Heesch gaat vangen!

Screenshot_29

(Door: H. Numan)

Vele gemeenten in ons land hebben flink lopen gokken met uw geld in onroerend goed. Een van die gemeenten is Geldermalsen, waar u een paar weken terug over kon lezen. Het dorpje Heesch gokte net zo hard. Vandaar dat ze hun verlies proberen te verstoppen in een lucratief asiel hotel. Uiteraard verpakt met fraaie woorden die barsten van liefdadigheid en de nooddruft van asielige ISIS terroristen en luie Afrikanen Syrische kernfysici en gynaecologen. De waarheid is dat ze zwaar in het rood staan en eigenlijk vervolgd zouden moeten worden wegens fraude en/of verduistering. Het COA heeft de perfecte methode gevonden om overal waar ze willen een asieligzoeker resort te kunnen bouwen:

Ze checken welke gemeentes gefraudeerd hebben met gemeenschapsgeld. Da’s niet zo moeilijk, dat zijn vrijwel alle gemeentes van ons land. Vervolgens even kijken welke gemeentes bijna failliet zijn. Die doen we een aanbod dat ze niet kunnen (en niet willen) weigeren. Je moet de tegenstanders geen enkele kans geven om zich voor te bereiden, dus de gemeente krijgt ongeveer 24 uur van te voren een telefoontje dat ze uitgekozen zijn voor de jackpot, vermits ze binnen een dag een ‘inspraakavond’ regelen. Die inspraak is om net te doen alsof het een democratisch besluit is. Noord-Koreaans democratisch, want  iemand die zo dom is om zich tegen dat luie mensen resort uit te spreken is een fascist, egoïst of stemt PVV. Voor de vorm mogen een of twee mensen zich laten afbranden als PVV-tokkies; van de overige aanwezigen wordt unanieme afkeuring (van die twee dissidenten) verwacht. Tevens een goede gelegenheid om te kijken wie er te blond of te slim denkt, dan kunnen we die potentiële fascistenleiders in de gaten houden.

In Heesch liep het, net als in Geldermalsen, een beetje verkeerd. De burgemeester is een strenge rooie, dus ze knalde direct met de zweep van de noodtoestand. Gelukkig waren er een paar omwonenden uit Oss en Helmond aanwezig. De burgemeester kon dus de heilige onschuld uithangen, want een echte democratie laat zich niet dwingen door relschoppers. Wel door verkrachters, maar die zijn er nog niet.

Met de noodtoestand van kracht in Heesch is het eigenlijk een eitje. Het besluit is nog niet genomen, maar dat is slechts een kwestie van tijd. Heel weinig tijd. Meer wachten op het goede moment. Zodra de media aandacht op iets anders gericht is wordt dat besluit er doorheen gejast.

In de woorden van de strenge (burge)meesteres Moorman:“De impact is groot. Het beeld dat nu ontstaan is, strookt op geen enkele manier met dat waar we in Heesch voor staan. Laten we dit vooral snel achter ons laten en verder gaan met het gesprek zoals we dat hier in Heesch voeren, kritisch en met respect voor elkaars standpunten”

 • Waar staan we in Heesch voor?
  Zelfverrijking middels frauduleuze onroerend goed speculatie.
 • Wat moeten we achter ons laten?
  Mohammedaanse massaverkrachtingen, berovingen en intimidatie.
 • Wat voor gesprek voeren we in Heesch?
  Geen, want samenscholingen van meer dan drie personen zijn verboden.
 • Welke kritiek en respect voor elkaar standpunten?
  Accepteer zonder morren wat het politbureau voor u heeft beslist, of verdwijn in de bak vanwege de noodtoestand.

De politieke kleur van deze strenge burgemeester doet weinig ter zake. Een D66, VVD, CU/SGP of CDA burgemeester had exact hetzelfde gedaan. Mogelijk iets minder snel met de noodtoestand zweep geklapt, maar dat is detail. Zover zijn we al gezonken. Sterker nog, als de burgemeester een CU of SGP  refo was, was exact hetzelfde gebeurd. Geld spreekt.

De Gauleiter van Brabant, Van de Donk, heeft ook nog wat te zeggen:“Van de Donk heeft begrip voor de angsten en zorgen onder de bevolking, maar hij spreekt zijn afschuw uit over jongens van 13 en 14 jaar die ‘opgehitst’ worden om te rellen.”

Is dat niet meten met twee maten? Hoor je de Gauleiter iets zeggen over 11-14 jarige mohammedaantjes die gewapende roofovervallen uitvoeren? Of al vele malen opgepakt zijn voor tasjes trekken en inbraak? Oss en Helmond hebben al vele jaren wanstaltige problemen met mohammedaanse  jeugdcriminelen pubers. Net zoals vrijwel ALLE gemeentes in ons land.

