Keulen: collaboratiefeministen zijn de hulptroepen van ISIS, NSB´ers van deze tijd

Screenshot_35

(Door: Ajiedj Bakas)

‘Alleen een verslagen volk laat zijn vrouwen verkrachten’

‘Blanke feministen ontpoppen zich nu als fopfeministen, die de trend van het integratiepessimisme volledig hebben gemist omdat ze een gutmensch-sekte zijn gaan vormen’

Het moeten verwarrende tijden zijn voor linkse feministen. Ik heb niets tegen linksmensen, mijn man is lid van de PvdA, en we hebben het prima samen. Ik vind het ook goed dat bijvoorbeeld SP-ers met zoveel passie opkomen voor de verliezers van de vooruitgang. Ik ben ook voor vrouwenemancipatie. Homomannen en heterovrouwen kunnen het doorgaans goed vinden en ik ben blij te wonen in een land met zoveel vrije vrouwen met wie je lol kunt maken, zonder over eerwraak en andere middeleeuwse onzin te hoeven nadenken.

Nog nooit in de geschiedenis hebben vrouwen in Europa en Noord-Amerika zoveel vrijheid gehad als nu. Dat is mede te danken aan vroegere feministen. Mooi.

Ik heb ook helemaal niets tegen moslims. Ik ken genoeg vredige, lieve moslims, en alle mensen die een religie aanhangen over één kam scheren vind ik not done.  En natuurlijk zijn niet alle Syriërs verkrachters. De Amerikaanse studente Caitlin Duncan vertelt dat ze in de beruchte Keulse oudejaarsnacht, waar ze belaagd werd door een groep mannen, juist ontzet werd door een andere groep mannen, ook Syriërs. Daar staat dan weer tegenover dat een imam meldde dat de vrouwen dat aan zichzelf te danken hadden omdat ze parfum op hadden.

Lees verder>>>
(h/t “Adriaan Jansens”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Feministes, gezond realisme, Hypocrisie, islam-collaboratie, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, Krankzinnigheid, lafheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, meningsdictatuur, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Naïviteit, nieuw fascisme, onwetendheid, Pacifisme, political correctness, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Keulen: collaboratiefeministen zijn de hulptroepen van ISIS, NSB´ers van deze tijd

 1. carthago zegt:

  Je zou moeten kunnen verwachten dat alle halsemaatjes uit het verleden de moed hadden opgebracht de geimporteerde islam terreur over vrouwen grondig aan de kaak te stellen, maar neen, nooit meer wat gehoord van ze. Integendeel, nu hebben ze het gemakshalve alweer op de autochtone man voorzien, er moet iets zijn om voor te strijden, als het maar aandacht oplevert.

  Like

 2. Edjan zegt:

  In het begin vertrouwde ik de schrijfster niet helemaal en dacht zelfs even te stoppen met lezen. Maar ze heeft het heel goed op een rijtje en beschrijft het uitstekend. “Collaboratiefeminsme”

  Like

 3. Pogo zegt:

  “Als je de beelden van de fopfeministen zet naast die van de Keulse slachtoffers zie je dat de laatsten beduidend mooier zijn. Zou het wegkijken van de fopfeministen daar wellicht mee te maken hebben?”

  Daarom schreeuwde die ‘man met zijn kindje op de arm’ ook; “Daar moet een piemel in!”
  (tijdens de uitdeel-actie van Wilders in Spijkenisse)
  Hij zag dat die fopfeministen zich gediscrimineerd voelden door hun uiterlijk en gunde hen hetzelfde.
  Maar of ‘die vrouwen met hun tegendemonstratie’ het ook zo zagen, betwijfel ik.

  Like

  • GEVONDEN! Naaktfoto Agnes Kant

   Voor het goede fatsoen hebben we er maar twee vleestomaten voor gehangen. Vraag ons niet hoe we aan deze pica zijn gekomen. Het enige dat wij weten is dat Agnes ternauwernood de gerechtigde leeftijd van 18 jaar had bereikt toen deze foto werd genomen. Het was een andere tijd. Remi Poppe draaide nog honderdvijftig shaggies uit één pakkie. Jan had net de worstendraaierij vaarwel gezegd. Anja Meulenbelt onderhield nog wekelijks een correspondentie met Mao. Harry van Bommel bietste zijn eerste Amerikaanse filtersigaret. Bovendien was het SP-partijprogram destijds net zo onvriendelijk t.o.v. moslims als dat van de PVV nu. Hier had Agnes ook nog die retegeile Duitse tongval. God, wat hadden we haar in dat taaltje graag hysterisch willen horen schreeuwen: “Herr Wilders! Zo konnen wir nicht in diezer Land mit elkander om zu darfen mussen willen gehen!” Enfin, tieten dus. Zwaar NSFW. Kijken op eigen risico http://www.geenstijl.nl/archives/images/agnesNAAKT%21.jpg

   Like

  • Drs.P. zegt:

   Super domme naive linkse gutmensch nsb hoeren!!!!!
   Natuurlijk moet daar een piemel in, maar geen vent die daar voor te vinden is!!!!!!!!!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

