VIDEO: Januari 2016 – “Global Warming” slaat toe aan Amerikaanse oostkust . . .

 

Geplaatst door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Indonesië, klimaat, Linkse Kerk, Volksvijandigheid, VS. Bookmark de permalink .

25 reacties op VIDEO: Januari 2016 – “Global Warming” slaat toe aan Amerikaanse oostkust . . .

 1. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 2. Edjan zegt:

  Hohoho! Kinderen! Jullie begrijpen toch wel dat ook strenge vorst en sneeuw en hagel een gevolg zijn van global warming?
  We krijgen zelfs over niet al te lange tijd (paar duizend jaar?) een ijstijd vanwege de global warming!
  En ook de vluchtelingen zijn weggelopen omdat het zo warm werd in Syrië.
  Zo ziet u dat ik altijd GELIJK heb! Het enige, eeuwige GROTE GELIJK (afzender: Barack)

  Like

 3. Henk.V zegt:

  Ik meen dat in de laatste klimaat conferentie over ”global warming” was besloten dat men er naar zou streven om de temperatuurstijging in de wereld onder de twee graden te houden.
  Die conferentie heeft nu al succes, zie ik.
  Nog even en ik ga ook groen denken. 🙂

  Like

 4. Anna. zegt:

  ” Global warming” mooie titel…….. En straks gaat dit allemaal smelten…… Big rivers in town!!!!!

  Like

 5. kauwe kak zegt:

  Jottum
  Krijg ik nu de eco taks terug??
  hier zaten wij in het koude grunn,met ijzel en dan zeg ik
  heerlijk de opwarming aarde!!
  Dat GL volgens de peilingen deze grafzooi 16 zetel krijgen verwijdt ik aan de linksdraaien strontkoppen die alles wat met eco te maken heeft verheerlijkt,ja op jou kosten !!
  Ze gaan naar een milieu conferentie op de fiets of lopend>.nee met zwaar gesubsidieerd openbaar vervoer!
  Deze grafartiesten willen ook meer asieligen opvangen ,ja wederom jou ermee opzadelen!
  Heerlijk land toch,maar goed dat heet democratie,alhoewel ik de Eu niet democratisch ,gekozen toch??
  Vaarwel regering met gl in de zetels??daar moete we voor waken!!
  Mazzel

  Like

 6. Nemesis zegt:

  Zo heb ik jaaaaaaren geleden, ook meermaals mij auto moeten uitgraven. Sneeuwkettingen op alle vier banden, trekker met schuiver en ook kettingen ervoor en proberen weg te komen. En nu gaan we al gillen als er 5 cm sneeuw ligt 😀

  Like

 7. Ondertussen in Zweden

  De hele reden voor windturbines is om opwarming van de aarde te stoppen door het verminderen van de hoeveelheid CO2 die wordt teruggegeven (want miljoenen jaren geleden gevangen door plantjes) aan de atmosfeer door de verbranding van fossiele brandstoffen.

  In de bijgevoegde foto, recent genomen in Zweden, heeft het koude weer de rotorbladen van een windturbine volledig tot stilstand gebracht.

  Om het probleem op te lossen wordt een helikopter ingezet (die vliegt op fossiele brandstof) die warm water (dat wordt verwarmd met behulp van een vrachtwagen uitgerust met een 260 kW olie-brander) op de bladen van de turbine spuit.

  De vliegtuigbrandstof, de diesel voor de truck, en de olie verbrand om het water te verwarmen, kan meer elektriciteit produceren (en op het juiste moment als er vraag naar is) dan de bevroren windturbine ooit zou kunnen produceren. Totdat hij weer vast vriest. Om over de energie om alle metaal te produceren waar de windmolen van is gemaakt en de vervuiling door ginning van de zware metalen voor de magneten nog maar te zwijgen.

  De bijgevoegde foto is een metafoor voor de complete waanzin van het debat over klimaatverandering. In decennia hierna zal deze ene foto alleen kunnen volstaan om een samenvatting te geven van een tijdperk van domheid. De tijd waarin het rationele denken, logica en gezond verstand werd verlaten en enorm veel kapitaal en middelen nodeloos werden opgeofferd.

