VIDEO: Geert Wilders op bezoek in Spijkenisse (23-01-2016)

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Wachteres”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Geert Wilders, PVV. Bookmark de permalink .

16 reacties op VIDEO: Geert Wilders op bezoek in Spijkenisse (23-01-2016)

 1. Pingback: VIDEO: Geert Wilders op bezoek in Spijkenisse (23-01-2016) – Rechtsaf doorzee

 2. Frans de Wit zegt:

  Die man neemt tenminste tijd voor zijn volk

  Like

 3. jungleelephant zegt:

  En dan staan er nog geiten te mekkeren dat dit niet door de beugel kan ;ze schelden zelfs voor racist!En dat mag allemaal.En als ze dan opgepakt worden staan er gelijk advocaten te springen:er had niet om een id mogen worden gevraagd door de politie!!!!Hoezo niet?Iedereen is toch verplicht dat bij zich te hebben?Zij hadden het niet dis zijn terecht opgepakt;alleen al op die grond!

  Like

 4. Cathja zegt:

  De belangstelling in Spijkenisse was groot. Gelukkig dat die 10 feministes zijn verwijderd (bericht in De Telegraaf als ik het goed heb), zodat Geert ongestoord zijn verzetsspray kon uitdelen.
  Er zullen wel weer belachelijke opmerkingen gemaakt worden door de politici in de T.K., maar voorlopig is Geert de enige die werkelijk iets wil doen aan de veiligheid voor vrouwen en meisjes, en is hij ook zowat de enige die continue protesteert tegen de steeds maar stijgende aantallen asielzoekers. Een politicus zoals Geert, daar moeten we zuinig op zijn.

  Geert, een goeie aktie van vandaag! Top!

  Like

 5. Luchtpint zegt:

  Vraag voor de webmaster: hebt u mijn email inclusief attachment in goede orde ontvangen ?

  Like

 6. Japio zegt:

  Geert blijf aub het verschil maken, van de rest hoeven/kunnen we niets verwachten. Die spray zou voorgoed moeten blijven zitten op de smoelen van die rapefugees. Zijn ze voor altijd gebrandmerkt.

  Like

 7. Giny zegt:

  Er was weer smaadjournalistiek van “RTV Rijnmond” Schandalig gewoon!
  Dat tuig kan het maar niet laten om lasterpraat te verkopen!

  Like

 8. Politie doet niets aan verkrachtingen,de aangiftes verdwijnen in de prullenbak,juist bij geile korpschefs,overal heb je uitschot,ik heb een poosje gewerkt voor verkrachting en mishandeling van vrouwen,maar ook hier ben je loslopend wild. Toen had je de moeder van Mart Visser nog,die voor het CDA in de kamer zat en je hulp van kon verwachten,zij nam het voor vrouwen op,bij de PvdA of andere linkse partijen ,hoef je dat niet te verwachten.Agenten zeiden zelfs dat de Marokkaanse man zijn cultuur dit was om vrouwen te mishandelen of te misbruiken,al komt dit ook bij rechters voor,als je je dochter vermoord,omdat ze te westers is geworden,krijgt ze maar 3 jaar gevang,dat geldt echt niet voor de autochtonen.Als ik de klacht hier bij de toenmalige arrogante PvdA burgemeester voorlegde,hoe die korpschef reageerde,ging hij hem dit vragen en was het uiteraard niet waar,de slager,die zijn eigen vlees keurt.Je hebt zo’n spray echt wel nodig met zulke politie/justitie.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Antoinette Somers: 19.52. uur, op 23/01. Mevrouw Somers, ik vertrouw de POLITIE in Nederland NIET MEER. Deze worden door RODEN/LINKS aangestuurd. Geheel Justitie en het Openbaar Ministerie is bevolkt met “roodvolk”, en Demonen 66 “figuren”. Daar hoeven WIJ, als geboren Nederlanders, NIETS meer van te verwachten. Misschien dat er individueel agenten zijn, die het met ONS-Realisten- eens zijn, maar ZIJ zullen dat niet UITEN. Het is hun broodwinning, en ergens begrijp ik dat ook nog wel! Het zijn de “rode en D66 regenten”, die ONS verraden en belazeren!

   Like

 9. leefbarbaar zegt:

  Er stonden inderdaad wat dames van GsL meneer Wilders te beledigen. Want dat is alles wat ze kunnen bij GsL.
  Het werd bijna leuk toen een groep stemvee van de PvdA dingen begon te roepen vanuit hun islamitische slachtofferrol; ze kregen in duidelijk en ongezouten Nederlands te horen dat ze terug moeten naar hun zandbak. En zo nog wat uitdrukkingen.
  Leermoment; meneer Wilders is zeer populair en weet ook met deze actie de media op te laten draven. Absurd, dat iemand die zo populair is in eigen land beschermd moet worden, terwijl al die NSB-ers van de andere partijen gewoon over straat kunnen.

  Like

  • kauwe kak zegt:

   zag ook dat mokkel met verzamelde spuit bussen,die had ik gaarne op haar koleresmoel leeggespoten,nee vrouwen sla ik niet maar de handjes jeukten wel !
   Zie ik het verkeerd dat ik zulke graftakken zie als lndverraders?
   Denk dat die muts maandag bij de wereld draaid door zit,ik zet er een krat bier op!!
   dit land is vergeven van dat domme linksdraaiend schuim,die ook naar de oranjes wuiven en gillen,zo mooi!
   We kunnen niet allemaalgelijk hebben maarmijn avond was naar de kloten,toen ik dat stelletje werkschuw tuig wilders zag beledigen!
   Binnenkort een echte harde tegenactie om dit soort weg te trappen van de plaatsen waar rechts iets wil duidelijk maken,,ja maar dan letterlijk TRAPPEN!!
   GADVER ik hoor nu anouk op de radio,negerneuker met aversie voor zwartepiet!!
   nee ons leven is heerlijk!!
   mooie overdenking strijders
   K/K

   Like

 10. tjonge zegt:

  hahahaha, op 1 minuut 33, vraag journalist; “wat doet die spray ? “, antwoord hr wilders; “die spray, ik zal hem niet op u uit testen”….
  die geert heeft echt fantastische humor, moest zo lachen om deze opmerking, zo gort droog, heerlijk….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s