleen. Hun Beschermer weet wat hen te wachten staat, en zal ingrijpen als dat nodig is. Maar pas wanneer Zijn tijd gekomen is. Het Israëlische volk heeft al vele eeuwen onderdrukkingen gekend, en er zijn verschrikkelijke dingen gebeurd (Holocaust), maar toch zijn en blijven zij het volk van God.
  De overwinning is voor Israël. Dat staat vast. Hoe Obama ook tekeer gaat. Hoe hij landen ook aanspoort om de Joden te straffen voor hun ‘agressie tegen de ‘Palestijnen’. Obama wint niets; hij zal één van de vele verliezers zijn!

  Jezus zei ooit: “wie Mijn volk aanraakt, raakt Mijn oogappel aan!”. Daarin ligt een belofte die eeuwigdurend is.
  Eigenlijk hoeven we niet te wanhopen als Israël keer op keer ‘onder vuur ligt’ (verbaal dan), want zij zullen nooit ten onder gaan.
  Amerika, met zijn schijn-maatschappij en zijn onbetrouwbare president zijn meer te beklagen dan Israël!
  We mogen wel medelijden hebben met dat land. Je zult maar zo’n president hebben!

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Cathja:22.07. uur, op 23/01. Ik ben het geheel met U, @Anna en @Pogo eens! De WACHTER van Israël slaapt niet! HIJ zal zijn VOLK altijd bijstaan! Leve Israël!

   Like

 4. C.A.Barstow zegt:

  Als Obama al iets tegen Israël zou ondernemen dan is de geest werkelijk uit de fles, Amerika zal dus nooit en te nimmer haar steunpunt Israël laten vallen, een hoop geschreeuw en weinig wol, bij de volgende Presidents-verkiezingen zit er een Republikeinse President, dan hoor je er niemand meer over.

  Like

 5. carthago zegt:

  De enige democratie tussen de kalifaat zandbakken, Israël, is de kokosnoot in Washington een doorn in het oog.De geveinsde Messias obama is slechts zijn verkiezingsbeloften aan het uitvoeren desnoods met verraad en oorlog.

  Like

 6. Avidia zegt:

  Nog even, Obama doet meer kwaad dan goed, hij is van de ISLAM daar is niets goed van te verwachten.

  Like

 7. Jan zegt:

  Artsen Zonder Grenzen, Rony Brauman: “Joden die een keppeltje dragen roepen de ellende over zichzelf uit”


  Rony Brauman, a former president of Doctors Without Borders, made the statement last week during an interview on the Europe1 radio station about the Jan. 11stabbing of a devout Jew in Marseille, allegedly by a 15-year-old boy who told police he assaulted the victim as part of the jihad of the Islamic State terrorist group.

  “We have to wonder about the significance of wearing a kippa — not for that person,” Brauman said of the victim in Marserille, “as I have no reason to suspect him, but in society in general.” In addition to an affirmation of faith, Brauman said, wearing a kippah is “an affirmation of loyalty to the State of Israel, why not after all, but also, and this is much more problematic, a sign of a kind of allegiance to the policies of the state of Israel.”

  https://www.frontpagemag.com/point/261571/doctors-without-borders-president-jews-wearing-daniel-greenfield

  Duidelijk gevalletje Stockholm-syndroom

  Jews Against Israel, Manfred Gerstenfeld
  http://www.acpr.org.il/english-nativ/08-issue/gerstenfeld-8.htm

  Like

 8. Jan zegt:

  In het artikel ‘President Obama’s Middle East Advisers: An Existential Danger to Israel’ van Jay Shapiro staat wie de ‘adviseurs’, lees, Israëlhaters, zijn van Hussein Obama:
  Richard Haass, Martin Indyk, Dennis Ross, David Makovsky, Rahm Emanual, Aaron Miller, Samuel Berger, Daniel Kurtzer , Michael Eisenstadt, Ben Fishman, Walter Slocombe, Daniel Levy, Wendy Chamberlin, Stephen Cohen, Steven Spiegel

  Klik om toegang te krijgen tot 0902-shapiro-E.pdf

  Like

 9. Pingback: Regering Obama draait Israël de duimschroeven aan in gecoördineerd politiek offensief – Rechtsaf doorzee

 10. Guardiacivil zegt:

  Oh gaan ze die kant op nou dan kan Obama zijn borst nat maken.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s