  Bron
  http://www.vrijspreker.nl/

  Like

  • Edjan zegt:

   Windenergie en biogas zullen nooit winstgevend worden. Het is weggegooid geld vanwege “politiek correct” hobbyisme. Net als die zgn. elektrische autootjes.
   Jammer want dit geld had besteed moeten worden aan energievoorziening die wél rendeert, ook over lange tijd. Men had al lang met een waterstofeconomie bezig moeten zijn. Jammer, jammer want geld kun je maar één keer uitgeven.

   Maar goed, GroenLinks droomt van een maatschappij waar iedereen op klompen loopt, alles kleinschalig is en milieubewust en de zon altijd schijnt. Wat ze verzwijgen is dat dan de wereldbevolking sterk moet krimpen en de technologie achteruit gaat. Wat ze verzwijgen is dat er opstanden en oorlogen komen om energie. Dat er besmettelijke ziektes uitbreken vanwege gemis aan medische technologie. Groenlinksers zijn eigenlijk een soort massamoordenaars die een klap met de molenwiek hebben gekregen.

   Like

  • Republikein zegt:

   Compleet?

   Like

 8. OLIE EN IMMIGRANTEN – DE NAAKTE WAARHEID
  “De waarheid? Die kunnen wij niet aan.”
  Nog niet…..

  De rode draad.
  De mensheid vertegenwoordigt een flinterdun streepje in de historie van onze wereld. Onze wereld, de aarde, die wij maar nauwelijks kennen. Ook de historie is voor ons inmiddels een science fiction boek, met als vermeende rode draad dat de geschiedenis wordt geschreven door de overwinnaar van de laatste slag. En de overwinnaar vecht nooit zelf mee.

  De echte rode draad door de geschiedenis van de laatste 12.000 jaar – de periode van de laatste grote natuurlijke catastrofe tot de dag van vandaag – is de duistere macht van een zelfbenoemde groep van elitaire families van goddelijke afkomst. De overlevenden van de Zondvloed. De laatste 12 millennia hebben onze wereld en de mensheid getekend. Wat er voor de Grote Catastrofe was, weten wij niet. Er zijn aanwijzingen, maar die worden uit alle macht uit onze hersenen geprogrammeerd. Als we de vondsten in kolenmijnen in een andere context plaatsen, moet er meer zijn geweest dan alleen wij, de hybride mens, het zo geplaagde onschuldige slavenras van Bram Vermeulen. Wij mogen blijkbaar niet op de hoogte zijn van de vondsten onder het aardoppervlak – sieraden, potten, pannen en complete muren in kolenlagen 4 kilometer diep – die ons op het verkeerde been zouden zetten. Gereedschap [LINK] in miljoenen jaren oude rotsformaties, het zou ons maar uit balans brengen. Of staan we misschien al op het verkeerde been; zijn we uit balans? Lees verder >>> https://herstelderepubliek.wordpress.com/2016/01/20/olie-en-immigranten-de-naakte-waarheid/

  Like

 9. benesha zegt:

  Kijk, nu vind ik ook dat de global warming meme gewoon dient om ons meer geld uit de zakken te halen en dat de mens absoluut niks te maken heeft de met natuurlijke schommelingen in CO2 en zonne activiteit. Maar meer sneeuwval is nu net géén argument voor de global warming ontkenners WANT opwarmende oceanen is meer verdamping is meer sneeuw. Meer sneeuw bewijst dus global warming. Smeltende gletsers door minder sneeuw bewijst het omgekeerde, global cooling.

  Like

 10. Tistochwat zegt:

  De ‘socialist’ met z’n ‘global warming’-leugens boekt nog steeds succes want er zijn nog veel zielige sukkels die geloven dat de mens invloed heeft op het klimaat!
  En als we maar flink veel belasting e.d. betalen, komt het helemaal goed met dat klimaat.

  OMG, wat zijn er toch nog veel stommelingen, die met (wind)molentjes lopen!

  http://tegenwindn33.nl/gezondheid.html

  En dan de vele slachtoffers onder vogels en vleermuizen die de ‘rood-groenen’ met hun zeer schadelijke windmolens op hun geweten hebben; smeerlappen!!!!!!

