Steeds meer vluchtelingen: er steken er momenteel 30 keer meer de zee over dan in januari 2015

Screenshot_21

(Door: Mick Van Loon)

In de Egeïsche Zee zijn gisteren weer twee vluchtelingenboten gezonken. Een boot sloeg op de rotsen, de andere kapseisde. In totaal zijn zeker 44 mensen om het leven gekomen. Onder hen ook zes kinderen. Vorig jaar waagden in de hele maand januari amper 1.500 mensen de oversteek. Het zijn er nu elke dag zoveel.

Het eerste drama speelde zich kort na middernacht af. Nadat een houten boot op de rotsen was geslagen ontdekte de Griekse kustwacht zeven lichamen bij het oostelijke eilandje Farmakonisi. De slachtoffers zijn zes kinderen en een vrouw. 41 migranten slaagden erin naar de kust te zwemmen.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", asielwaanzin, Demografie, Eurabië, Europa, EUSSR, Griekenland, Immigratie, Turkije. Bookmark de permalink .

20 reacties op Steeds meer vluchtelingen: er steken er momenteel 30 keer meer de zee over dan in januari 2015

 1. Bas zegt:

  Misschien kan er een plek worden gereserveerd in Villa Eikenhorst.en Paleis Huis ten Bosch in Den Haag. Gastvrij comfort aanwezig !

  Like

 2. Ad de Koning zegt:

  Het kan dan zielig zijn maar ik lig er niet wakker van, het is eigen schuld. Als je je eigen kinderen eraan wil wagen dan vraag je om moeilijkheden. Er waren trouwens ook al asielzoekers die dreigden hun kind uit het raam te gooien als ze niet meteen een woning kregen. Dat is vreselijk maar je moet nooit toegeven aan dreigementen van misdadigers en je weet natuurlijk niet of ze het echt zouden hebben gedaan maar dat volk staat voor niets.

  Like

  • BigLJohn zegt:

   Dat doen sommige borderliners ook. Ze zeggen dan; Als je geen contact meer wil met mij, dan spring ik door het raam. Rustig laten springen zeg ik dan. Dat geld ook voor die barbaren uit noord Afrika. Niet toegeven, maar gewoon in hun sop gaar laten koken. Respect ontstaat slechts dan, wanneer je laat blijken dat je je eigen door die ander NIET laat ondersneeuwen. Maar aan dat laatste loopt het nog steeds mank met die figuren die – vluchtelingen – genoemd worden, maar in feite niet meer zijn dan Sharia barbaren !

   Like

 3. Cathja zegt:

  Wie heeft ooit geloofd dat Turkije wérkelijk iets zou doen om de vluchtelingen tegen te houden? Ik in elk geval niet. Het is hun alleen om een heleboel geld te doen. Drie miljard euro, dat is echt een smak geld, en dat zou volgens enkele Turkse ministers ‘een eerste handreiking’ zijn.
  Ik vind dat de geldkraan naar Turkije direct dicht moet, de belofte dat 80 miljoen Turken in de loop van dit jaar visumvrij naar Europa mogen reizen moet worden ingetrokken, en de onderhandelingen voor toetreding tot de EU moeten helemaal gestopt worden.
  Het zijn een smerig stelletje leugenaars, die geen poot uitsteken om de grenzen van Europa te helpen bewaken.

  Eigenlijk zouden de Griekse en Italiaanse marine de bewaking van de EU-buitengrenzen op zich moeten nemen. Ze hebben daar de mogelijkheden voor, en Europese landen zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor het bewaken van de buitengrenzen, en niet het islamitische Turkije!
  Merkel heeft ook hierin een zeer kwalijke rol gespeeld, met haar beloftes aan de Turken. Het was een duidelijke knieval, en de Turken lachen nu in hun vuistje.

  Maar intussen zitten wij met een nog steeds toenemend aantal asielzoekers, die ongelofelijk veel overlast en irritatie teweeg brengen bij de Europese bevolking.
  In Duitsland is men, zo las ik ergens, een paar honderdduizend asielzoekers ‘kwijt’, al wordt dit met klem tegengesproken. De registratie zou vertraging hebben opgelopen, zo werd er gezegd. Ik ben bang dat het nu helemaal niets meer wordt met het registreren van vluchtelingen. Die hebben hun eigen (criminele) weg wel gezocht.

  Like

  • Edjan zegt:

   Cathja, citaat:
   “Eigenlijk zouden de Griekse en Italiaanse marine de bewaking van de EU-buitengrenzen op zich moeten nemen. Ze hebben daar de mogelijkheden voor, en Europese landen zijn in eerste instantie verantwoordelijk voor het bewaken van de buitengrenzen, en niet het islamitische Turkije!”

