Waarom moslimmannen “ongelovige” vrouwen verkrachten

Screenshot_21

Getraumatiseerde vrouw. Slachtoffer van verkrachting door Bosnische moslims.

(Door: Petra Raab – Vertaling: Theresa Geissler)

Ze verkrachten ook hun, onder dwang met hen gehuwde, echtgenotes, maar hier gaat het over de “ongelovige” vrouwen, die massaal aan de verkrachtingen door moslimmannen zijn overgeleverd. Dat moslimmannen vrouwen en kinderen haten, laten ze onder andere zien doordat ze een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet volgen. Geen normale man zou zoiets ooit doen. Vanwege dit feit zou geen enkele vrouw een moslim moeten geloven als hij zegt dat hij van haar houdt, want een man die oprecht van een vrouw houdt, volgt geen vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet. Zijn gedweep met gevoelens is wat dat betreft dus slechts pure show. Maar waarom verkrachten moslimmannen dan bij bosjes “ongelovige” vrouwen?

Omdat zij op die manier de vrouwelijke energie in andere cultuurkringen en religies willen verzwakken. Ze weten heel goed dat in andere cultuurkringen en religies de vrouwen een gelijkwaardige plaats innemen, zowel in de maatschappij als binnen hun gemeenschappen. Daarom is de eerste daad van islamitische veroveraars altijd om de vrouwelijke energie in andere cultuurkringen zwakker te maken. Ze oefenen heftig geweld uit op de vrouwelijke energie om zo over de vrouwelijke energie in andere religieuze gemeenschappen en religieuze culturen de suprematie te verkrijgen. Tenslotte is dat de basissubstantie van hun religie; namelijk te heersen over de vrouwelijke energie.

Niet voor niets vereren zij een vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder als profeet. Ze willen met hun geweld een ongelijke balans tussen de geslachten tot stand brengen, zodat ze daarmee hun minderwaardigheidscomplexen kunnen compenseren. Deze mannelijke energieën voelen zich zó met voeten getreden door de vrouwelijke energie dat zij deze met alle geweld willen onderdrukken. Terwijl de niet-moslims reeds ten opzichte van het vrouwelijk geslacht in hun gevoel van eigenwaarde een zekere ontwikkelingsstap genomen hebben, wentelen de islamitische mannen zich nog steeds in hun pijn van het verraden zijn ten opzichte van de vrouwelijke energie. In hun psychische verwarring geven zij de vrouwelijke energie de schuld van dit dilemma. Met deze verkeerde basisinstelling krijgen de vrouwen in hun omgeving vervolgens te maken.

Komen nu zulke volkomen verkeerd gevormde mannen naar Duitsland, waar de meest stabiele balans tussen de mannelijke en de vrouwelijke energie op deze planeet te vinden is, dan is dat voor deze mannen zoveel als een cultuurschok. Niet alleen kunnen ze met deze stabiele balans niets beginnen, deze wrijving tussen tussen hun illusie van een vreedzame wereld en een werkelijk vreedzame wereld botsen hier met ongekende hevigheid op elkaar. Daarom proberen deze mannen werkelijk alles om met geweld hun denkbeelden van een gezonde wereld wederom te installeren. Dat ze zich moeten aanpassen erkennen ze niet, integendeel, ze willen hun omgeving omvormen naar hún waardevoorstellingen. Zelfs wanneer moslimmannen hier reeds in de vierde generatie leven, hebben ze zich nóg niet bevrijd van de illusie dat een mán hun verlossing brengt. De christenen ook nog niet, maar hun verlosser was althans geen vrouwen-onderdrukker en kinder-ontmaagder.

Precies om deze reden sluiten de moslimmannen in Duitsland zich aaneen en verkrachten groepsgewijs jonge vrouwen. Omdat zij een gelijke balans tussen de geslachten verafschuwen. Ze verafschuwen de “ongelovige” vrouwen, die zich in hun ogen te veel vrijheden mogen veroorloven. Ze verachten de zwakheid van de “ongelovige” mannen, die hun vrouwen niet in de hand hebben.