Reichscommisaris für Asieligen Dijkhoff gooit ook een duit in het zakje:Als dit verzet is, dan deugt het niet.” Dat zei staatssecretaris Klaas Dijkhoff (Asiel) dinsdag in reactie op de rellen in Heesch. Hij begrijpt dat er vragen leven onder de bevolking. Die vragen moeten ook kunnen worden gesteld. “Maar als je van tevoren besluit dat je niet gaat luisteren, kom je nooit tot een gesprek.”

Geldt dat andersom ook niet, Herr Dijkhof? Proberen om een asielhotel binnen 24 uur door de raad jassen met twee opties (“laat ze maar komen!” en “kunnen we er niet meer krijgen?”) is niet direct motiverend voor dat gesprek.

U wordt zoals gewoonlijk in het ootje genomen. Asieligzoekers is gewoon ordinair flink verdienen. Bernheze staat voor € 12 miljoen in het rood. Dat werd administratief terug gemasseerd naar € 4 miljoen. Het gerechtshof zou die massage best wel eens kunnen uitleggen als fraude c.q. verduistering. Dus dat COA aanbod dat ze niet kunnen weigeren, willen ze echt niet weigeren. Anders zou burgemeester samen met de wethouder wel eens zakjes kunnen gaan plakken …

Als u interesse heeft kunt u hier lezen hoe Heesch heeft lopen sjoemelen met andermans geld.

Heesch is een agrarisch dorpje. Er is vrijwel geen werk binnen de gemeente zelf. Dit asiel resort is bestemd  voor +500 langdurig verblijvende uitvreters. Er is voor de bewoners zelf geen bijna geen werk, en het stinkt er enorm naar hout. Net als ambtenaren zijn Syrische statistici allergisch voor hout. Dat kan wel eens gaan werken. Die hebben dus niets anders te doen dan tieten tellen die voorbijkomen. Begrijpt u nu waarom de bewoners gingen rellen?

Nogmaals, het maakt niets uit of burgemeester Moorman PvdA rood, CDA groen, refo zwart of VVD blauw is. ALLE partijen staan exact hetzelfde beleid voor. Denk daar eens aan als u straks gaat stemmen.

Door:
H. Numan
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afrika, Allochtonen, Arabieren, asielwaanzin, corruptie, Criminaliteit, cultuurrelativisme, democratie, Desinformatie, dictatuur, Eurabië, gezond realisme, Graaien, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse christenen, linkse gereformeerden, Linkse Kerk, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Nederland, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, Overheid, political correctness, politici, praatjesmakers, propaganda, PVV, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

19 reacties op Heesch gaat vangen!

 1. Edjan zegt:

  “Iemand die tegen is …. stemt PVV”

  Mooi dat de PVV weer gegroeid is!
  De Telegraaf stelt: PVV en Groen Links op kop (?): PVV +1 = 42 en GL + 1=16
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/25069094/__PVV_en_GroenLinks_op_hoogste_score_ooit__.html

  Like

 2. Jean zegt:

  Wat ik al maanden/jaren schrijf: heel die vreemdelingenkermis is puur business van het politiek gespuis. “zij de lusten en wij de lasten”.
  Wanneer volgt de grote schoonmaak?

  Like

 3. In Barendrecht zijn nog geen AZC’s,wij hebben een SGP burgemeester ,al dreigt er een gevaar met de partij Echt voor Barendrecht met een idiote PvdA geflopte advocaat,die uiteraard graag met geld smijt ,zoals het heropenen van de gesloten bibliotheek. Hij was ook tegen deze burgemeester zijn benoeming en huurde een vliegtuigje als protest,dat hij niet welkom was,zit nu weer in de gemeenteraad,de sfeer te verzieken. Barendrecht heeft zijn begroting op orde en heeft geen schulden.Er wordt nog volop gebouwd en de gemeente groeit nog steeds,veel vluchtelingen als autochtonen uit Rotterdam.

  Like

  • delamontagne zegt:

   …………….Er wordt nog volop gebouwd…………
   //////////////////
   De enkele keren we komen in NL, is via de “Heinenoord-tunnel”.
   In begin schrokken we, huizen, huizen, gebouwen, daar waar vroeger weilanden waren.
   Heel het eiland Ijsselmonde wordt volgebouwd,
   Wanneer gaan ze in NL eens beseffen dat ,t land OVERVOL is, er kan geen “vluchteling” meer bij.
   Ik herinner me in m,n jeugd, jaren ,50; “KoninginnewegI Ijsselmonde, bij familie.
   Vanaf daar kon je de toren zien van de Grote Kerk in Dordt, NU, Vol, vol alles is volgebouwd, verschrikkelijk.

