‘Duitsland is verblijfplaats 600.000 migranten kwijtgeraakt’

Screenshot_12

Miljarden extra voor moslimmigranten ten koste van de eigen bejaarden die Europa hebben opgebouwd.

(Door: “Xander”)

Econoom Martin Armstrong: ‘Vond er vorig jaar een invasie van Europa plaats?’ – Duitse gemeenten hebben door massaal misbruik geen geld meer voor bijstand – Undercover reportage: Ook Duitse gezondheidszorg staat op instorten, schrijnende toestanden in verpleeghuizen voor bejaarden.

Volgens de Amerikaanse econoom Martin Armstrong, beroemd geworden vanwege zijn analytische computermodel waarmee hij zeer nauwkeurig enkele grote financiële en economische keerpunten wist te voorspellen, heeft de Duitse overheid inmiddels toegegeven dat maar liefst 600.000 van de 1,1 miljoen migranten die vorig jaar (officieel*) in het land werden toegelaten zijn verdwenen, en niemand weet waarheen. ‘Duitsland is één grote puinzooi geworden; het is een doorvoerstation, maar voor welk doel?’

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
ksander nieuws

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, Appeasement, Arabieren, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Demografie, Dhimmitude, discriminatie, Duitsland, Eurabië, Europa, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islam, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, Maghreb/Noord-Afrika, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Overheid, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

15 reacties op ‘Duitsland is verblijfplaats 600.000 migranten kwijtgeraakt’

 1. goh lijkt nederland wel

  Like

 2. Sjaak zegt:

  Hier een steekproefje van de politie gisteren in Ahlen (Regio Warendorf)
  Kreis Kleve. Die Betrugsfälle in der Flüchtlings-Notunterkunft in Ahlen
  (Kreis Warendorf) haben in dieser Woche Wellen geschlagen.
  Wie wir im Hauptteil berichteten, hatten von 150 Flüchtlingen
  75 Personen sich mehrere Ausweise besorgt und damit an
  mehreren Stellen Taschengeld bekommen.
  Der dortige Landrad hatte eine Razzia durchführen lassen.
  Die NRZ fragte nun beim Kreis Kleve nach, wie man so
  einen Missbrauch hier vermeiden kann.

  De bedrogs-gevallen in de vluchtelings onderkomst in Ahlen
  hebben deze week onruste golven veroorzaakt.
  Hier word bericht dat van de 150 kontroleerde vluchtelingen 75 Personen
  met meerdere identiteitspapieren aangetroffen zijn !
  Daarmee hebben ze aan diverse andere gemeenten in
  Ger(money) geld afgehaalt !
  Dit is bij een doorgevoerde Razzia naar Buiten gekomen .
  Nu vragen ze zich af hoe men dit vermeiden kan !

  Like

 3. Edjan zegt:

  Martin Armstrong heeft ook voorspeld dat in 2016 een grote financiële crisis zal uitbreken en ook een groot, militair conflict, mogelijk een oorlog.

  Ik weet niet of deze man gek is of een genie, maar hij heeft al een paar keer heel erg gelijk gekregen met zijn rare en geheime pi-programma.

  Like

 4. Bas zegt:

  Quote: ‘Duitsland is verblijfplaats 600.000 migranten kwijtgeraakt’

  Deze z.g. migranten zijn in feite (ondergedoken) illegalen, hierover zijn ze de totale controle kwijtgeraakt. Dit gaat helemaal mis !!!!

  Like

 5. rightie zegt:

  Puur een aanname van mij, maar ga eens kijken in de grensgebieden? Op die manier kunnen ze van twee walletjes eten?

  Like

 6. Jean zegt:

  Heel snel dat Schengenverdrag naar de papierversnipperaar en enkel nog toepassen binnen de Benelux, ook Frankrijk en zeker Duitsland uitsluiten want door het smerig links beleid zijn dat zeer gevaarlijke buurlanden geworden door de grote aanwezigheid van massa pervers barbaars tuig.
  Vrouwen die vluchten uit hun land omdat ze niet gerespecteerd worden als vrouw daar zou je toch van verwachten dat zij de eersten zouden zijn die dat islamjuk zouden afsmijten!!!! Als ze dat niet doen hebben ze andere bedoelingen en dus moeten ze samen met die perverse testoronbommen buiten geflikkerd worden of toch tenminste opgesloten worden in een gesloten instelling tot ze afgevoerd kunnen worden..

  Like

 7. Tistochwat zegt:

  De foto boven dit artikel zegt alles…
  Die arme oude hulpeloze vrouw met angst in haar ogen kan het in geen enkel opzicht winnen van die smerige agressieve jonge kerngezonde vijandelijke indringers!

  Vervloekt zij de ‘socialist’ die dit alles veroorzaakt!!!