Deze mannen zijn volkomen anders gevormd dan het Duitse volk. Zij ontberen duizenden jaren lange ervaringen om de gelijke balans tussen man en vrouw überhaupt te kunnen begrijpen. Óf zij winnen, óf Duitsland.

Bron:
http://petraraab.blogspot.nl
Auteur: Petra Raab

Vertaald uit het Duits door:
Theresa Geissler
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, islamitische ideologie, Krankzinnigheid, Mohammed, Rotzakken. Bookmark de permalink .

30 reacties op Waarom moslimmannen “ongelovige” vrouwen verkrachten

 1. Pingback: Waarom moslimmannen “ongelovige” vrouwen verkrachten – Rechtsaf doorzee

 2. Elena zegt:

  Vrouw vermoord Zweden in AZC.
  Het betreft een medewerkster.
  http://www.msn.com/nl-nl/nieuws/wereld/vrouw-doodgestoken-in-azc-zweden/ar-BBoGw3A

  Zij was tuurlijk een ongelovige.
  Wanneer trapt Europa dit moslimtuig terug naar zandbak?

  Like

 3. Fred zegt:


  En hier is alles mee gezegd.

  Like

 4. Nemesis zegt:

  Top Theresa !!!

  Like

 5. Hans zegt:

  Het kan mij zo langzamerhand niet meer schelen waarom ze het doen.
  Wat me wel kan schelen is hoe ik het zo lang mogelijk kan rekken dat ze pijn lijden als ze ooit voor mijn rechtbank moeten verschijnen.
  Ik denk toch de ledematen afbinden en tegelijk zorgen dat de belangrijkste zenuwknooppunten doorbloed blijven.
  Dan levend aan de varkens voeren.
  Ben ik ziek?

  Like

  • elisah zegt:

   Nee, alleen een levendige fantasie.

   Like

  • pipo zegt:

   Je gaat je toch niet verlagen voor dat onderontwikkelde woestijnvolk je staat toch tenminste vele strepen hoger, daar mag je zeker op neer kijken, weg met die zandhappers.

   Like

  • Joannes den Hollander zegt:

   Nee Hans, je bent niet ziek, integendeel zelfs, je beschikt over een gezond stel hersenen. Je hebt dat genetisch afval inmiddels volledig gedehumaniseerd. Dat proces heeft inmiddels bij veel Europeanen al plaats gevonden. De rest volgt automatisch. Dat is lijfsbehoud vanwege de voortdurende kwelling der geest, die zich uit in een ernstige vorm van Weltschmerz durch Uberbefremdung. Dehumaniseren is een collectief proces. Door het gedrag van de barbaarse niet blanke indringers wordt dit proces versneld.
   Gelet op de huidige ontwikkelingen verwacht ik dan ook, dit jaar nog een niet meer te stuiten vorm van anarchie waarbij blanke Europeanen zelf de touwtjes in handen gaan nemen.

   Like

  • d schimmel zegt:

   Nee maar zouden die varkens er niet ziek van worden?

   Like

 6. Gerrit Tienkamp zegt:

  Dit is op Gerrit Tienkamp herblogden reageerde:

  Like

 7. delamontagne zegt:

  Wat kun je anders verwachten van volkeren, die onder ,t juk van de islam leven en van jong-af-aan uit hun “heilige” boek de volgende diskriminerende teksten te horen hebben gekregen.::

  ////////////
  Bukhari;4 1032, 1034 IEMANDS GEBED WORDT VERSTOORD OF ONGELDIG ALS ER EEN EZEL,
  …EEN VROUW, OF EEN ZWARTE HOND VOORBIJ GAAT.

  Bukhari 1 2 28 Vrouwen vormen de meerderheid van de bewoners van de hel. (zie ook volume 7, boek 62, nr. 124, 125)

  Bukhari 1 2 28 Vrouwen zijn ondankbaar (zie ook boek 7, boek 62, nr. 125)