  Like

 11. Jan zegt:

  Je kon er op wachten: Zika-virus veroorzaakt door global warming

  Climate change may have helped spread Zika virus according to WHO scientists
  http://www.theguardian.com/world/2016/feb/11/climate-change-zika-virus-south-central-america-mosquitos?CMP=twt_gu

  Like

 12. Jan zegt:

  Pakistan Government Warns It’s Citizens to Prepare for Global Cooling | Mini Ice Age 2015-2035

  Like

 13. Jan zegt:

  Hersenspoelen kan niet vroeg genoeg beginnen: Verenigde nazi’s nieuwste lied:“We Don’t Need No Cars… Don’t Need No Bath”

  Like

 14. Jan zegt:

  Global warming zorgt er voor dat bijna alle 700 vluchten afgelast moeten worden:

  Snow storm forces cancellation of almost 700 flights at Denver airport

  A powerful spring storm is dumping heavy, wet snow in Colorado, shutting down major highways in the mountains and forcing the cancellation of almost 700 flights at Denver’s airport.

  The National Weather Service says the northern Front Range mountains could get 2 to 4 feet of snow by early Sunday while the San Juan Mountains in the southwest could get up to 2 feet.

  ……
  http://www.foxnews.com/us/2016/04/16/snow-storm-forces-cancellation-almost-700-flights-at-denver-airport.html

  Like

 15. Jan zegt:

  De kolder slaat weer toe:

  VN rapport: Als niet aan klimaatverandering ondernomen wordt zullen mollen de stenen van Stonehenge laten kantelen

  Stonehenge could be toppled by moles if the climate change continues apace, a United Nations report claimed yesterday.

  The world heritage site is one of many that is under threat, with other famous sites facing oblivion including the Statue of Liberty, Venice, Easter Island and the Galapagos Islands.

  The report was produced by the Union of Concerned Scientists, the UN Heritage body Unesco and the United Nations Environment Programme who warned that warmer winters in the UK are likely to boost populations of moles, rabbits and badgers.

  http://www.iol.co.za/scitech/science/environment/stonehenge-under-threat-from-moles-2027053

  Like

 16. Jan zegt:

  O jé: CLIMATE CHANGE SHOCK: Ice sheet melt caused by heat from Earth’s core NOT global warming
  THE MASSIVE Greenland ice sheet is being melted as a result of heat emitted from within the Earth, rather than rising atmospheric temperatures, a new NASA study has claimed.

  http://www.express.co.uk/news/science/696717/CLIMATE-CHANGE-SHOCK-Ice-sheet-melt-caused-by-heat-from-Earth-s-core-NOT-global-warming

  Like

 17. Jan zegt:

  Global warming in alle hevigheid: sneeuw in november in Tokio, voor het eerst in 54 jaar

  Tokyo woke up Thursday to its first November snowfall in more than half a century, leaving commuters to grapple with train disruptions and slick streets.

  Snow began falling before dawn with the mercury approaching zero as a cold weather system moved south.

  The Japan Meterological Agency said it was the first time snow had fallen in November in central Tokyo since 1962.

  https://www.yahoo.com/news/tokyo-gets-november-snow-first-time-54-years-062423340.html

  Antarctic Sea Ice Has Not Shrunk In 100 Years


  Scott and Shackleton logbooks prove Antarctic sea ice is not shrinking 100 years after expeditions

  Antarctic sea ice had barely changed from where it was 100 years ago, scientists have discovered, after pouring over the logbooks of great polar explorers such as Robert Falcon Scott and Ernest Shackleton.

  http://www.climatedepot.com/2016/11/24/antarctic-sea-ice-has-not-shrunk-in-100-years/

  Like

 18. Jan zegt:

  1 jaar later teistert global warming Amerika opnieuw: 30-45cm sneeuw in Californië

  A series of winter storms is forecast to continue hammering California with several feet of heavy snow and driving rain over the next few days and into the weekend, good news for the drought-plagued state and for ski areas  http://www.usatoday.com/story/weather/2017/01/04/california-sierra-snow-south/96164874/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s