VIDEO: 16-jarig Duits meisje over islamitische immigratie en de vernietiging van haar land

(Klik voor Engelstalige ondertiteling op het tandwieltje rechtsonder in de balk)

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Ron” + meerdere reaguurders

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op VIDEO: 16-jarig Duits meisje over islamitische immigratie en de vernietiging van haar land

 1. Ron zegt:

  Ik las in het commentaar bij het youtube filmpje van dit artikel dat het onmogelijk zou zijn om het adres van het filpje in een facebook bericht te plakken.
  Dit is dan een voorbeeld van de collaboratie van Mark Zuckerberg met Merkel’s Stasi.

  Beste lezers, dit plakken van “verboden” links is wel mogelijk, maar je moet facebook voor de gek houden.
  Dit kan door op bepaalde plaatsen enkele tekens in de link te zetten die nergens voorkomen in de echte link. De link werkt dan even niet meer, maar als je vlak eronder de instructie zet om de speciale tekens handmatig te verwijderen dan werkt het opeens weer wel.
  Of je maakt er een zoek en vervang puzzel van, een soort primitieve versleuteling met de sleutel tekstueel erbij:
  Bijvoorbeeld, bij de aanduiding van het filmpje vervang je waar een s staat deze door een k en omgekeerd. Dit zul je ook op facebook erbij moeten zetten. Die zoekmachine snapt dat toch niet, en tegen de tijd dat hij het wel snapt maken we gewoon weer een nieuw soort versleuteling.

  Dus een adres zoals:
  http://www.youtube.com/watch?v=akakakakas

  Wordt dan na versleuteling:

  http://www.youtube.com/watch?v=asasasasak

  De automatische verbodenadressen zoekmachine van facebook werkt dan niet meer.

  Like

 2. kan iemand het naar nederlands vertalen????

  censureren van het inheemse Europese volk is het begin van een dictatuur en de voorbereiding van een genocide.

  Elk Duits meisje heeft recht op de harde waarheid over islam en blankenhaat in de hele zwarte wereld en ze moet leren dat het blanke ras gezorgd heeft voor beschaving op aarde.

  ————— uit nawoord essay bevrijding suriname:

  Leer dit van mij:
  Scheld blanken niet uit maar eer hen, omdat zij een hoger, edeler en verder geëvolueerde mensaap rassen type moeten zijn t.o.v. de eerste zwarte oermensen waar negers en vieszwarte hindoe rassen dichter bij vanaf staan in evolutionaire zin.

  Ter besluit, stof tot nadenken
  Absolutistische Dewanistische evolutionaire eindstelling:

  Als de BBB-blanken over pakweg 188 jaar totaal uitgestorven zijn, dan is de aarde letterlijk een verwilderde, onbeschaafde en verloren ‘Planet of the Apes’.

  Bron: kritisch podium dewanand (google het)

  Like

 3. Verplicht kijken! Dit meisje vertelt hoe de zwijgende meerderheid zich voelt onder het verraad van de Volksverkopers. Een meid van 16 die deze schooiers ook nog even op nette wijze waarschuwt voor de dag dat de Duitsers het zelf gaan oplossen. Ik bid zelf elke dag op de blote knietjes dat de bomen, de windmolens en hijskranen mogen bezwijken onder het gewicht van de opgeknoopte varkens!

  Like

 4. Hansfree zegt:

  Wat is dit geweldig van dit meisje, maar zo in en in-triest… Dit is in een notedop alles wat er mis gaat in Europa. Ik denk dat ik deze video maar ga delen met mijn familie in Amerika, dan zien ze duidelijk hoe de vlag er hier bijhangt. En kunnen ze daar vast zien waar zij naartoe gaan als ze doorgaan Obama en Clinton te steunen en o zo gezellig en moreel verheven met z’n allen Trump verketteren.
  Ondertussen wordt in mijn woonplaats zometeen een test gedaan hoe hard de oproep tot gebed vanaf een nieuw te bouwen megamoskee mag klinken. Middels een formulier mag je aangeven welk geluidsniveau voor jou nog aanvaardbaar is, NIET of je het überhaupt acceptabel vindt. Ik ga er niet heen, want hoewel je schijnbaar ook mee mag doen als je buiten de straal van 650 m rond het ‘plaats delict’ woont, je zult ongetwijfeld naam en adres moeten opgeven en dan komt er naderhand in de krant te staan: ja er waren wel veel tegenstanders, maar de meesten wonen er niet in de buurt. Daar bedank ik voor. En ook voor eventuele ongeregeldheden.
  Mijn innig respect voor dit meisje, en ik zeg met haar: ik begrijp het gewoon niet, en waar moet het toch in godsnaam heen…

  Like

  • Ron zegt:

   Deel het alsjeblieft met zoveel mogelijk personen. Het is belangrijk dat dit delen gebeurt.
   Zeker ook naar Amerika.
   Doe dat alsjeblieft ook met andere youtube films die je vindt over deze onderwerpen.

   Mocht delen via facebook problemen leveren in verband met censuur, lees dan graag in de bovenste reactie hoe daar omheen te werken is.

