EU-document toont aan: 3 miljoen hand-ophouders naar Europa in 2016

Screenshot_43

Of de toeristenindustrie dit als een economische opleving ziet, kunnen wij u niet vertellen, maar via een ‘gelekt’ bericht afkomstig van de Europese Commissie dat wij hier publiceren, komen er naar verwachting in 2016 DRIE MILJOEN hand-ophouders naar de EU, waardoor het stil zal worden in de straten van veel plaatsen in het Midden-Oosten en praktisch iedereen daar wel een familielid zal hebben die twittert dat ‘overkomst dringend is gewenst.’

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
GeenNieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Rapefugees", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Jihad, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Maghreb/Noord-Afrika, Midden-Oosten, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Noord-Afrikanen, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

14 reacties op EU-document toont aan: 3 miljoen hand-ophouders naar Europa in 2016

 1. Jean zegt:

  Wie nu nog niet inziet dat die EU misdaadorganisatie de ondergang van Europa ėn de Europeanen aan ’t bewerkstelligen is is medeschuldig aan die gigantische misdaad tegen Europa ėn de Europeanen.
  Nu die zwijnenstal ėn de grenzen sluiten is de enige oplossing en redding van Europa.

  Like

 2. IMF: Miljoenen migranten gebruiken om Europese lonen te verlagen

  Duitse migrantenkinderen hoeven op school geen cijfers meer te halen – Laag betaalde autochtone Europeanen raken steeds meer banen kwijt aan migranten

  Het Internationale Monetaire Fonds adviseert Europa om de vele miljoenen moslimmigranten die naar Europa worden gehaald voor minder dan het huidige minimum loon aan het werk te zetten, zodat ze zo snel mogelijk ‘integreren’. Dat juist dit beleid al tientallen jaren volledig is mislukt doet klaarblijkelijk niet ter zake. Zoals we al eerder berichtten is deze vorm van ‘loondumping’ een eerste stap naar een forse algehele permanente welvaartsverlaging in Europa, en een complete uitkleding van onze sociale zekerheid, waardoor er wijd verspreide armoede zal ontstaan, ook onder middenklassers die het nu nog redelijk goed hebben.

  Banen zijn volgens het IMF de beste manier om de miljoenen moslims zo snel mogelijk te ‘integreren’ in Europa. Zij zouden ‘tijdelijk’ minder dan het minimumloon moeten krijgen, zodat de ‘onbalans’ op de arbeidsmarkt met de werkende Europeanen wordt verminderd. Lees verder >>>> http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/IMF-Miljoenen-migranten-gebruiken-om-Europese-lonen-te-verlagen

  Like

 3. BigLJohn zegt:

  Drie miljoen volgens de E.U. Waarom geen 10 miljoen ? Ik vertrouw die cijfers van de E.U. niet ! Wat ik wel vernomen heb via internet-kanalen is dat 2016 erg heftig gaat worden aangaande het; – vluchtelingen – probleem. Schijnbaar is in Brussel besloten dat wij zeer snel het veld moeten ruimen voor die Sharia mannen. Samsom had het er over dat wij zeker 200.000 – vluchtelingen – aankunnen, per jaar natuurlijk. En dat is meer dan de becijferde 90.000 en veel meer dan de door het kabinet genoemde 58000. Maar wij mogen nog steeds niet achter de waarheid komen van zowel de E.U. alsmede van Den Haag. Driehonderduizend per jaar zou beter passen. Er komen ook steeds meer mega grote opvangcentrum bij. In Duitsland al eentje met een capaciteit van 7.500 personen ! Ik krijg er een naar gevoel van in mijn buik !

  Like

 4. Cathja zegt:

  Nou, dat zijn dan weer ‘prettige berichten’ op deze toch al zo sombere zondag!
  Het wordt met de dag meer zichtbaar dat er hele kwade geesten in Brussel zitten, die handenwrijvend zien voltrekken waarop zij hadden gehoopt en gerekend: en niet te stuiten stroom vreemdelingen die de weg weten te vinden naar de Europese landen, vol van melk en honing.
  Deze kwade geesten doen hun uiterste best om heel Europa te destabiliseren (zij zijn daar voor een groot deel al in geslaagd), en als de ellende onbeheersbaar is geworden, pakken zij de macht en zitten wij als ratten in de val, en die val klapt dicht.

  Naar de bliksem met dat Brusselse geteisem! Wat zijn we massaal voorgelogen door die op macht en geld beluste ratten!
  Smerige leugenaars, massa-moordenaars in spé, jullie krijgen je straf nog wel.
  Niemand zal zijn straf ontlopen.
  Zelfs niet degenen die denken ongenaakbaar te zijn!

  Like

 5. carthago zegt:

  Armageddon komt er dus aan.De linkse isismonsters van de Eussr hebben de oorlog verklaard aan de europeesche inwoners. Bestond Churchill nog maar, we will never surrender.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @carthago: 15.19. uur. Daar ziet het dus inderdaad naar uit. Het einde der tijden, carthago! Want als men de toestand in de wereld NU bekijkt, kan men toch stellen dat HET KWAAD / SATAN “briesende rond gaat, ziende wie hij (satan) verslinden zal”. Zie de brieven van de apostel Petrus, en de Openbaring van Johannes op Patmos. Maar ik vertrouw op Christus, mijn Heiland en Verlosser. Dat is mijn enige troost, in deze lugubere tijd.

   Like

 6. Jan zegt:

  Tunesië en Noord-Afrikaanse staten sturen hun criminelen naar Duitsland

  Like

 7. Jan zegt:


  Denmark: Muslims who whipped woman in face with iron chains laughs in court

  http://10news.dk/?p=1207

  Like

 8. koddebeier zegt:

  Grenzen dicht en uit de EU dictatuur stappen is de enige oplossing en trap desnoods de politieke “elite” het Binnenhof uit !

  Like

 9. Pingback: EU-document toont aan: 3 miljoen hand-ophouders naar Europa in 2016 – Rechtsaf doorzee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s