VIDEO: Toekomst voor Europa – Identitaire Beweging

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Sjaak”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in burgermoed, Europa, EUSSR, Identitaire Beweging, Patriottisme, soevereiniteit, Volksvijandigheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

15 reacties op VIDEO: Toekomst voor Europa – Identitaire Beweging

 1. Pogo zegt:

  Merkel krijgt steeds meer openlijke kritiek vanuit haar eigen partij.
  http://www.volkskrant.nl/buitenland/eigen-ministers-vallen-merkel-nu-openlijk-af~a4229122/
  Maar het lijkt wel of de duvel ermee speelt, want zij krijgt weer bijval voor haar ‘Wir schaffen das’ van één of andere dwaas uit Zweden.

  Zweedse minister ‘Een of twee miljoen asielzoekers per jaar in EU kan’
  http://www.europa-nu.nl/id/vk0yatio4wzf/nieuws/zweedse_minister_een_of_twee_miljoen?ctx=vh6ukzb3nnt0&s0e=vifdkm1d06kk&utm_source=headliner.nl&utm_medium=link&utm_term=free&utm_content=textlink&utm_campaign=Headliner.nl

  Blijkbaar moet het spel harder gespeeld worden want het wordt hen maar niet duidelijk dat genoeg, genoeg is.
  Dat al dit soort organisaties maar groter en groter mogen worden en steeds vaker en luider hun stem laten horen.

  -Over ‘harder’ gesproken.-
  Er zijn (volgens deze site) een paar PVV-ers (??) geweest die gereageerd hebben op de SM over het vluchtelingen-vraagstuk.
  Moet je kijken hoe dat wordt weergegeven; “De vrienden van Geert aan het woord.”

  ‘Asielzoekers? Vergassen, afmaken, verzuipen. De vrienden van Geert aan het woord’
  http://www.welingelichtekringen.nl/samenleving/540833/asielzoekers-vergassen-afmaken-verzuipen-de-vrienden-van-geert-aan-het-woord.html

  Like

  • Sjaak zegt:

   Asielzoekers? Vergassen, afmaken, verzuipen.
   De vrienden van Geert aan het woord’
   —————————————————————
   Dit zijn geen vrienden van Geert Wilders !
   Niet een onbeschaafde uitlating in deze richting
   uit zijn mond gekomen !
   Maar dit is wel een defameringskampagne
   van de door en door verotte linkse misbaksels
   die te laf zijn om uit hun moslimhol te kruipen !

   Like

   • Pogo zegt:

    @Sjaak

    Wilders staat hoog in de peilingen en daarom moet er volgens een bepaald kliekje tegen hem en zijn partij aan worden geschopt.
    Niet op de inhoud van die partij maar meer op de achterban (?/volgens dit artikel dan).
    Het ‘zie-je-wel-gehalte’ is weer erg hoog terwijl dit uitlatingen zijn van individuen en niet van de partij PVV of Wilders zelf.

    Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Pogo: 12.37. uur. Dat komt natuurlijk uit de hoek van de RODEN, en de politiek-correcte bende, te weten; de leugenpers!

   Like

 2. Pingback: VIDEO: Toekomst voor Europa – Identitaire Beweging – Rechtsaf doorzee

 3. Edjan zegt:

  Met het woord “vergassen” wordt voor de zoveelste maal verwezen naar de nazi’s (die joden vergasten in WO II).
  In “mijn tijd” (nog tot 15 jaar geleden) werd elke discussie afgekapt bij een verwijzing naar Hitler of de nazi’s en de gebruiker ervan als verliezer aangewezen. Tegenwoordig is het de normaalst zaak van de wereld voor sommige klootzakken die (alleen maar) denken boven het plebs verheven te zijn.