   Mocht je toevallig in het gelukkige bezit zijn van een computer, probeer dit soort video’s dan ook te downloaden (bijvoorbeeld met firefox met een speciale add-on voor download van filmpjes). Dit in het geval de afdeling censuur youtube opdracht geeft de film te blokkeren of verwijderen.

   Like

 5. Jan zegt:

  TRUE horror of Cologne attacks finally REVEALED: Gang rape among HUNDREDS of assaults
  ..
  The disgusting list of crimes reported in the German city run to a staggering 821 complaints, and range from sexual assaults to gang rape.

  When including reported attacks from all of the major cities in the North Rhine-Westphalia state – including Cologne, Dusseldorf, Dortmund and Bielefeld – the complaint figure is said to almost top 1,000.

  A shocking 359 complaints relate to sexual offences, while 659 women were recorded as alleged victims, according to the list finally published by NRW state government.

  It also revealed 126 claims of “rape by a group” and 47 allegations of “sexual assault by a group”.

  The release of the full list follows repeated claims of a cover up by German authorities and media.

  http://www.express.co.uk/news/world/636944/Cologne-sex-attacks-list-crimes

  Like

 6. joopklepzeiker zegt:

  Krachtig !

  Like

 7. Republikein zegt:

  Ze zijn zo brutaal als de nacht.
  Hoelang nog?
  In de UK, overal eigenlijk.
  Nu weer iets met een trein en een gebed.
  Daar word je onpasselijk van, vuilnisman……
  Arrogant Muslim supremacist threatens English woman on train because she had her feet on the seat which Muslims consider “haram” (forbidden). As a result, the seat would be contaminated by the ‘infidel’ woman’s shoes and he wouldn’t be able to pray there.
  http://www.barenakedislam.com/2016/01/23/uk-muslim-on-train-gets-his-panties-in-a-wad-because-a-woman-dared-to-put-her-feet-on-the-seat/

  Like

 8. Du, schönes, kleines Fräulein, du hast das alles hervorragend auseinandergesetzt und damit viel Mut gezeigt! Für mich bist du eine zweite Melanie Schulz!
  Die Hoffnung für den Zukunft liegt bei eurer Generation die hoffentlich kluger, vernünftiger und weniger naïv sein wird, wie unsere.
  Noch immer hat die Jugend die Zukunft!

  Like

 9. joopklepzeiker zegt:

  Met hard gecodeerde ondertiteling ipv youtube ondertiteling .

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Er is een oplossing die de instroom stopt: de enige oplossing. Het burgervolk van elk land moet zich laten horen en NEE zeggen. NEE zeggen en eisen dat de grenzen dicht gaan. En omdat er meer NEE zeggers onder de bevolkingen zijn, hebben deze de overhand. Maar dat moet men dan ook massaal doen in demonstraties overal-in elk land-op dezelfde tijd. Vreedzaam, maar resoluut NEE zeggen en EISEN dat de grenzen dicht gaan en de rotte appels die er al zijn, de landen uitgezet en teruggestuurd worden. Dit moet massaal gebeuren, in elk land op dezelfde tijd, zodat het duidelijk wordt dat de burgers de blinde vluchtelingen manie van de politiek correct linkse elite, niet meer tolereren. Wij willen géén massa-immigratie/volksverhuizing van misdadigers, criminelen, verkrachters etc. naar onze landen en mensen die onze vrijheid van geloof en veiligheid niet respecteren en die zogenaamd vluchten voor geweld, maar hier geweld prediken/plegen!

  Like

 11. Cowboy20 zegt:

  Die ”vreedzame optochten” halen gewoon niks uit , zien jullie(en die meid) dat dan niet ??

  Like

 12. Republikein zegt:

  Waar is ie?

  Like

 13. Mirjam zegt:

  Vreedzame optochten moeten het juist wel zijn, want die staan haaks op de dictatuur en het geweld dat de regeringen hanteren om burgers monddood te maken, maar ook op het geweld dat ‘zogenaamde’ vluchtelingen op de mensen loslaten. Het volk is nog altijd de uiteindelijke baas, omdat deze in de meerderheid en de regeringen door hun gekozen worden. Zonder volk is er géén landelijke bestuur en is er geen economie. En dat is wat de regeringen niet wil, want wat zijn ze nu zonder hun volk: arme sodemieters (pardon my pun). Elk land heeft zijn burgers nodig, zonder is het stuurloos. Daarom moeten deze protesten ook gelijktijdig in elk land gebeuren. De wereld heeft het nakijken. Echt waar. Ze zullen zich doodschamen en eieren voor hun geld kiezen.

  Like

 14. Download kan via deze converter en downloadsite:
  http://www.clipconverter.cc/nl/
  Dit is de url voor de video die je er in moet plakken:
  met engelse ondertiteling:

  of de hard-coded versie:

  Bij mijn downloads kreeg ik de onvermijdelijke melding dat ik de winnaar van een i-Phone of zoiets was en even moest klikken, dat soort dingen. Lijken me vrij onschuldige beginnende fishingsukkels zolang je maar niet klikt.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s