“Vluchtelingen”: Hongarije sluit alle grenzen

Screenshot_26

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán.

(Vertaling: E.J. Bron)

Hongarije bereidt de bouw van nog meer grenshekken voor. Volgens minister-president Viktor Orbán zou desnoods ook de grens naar Roemenië worden gesloten. In principe moeten er helemaal geen “vluchtelingen” meer door het land komen.

DWN

De Hongaarse minister-president Viktor Orbán wil nog meer grensbeveiligingen invoeren. “De route kan verlopen zoals ze wil, maar dat ze niet door Hongarije zal lopen, is zeker”, verklaarde hij vrijdag in zijn regelmatige radio-interview.

Orbán had afgelopen herfst hekken laten bouwen langs de grenzen van zijn land met Servië en Kroatië. Daarmee had hij de “vluchtelingen” op de zogenaamde Balkan-route, die tot dat moment door Hongarije waren getrokken, naar Kroatië en Slovenië omgeleid. De landen op de Balkan-route doen op dit moment hun best om de migratie van “vluchtelingen” te beperken.

Met zijn verklaring op vrijdag reageerde Orbán op speculaties dat de “vluchtelingen” op zeker moment zouden kunnen uitwijken via Roemenië. In dit geval zouden ze dan opnieuw door Hongarije moeten om in het westen van Europa te komen. Orbán zei dat alles voorbereid zou zijn opdat Hongarije op elk gewenst moment ook een hek langs de grens met Roemenië zou kunnen oprichten.

Bovendien sprak hij zich uit voor de bouw van nog meer grenshekken tegen de toestroom van “vluchtelingen”. Ook langs de grenzen van Macedonië en Bulgarije met Griekenland zouden versperringen gebouwd moeten worden, zei hij tijdens een bezoek aan Slovenië. Tegelijkertijd waarschuwde hij ervoor dat Brussel het systeem van open grenzen zelf zou vernietigen als het niet zou lukken de EU-buitengrenzen te beveiligen.

Bron:
http://deutsche-wirtschafts-nachrichten.de

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Balkan, Brussel, Eurabië, Europa, EUSSR, gezond realisme, Hongarije, Immigratie, Nationalisme, Oost-Europa, Patriottisme, soevereiniteit, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

23 reacties op “Vluchtelingen”: Hongarije sluit alle grenzen

 1. jungleelephant zegt:

  Ik mag die man wel!

  Like

 2. Marc zegt:

  Kijk, dat zijn nog eens ballen!

  Like

 3. Robby E. zegt:

  Gossamme, en wij hebben lulletje Rozewater Rutte!

  Like

 4. zilver zegt:

  Dit is tenminste een echte kerel

  Like

 5. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  sings the praises of refugees and what they can add to the U.S. = cheap = labor force:

  http://truthuncensored.net/american-yogurt-billionaire-hire-more-muslim-refugees-video/

  Six companies have already taken him up on the idea. Ikea, MasterCard, Airbnb, LinkedIn, Western Union and UPS have all agreed to hire more refugees or provide free services to them.

  +++

  Like

 6. guusvelraeds zegt:

  Goed bezig die man. In Nederland lopen wereldvreemde multiculturalisten rond die zeggen dat het sluiten van grenzen niet helpt. De Chinese muur heeft meer dan duizend jaar indringers buiten weten te houden en de Romeinse limes in Noord Europa deed hetzelfde. Nadat Israël het veiligheidshek bouwde nam het aantal Palestijnse terreurdaden binnen Israël af met meer dan 95%. De ideologie van het multiculturalisme wil kost wat kost hun vernietigende politiek betreffende het verdunnen van de Noord Europese identiteit doorzetten. Vandaar steeds weer hun drogredenering dat sluiten van de grenzen niet werkt. Hoop dat ik nog de dag kan meemaken dat de grenzen gesloten worden de EU ontmanteld en het multiculturalisme verpulverd wordt. Dat de multiculturalisten te dom zijn om voor de duvel te dansen blijkt uit het feit dat ze de islam een plek wil geven in een multiculturele samenleving terwijl iedereen met een matige intelligentie kan weten en zien dat het hoofdstreven van de islam een monoculturele samenleving is. Het onderscheidt gematigde islam en fundamentele islam is slechts een truc om de mensen zand in de ogen te strooien. Gelukkig beginnen steeds meer mensen dit in te zien al durven ze nog niet meteen open en vrij dit uit te spreken. Nooit in de hele geschiedenis heeft de islam vreedzaam samen geleefd met culturele minderheden. Kijk naar het Israëlisch Palestijns conflict en je ziet hetzelfde patroon van geweld dat de islam al 1400 jaar uitbraakt. Dat geweld is niet begonnen in 1948 bij de oprichting van de staat Israël. Dat geweld was al ver daarvoor aanwezig en werd voortgebracht door de Koran. Al het geweld dat de islam voortbrengt of dat nu in Israël is, in Europa of elders is ideologisch en religieus van oorsprong. We kunnen het islamitisch gedrocht alleen maar van ons afschudden als we de grenzen sluiten en een directe bouwstop afkondigen van islamitische haathutten. De islam mag nergens gefaciliteerd worden. Alleen al om het feit dat je de Islam nog nooit hebt kunnen betrappen op het doen van wederkerigheid. Experimenteren met een “zogenaamd” verlichte islam hoeft niet op Europese bodem te gebeuren. Dat doen ze maar in hun eigen landen daar hebben moslims ruimte genoeg elkaar uit te roeien. Vergeet vooral niet dat het eerste slachtoffer van de islam de moslim zelf is. Dit wordt vandaag de dag vooral bewezen door de kindmoordenaars die met messen en scharen de eerst voorbijkomende Jood trachtten te vermoorden door lukraak op hem of haar in te steken. Palestijnse kindmoordenaars vanaf kleuterschool leeftijd gekweekt en geïndoctrineerd met islamitisch gif dat ze ingepompt krijgen door het Palestijns onderwijs dat gefinancierd wordt met o.a. Europees belastinggeld. Je gaat werkelijk over je nek bij het zien en horen van zoveel hypocrisie bij de Europese politieke elite.

