Blanke vluchtelingen niet welkom in Duitsland

Screenshot_47

(Door: “Bart Bohemen”)

Onder Angela Merkels motto Wir schaffen das” ontpopte Duitsland zich als de populairste Europese bestemming voor migranten uit de Derde Wereld. Voor de bondskanselier was het een uitgelezen kans het juk van het Duitse collectieve schuldgevoel van zich af te schudden. In slechts één jaar tijd ving Duitsland meer dan een miljoen vluchtelingen op; een scenario dat zich dit jaar wederom zal voortzetten. Toch geldt deze boodschap van tolerantie blijkbaar niet voor iedereen. Terwijl de Duitse autoriteiten hele volksstammen uit Afrika en het Midden-Oosten hebben opgevangen, worden werkelijke vluchtelingen uit het door burgeroorlog geteisterde Oost-Oekraïne systematisch geweerd, gediscrimineerd en gedeporteerd.

Volgens de Duitse krant Frankfurter Rundschau hadden er in 2014 en 2015 ruim 7000 Oekraïners asiel aangevraagd. Slechts 5% van de vluchtelingen hebben deze status ook daadwerkelijk gekregen. De overige 95% zal worden teruggestuurd naar Oekraïne, ondanks het feit dat de burgeroorlog in het oosten van het land nog altijd voort woedt.

Lees verder>>>
Curiales

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Weg met ons!", asielwaanzin, Barbarisme, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Hypocrisie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Oekraïne, Racisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

19 reacties op Blanke vluchtelingen niet welkom in Duitsland

 1. delamontagne zegt:

  Gaat dit ook gebeuren in Nl ?
  Voor en-tegenstanders…………… Calais/ gewapend !

  Like

 2. Tom Hendrix zegt:

  Neen, ze laten liever de MOSLIMINVASIE toe, in Duitsland en in Europa!

  Like

 3. Edjan zegt:

  Het nadeel van Oekraïners is dat het geen moslims zijn die de zaak hier willen overnemen, die liegen, stelen, verkrachten en moorden.
  Dus die heeft de overheid liever niet.

  De bedoeling van de europese overheid is dat de onrust en angst die de mohammedanen veroorzaken ons laat instemmen met hun politiestaat. Arm en dom worden we vanzelf wel als ze met de miljoenen blijven komen. Totale macht voor de “elite”.

  Wir schaffen das!

  (PS het verbaast me dat er nog steeds mensen zijn die denken dat merkel en haar vazallen dom zijn of naïef of op een vreemde manier christelijk-humanistisch. Het is een plan en dat wordt uitgevoerd.)

  Like

 4. jungleelephant zegt:

  Hoe duidelijk wil je het hebben?NWO-strategie ten voeten uit!

  Like

 5. Henk.V zegt:

  Sinds Merkel verstandsmatig volledig door het lint is gegaan staat Duitsland er met de dag gekleurder op.
  Veelkleurigheid is mooi. Blank zijn is UIT.De Joods-christelijke en humanistische opvattingen die de westerse cultuur hebben vorm gegeven worden daarbij graag ingeruild voor iets exotisch en islamitisch. Geloof mij, het carnaval van de veelkeurigheid neemt alleen maar toen en die zal steeds dwazer worden..
  Voor blanke vluchtelingen is dan natuurlijk geen plaats meer, omdat de nieuwe politiek correcte waan racistisch is tot op het bot! Bij de toelating tot het land is niet-blank zijn en niet-christelijk zijn beslist een pre.
  De haat tegen de eigen cultuur, de verworvenheden van onze beschaving is in diepste wezen puur anti-blank! Multiculturalisme wordt gevoed door zelfhaat.
  En dan de tegenstanders van de multiculturaliteit maar uitmaken voor racisten.
  Je moet maar durven.

  Like

 6. Koos zegt:

  Het Duitse collectieve schuldgevoel zou zich in de eerste plaats op Oekraine moeten richten. Dat land hebben ze immers helemaal platgebrand in WO2?
  Terwijl moslims helemaal niets met WO2 te maken hebben. Of het moest zo zijn dat ze met de nazi’s hebben gecollaboreerd. Tegen de Joden.
  Dat Duitse schuldgevoel is niets anders dan spijt dat ze de holocaust niet voor 100% hebben geschafft.
  Wat een walgelijke Mens, die Merkel.

  Like

 7. biebie zegt:

  `De overige 95% zal worden teruggestuurd.`
  Schaffen sie dass auch Frau Ferkel ?

  Like

 8. Jan zegt:

  Nieuwe Nederlanders:

  Like

 9. Pingback: Blanke vluchtelingen niet welkom in Duitsland – Rechtsaf doorzee

 10. Kraftavilqa zegt:

  Blanke vluchtelingen opnemen kom nou, bandiet kudtblanken hebben we al genoeg straks hebben ze nog Westerse waarden en gewoonten ook. Je moet er toch niet aan denken, dan toch liever cultuurvreemde, volksvijandige, donkerhuidige barbaren.

  Like

 11. danny zegt:

  Als het blanke ras maar vernietigd kan worden.
  De verraderlijke eu nazi’s hebben de blanke Europeaan overspoeld met miljoenen zogenaamde ‘moslimvluchtelingen’met als doel Europa, om te smelten in Eurabie.

  Het Zwarte ANC voert momenteel een hetze uit tegen blanke Zuidafrikanen en wat doen de Europese landen, die weigeren de vervolgde blanke Zuidafrikanen op te nemen.
  Hoe bedoel je discriminatie van het blanke ras.

  Like

 12. Daniel fred zegt:

  Ik ben moslims (arabieren) helemaal zat. NO RAPEfugees hier aub, hopelijk wint rechts in heel Europa, Islam en Europa gaat niet samen. Straks moeten wij vluchten uit EUROPA zoals zij dat nu doen. Ik ben een voorstander van vluchtelingen helpen maar minder moslims moet de norm worden, misschien weer bepaalde “Arbeid macht frei” kampen actief maken voor hen die willen verkrachten en roven?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s