Israël´s viceminister van Buitenlandse Zaken: “Het Westen stimuleert mede de terreurhetze!”

Screenshot_13

(Vertaling: E.J. Bron)

Drie Palestijnse kinderen van 13, 15 en 16 jaar zijn verantwoordelijk voor de laatste drie mes-aanvallen in de Joodse “nederzettingen” Othniel, Tekoa en Anatot. Wie de aanslagen op de Joden stimuleert, is de Palestijnse radio. Dit wordt ook bevestigd door de 16-jarige dader, die twee dagen na de moordaanslag van Othniel in het nabijgelegen Palestijnse dorp Beit Imra werd opgepakt. De Israëlische viceminister van Buitenlandse Zaken, Tzipi Hotovely (foto) maakt daarvoor de westerse regeringen verantwoordelijk, die geen flauw idee hebben waarvoor hun financiële hulp in de Palestijnse gebieden daadwerkelijk wordt gebruikt.

Israel Heute

Tijdens zijn ondervraging gaf de dader toe dat de Palestijnse media hem tot een aanslag hebben aangemoedigd. Van zijn besluit om te doden, was een 38-jarige moeder van zes kinderen, Daphna Meir, het slachtoffer. Zijn vader verklaarde voor de Israëlische camera dat hij tegen de afschuwelijke daad van zijn zoon zou zijn, maar voor de Palestijnse camera prees hij zijn zoon voor de moedige aanslag ter wille van Al-Aqsa.

Ook de vader van het 13-jarige Palestijnse meisje Rakia Abu Ayid, die tijdens haar aanval werd doodgeschoten, prees haar daad. Het meisje was met een mes in haar hand op een bewaker van de joodse “nederzetting” Anatot afgerend. “Geloofd zij Allah, de Almachtige. Dit zal vast en zeker de Al-Aqsa moskee en Palestina gediend hebben”, zei haar vader op de Palestijnse radio. “Nu zal zij haar broeders en zusters ontmoeten (in de hemel) en Allah zal zich over haar ontfermen!” Ooggetuigen bevestigen dat haar vader haar achterna gerend zou zijn om haar tegen te houden. Hij had de ingang van de “nederzetting” een minuut na haar bereikt, toen zij al was uitgeschakeld. In de ondervraging door de Israëlische politie huilde de vader om de dood van zijn dochter. De moeder verklaarde tegenover de Israëlische media dat haar dochter ruzie had gehad met haar broers en daarom woedend met het mes naar de nabijgelegen Joodse “nederzetting” was gerend.

Datzelfde benadrukten ook de ouders van de 15-jarige Palestijn, die in Tekoa bij de poging om de zwangere moeder Michal Froman te vermoorden werd uitgeschakeld. De vrouw kwam er vanaf met middelzware verwondingen, haar ongeboren kind maakt het goed. De ouders van de dader vertelden dat hij in de familie ruzie met zijn broers en zussen had en daarom de “nederzetting” binnendrong om zijn woede kwijt te raken. In de Palestijnse media hebben de ouders natuurlijk ook zijn aanslag geloofd en hun zoon als martelaar geprezen.

Vanochtend maakte de Israëlische viceminister van Buitenlandse Zaken, Tzipi Hotovely, de westerse regeringen verantwoordelijk voor de Palestijnse terreurgolf. “De wereld moet per se ingrijpen. Het is onmogelijk dat het Westen de Palestijnse Autoriteit jaarlijks geld doet toekomen en dat deze dit voor een groot deel gebruikt voor propaganda tegen Israël, terreurhetze en terreur”, zei Hotovely. “15% van het buitenlandse geld wordt gebruikt voor sociale hulp aan Palestijnse terroristen in Israëlische gevangenissen en hun familieleden.” Bovendien publiceerde het Israëlische ministerie van Buitenlandse Zaken cijfers, volgens welke de Palestijnen in de 25 jaar tot 2013 een bedrag van 20 miljard euro van westerse landen gekregen hebben. “Waar is al dat geld gebleven?”, vroeg Hotovely zich vanochtend af op de Israëlische radio.

Bron:
www.israelheute.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Palestijnen", "Palestina", "Religie van de vrede", "Westelijke Jordaanoever", antisemitisme, Appeasement, Arabieren, Barbarisme, Europa, EUSSR, gezond realisme, Heilige Land, Hypocrisie, Islam, islam-collaboratie, Islamofilie, Israël, Israël-vijandigheid, Joden, Jodendom, Jodenhaat, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, Linkse christenen, Linkse Kerk, Marxisme, Midden-Oosten, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, Socialisten, Terrorisme, verloedering, VS, Westen. Bookmark de permalink .

