Vecht of vlucht. Bijna geen keuze meer

Screenshot_36

(Door: Joost Niemöller)

De eerste Nederlandse burgers die kwaad werden over de massa immigratie, deden dat omdat ze geen kant uit konden. Het waren de Nederlandse arbeiders in de achterstandswijken van de grote steden als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Ze zagen in de jaren zeventig van de vorige eeuw de gastarbeiders komen, met hun vrouwen en kinderen. De buurten, arm, maar net, en met een grote onderlinge samenhang, verloederden. De ‘nieuwkomers’ sloten zich af van de autochtonen. Vervreemding sloeg toe. Daar werd voor het eerst massaal Janmaat gestemd.

De overheid wilde die blanke arbeiders weg en stopte ze in nieuwe forenzengemeenten als Almere, Purmerend. Eerst nog redelijk veilig. Nu allang niet meer. Het werden heimweegemeenten. Er hing een diep verlangen naar het gemeenschapsleven in de grote steden van hun jeugd. Maar zoals het er nu is in die steden, komen ze er liever niet meer. Hen werd nooit iets gevraagd. Ze woonden in de sociale woningbouw. Die werd steeds meer het domein van de allochtonen.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Joost Niemöller

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Weg met ons!", Allochtonen, Islamisering, Nederland. Bookmark de permalink .

11 reacties op Vecht of vlucht. Bijna geen keuze meer

 1. Theoden zegt:

  Het vervelende is dat die geïmmigreerde blanken niet exact benoemen waarom ze gevlucht zijn, bij hun nieuw plek dezelfde links pro-buitenlander gif rondspiedt en de benen spreiden (man en/of vrouw) voor alles buitenlands.

  Like

 2. Pegidafan zegt:

  He He , eindelijk een stuk over de autochtone vluchteling . Ook ik ben gevlucht uit de grote stad , Rotterdam , mijn stad onze stad . Ik had nooit weg gewild uit mijn Rotterdam , maar op een gegeven moment hou je het niet meer , de overlast , de andere culturen (overal schijt aan cultuur) .
  Geen gordijn voor de ramen bij die smeerlappen , alleen maar lakens en lappen . Het vuilnis werd zo op straat gegooid . Het werd een omgeving waar je je kinderen niet wil laten opgroeien .
  Ik deed boodschappen op de Dordtselaan met mijn dochtertje toen 3 jaar oud , 2 Antilianen trekken allebei hun wapen en beginnen op elkaar te schieten , nog geen 3 meter bij ons vandaan . Je schrikt je rot . In zo,n buurt kan je niet blijven wonen , dus toen ook snel vertrokken . Geen van mijn vrienden familie of kennissen woont nog in onze stad ROTTERDAM die over genomen is door een buitenlandse invasie. Als ik dit vertel in een dorp , ben ik een racist , maar wacht maar nog even en dan lopen ook alle dorpen vol met dat tuig , kijken hoe ze dan zullen reageren .
  Als het dan nog maar niet te laat is .

  Like

 3. Cathja zegt:

  Het is de bedoeling van de overheid om alle dorpen en steden vol te stoppen met vreemdelingen. De gemeenten worden daartoe gedwongen. Niemand mag weigeren.

  Democratie, heet dat!

  Uiteindelijk zullen hier gevechten gaan uitbreken, want de autochtone bevolking staat het water niet tot aan de lippen, maar dreigt te verzuipen in die asieltroep! De overheid is de enige die schuld treft als het in Nederland massaal uit de hand loopt. Ze moeten het niet flikken om burgers racisten te noemen, want racistisch bén je niet, maar dat wórdt je. Door onverantwoordelijk gedrag van de overheid.

  Dus, overheid, zet geen waterkanonnen en erger in om de eigen bevolking in het gareel te houden, want dat helpt niet. Onderhuids broeit de onvrede door, en bij voortzetting van dit onmenselijke beleid slaat de vlam zó erg in de pan dat er geen blussen meer aan is.

  Dan hebben jullie je zin. De chaos is dan met succes gecreëerd. Het land in wanorde en anarchie dreigt.

  ‘Geniet ervan’, zou ik bijna zeggen!

  Like

 4. Buffalo Bill zegt:

  Bij het artikel staat een interessante vraag die mij ook bezighoudt: Waarom moet Nederland, Europa kost wat kost kapot? Misschien is er hier iemand die daarop een antwoord weet

  Like

 5. D.DAY zegt:

  Inderdaad, ook ik ben gevlucht uit mijn stad Amsterdam, waar ik werd geconfronteerd met veel geschreeuw buiten en veel geschreeuw binnen en dat aan weerszijden van mijn woning. Het was in de jaren 80 nog een rustige homogene buurt, maar dat veranderde zienderogen, gelijk met het aantal gehoofddoekte vrouwen. Onze omgeving veranderde in een criminele en aan drugs gerelateerde bendes van Marokkanen en Turken. Je ervaart door hun hele gedrag een zeer grote vijandigheid naar de autochtone bevolking. Ik kon nog vluchten uit Amsterdam. Ik denk vaak aan die arme Autochtonen, die niet kunnen vluchten en dagelijks worden geconfronteerd met het onaangepaste en vooral zeer agressieve zooitje allochtonen.