  Jean 25 januari 2016 om 17:18
  [quote] Vrouwen die vluchten uit hun land omdat ze niet gerespecteerd worden als vrouw daar zou je toch van verwachten dat zij de eersten zouden zijn die dat islamjuk zouden afsmijten!!!! [/quote]

  Daaraan kun je toch zien dat die wijven ons medelijden niet verdienen?!
  Ze zijn het niet waard dat we er ook maar één seconde aan besteden.

  Like

 8. Die 600.000 bestaan alleen op papier. Een beetje asielzoeker heeft 15 identiteiten en nu duurt het even voordat de nieuwelingen zich overal hebben aangemeld. Over een maandje of zo zijn het er 30 miljoen. Ze reizen heel europa door om overal hun uitkering op te halen. Gelukkig is hun identitei bekend zodat deze ten onrechte betaalde bedragen teruggevorderd kunnen worden in hun woonland (zou een wereldberoemde wethouder van die 188 miljoen uit Amsterdam dan zeggen).

  Like

 9. Roeland zegt:

  “Duitsland is één grote puinzooi geworden; het is een doorvoerstation, maar voor welk doel?”
  Duitsland was (helaas) al eens een doorvoerstation….

  Nederlanders, Vlamingen,Friezen en Luxemburgers beseffen niet , dat zij ook “Duitsers” zijn. Ook vele oost Joden zijn Duitsers, het Yiddish (Juedisch) is een (prachtige) duitstalige spraak afgeleid vanuit het Hoog-Duits. De Neder-Duits Hervormde ,Gereformeerde Kerk. was de Kerk voor het protestanse calvinistische Nederland..Herkent u het woord Neder t.o.v. Hoog? Er zijn dus vele verbanden en overeenkomsten. Laten we even terugkeren naar voor 1648. Nederland moest zo nodig zelfstandig worden. Waarom eigenlijk? De meeste Nederlanders en Vlamingen hebben “duitse” voorouders. We zijn nu zo english (USA) minded , maar dat raakt kant noch wal , want dat waren altijd onze ECHTE tegenstanders. (Suid Afrika,Indonesia vergeten?)

  Europa is nu echter niet meer verdeeld. Gelukkig niet . Pegida kan in het engels de mensen toespreken in Kopenhagen. In Dresden, Duitsland wordt met russische en israelische vlaggen gezwaaid. En zo hoort het ook! Europa heeft geleerd van zijn politieke fouten.

  De EU is een gedrocht, maar de Europeanen zijn niet dom en kunnen zichzelf besturen , hebben sinds 1945 begrip voor elkaar gekregen.

  Dat is mooi en dat betekent , dat het Volk Europees denkt en voelt. Wij hebben de EU daarvoor niet nodig. Wij hebben nu een gemeenschappelijke vijand van buiten het continent en die zal door het Europese Volk verslagen en verjaagd (moeten) worden. Daarna zal er eindelijk een oprecht verenigd Europa zijn. Open voor toeristen maar gesloten voor immigranten.

  Like

 10. carthago zegt:

  Als ze Mergel en haar henchmen nog maar wel kunnen vinden.

  Like

 11. Theodoor zegt:

  Het is een hele grote bende geworden in de EU, ongelooflijk wat een bende.
  Hoe komt dat ooit weer goed.

  Like

 12. Guardiacivil zegt:

  Ze zitten in de buurt van wapenopslag en plannen een grote boem of meerdere.

  Like

 13. Geronimo zegt:

  ‘Wir schaffen das nicht’. In Europa krioelt het intussen van IS-ers. Een zekerheid. Als een handvol van dat moslim gespuis al volstaat om een land als Frankrijk te doen sidderen en beven…Juist.
  2016 wordt een gitzwart jaar ! En daar is geen glazen bol voor nodig.

  Like

 14. Jan zegt:

  Zweedse regering neemt Turks schip in beslag met tonnen explosieven, raketten en munitie

  ..
  Turkish-owned, Panama-flagged Whiskey Trio has been detained by the Swedish transport authority over the “unseaworthy” condition of the ship an the poor environment for the crew, which have been described as unhygienic.
  ….
  The major concern over the elderly ship is the cargo, which includes “tonnes” of explosives, rockets and ammunition in 13 containers bound for an unconfirmed port in the Middle East, possibly in Yemen or Oman by way of the Netherlands, Belgium, and Montenegro. Investigators have discovered bare 380-volt cables and other ignition risks, and an explosives expert has said if the cargo went up, it could take out the whole harbour town of Varberg together with its 30,000 inhabitants.

  http://www.breitbart.com/london/2016/01/28/swedish-authorities-impound-turkish-cargo-ship-carrying-tonnes-of-explosives-rockets-ammunition/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s