  Like

 7. Bennie zegt:

  Een verstandige en moedige man, die het durft op te nemen tegen de EU fascisten.

  Like

 8. exmarineman zegt:

  En dan wordt deze man door 1Vandaag op de lijst gezet van (toekomstige) dictators in het rijtje met Asissi (Egypte), al-Baghdadi, Erdogan……. Maar op die lijst ontbreken wel: Juncker en zijn EC-maten……

  Like

 9. Elena zegt:

  Nu de andere landen nog “ballen” tonen. Immers het zijn géén vluchtelingen maar bezetters.

  Like

 10. Koos zegt:

  Een hek in de Aegeische zee zou nog beter zijn. Een drijvend hek is een mooie uitdaging voor Nederlandse ingenieurs. Een deltaplan tegen vluchtelingen.
  Ik vraag me wel eens af of er helemaal geen vrijwilligers zijn om de bootjes tegen te houden. Worden die uit het nieuws weggelaten?

  Like

 11. C.A.Barstow zegt:

  Hermetisch afsluiten, dat is wat er moet gebeuren.
  Houd de barbaren buiten Europa.

  Like

 12. Tom Hendrix zegt:

  Bij deze meneer Orban, kan Rutte niet eens in de schaduw staan!

  Like

 13. Pingback: “Vluchtelingen”: Hongarije sluit alle grenzen – Rechtsaf doorzee

 14. kauwe kak zegt:

  VIVA Hongarije
  Nadeel is wel dat al die lui dan doortrekken naar nederland,want wij zijn zo meelevend !!
  mijn liefde wil emigreren naar Italia,denk dat hongarije ook scoort!
  Waar onze ouderen voor knokten en buffelde wordt zomaar weggegeven aan de Eu,wat een verraad!!
  Wanneer keert de wal het schip(wat asielzooi heet!!)
  Wat een verrijking toch!!!!!
  ik had al drang dus ga ik ff snel naar het kleinste kamertje,schijtziek wordt ik van deze problematiek!!
  HELP!!!
  Wie stelt mij en waarschijnlijk vele ouderen op ons gemak??

  Like

 15. Edjan zegt:

  (uit Fenixx gejat, door Fubar geplaatst?)

  Like

 16. Mirjam zegt:

  Dit is gewoon gezond verstand, helemaal mee eens. Als het duidelijk genoeg gemaakt wordt, dat er nergens een toegang is en dat genoeg voor Europa genoeg is, omdat wij aan onze max zitten met ‘gelukzoekers en misdadigers’, dan gaan die bootjes ook niet meer klakkeloos de zeeën op en stopt de stroom, totdat hij opdroogt. De echte mensen in nood, de echte vluchtelingen en niet de verkrachters en mensen met mobieltjes en maar één ding in hun hoofd (hoe kan ik zonder te werken leven alsof ik in het paradijs ben), die kunnen dan rustig aan de grenzen van hun buurtlanden gecheckt worden en daar opvang krijgen. Dat is humaner voor de mensen, omdat daar dezelfde cultuur is en hetzelfde geloof. En het is humaner voor Europa, veel humaner. We zijn gek genoeg geweest. En let maar op, dat dan geen wereldverschuiving meer plaats zal vinden. Amen.

  Like

 17. frank de bakker zegt:

  Al zou de linkse politik maar half de ballen hebben zou het al heel wat zijn.

  Like

 18. Pegidafan zegt:

  Dit zijn leiders van een land , heer Orban denkt aan zijn eigen volk .
  Maar dat is in de ogen van de westerse lijders helemaal verkeerd , je moet mede levend zijn met uitkeringszoekers , wat een tuig hebben wij toch in onze regeringen zitten . Die hun ogen sluiten voor de no go wijken etc etc die er al zijn . En waar die moslims gewoon ronduit zeggen dat ze de boel hier overnemen . Wat trouwens wel zo is . Moeten er in het landsbelang nou geen andere maatregelen genomen worden om dit te stoppen . Nog even wachten en het is al te laat . Die lui deinzen nergens voor terug , terwijl ons eigen volk voor meer dan 50 procent uit watjes bestaat .
  Nee dan de oostblok landen , diep respect voor de leiders van , Tsjechie , Slovakije , Hongarije , Polen etc etc . Dat zijn mannen met ballen , en een heldere visie . Onze lijders leven in een andere wereld , of ze hebben hele andere duivelse plannen met ons , en ik geloof in het laatste .

  Like

 19. paulzwueste zegt:

  Die Chinezen hadden het indertijd al door toen ze die Chinese muur bouwden!….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s