  Like

 6. Thomasson zegt:

  De nieuwe Woonwet die per 1 januari 2016 in werking trad, is eigenlijk ontworpen om de randgemeenten te beschermen tegen de komst van elementen in de samenleving die aanspraak maken op de sociale woningbouw. Een goed voorbeeld zijn de agrarische randgemeenten van Den Haag die pal en perk zetten aan iedereen die minder dan 30.000 of 35.000 Euro per jaar verdient. Op deze wijze sluiten ze de deuren voor asielzoekers, allochtonen en Nederlandse armen. Deze wet komt, zover ik weet, uit de kokker van de PvdA. De bedoeling is: mensen zouden niet te veel huur betalen en in de problemen komen. Het levert ook besparing op het huurtoeslag. Wat goed werkt voor de randgemeenten, is rampzalig voor de arme autochtonen. Ze worden vastgepind aan hen vijandig en gevaarlijke woonomgeving waar de Sharia heerst en met weinig kans voor weg te vluchten. De enige mogelijkheid weg te komen zijn provincies waar de huur is relatief laag en waar de bevolking overwegend Nederlands. Zij zijn perfecte locaties voor jonge AOW’ers of jong gepensioneerden die niet afhankelijk zijn van werk en inkomen. Voor alle andere groepen zal het steeds moeilijker worden zichzelf te handhaven in een omgeving die geleidelijk vijandiger en gevaarlijker wordt. De enige goede (en democratische) mogelijkheid die open staat is: zichzelf in hulpgroepen organiseren. Elkaar in tijd van nood hulp bieden. Ten tweede: verenigen in een partij die voor hun belangen opkomt . Bijvoorbeeld een buurt eisen waar autochtonen en niet moslims wonen. Den Haag kent een Chinese buurt dus waarom niet een autochtone buurt of een Hindoestaanse buurt of een combinatie daarvan? Zo hoef men niet te vluchten. Er is geen cohesie in de samenleving en wij moeten dat erkennen.

  Like

 7. edwin vissers zegt:

  vluchten vechten en bidden dan, zal de almachtige je niet kunnen redden van die satanische mensen, zeggen de psalmen niks over hoe God mensen beschermd, als er mensen het met mij oneens zijn dan wens ik je veel succes toe in de toekomst.

  Like

 8. Guardiacivil zegt:

  @Buffalo Bill, Brussel, maffia Brussel regeert en deelt de lakens uit om Europa eronder te krijgen (is een instrument van NWO). Kost wat het kost om Europa finaal naar de Filistijnen te helpen. En het gaat niet in het belang van de Eu burgers maar in het belang van al die zogenaamde vluchtelingen en gelukzoekers om dit te bewerkstelligen. Laat het duidelijk zijn Europese burgers, laat u zich knechten of stopt u gezamelijk deze waanzin om een prachtig oud continent met al zijn historische waarden en cultuur te laten vernietigen? De nazi,s en de Ottomanen mogen geen enkele kans krijgen dit afschuwlijk plan te verwezenlijken. Wees u bewust hoe dit in gang is gezet: de NWO geeft hun opdracht aan de Bilderberggroep (ss kapitaal-goud-kunstschatten zijn in beheer gekomen van de Rothschild-bankiers), de Bilderberggroep stuurt Brussel en daarmee Europa. Het komende TTIP handelsverdrag voorziet een totale macht over de Europese economie en financiële markt. Doel om dit bereiken is totale destructie van Europa door de overweldigende imigratiegolf van miljoenen uit het MO. Eens Europa in puin ligt nemen ze (NWO-Bilderberg) simpel de macht over via Brussel en begint een nieuwe wereldorde tijdperk. Door dit plan krijgt Turkije de gelegenheid om (Het Projekt-geheime Broedergenootschap) het Ottomaanse Rijk te stichten en Europa te Islamiseren. Hiermee gepaard gaande zullen er velen koppen rollen van ongelovige en zij die zich verzetten tegen deze overheersing. Aan U Europeanen om een blok te vormen en zich te verzetten voordat het telaat is. Ik hoef u dit catastrofale scenario niet verder uit te leggen want alles wat reeds gebeurd is (aanslagen Tunesi¨-Parijs-Brussel) kunt u zelf voor de nabije toekomst op grote schaal invullen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s