   Like

   • Drs.P. zegt:

    Autochtonen zijn weggepest uit Pendrecht, de Zuidwijk en wijken daaromheen door criminele antilliaanse nageboortes zo rond 1995 t/m 2005. Daarna hebben booslim immigranten het heft overgenomen. Dus moeten vluchten in eigen land vanwege criminele immigranten. Dat is de enige reden waarom Barendrecht een “groeigemeente” is geworden.
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

   • delamontagne zegt:

    In m,n jeugd in de jaren ,50 in Pendrecht gewoond bij mijn ouders.
    Ze konden toen in een nieuwbouw-flat trekken vanuit Charlois.
    Voordat ze als huurders werden aangenomen werd eerst hun “hele-doopceel” gelicht.
    Of je wel netjes/verzorgd in vorige woning was etc.
    10-tallen jaren later hoorde ik van m,n zoon, die toen zo,n baantje in die buurt deed, “wat een bende het daar was”.
    Ik werd ,n beetje kwaad op hem omdat ik nog voor ogen had hoe ,t in de jaren 50 was.
    Naderhand ging ik eens kijken op ,t huisnr wij hadden gewoond.
    Van de 10 woningen was er nog ÉÉN NL-se naam, alle anderen onuitspreekbare namen.
    Dat van die Antilianen vind ik heel erg…………

    Like

   • Edjan zegt:

    Wij woonden in de Wielewaal van 1953 – 1956, Pendrecht werd toen net gebouwd, ben er nog naar school gegaan. Wat een ruimte, toen. Nu overal allochtonen, je kunt je er nauwelijks nog vertonen.

    Like

   • delamontagne zegt:

    de Wielewaal werd als “nood”-dorp gebouwd begin jaren ,50.
    Bestaat nog steeds……….!
    Waar m,n ouders woonden Pendrecht eind
    jaren ,50 is gesloopt.
    Heb er maar kort gewoond ging begin ,60 “de-deur-uit”, zelfstandig.
    Op die ene keer na nooit meer geweest.
    Heb ook geen idee het nu is in R.dam, op wat ik van mensen hier lees na dan.

    Like

 4. Tom Hendrix zegt:

  Meneer Numan, met U eens. ALLE PARTIJEN, met uitzondering van de PVV en VNL, zijn NSB partij geworden, allemaal! Niets hoeven WIJ geboren Nederlanders, van dat schorum te verwachten, helemaal niets!

  Like

 5. Rick zegt:

  Binnen onze verziekte cultuur is het inmiddels normaal. In de jaren 50- 60 was dit totaal ondenkbaar geweest, maar toen hadden we nog fatsoen en een eerlijke sociale mening…

  Nadat nieuw links is ingevoerd rond 1970 is het mis gegaan…

  Sindsdien is cultuurkanker ontstaan!

  Like

  • Edjan zegt:

   Helemaal mee eens. Toen is de PvdA omgebouwd van arbeiderspartij naar de “intellectuele” “moralistische” zeur- en zeverpartij die nu op het punt van verdwijnen staat. Maar langzaam gaat de slinger de andere kant op.

   Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Speculeren met grond zou verboden moeten worden. En de daders hard aangepakt. Veel politici, die over ruimtelijke ordening gaan, zijn tevens ambtenaar en soms hebben ze ook nog een eigen adviesbureau. Geef ze vervolgens de kans om landbouwgrond te kopen voor 8 euro per meter en te verkopen als bouwgrond voor 300 euro per meter en zie de omvang van het probleem.
  Al dit geld bereikt nimmer de burger, het verdwijnt ergens.
  Gaat de speculatie mis, dan wordt het verlies op de burger verhaald.
  Gaat het goed, zie je daar niks van. Tenzij je zelf een huis hebt gekocht in een vinexwijk; dan heb je 300 euro betaald voor je grond, die een week geleden nog 8 euro was.
  Dit speelt in heel veel gemeenten.
  Verder hoor je foutlinxen nog al eens beweren dat men kleinschalige opvang wil voor vaginatoeristen. Trap daar niet in. Als 400 gemeenten minimaal 500 ‘vluchtelingen’ opnemen, dan nog komen we nog plek te kort voor 2017. Er is niks kleinschaligs aan een tsunami.

  Like

 8. Elena zegt:

  Burgermeester Moorman maakt een onherstelbare fout door demonstraties te verbieden.
  De geest is uit de fles en men laat zich niet meer de mond snoeren,
  De burgers rest slechts één ding…overgaan op keiharde acties.
  Met keiharde acties heeft men geen groep nodig, dit doet men gewoon alleen of hoogstens met 2 personen.
  Welke acties ga ik hier niet vertellen, een ieder nadenkend persoon mag het zelf invullen.

  Like

 9. ikke zegt:

  Buitenstampen dat niksnuttige asielsnol!!!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s