   Daar heb je groot gelijk in. En de EU zou dit moeten betalen want per slot van rekening zijn het hún grenzen. Maar ik verwacht niet dat ze dit gaan doen (omdat ze andere plannen hebben). Zoals het er nu uitziet, koen er in 2016 2,5 tot 3 miljoen mohammedanen bij.

   Like

  • Koos zegt:

   Het probleem is dat men de overstekende moslims als vluchtelingen ziet.
   Dat zijn ze natuurlijk niet. Het zijn gewoon jihadisten, soldaten die in een normale oorlog gewoon tot zinken gebracht zouden worden.
   Zolang de overheden dat niet willen inzien, is het een hopeloze situatie.

   Like

 4. Jean zegt:

  Europa is al grotendeels vernietigd door die EU misdadigers daarom is het onze plicht heel snel in te grijpen en zelf de grenzen te sluiten en te starten met het verwijderen van de overbodige ballast met in hoofdzaak die achterlijke perverse islamieten.

  Like

 5. jungleelephant zegt:

  Van mij mogen ze allemaal verzuipen;dit zijn geen vluchtelingen en de stroom droogt niet op maar vertwintig/dertigvoudigt zich!Straks kun je hier over de “getinte”koppen lopen en daar pas ik voor!

  Like

 6. Avidia zegt:

  Ik sla alles weer over, ik word hier zo MOE van, het gaat alleen maar over de gelukzoekers die te lui zijn om te werken en de geur van uitkeringen en EEN HUIS hebben opgesnoven, ik stop er mee!!!

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Avidia. Kom, kom, sterk zijn! Na verloop van tijd wil je niks anders meer…
   Bij sommige mensen is het zelfs het enige wat hun op de been houdt!

   En het belangrijkste is dat de overheid mee leest. Zo houden we een behoorlijk aantal mensen aan het werk. Wat is er mooier? Denk aan die beelden van die afgelopen Kerstmaaltijd… waarbij die ambtenaar van de geheime dienst bevend het glas heft, rondkijkt aan tafel, verenigt met zijn dierbaren en met een van ontroering trillende stem zegt: “Dank Heer E.J. Bron voor alles wat u mogelijk maakte. Laten wij hopen dat Avidia
   bij ons op de lijst blijft staan want wij kunnen hem niet missen!…”
   Nou wat zegt u me daar van….

   Like

 7. In vroegere en waarschijnlijk wat gezondere tijden werden uitsluitend de leden van een familie, een straat, een dorp of hooguit een klein stadje en dan had je het wel gehad, als mensen beschouwd. Alles wat er verder nog was waren vijandige barbaren met vreemde gebruiken en dragers van dodelijke ziektekiemen. Er werden grachten gegraven en duizenden kilometers lange muren gebouwd om de tegen te houden. Alleen al voor het tegenhouden van de barbaren werden wapens uitgevonden en ontstond er een complete wapenindustrie met strijdgassen, vlammenwerpers en atoombommen. En kijk nu eens wat er aan het gebeuren is. We schreeuwen dat er een 5e Kolonne binnenstroomt terwijl die al 70 jaar hier in de hangmat ligt en de lakens uitdeelt. En dan vinden we het gek dat de poorten wijd open worden gezet.

  Like

 8. Jan zegt:

  ISIS DISGUISED AS MIGRANTS: Christian refugees recognise Daesh jihadi living among them

  German police even tracked down the alleged terrorist but refused to file charges against him because he had not yet committed a crime in the country.

  http://www.express.co.uk/news/world/637385/ISIS-DISGUISED-MIGRANTS-Christian-refugees-Daesh-jihadi

  Like

 9. Pingback: Steeds meer vluchtelingen: er steken er momenteel 30 keer meer de zee over dan in januari 2015 – Rechtsaf doorzee

 10. Tom Hendrix zegt:

  Europa en uiteraard Nederland, MOET KAPOT. De RODEN zullen niet eerder rusten, tot dat half Afrika hier is binnen gewandeld! Controle, dat zal niet gebeuren aan de buitengrenzen, er is immers besloten de Europese bevolking te verrijken met de mosliminvasie, en de invasie van gelukzoekers. Maar de zak hooi Rutte, staat erbij, en lacht er naar!

  Like

 11. En ook millioenen nederiglanders vinden het wel bèst zo.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Nutteloze berichtgeving omdat het zal blijven plaatsvinden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s