VIDEO David Wood: CNN – vergoelijking van de Jihad

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Vederso”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", Allah, Appeasement, Censuur, Desinformatie, Dhimmitude, ISIS, Islam, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, Linkse media, mainstream-media, meningsdictatuur, Mohammed, Moslims, Socialisten, Volksvijandigheid, VS, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

8 reacties op VIDEO David Wood: CNN – vergoelijking van de Jihad

 1. Jan zegt:

  OMG: Italy creating ‘Italian Islam’ by making new religion in line with ‘Christian tradition’
  The interior minister announced the creation of an official ‘Council of Relations with Italian Islam’

  Italy is setting up a council of “Italian Islam” that claims to be bringing the religion into compliance with the country’s “Christian and humanist tradition”.

  The reason for the controversial creation was not made clear in a statement by interior minister Angelino Alfano, although he did say provinces “concerned with immigration” would be involved.

  Announcing the move on Tuesday, he said the Council of Relations with Italian Islam would be an advisory body aiming at furthering integration.

  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/italy-creating-italian-islam-by-making-new-religion-in-line-with-christian-tradition-a6827876.html

  Like

 2. Edjan zegt:

  Goeie video! Propaganda doorgeprikt.

  CNN clown zegt dat IS het voorbeeld volgt van Pol Pot, Stalin, Hitler, de Vikingen en zelfs Dracula de Spietser. Dat ze misschien de opdracht van de koran uitvoeren: daarover geen woord.

  Helemaal om te gillen wordt het wanneer de dienstdoende clown beweert dat wij allen medeschuldig zijn want we moesten gewoon niet naar die video’s van IS kijken want dan worden we ook niet bang en dan werkt de terreur niet. Onze angst is het die de terreur veroorzaakt, niet hun koran.

  Ik sta nog steeds versteld van de “spitsvondigheden” van links-liberaal-confessioneel. Bijna elke dag vraagt iemand op deze site wanneer toch maar de ogen van deze mensen open zullen gaan. Waarschijnlijk nooit want die zitten van binnen dichtgelijmd met ideologische propaganda-lijm en ze zijn verbonden met zwaar gespoelde hersenen.

  Like

 3. Pingback: VIDEO David Wood: CNN – vergoelijking van de Jihad – Rechtsaf doorzee

 4. Guardiacivil zegt:

  Ze hebben volgens mij langdurige contracten met universiteiten en professoren psychologen om de beste consepten te schrijven hoe en wat je moet zeggen en wat niet om maar het beste leugenplaatje neer te zetten.

  Like

 5. tjonge zegt:

  jammer dat david wood zo een christen fundi is geworden, want hij zegt wel enorme zinnige dingen, alleen de motivatie is natuurlijk weer de eigen religie verdedigen.
  .
  jammer…….

  Like

 6. Jan zegt:

  Facebook dwingt Sharia Blasphemiewetten af

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s