 4. Frans de Wit zegt:

  Zijn gewoon hele domme wichten, ik verdenk ze er van, dat ze zich zo gedragen om in de picture te komen. Iemand met gezond verstand, stel zich niet zo aan. Ze zouden eens moeten gaan praten met die gasten hun slachtoffers

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Een van deze domme wichten kan/wil haar identiteit niet aangeven en laat het gebeuren escaleren omdat ze weet dat de lijer van demonen666 achter haar staat, dus is de situatie meteen duidelijk wat die “demon-cratische” partij betreft.
  Zolang dat mannetje Wilders maar kan bashen (direct/indirect) is zijn dag blijkbaar weer goed, maar nooit inhoudelijk ingaan op zaken, dus ook deze rat lijkt zwaar mindcontrolled en daardoor ontoerekeningsvatbaar!!!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. M.A.L. Sion zegt:

  Een prima verhandeling, waarin de vele aspecten van wat in Keulen gebeurde en de algemene kijk op de verschillen tussen moslims en Europeanen aan bod komen. Een aantal uitspraken vragen toch om commentaar:
  – Ik heb ook helemaal niets tegen moslims. Ik ken genoeg vredige, lieve moslims, en alle mensen die een religie aanhangen over één kam scheren vind ik not done.
  =====
  Hiermee gaat de schrijver al een beetje in de richting van de WEGKIJKERS. Wie moslim is en blijft geeft daarmee te kennen de Koran, dat vreselijke haat-pamflet van Mo te onderschrijven. Dan geldt dat zo’n ‘vredelievende’ moslim wel is voor het principe van de taqya, de opdracht tot de jihad onderschrijft en begrip heeft voor de opdracht om Joden, Christenen en ongelovigen te doden.
  Dat gaat onverbrekelijk samen met het aanhangen van een religie.
  =====
  – Daar staat dan weer tegenover dat een imam in Keulen meldde dat de vrouwen dat aan zichzelf te danken hadden omdat ze parfum op hadden.
  =====
  Een duidelijk bewijs voor de verderfelijke kijk op de zaak door een vertegenwoordiger van een ‘verderfelijke’ religie.
  =====
  – Raja Felgata, die het boek I Love Mo schreef, zegt in de Volkskrant : “Het is de hoogste tijd dat moslims dit probleem onder ogen zien en er iets aan doen.
  =====
  Wat een illusie te denken dat een “wel verstandig’ advies van ene Raja Felgata de achterlijke moslimgemeenschap in beweging zou krijgen. 1400 jaar lang is de moslim-gemeenschap geindoctrineerd met de walgelijke gedragingen die hier zo prominent naar buiten kwamen.
  Geen enkel advies zal dat tot stand brengen. De bescherming van de Europese bevolking en de Europese vrouwen in het bijzonder is het VERWIJDEREN uit onze samenlevingsruimte van alle mensen die de islam – “belijdend” – aanhangen. Rigoreus maar het enige effectieve middel.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 7. Doornroosje zegt:

  Ik heb ook helemaal niets tegen moslims. Ik ken genoeg vredige, lieve moslims, en alle mensen die een religie aanhangen over één kam scheren vind ik not done. En natuurlijk zijn niet alle Syriërs verkrachters. Zegt zij.

  Wat wel jammer is van die vredige, lieve moslims, dat ze zelden of nooit protesteren tegen de smerige praktijken van hun moslimgemeenschap.

  Nee hoor , niet alle Syriërs zijn verkrachters. Er zijn veel “vluchtelingen” die zich voordoen als Syriër en ook verkrachten. En de Syriër houd zich stil.

  Like

  • Tom Hendrix zegt:

   @Doornroosje: 14.23. uur. De vredige, lieve moslims, zullen NOOIT protesteren, omdat ZIJ dan AFVALLIGEN des Islams zijn! Daarom hoor je ze niet! Het is misleiding!

   Like

 8. PIEMOLSCHREEUWERT SCHOKT FEMINAZI’S

  De nieuwe tegenstelling — de regentenklasse versus “de mensen in het land” — komt steeds nadrukkelijker tot uiting. Regenten hebben het sociaal contract eenzijdig opgezegd, omdat er een kloof is tussen de belangen. Wat goed is voor de gevestigde orde, is niet goed voor de burger, en andersom. Lees verder >>>> http://www.pomonieuws.nl/2014/01/populisten-versus-de-elite-is-de-nieuwe.html

  Like

 9. JAN zegt:

  “Alleen een verslagen volk laat zijn vrouwen verkrachten. ”

  The writer is assuming that there is such thing as ” een volk ” and ” zijn vrouwen ” in the highly individualized Western societies in which individual women are supposed to take care of themselves both in terms of physical safety and partner choice based on ” genot ” and ” as long as you are happy ” criteria. Let alone ” een volk ” even a family father can not prevent ( in the sense of protection ) his daughter from going with a Mohammed.

  “Nouja! Weer een andere blanke feministe vond dat de niqaab prima was.”

  Bakas would have been more credible if he were not to put all the blame on the left and the so-called ” blanke feministen ” . The size of Gutmenschen in Holland ( the most pro-Islam country in the world ) extends beyond ” blanke feministen “.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s