Weg met de politieke correctheid

Screenshot_17

(Door: Hans Izaak Kriek)

Meer openheid over vluchtelingen is noodzakelijk

Het debat over de komst van steeds meer AZC’s en mogelijke noodopvang voor asielzoekers doen de gemoederen in toenemende mate oplaaien in veel gemeenten. Gewelddadige acties nemen toe en op sociale media wordt de toon feller en feller. Zo fel dat Twitteraars en Facebookgebruikers worden geconfronteerd met politiemensen op de stoep. De politie houdt sociale media scherp in de gaten. Waar gaat dit naar toe? Censuur of juist voorkomen dat opruiing uit de hand gaat lopen,  waar ligt de grens? Het lijkt er op dat vanuit de overheid wordt geprobeerd om mensen onder druk te zetten ‘wat ze vinden’. Is de vrijheid van meningsuiting hiermee niet in het geding?

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, betutteling, Censuur, Desinformatie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

18 reacties op Weg met de politieke correctheid

 1. Manna zegt:

  EJ: hierbij een fascinerend half uur van de nieuwe Voltaire der lage landen:

  MUST SEE !!!!

  Like

 2. Jean zegt:

  Men tracht de burgers murw te krijgen met verhaaltjes van: “er zijn alweer asielzoekers en kinderen verdronken” ….. Wie heeft ze gevraagd naar hier te komen? Wij alvast niet.
  Stop die import en stuur die bootjes halverwege de zee terug naar Afrikaanse kust dan zal snel die import droogvallen en laten we maar heel snel met al dat islamitisch tuig terug te zenden naar landen van herkomst.
  Wij willen hier geen vreemdelingen en zeker geen islamieten want de bom staat echt op ontploffen met die barbaarse smeerlapperij op ons grondgebied.
  Uiteraard trachten de EU lafaards en de smerige linkse media de bevolking te belazeren en te verplichten de armen open te houden en die ballast aan de vreet te houden want zij verdienen er decadent aan. Dat ze zelf de eersten zullen zijn die in de klappen gaan delen snappen ze nog steeds niet maar ja mensen met verstand zoeken ook geen baantje in politiek of media…

  Like

 3. CSU-leden zetten mes op tafel: Ander immigratiebeleid of andere bondskanselier

  Politiek adviseur Michael Spreng: Merkel wordt mogelijk al in maart vervangen – Donald Trump: Duitsers zullen Merkel met geweld afzetten

  Omdat opnieuw een Duitse leider Europa naar de ondergang voert, wordt Merkel –tot haar grote woede- inmiddels ook in Polen rechtstreeks met Hitler vergeleken (magazine Wprost). Op de linker afbeelding zijn op de achtergrond twee hoge Nazi’s vervangen door Merkels partners-in-crime EC-president Jean-Claude Juncker en EP-president Martin Schulz.

  Achter de schermen rommelt het al maanden in de gecombineerde Duitse christendemocratische regeringspartijen CDU/CSU. Partijleider Horst Seehofer houdt het tot nu toe bij vage dreigementen en ultimatums zonder echte deadlines, maar inmiddels heeft een groot deel van de CSU schoon genoeg van het open-grenzenbeleid van bondskanselier Angela Merkel. De CSU wil het aantal moslimmigranten dat dit jaar via Bayern naar Duitsland komt begrenzen op maximaal 200.000 – een fractie van de 8 tot 10 miljoen die onderweg zijn en die wat Merkel betreft gewoon zullen worden toegelaten. Politiek adviseur Michael Spreng, oud hoofdredacteur van Bild am Sonntag, denkt echter dat ze al in maart aan de kant zal worden geschoven. Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/CSU-leden-zetten-mes-op-tafel-Ander-immigratiebeleid-of-andere-bondskanselier

  Like

 4. Asielzoekers betaalden voor eigen opvang, maar veel was het niet

  door Elif Isitman 23 jan 2016

  Asielzoekers hebben in drie jaar voor ongeveer een half miljoen euro bijgedragen aan de kosten van hun opvang. Hoeveel personen precies hebben betaald, is niet bekend.

