Van Aartsen wil minister vluchtelingenzaken

Screenshot_19

DEN HAAG – Burgemeester Jozias van Aartsen van Den Haag vindt dat er een speciale minister moet komen voor vluchtelingenzaken. Hij zei dat zaterdag in het radioprogramma Kamerbreed.

Het zou een minister moeten zijn met in de portefeuille “alles wat te maken heeft met de komst van vluchtelingen”, meent Van Aartsen. Volgens hem doen verschillende ministers en staatssecretarissen op dit moment hun best, “maar veel coördinatie kan ik daar niet in ontwaren”.

“Je hebt er een projectminister voor nodig, iemand die echt de touwtjes in handen kan nemen. En gegeven het probleem waarvoor we staan: doe dit nu, experimenteer hiermee”, aldus de VVD-burgemeester.

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Edjan”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Naïviteit, Nederland, onwetendheid, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, VVD. Bookmark de permalink .

26 reacties op Van Aartsen wil minister vluchtelingenzaken

 1. Jan Wandelaar zegt:

  +

  plo hezbollah fatah hamas = MAFIA = muhammadanism

  http://www.bbc.com/news/world-europe-35384354

  In return, Switzerland would offer diplomatic support to the PLO.

  ++

  Like

 2. Ja, DOEI!!! Het is toch de bedoeling, dat we vroeg of laat weer eens van die vluchtelingen aanwas verlost worden!
  Jozias zit duidelijk in stilte te hopen op nóg meer moslims in het land!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  Me dunkt dat jullie al wel genoeg ge-experimenteerd hebben;stoppen met deze waanzin,totaal,genoeg is genoeg,we zitten vol.propvol,geld is op,evenals de huizen,evenals ons geduld en onze tolerantie!STOP!Of pak je biezen en neem dit nsb-kabinet met je mee!

  Like

 4. Japio zegt:

  Jawel hoor Aartsen, t’kost nog niks he? Je moet die GRENZEN SLUITEN oetlul. Ze moeten een minister aanstellen om de corruptie op het binnenhof aan de kaak te stellen. Alles wordt door onze strot geduwd, ook die rapefugees.

  Like

 5. Bas zegt:

  Is er iemand die echt de touwtjes in handen kan nemen ? Misschien via een referendum!

  Like

 6. Edjan zegt:

  Nou, ik denk dat hijzelf de beste kandidaat is! Ga maar na: alles maar dan ook alles heeft hij over voor de “vluchtelingen”. Ze krijgen hun eigen sharia-politie, mogen door de stad lopen met IS vlaggen en roepen “alle joden moeten dood” worden beschermd tegen PVV tuig, hebben voorrang bij het krijgen van: woningen, ziektezorg, toeslagen, uitkeringen enzovoort. Verder mogen ze gerust vrouwen aanranden, dat is opgekropte geilheid, daar kunnen ze niets aan doen. De feministen vinden het goed! Misschien kan de minister voor vluchtelingen eea. eens voor beide partijen op een bevredigende manier regelen.

  Misschien kan de heer J.v.A. te D.H. ook nog regelen dat deze arme, arme medemensen wél teruggaaf van belastingen krijgen maar géén belastingen hoeven te betalen?

  Het roer moet om! We moeten onze medemensen met respect behandelen en niet zo onmenselijk als we nu doen! Daarom: Joz. v. A!

  (ja, ben net ergens tegenop gelopen, dikke bult op mijn kop en een beetje in de war…)

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  [quote] Je hebt er een projectminister voor nodig, iemand die echt de touwtjes in handen kan nemen. [/quote]

  Nee, Von Arschloch, je heb er UITSMIJTERS voor nodig en geen extra baantjesgast die door ONS betaald moet worden!!!

  Meneer WIL! Waarom zou de eis van meneer moeten worden ingewilligd?
  WIJ willen ook bepaalde dingen, maar WIJ kunnen het wel vergeten dat we die zullen krijgen.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Tistochwat: 19.35. uur, op 24/01. Inderdaad, von Arschloch WIL, deze VVD er, is het voorbeeld van verraad aan de geboren Nederlandse bevolking!

   Like

 8. R.Kroonenberg zegt:

  Dat mocht hij willen deze Jozias…
  want “Vluchtelingenzaken” zijn maar nep-problemen
  die door geen zinnig mens een probleem worden geacht…
  .
  dit soort “Notabelen” zijn toch niet meer serieus te nemen
  als type Haagse Poppenkast-figuur waarom je lacht !
  van Aartsen ziet de buien ongetwijfeld hangen…
  .
  nou leugen-poppenkast-notabele sluimer nog maar even zacht !
  in ’t groeiend koor der linkse Zwanenzangen…
  de échte Nationale stoelendans begint nu pas !
  .
  je gelooft het niet… ’n Minister Vluchtelingenzaken…
  veel belachelijker valt het toch niet meer te maken ?
  .
  Jasterke
  .

