Onaangekondigde protestactie tegen komst noodopvang Beerta

Screenshot_45

Beerta – Vlak bij het nieuwbouwterrein waar de afgelopen weken gebouwd word aan een noodopvang voor vluchtelingen in Beerta is vanmorgen een onaangekondigde protestactie gestart. Omstreeks 11 uur was er een handjevol mensen bezig met het ophangen van spandoeken. De politie en de locoburgemeester van de gemeente Oldambt waren hierbij aanwezig.

Kameraadschap Noord-Nederland

Zoals de demonstranten spraken waren ze van het Kameraadschap Noord-Nederland of ook wel de K.N.N.L. genoemd. Deze organisatie is een jonge organisatie die zich richt op nationaal gezinde mensen met een socialistisch hart in Noord-Nederland.

Op haar Facebook-pagina staat het volgende: Wij vinden het de hoogste tijd om gezamenlijk een vuist te maken: ‘Op dit moment teistert een oneindige asielvloed ons land, overal moet plaats gemaakt worden voor de ‘vluchtelingen’ terwijl een groot gedeelte van onze eigen bevolking afhankelijk is van een voedselbank. Onze tradities worden aangepast of zelfs geschrapt, onze ouderen worden als tweederangsburgers behandeld, onze kinderen wacht een onzekere toekomst en intussen worden wij verplicht om miljarden aan de Europese Unie te spenderen.’ 

Noodopvang

Bij Beerta wordt een noodopvang voor maximaal 1000 vluchtelingen gebouwd. Deze maand is met de werkzaamheden begonnen. De opvang moet in april volledig in gebruik zijn.

Bron:
http://oldambtnu.nl
(h/t “Lis”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", asielwaanzin, Groningen, Krankzinnigheid, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

21 reacties op Onaangekondigde protestactie tegen komst noodopvang Beerta

 1. Cathja zegt:

  Een goed verzet van deze K.N.N.L.! Het bericht op Facebook kunnen alle échte Nederlanders vast en zeker van harte onderschrijven!!

  Like

  • E.J. Bron zegt:

   Kennelijk worden de echte socialisten eindelijk wakker!!!!

   Like

   • Wachteres zegt:

    Ja, het verbaasde mij ook al dat socialisten – Beerta ligt in het ‘rode gebied’ in Groningen – zoiets organiseren

    Like

   • Edjan zegt:

    Dat zou wat zijn! Echte socialisten wakker. Eindelijk dat nieuw-linkse gezever afschudden.

    Like

   • Doornroosje zegt:

    Dat komt doordat ze nu zelf getroffen worden. Velen zijn afhankelijk van een uitkering. Dat kon wel eens hard achteruit gaan met de opvang van al die gelukzoekers. Ik heb ook nooit goed begrepen waarom die mensen PvdA blijven stemmen. Ooit was het echte socialisme goed, maar dat is het al lang niet meer. Voor de goede orde, ik ben een Noordeling.

    Like

   • Tom Hendrix zegt:

    @E.J. Bron: 15.36. uur. Laten we het hopen, Bert. In ieder geval heb ik respect voor deze mensen uit Beerta.

    Like

   • Henk.V zegt:

    Dat is een juiste conclusie, Bert!
    Het verbaast mij al heel lang dat de zogenaamde politiek correcte socialisten zich moeiteloos lenen voor steun aan de dictatoriale EU ,de verwaarlozing van het eigen volk en cultuur, de afbraak van onze rechtsstaat, de totale afbraak van het sociale stelsel en de uitholling van onze ooit zo voortreffelijke gezondheidszorg.Nota bene TEN BEHOEVE van de ” Nieuwe Nederlanders”!

    Dat men in de omgeving van Beerta bij de les raakt is mogelijk niet verwonderlijk, want we zitten wel in de zogenaamde Rode Hoek, waar ooit ultralinkse gedachten tot ontwikkeling kwamen, in reactie op de schandelijke sociale misstanden en klasse verschillen die daar heersten..

    Like

 2. Tistochwat zegt:

  Wat ze op hun feestboek pagina schrijven, is wat Geert Wilders al vele jaren roept!

  Like

 3. Scheerzeep NU zegt:

  Ik woon in de gemeente Oldambt.
  Voor de vestiging van de noodopvang voor asielzoekers is een wijziging van het bestemmingsplan van het betreffende perceel vereist. De Wet Ruimtelijke Ordening schrijft de gemeente een te volgen procedure voor. Het COA doet een aanvraag voor een bouwvergunning. Dit bouwwerk heeft een andere bestemming dan de landbouwgrond waarop het zich vestigt. Het college van B&W is bereidt medewerking te verlening voor de wijziging van het perceel van landbouwgrond naar opvang voor mensen. De gemeente neemt een voorbereidingsbesluit, waarna uitsluitend betrokkenen en omwonenden een schriftelijke zienswijze kunnen indienen. Deze zienswijzen worden meegewogen in de besluitvorming door de gemeenteraad, waarna het bestemmingsplan wordt gewijzigd en het bouwen kan beginnen.
  Als dit bouwwerk een varkensfokkerij betreft dan dient deze op een afstand van 500 meter van de dichts bij zijnde bebouwing te worden gevestigd. Dan hebben slechts omwonenden een ander uitzicht en mensen die 2 kilometer verderop wonen ondervinden geen hinder en zijn niet aan te merken als betrokkenen.
  Een asielzoekerscentrum is een bouwwerk wat veel meer maatschappelijk effect geeft dan een varkensfokkerij. Varkens gaan niet zelfstandig een avondje stappen. Asielzoekers zijn echter geen varkens. Hier hebben niet slechts een handje vol omwonende hinder van maar alle inwoners van de gemeente. De kritische burger die 2 kilometer verderop woont wordt door de planologische procedure van de WRO buitenspel gezet en uitgemaakt voor racist, xenofoob of islamofoob als hij zijn terechte zorgen uit over het maatschappelijk effect van de vestiging van een asielzoekerscentrum in zijn gemeente. Hij is wel degelijk betrokkene maar mag zijn ongenoegen niet uiten. Dit zorgt voor een kloof tussen burger en bestuur.