16 reacties op Israël´s viceminister van Buitenlandse Zaken: “Het Westen stimuleert mede de terreurhetze!”

 1. wim zegt:

  Ja, waar is al dat geld gebleven? Meerdere antwoorden mogelijk.
  a. Het is gebruikt voor terrorisme tegen Israël.
  b. Het is gebruikt om de wapens te kopen.
  c. Het is gebruikt om anti Israël propagenda te voeren.
  d. Het enkelen een vette bankrekening bezorgd.

  Like

 2. C.A.Barstow zegt:

  Als de daden van deze moslim monstertjes door de ouders aangewakkerd en geprezen worden
  dan is afschieten het beste verdedigingsmiddel, daarbij, spoor het ouderlijk huis op en blaas dat op, m.a.w. meedogenloos terug slaan, oog om oog tand om tand, dat is het enige wat die beesten begrijpen.

  Like

 3. Dat klopt als een bus wat die Israëlische viceminister van buitenlandse zaken zegt! In Openbaring 13 wordt gesproken over twee beesten. Het ene beest draagt de naam 666 en heeft een beeld. De naam van dat beest is Islam,. 666=6+6×6=72 Maagden en het beeld is de zwarte steen in de Kaaba in Mekka. Het andere beest is bevriend met het eerste beest (islam) en maakt het eerste beest sterk. Het tweede beest is bevriend met de islam, levert hen wapens, geld en zelfs militairen. Het tweede beest is de linkse pollitiek, zijn de linksen, ook de Jodenhaters.

  Like

 4. Bob Fleumer zegt:

  De EU is zo corrupt als de pest, “excuses le mot” Ik schaam mij voor de rotzooi die de EU over ons heeft afgeroepen.

  Like

 5. Charles Martel zegt:

  Het westen heeft andermaal bloed aan de handen!

  Like

 6. Koos zegt:

  Het anti-Israel-beleid door de Westerse overheden is het gevolg van moslim-infiltratie in het bestuursapparaat.

  Like

 7. Pingback: Israël´s viceminister van Buitenlandse Zaken: “Het Westen stimuleert mede de terreurhetze!” – Rechtsaf doorzee

 8. guusvelraeds zegt:

  Van een aantal ouders van deze door indoctrinatie (met geld van de EU) aangezette jonge moordenaars mag gerust gezegd worden dat ze achter hun voordeur oprecht verdriet hebben over de terreur slachting die hun kind aangericht heeft en de hun dood die hierop gevolgd is. De Palestijnse autoriteit zet deze ouders onder druk zodat ze voor radio of Palestijnse televisie getuigen van hun instemming en geluk omdat hun zoon of dochter een martelaar is geworden voor de islamitische zaak. De Palestijnse vader en moeder die voor publiek zou getuigen van het leed dat ze hebben om de dood van hun kind en voor dat wat het kind gedaan heeft zou binnen de kortste keren belanden in de martel kerkers van de Palestijnse Autoriteit. De meest gore smeerlapperij is dat met belastinggeld van de Europese burger de islamitische terreur in Israël gecontinueerd en levend gehouden wordt.

  Like

 9. kruisridder zegt:

  Zoals Ford, Bush, Rockefeller Kennedy etc. de Nazi’s hebben vetgemest met kapitaal voor hun bewapening en hun financien en de vernietiging van de Joden, zo mesten de Westerse landen nu de bankrekeningen van de islamitische Nazi’s vol om Israel te vernietigen.

  Like

 10. kauwe kak zegt:

  zal die gratekut Gretta duisenberg mooi vinden,kan ze bij een volgende demonstratie hamas roepen enz,samen met dat gevulde potlood van de sp van Bommel
  hebben ze het gedaan krijgen ze nog de schuld!!!
  zag laatst ook zo,n wekschuw graftakje lopen ,met zo,n pal.sjaal,hmmm dit roept bij mij ZINVOL GEWELD op
  Leve ISRAËL

  Like

 11. Guardiacivil zegt:

  Het is zo ver, ik zit vanaf deze week in de ban bij het Gatestone instituut.

  Like

 12. Jan zegt:

  Kinder-Kostüm „Flüchtling“ bei Amazon

  Bald ist Karneval. beziehungsweise Fasching. Bei Amazon gibt gab es unter anderem auch das Kinder-Kostüm ‚Flüchtling – 1./2. Weltkrieg‘ für Mädchen & Jungen zu kaufen. Amazon hat das Kostüm, das über einen Market Place Händler angeboten wurde, mittlerweile aus dem Sortiment genommen. (Im Google Cache ist die Seite noch zu sehen.)


  http://urbanshit.de/kinder-kostuem-fluechtling-bei-amazon/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s