  Like

 9. anna zegt:

  solliciteet hij naar een nieuwe baan ?????

  Like

 10. leefbarbaar zegt:

  Ergens heeft deze landverrader wel een punt; het is de landelijke overheid, die zichzelf ondergeschikt heeft gemaakt aan de opvreters in Brussel en de regering hier bepaalt hoeveel toeslagenmigranten de gemeenten zou moeten opnemen.
  Dat kan dus niet, de overheid in Brussel zou dat moeten bepalen. Dan creëert Brussel het probleem en moet het ook oplossen.
  Aan de andere kant zijn alle burgemeesters van Nederland van partijen, die willens en wetens ons land hebben verkwanseld en derhalve even schuldig aan de instroom van bijstandstoeristen.
  Je kunt dus niet van de VVD lid zijn en iets hebben tegen het huisvesten van uitkeringstoeristen in je gemeente. Ja had er voor kunnen kiezen om Nederland zelfstandig te laten zijn en je had kunnen kiezen om kansenparels te weren. Beiden keuzes niet gemaakt, betekent je gemeente kapotbelasten met geloofscriminelen en je gemeente onleefbaar maken.
  Dingen, die een minister ook niet gaat oplossen natuurlijk, want die kan alleen gaan smeken en soebatten in Brussel en verder niets.

  Like

 11. Edwin Lauxen zegt:

  Een projectminister, tjonge tjonge dat hebben wij geweten met Andre Rouvoet en hoe dat heeft uitgepakt voor onze kinderen ! Veel praten en geen verantwoordelijkheid, maar en zoethouder om buikgevoelens te temperen !

  Like

 12. paulzwueste zegt:

  Volgens mij moet het een minister zijn die in de portefeuille moet hebben:
  “alles wat te makken heeft met het VERTREK van vluchtelingen!…”
  Hier zien we weer de valse dubbele bodem….

  Deze onbetrouwbare schoelje meent nog steeds met een volk van doen te hebben wat zijn brallende uitspraken voor zoete koek slikt!
  “De nieuwe minister moet alles in zijn portefeuille hebben wat te maken heeft met de komst van vluchtelingen.”Hier wordt de indruk gewekt dat ALLES… dus ook het vertrek van deze indringers tot zijn belangrijke werk zou behoren…. Niets is dus minder waar!
  van Aartsen is een regenteske en liegende farizeër!!!

  Like

 13. BigLJohn zegt:

  Als ze die van Aartsen zijn zin geven, zitten we straks met zoveel Islamieten opgescheept dat ze letterlijk bij ons op de schoot zitten. En terwijl Europa nu al verzuipt van al die barbaren die er al zijn, word het van jaar tot jaar steeds erger. Want ze blijven maar komen met steeds grotere aantallen. En hun eisen-pakket zal steeds rigider worden, en ingewilligd worden door die vuile linkse honden !

  Like

 14. Avidia zegt:

  Wat een arrogantie!!!! Wie denkt hij wel dat hij is, hij is een grote nul, Alles aan hem is verkeerd , O GOD wat hebben ze in huis gehaald, wat een grote verkeerde regering hebben we, wie heeft er in Godsnaam gekozen voor deze regering, zij zijn aansprakelijk, ik gelukkig niet, ik word dood ziek van dit soort mensen. Ik stop maar.

  Like

 15. Hij heeft wel gelijk. Alles waar ze maar druk mee zijn moet zijn eigen minister en ministerie hebben. Zo hebben we een Ministerie van Stenen & Petten nodig voor de steeds groter wordende berg onderste stenen en petten waar van alles en nog wat onder wordt gehouden. Een Ministerie van Bonnetjes & Declaraties lijkt me ook wel wat terwijl het Ministerie van Sociale Zaken & Volksgezondheid opgeheven kan worden. Ook dat van Justitie & Veiligheid kunnen asielzoekers in.

  Like

 16. Een minister die de bevolking vertegenwoordigt en uitvoert wat de meerderheid van de bevolking eist : grenzen dicht, vreemde gelukzoekers onmiddellijk gedwongen het land verlaten.

  Like

 17. dutchess43 zegt:

  Ik ben alleen voor een Minister van Vreemdelingenzaken, als Wilders hiervoor benoemd wordt.

  Like

 18. Koos zegt:

  Goed idee. Minister Wilders van vluchtelingenzaken.

  Like

 19. Pingback: Van Aartsen wil minister vluchtelingenzaken – Rechtsaf doorzee

 20. Guardiacivil zegt:

  Ha ha Aartsen zal zich verslikken als hij hier onze ideën en reacties leest op zijn voorstel.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s