  Bukhari 1 6 301 Vrouwen zijn dommer dan mannen.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen mogen niet vasten en bidden tijdens hun menstruatieperiode.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen zijn minder spiritueel dan mannen.
  Bukhari 1 6 301 Vrouwen kunnen voorzichtige verstandige mannen van het rechte pad afbrengen.
  Bukhari 1 6 301 Door haar gebrek aan intelligentie is een getuigenis van een vrouw maar de helft van de getuigenis van een man waard..
  Muslim – 4 1032, 1034 Iemands gebed wordt verstoord of ongeldig als er een ezel, een vrouw of een zwarte hond voorbij gaat.
  Bukhari 1 9 490, 493 Vrouwen zijn misschien toch beter dan honden en ezels.
  Bukhari 1 9 498, 486 Vrouwen zijn misschien toch beter dan honden en ezels.
  Bukhari 2 18 161 De meeste bewoners van de hel zijn vrouwen vanwege hun ondankbaarheid jegens goede daden en hun echtgenoten.
  Bukhari 2 21 288 Een vrouw mag alleen op een tweedaagse reis gaan met haar man of een ‘Dhi-Mahram’ (iemand die niet met haar kan trouwen).
  Bukhari 2 22 295 Alleen mannen mogen ‘Subhan Allah’ zeggen, vrouwen mogen klappen.
  Bukhari 2 23 369 Vrouwen mogen niet langer dan 3 dagen rouwen, alleen voor hun man meer.
  Bukhari 2 24 541 Een meerderheid van de bewoners van de hel zijn vrouwen.
  Bukhari 2 24 541 Vrouwen zijn gebrekkig in intelligentie en geloof.
  Muslim – 4 1982 De meeste bewoners van de hel zijn vrouwen vanwege hun ondankbaarheid jegens hun echtgenoten en goedheid.
  Muslim – 8 3240 Vrouwen komen en gaan in de vorm van een duivel.
  Muslim – 8 3303 Een vrouw moet instemmen voordat men met haar mag trouwen. Een maagd stemt in door te zwijgen.
  Muslim – 8 3366 Als een vrouw een nacht niet in het bed van haar man slaapt vervloeken de engelen haar tot in de morgen.
  Muslim – 8 3367 Als een vrouw weigert naar het bed van haar man te komen, is God ontevreden over haar tot haar man dit weer is.
  Bukhari 2 20 192, 193 Een vrouw mag niet meer dan drie dagen reizen tenzij ze met haar man is of met iemand waar ze niet mee kan trouwen.
  Bukhari 2 20 194 Een vrouw mag niet meer dan 1 dag en 1 nacht reizen, tenzij ze met iemand is waar ze niet mee kan trouwen (zie ook volume 2, boek 21, nr. 288)
  Muslim – 7 3096 – 3109 Vrouwen mogen niet alleen reizen voor meer dan 1/2/3 dagen tenzij ze met een mahram (iemand waar ze niet mee kunnen trouwen) zijn..
  Muslim – 7 3110 – 12 Niemand mag alleen met een vrouw zijn, tenzij er een beschermer (iemand waar ze niet mee kan trouwen) bij is.
  Muslim – 8 3466 – 68 Een vrouw is als een rib, je kan haar niet recht maken en als je haar met rust laat zal er altijd slechtheid in haar blijven.
  Bukhari 3 31 172 Een gebrek in het geloof van een vrouw is dat ze niet mag vasten als ze menstrueert.
  Bukhari 3 34 264 Een vrouw scheiden en vervolgens aan een vriend ‘geven’ is mogelijk.
  Bukhari 3 48 826 De getuigenis van een vrouw is de helft van de getuigenis van een man vanwege de gebreken in haar verstand.
  Bukhari 4 54 464 De meerderheid van de mensen in de hel zijn vrouwen.
  Bukhari 4 55 548 Analogie tussen een vrouw en een rib.
  Bukhari 4 55 623, 643 Vele mannen hebben de perfectie bereikt, maar slechts drie vrouwen.
  Bukhari 5 59 524 Eén van de vrouwen waar Mohammed mee trouwde was óf een concubine/vrouwelijke slaaf óf een volwaardige echtgenote.
  Bukhari 5 59 562 Mohammed verbiedt vrouwen te rouwen om gesneuvelde mannen.
  Bukhari 5 59 597 Mohammed geeft opdracht de hand van een vrouwelijke dief af te hakken.