  Like

 4. Tistochwat zegt:

  Onderstaande reactie van een onnozele ‘Gutmensch’ toont aan dat het vechten tegen de bierkaai is; wat een trainerende lastposten zijn het toch!

  [quote] 23 januari 2016

  Jurrie van der Laan
  Als jullie (knnl) je zo ergeren aan het feit dat heel veel mensen het slecht hebben waarom voeren jullie geen actie om dit te verbeteren? Volgens mij speelt dit probleem al veel langer. Nu schuiven jullie de schuld op mensen die hier part nog deel aan hebben. Hoezo sociaal? [/quote]

  Like

 5. elisah zegt:

  Een paar spandoekjes zullen geen effect hebben.
  Het wordt gewoon door de strot geduwd. Ze kunnen hooguit de bouw saboteren.

  Like

 6. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  nu ontdek ik wat ik écht niet wist…:
  van binnen blijk ik SOCIALIST ! 😛
  .
  Jasterke
  .

  Like

 7. Leo zegt:

  Ze zullen wel moeten, als Ali Baba toeslaat worden ook zij over de zelfde kam geschoren,
  wel een beetje laat, het gaan het nu pas dagen.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Inderdaad, en zij hebben het zover laten komen door jarenlang op die PVDA en groenlinks te blijven stemmen… de stijfkoppige idioten.
   Nu krijgen ze precies datgene wat ze over zichzelf hebben afgeroepen.

   Like

 8. koddebeier zegt:

  Links ontwaakt, jammer dat het jaren geduurd hebt en het inmiddels 5 over twaalf is !

  Like

 9. Jan de Boer zegt:

  Doe een aanvraag voor een varkensstal naast het asielcentrum kijken wat er dan gebeurd het heeft toch een landbouw bestemming dus dat moet geen probleem zijn

  Like

 10. Pingback: Onaangekondigde protestactie tegen komst noodopvang Beerta – Rechtsaf doorzee

 11. Republikein zegt:

  Waar maken we ons druk om.
  Het is vaak voor slechts 10 jaar.

  Like

 12. Ach wanneer men denkt dat de socialisten hart hebben voor het gewone volk, dan komt men meestal bedrogen uit. De socialisten hebben decennia hun ware gezicht laten zien en nu opeens denken dat ze wijzer zijn geworden, nou vergeet het maar socialisten zitten psychisch totaal anders in elkaar als een gewone burger die zijn boerenverstand gebruikt.

  De burgers zijn blijkbaar al weer vergeten wat het woord van de politici waard is, Alle partijen behalve de PVV zijn stinkende wonden. Ze zijn de personificatie van het socialisme, de reguliere politiek.

  Heeft men massaal op 12 september 2012, op de PvdA gestemd om de rivaliserende knettergekke tomaten partij de SP uit het torentje te houden. En ook vroeger waren zij over actieve PvdA stemmers, welke geloofden in een maakbare multiculturele samenleving waar van de EU een socialistische heilstaat, een typisch voorbeeld van het collectivistische en op nazi roots gebaseerd denken is.

  Persoonlijk heb ik niets maar dan ook niets op met moslims, wat mij betreft gaan zij door de gehaktmolen, keren zij terug naar de sharia landen waar zij op een uiterst vriendelijke manier geronseld zijn om uiteindelijk als stemvee voor deze perfide partij ideologie van de PvdA te dienen. Eerlijk is eerlijk de PvdA staat niet alleen in deze gore, smerige linkse ideologie.

  Ook D66, GL en de SP maakt en heeft zich schuldig gemaakt aan deze invasie van werkschuw moslimtuig wat aan alle kanten gepamperd wordt, tot dat het twee-puntige kromzwaard op de kelen rust van deze smerige linkse fantasten. Ook het CDA en de VVD ontkomt niet aan mijn kritiek op de politieke correctheid waarmee deze twee laatsten, Nederland heeft vol laten stromen met goedkope arbeidskrachten, die toen zoals werd gezegd tijdelijk in Nederland waren om de economie uit het slob te trekken.

  Men is nu drie generaties verder en het krioelt van de moslims die allemaal zo gematigd zijn, zo calvinistisch en er zijn er ‘weinig’ welke het extremistische gedachtegoed aanhangen, om zand in de ogen van de hardwerkende burger te strooien, nog meer van deze superlatieven die door het linkse gespuis geuit worden op de partij congressen, waar zij allemaal handen klappend deze gore linkse luchtfietser Samsom & Co toe juichen.

  Like

 13. Roeland zegt:

  Noodopvang in Beerta. In vind het bijna een mop. Er is niets in Beerta. Het is er prachtig, daar niet van, maar het is wel voor liefhebbers. Toevallig komt een gedeelte van mijn familie er vandaan en daar ben ik heel trots op! Maar een noodopvang voor asielzoekers in Beerta of ergens ander in Grunnen.. Kan me niet voorstellen, dat de communistische partij , die zegt zo voor het gewone werkvolk te willen opkomen (terecht overigens) , daar voor zou zijn ? Volkomen geschift idee van pvda gl krakers hippies zonder visie ! Laat de deurkloppers , maar naar Amsterdam,Nijmegen,Utrecht,Den Haag of Wassenaar gaan. Integreren ze een stuk sneller! Beerta heeft meer werklozen dan paarden.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s