  Het bedrag werd teruggevorderd van asielzoekers die zelf aan het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA) moesten aangeven over inkomsten of eigen vermogen te beschikken, in lijn met de Regeling Eigen Bijdrage Asielzoekers (REBA). Lees verder >>>> http://www.elsevier.nl/Economie/achtergrond/2016/1/Asielzoekers-betaalden-voor-eigen-opvang-maar-veel-was-het-niet-2750347W/?masterpageid=158493

  Like

 5. koddebeier zegt:

  Herhaling van 40-45 ????? En weer gaat de politie de fout in ???
  Zijn/worden de Twitteraars en Facebookgebruikers de nieuwe joden ???

  Like

 6. BigLJohn zegt:

  Is de vrijheid van meningsuiting hiermee niet in het geding? Justitie en politie gaan zich steeds meer scharen achter de Islam. Niets nieuws overigens, in de tweede wereldoorlog kenden we ook al dit fenomeen. Het verschil met toen is dat de overheid nu bewust heeft gekozen voor de vijand, nu Islam geheten, en zich voorgoed tegen ons gekeerd heeft. Al dat praten en overleggen door dat onbetrouwbare Den Haag, is pure volksverlakkerij. Snoeiharde acties moeten er komen, willen we het tij nog kunnen keren. Dus niet alleen eieren gooien tegen het gemeentehuis, als u begrijpt wat ik bedoel !

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @BigLJohn: 15.32. uur. Met U eens John. Ik beschouw inmiddels alle partijen in de 2e Kamer, m.u.v. de PVV en VNL- als de nieuwe NSB, de nieuwe landverraders. Democratie is kapot in Nederland! We worden door de rode dictatuur der EUSSR geregeerd.

   Like

 7. Jan zegt:

  Politiek correct taalgebruik is de sluipmoordenaar van de vrijheid van meningsuiting

  Like

 8. Deze volstrekt corrupte overheid heeft een gruwelijke hekel aan inspraak en haar eigen boze burgers. Het liefst streven ze naar een multiculturele hutspot en hebben de eigen burgers uiteindelijk niets meer te vertellen in deze chaos.

  Like

 9. Pingback: Weg met de politieke correctheid – Rechtsaf doorzee

 10. Guardiacivil zegt:

  Ha ha je kunt nooit fel genoeg zijn tegen deze maffiabende, want dat zijn ze daar op het binnenhof.
  Denken dat ze de burger kunnen blijven misleiden met leugens en de onderste steen, nou die steen is inmiddels een Amersfoortse Kei geworden die met een tientonnerkraan getild moet worden. Dank u achterbakse huigelaars op het binnenhof voor al uw medewerking en dank u voor het telkens geruststellen en dank u voor die laatste mooie foto in de tweede kamer want nu weten we teminste hoeveel en hoe hard u voor de Nederlandse burgers aan het werk bent, DAT IS 0 COMMA 0…………………………………..https://www.facebook.com/1440029542909928/photos/a.1440033439576205.1073741827.1440029542909928/1680811572165056/?type=3

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Er is nog iets aan de hand. Paniekvoetbal aan de Europese buitengrens, want vorige week waren er drie Spanjaarden (brandweermannen) die vrijwillig mensen met bootjes gingen redden in de Middelandse zee, echter ze werden opgepakt nadat ze aan land kwamen in Griekenland met een groep uit Turkije die de oversteek hadden gemaakt en voor de kust hun bootje lek maakte zodat deze begon te zinken. (ze spelen op zeker als ze een andere boot zien met zoeklichten, boot laten zinken zodat ze gered moeten worden). Bij verhoor werden de drie Spanjaarden beschuldigd van mensensmokkel en gingen voor drie dagen in de Griekse cel voordat ze dmv diplomatieke werking vrij kwamen en naar huis mochten keren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s