Veel radicale moslims in vizier

Screenshot_14

(Door: Bart Olmer)

AMSTERDAM – Nederland telt 345 radicale moslims, die de Nationale Politie permanent in de gaten houdt. Dit blijkt uit vertrouwelijke politiecijfers die De Telegraaf bezit.

De cijfers zijn onderverdeeld naar politie-eenheid. De eenheid Den Haag staat bovenaan met bijna 130 geloofsradicalen die in beeld worden gehouden door de politie. De regio Midden-Nederland, met steden als Utrecht, Amersfoort, Huizen, Zeist, staat op de tweede plaats met vijftig ‘gevaarlijke types’.

De politie is nimmer specifiek geweest over de exacte aantallen potentieel gevaarlijke radicalen in Nederland, die permanent onder het vergrootglas liggen. De AIVD stelde eerder dat Nederland naar schatting enkele honderden Jihadisten telt en enkele duizenden sympathisanten.

Lees verder>>>
(h/t “Antivenin”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Verrijking", Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Jihad, Krankzinnigheid, Moslims, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, political correctness, praatjesmakers, Rotzakken, Terrorisme, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Veel radicale moslims in vizier

 1. “De eenheid Den Haag staat bovenaan….”
  Ja, dat is bepaald geen verrassing……Met dank aan Jozias!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 2. rightie zegt:

  De regio Utrecht. Wel, wel, midden Nederland. Nou dan zal het makkelijk worden om de rest van het land te overspoelen he? Toeval? Lijkt me niet. Midden Nederland is handiger dan bijvoorbeeld Walcheren, om maar eens een dwarsstraat te noemen.

  Like

 3. carthago zegt:

  Naar schatting 350 monsters zegt dus helemaal niets. Het aantal sympathisanten is natuurlijk 1000 maal groter, ik denk dat de pleuris die hier uit kan breken vele malen erger is dan in Syrië. Ze zijn goed doorvoed, hebben een outkiering, krijgen medische hulp, transport gratis en een radicale imam om de hoek voor advies

  Like

 4. M.A.L. Sion zegt:

  345 radicalen die door de politie (en veiligheidsdiensten) gemonitord worden. Wat een gotspe. Er is nog onlangs een berekening gemaakt van het aantal politie-functionarissen nodig is om dat monitoren uit te voeren. Dat is een taakvervulling voor de gehele politiebezetting van het hele land (en meer !!!).
  Als de overheid echt serieus de veiligheid van de Nederlandse bevolking beoogt dan laten ze die radicalen geen dag langer vrij rond lopen. Dat is het minste dat wij als burgers van dit land van deze nep-regering mogen/moeten verlangen.
  malsion@orange.fr – aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Ik laat me zeer negatief verassen als die moslims beginnen te denken werkelijk de baas te kunnen spelen.

  Like

 6. paulzwueste zegt:

  Wat een absolute waanzin. Wij houden radicale moslims permanent in het vizier….
  Wij zijn helemaal gek geworden…. Gooi ze in Godsnaam het land uit!!!!

  Like

 7. Pieter zegt:

  Oh nee, geen sprake van, het zijn er veel en veel meer. Trouwens, sommigen stralen het niet direct uit maar zijn het wel.
  Laat u niet voor de gek houden. Alleen al zo’n partij als NIDA in Rotterdam zit bomvol met radicale islamieten en wat te denken van al die safistische moskeeen.

  Like

 8. Jan zegt:

  Het is waar, dit cabinet schept werkgelegenheid. Zij halen uitschot binnen dat steelt, plundert en verkracht en vervolgens dienen er meer politieagenten te komen en reclasseringsambtenaren ziekenhuispersoneel en fysiotherapeuten enz. Dat ik dat nooit zag.

  Like

 9. Luc zegt:

  Het maakt niet uit wie of wat je in je vizier hebt als je weigert de trekker over te halen en dat is wat al onze regeringen doen, mikken maar nooit schieten.
  Als dat cijfer klopt, waarom lopen die 345 radicalen dan nog vrij rond?
  Waarom zijn ze dan nog niet het land uitgezet of opgesloten?
  In de gaten houden ? Dat is dan maar om niet te zeggen dat ze gewoon niets doen tot het te laat is.

  Like

 10. Japio zegt:

  “veel radicale moslims in vizier” als je ze toch in het vizier hebt kan je net zo goed de trekker overhalen.

  Like

 11. Harry zegt:

  Ook hier worden we uiteraard weer over belogen .
  We mogen in onze handen knijpen als er van de circa anderhalf miljoen moslims ( inclusief illegalen ) er 345 bij zijn die écht vredelievend zijn .
  De rest wordt collectief gek op afroep .
  Zie de groei van het aantal lorrenkoppen en haatbaarden maar !
  Het worden er steeds meer en ze worden steeds brutaler .
  Uiteindelijk streven ze praktisch allemaal naar het kalifaat .

  Zie Aboutaleb , de zogenaamd geïntegreerde .

  Het kalifaat is hun doel , taqiyya is hun voertuig , de socialisten zijn hun hulptroepen .

  Like

 12. Jean zegt:

  Die moslimbarbarij op ons grondgebied wordt fataal voor Europa dus nu ingrijpen nu het nog kan, het politiek gespuis duidelijk maken dat alle moslims eruit moeten en wat de illegalen betreft heb ik een prachtig voorstel: geef iedere Nederlander en Vlaming die een illegaal aangeeft bij de politie 500 euro dankpremie dat is veel goedkoper dan het gespuis onderhouden…

  Like

 13. Jan zegt:

  President of France vows to take impotent and unverifiable action, restricted by US oversight in response to IS threats.
  Meanwhile, the mosque half way down the block will continue to incite and plot against the French and generate terrorist events and virtually nothing will be done about that.

  Like

 14. Guardiacivil zegt:

  Dat is nog maar een klein groepje in vergelijk van de groep die verdwenen en ondergedoken is en die zijn het meest gevaarlijk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s