Medewerkster asielcentrum doodgestoken in Zweden

Screenshot_22

Een 22-jarige medewerkster is in een asielcentrum in Zweden doodgestoken met een mes. De politie heeft de verdachte opgepakt.

De dodelijke steekpartij vond plaats in het centrum voor jonge vluchtelingen en kinderen in Mölndal vlakbij de kuststad Göteborg. Het slachtoffer werd nog naar het ziekenhuis gebracht maar geen hulp kon nog baten, meldt de krant Expressen.

Lees verder>>>
(h/t Johan G.)
HLN Be.

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Integratie", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Eurabië, Illegalen, Immigratie, Islam, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Moslims, Multiculti, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

22 reacties op Medewerkster asielcentrum doodgestoken in Zweden

 1. Jade zegt:

  Diep triest, het zal je kind maar wezen…
  Wanneer wordt Zweden wakker???
  Hoeveel moorden en verkrachtingen nog te gaan?

  Like

 2. Elena zegt:

  Triest voor het slachtoffer en nabestaanden.
  Ben wel “blij” dat het een medewerkster is, opdat de ogen van de linkse Zweedse knuffelaars en leiders eindelijk eens open gaan.

  Like

 3. Thom zegt:

  Eigen schuld dikke bult. Het enige wat je met die lui moet doen is ze het land uitgooien. ze verzorgen is het toppunt. Dan krijg je waar je om vraagt. je gaat als schaap toch ook niet het hok van een pitbull in. Schapen voelen, dat ze dan opgevreten worden, waarom zo’n Zweedse dame niet? Dan is je intuïtie toch niet goed ontwikkeld.

  Like

 4. Geronimo zegt:

  Triest, dat wel, maar te verwachten. Er volgen er nog, wees daar maar zeker van. Maar de ‘Gutmensch’ in Zweden en elders zal het nooit willen toegeven dat hij aan de basis ligt voor dergelijke drama’s. Het gaat volgens hem immers telkens maar om uitzonderingen. Iedere keer opnieuw. Niet veralgemenen mensen, leert het omhoog gestoken politiek correct vingertje van de linkse Gutmensch, daar en elders ! Al de andere asieleisers zijn hoogst brave mensen, die het goed met ons menen, en die hard zullen werken. Hoog opgeleid bovendien !

  Waarschijnlijk wacht de dader uiteindelijk slechts een kleine symbolische straf, is koeltoer nietwaar, en hij moet zich nog aanpassen, het bloedje wist immers niet dat hier zoveel heisa wordt gemaakt om het doodsteken van iets wat in zijn ogen toch maar een vrouw was. Wat spoedcursussen in ‘hoe gedraag ik mij hier’ en ‘ik zal het nooit meer doen als…’ zullen dat allemaal wel binnen de kortste keren oplossen. Achteraf krijgt hij nog gegarandeerd een definitieve verblijfsvergunning wegens goed gedrag en zeden in het kuuroord, pardon Zweedse gevangenis, met woning en auto als geschenk. Overigens, was het niet de fout van de Zweden dat de jongeman zo uit de bol is gegaan?

  Like

 5. Ricardo zegt:

  Tja dit komt nog naar buiten, we weten met zijn allen! Dat er wel veel meer dingen gebeuren, gebeurd zijn waar we nooit wat van horen , of nog niet gehoord hebben! Het zou je dochter maar zijn!

  Like

 6. carthago zegt:

  Gaat erg goed in Zweden, nog even en de Zweden hebben alleen nog hun zweethutten om naar toe te vluchten.

  Like

 7. elisah zegt:

  Dat stuk uitschot werd natuurlijk niet op zijn wenken bedient door die mevrouw. Het prinsje is gewend dat alle vrouwen voor hem moeten kruipen.
  Wat gaan ze doen met dat stuk smerig excuus voor een mens?

  Like

 8. Tistochwat zegt:

  [sarcasme] Ach, laten we dat mohammedaanse kindje nou toch niet zo veroordelen; het arme ding is natuurlijk zwaar getraumatiseerd door alle oorlogsellende die het is ontvlucht. En het is trouwens maar een incidentje hoor! [/sarcasme]

  Mag ik heel eerlijk zijn?
  Ik voel geen medelijden met degene die door die mohammedaan is afgeslacht; moet ze maar niet zo stom zijn om voor die gevaarlijke zandratten te gaan ‘werken’ c.q. ‘zorgen’!
  Mohammedanen haten ons ‘ongelovige’ westerlingen, dus waar ben je in vredesnaam mee bezig?!!!
  Maarre, ga gerust je gang hoor, Zweden, sterven jullie binnenkort vanzelf allemaal uit!
  Maak maar fijn plaats voor de mohammedaan; hij heeft immers recht op jullie land?

  Like

  • Edjan zegt:

   Ik kan er, helaas, weinig tegen in brengen. Zweden weg, Duitsland niet veel later, maar in Nederland gaat het echt niet véél beter.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Edjan 26 januari 2016 om 14:00

    Tuurlijk gaan we hier óók naar de verdommenis!
    Ik heb de belastingaanslag voor 2016 al binnen; ik moet wéér slaven-leefboete betalen.
    Tja, de asielige mohammedaan moet aan de vreet gehouden worden hè, evenals de graaiende elite!

    Like

   • Edjan zegt:

    Ha, Tistochwat! Moet jij ook al een hoop extra betalen?

    Misschien moeten we eens zó hard gaan schelden dat we voor een paar maanden in een tolerantiekamp gestopt worden. Kost en inwoning gratis.
    Of zouden ze dan, bedenk ik nu opeens, tijdens onze afwezigheid een paar “vluchtelingen” in onze huizen zetten? Ik zie de overheid echt voor alles aan. Maar morgen verzinnen ze weer iets dat nóg verder gaat.

    Like

   • Tistochwat zegt:

    @ Edjan 26 januari 2016 om 17:10

    Ik betaal me blauw aan die legale diefstal! En als het nu nog was om ons eigen sociale stelsel in stand te houden, maar nee, het is om de agressieve mohammedaan die hierheen ‘vlucht’, een comfortabel leventje te bezorgen!!!

    Geliked door 1 persoon

 9. Pingback: Socialistisch raadslid: “Mijn gedachten gaan uit naar de man die deze misdaad heeft begaan.” | E.J. Bron

 10. Pingback: Zweden verzet zich – eindelijk | E.J. Bron

 11. Pingback: Zweden: Afzeggen rouwplechtigheid zorgt voor schandaal | E.J. Bron

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s