  Like

 4. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

 5. Nikolaos zegt:

  Ja, volgens Wim telt iedere kritische stem maar het zal nog een hele strijd worden. Als ik kijk naar mijn eigen sociale umwelt:
  -Persoon A werkt voor vluchtelingen werk, nooit meer mee gesproken sinds ik gezegd heb dat ik zo mijn twijfels heb bij deze gang van zaken.
  -Persoon B ook en de partner van persoon C heeft geen enkele mening als je vraagt wat hij/zij ervan vindt. Persoon B reageert op tamelijk agressieve manier als je vraagtekens zet bij al de verschrikkelijke verhalen van mensen die deze in het AZC spreekt.
  -Persoon D heeft het niet zo op de Islam en ook niet op de PVV, dat kan natuurlijk. Maar het lijkt erop dat persoon D zich intellectueel te verheven voelt voor de discussie. Dat wekt de indruk dat het een onzinnige -ik heb een pesthekel aan het woord onzinnig- discussie is of zoiets. Hetzelfde geldt voor andere ideeën die van generatie op generatie overgedragen worden.
  -Persoon E begint te over de verschrikkelijke dingen die in naam van het Christendom zijn gepleegd. Dat kan natuurlijk wel waar zijn maar is dat relevant? Bijvoorbeeld omdat ik niet voor het Christendom boven de islam pleit.
  -Persoon F leest geen kranten en kijkt nooit naar het nieuws, m.a.w. sluit zich gewoon helemaal af van wat er in de samenleving gebeurt.
  -Persoon G heeft kent een aardige moslim en dus kun je niets over alle moslims zeggen. Als je dan uitlegt dat het je om de Islam(=de ideeën) te doen is… nou ja, laat maar.
  -Persoon H zegt dat je niet kunt spreken over iets waarvan je niets afweet. Weet zelf niets van de Islam maar durft wel te zeggen dat het “gewoon een geloof is”. Overigens, dat een geloof zo groot wordt is wel bijzonder (maar dat wil nog niet zeggen dat het iets goeds is).
  -Persoon I zegt dat de Islam “ook heel mooie kanten heeft”, naastenliefde. Als je vervolgens vraagt of dit naastenliefde is voor alle mensen of alleen voor moslims (uit de eigen sekte) trekt deze een argwanend gezicht. Ja, alleen racistisch tuig stelt zulke vragen.
  -Persoon J stelt dat elk geloof ruk is en gooit daarmee de Islam op een grote hoop met andere geloven.

  Etc.

  Like

 6. Pieter zegt:

  Gelukkig zijn er toch nog jonge mensen die zich echt uitspreken tegen onze aanstaande ondergang.

  Like

 7. Jan zegt:

  The photo of a woman in a short dress and heels with her legs apart being used to teach European Muslim migrants that ‘it doesn’t mean she wants sex’

  http://www.dailymail.co.uk/news/article-3411869/Just-kisses-doesn-t-mean-wants-sex-Inside-migrant-sex-education-classes-sweeping-Europe-clamp-attacks-women-Cologne-organiser-admits-violent-men-NEVER-change.html

  Like

 8. Jan zegt:

  Linzer Schwimmbad: Asylwerber macht sich mit Hand in der Hose an Buben heran

  In Korneuburg wurde das beliebte Florian-Berndl-Bad für Asylwerber ohne Begleitung bereits gesperrt. In Wien steht ein irakische Asylwerber unter Verdacht, einen 10-jährigen Buben in einem öffentlichen Schwimmbad vergewaltigt zu haben. Und nun geschah der nächste unglaubliche Fall in einem Linzer Bad. Eine schockierte Mutter berichtete von sexuellen Handlungen am Rande des Kinderschwimmbeckens durch Migranten.

  Kein Anlass für Verbot

  https://www.unzensuriert.at/content/0019794-Linzer-Schwimmbad-Asylwerber-macht-sich-mit-Hand-der-Hose-Buben-heran

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Aanvulling op Nicolaos: en K de klotemoslim zegt, geloof jij ? nee ? Klats zjoeffffff, en daar ligt ineens je hoofd. verdomde klootzak wilde ik nog zeggen, maar het kwam er niet meer uit pppppppffffffffff.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s