  Bukhari 5 59 709 Een volk dat door een vrouw geleid wordt zal nooit succesvol zijn.
  Bukhari 5 58 124, 125 Verhaal waarin vrouwen tot het bezit van een man worden gerekend.
  Bukhari 6 60 408, 409 God vervloekt vrouwen die tatoeëren, tatoeages hebben, gezichtsbeharing verwijderen, ruimte tussen hun tanden maken of vals haar gebruiken.
  Bukhari 7 62 33 Vrouwen zijn de grootste veroorzakers van lijden voor mannen.
  Bukhari 7 62 113 Analogie tussen een vrouw en een rib.
  Bukhari 7 62 121 Vrouwen die hun man in bed niet naderen als hij hierom vraagt worden door de engelen vervloekt tot de ochtend.
  Bukhari 7 62 122 Een vrouw die een nacht niet bij haar man slaapt wordt door de engelen vervloekt tot ze bij hem terugkomt.
  Bukhari 7 62 126 De meerderheid van de helbewoners zijn vrouwen.
  Bukhari 8 73 68 Een man zou zijn vrouw niet zo moeten slaan als hij zijn kameel slaat en vervolgens met haar naar bed gaan.
  Bukhari 7 62 132 Mannen zouden hun vrouwen niet zo moeten slaan zoals ze een slaaf zwepen en vervolgens later op de dag sex met haar hebben.
  Bukhari 7 62 133 God vervloekt vrouwen die kunsthaar gebruiken.
  Bukhari 7 62 139 Een van de vrouwen van Mohammed, Sada, geeft haar beurt om met hem te slapen aan Aïsha.
  Bukhari 7 63 181 Mohammed is van een vrouw gescheiden.
  Bukhari 7 71 649 Voortekenen doen zich voor in de vorm van een vrouw, een huis of een beest.
  Bukhari 7 72 715 In dit verhaal wordt het slaan van een ongehoorzame vrouw toegestaan.
  Bukhari 7 63 259 Mohammed vervloekte onder andere vrouwen die tatoeëren en mensen die tatoeages hebben.
  Bukhari 7 72 815 God vervloekt vrouwen die tatoeëren, tatoeages hebben, gezichtsbeharing verwijderen, ruimte tussen hun tanden maken of vals haar gebruiken.
  Bukhari 7 62 30-32 Slechte voortekenen zitten in het huis, de vrouw een het paard.
  Bukhari 7 72 822-831 God en Mohammed vervloeken vrouwen die tatoeëren, tatoeages hebben, gezichtsbeharing verwijderen, ruimte tussen hun tanden maken of vals haar gebruiken.
  Bukhari 7 62 120 Een vrouw zou niet moeten vasten, tenzij ze toestemming van haar man heeft, als hij thuis is.
  Bukhari 7 62 123 Een vrouw zou niet moeten vasten, tenzij ze toestemming van haar man heeft, als hij thuis is en ze mag niemand het huis inlaten tenzij hij toestemming geeft.
  Bukhari 9 87 162 Een zwarte vrouw in een droom staat in dit verhaal als teken voor een epidemie.
  Bukhari 9 88 219 Een natie met een vrouw als leider zal niet succesvol zijn.

  Muslim – 1 142 De meerderheid van de helbewoners zijn vrouwen, omdat ze teveel vloeken, ondankbaar zijn jegens hun echtgenoten. Vrouwen hebben een gebrek aan gezond verstand en falen in religie omdat ze niet altijd mogen vasten.

  Like

  • Cleo zegt:

   Deze onzin wordt van jongsaf in die kinderen gedrild, zo vaak dat ze het zelfs gaan geloven! Dit is gewoon een ideologie van haat, dood, onderdrukking, ellende. Terugsturen naar de grote arabische zandbak!

   Like

  • paulzwueste zegt:

   Toch staan er merkwaardige zaken in die koran…
   Het is vrouwen kennelijk verboden om ruimte tussen hun tanden te maken… en
   bidden helpt niet als er een zwarte hond voorbijgaat…
   Is er misschien iemand in de zaal die dit bekend voor komt?

   Like

   • anna zegt:

    ik weet uit ervaring dat ze doodsbang zijn voor een zwarte hond ….. ik heb een hele grote zwarte hond en daar lopen ze met een bocht omheen ….. moet iets duivels hebben

    Like

 8. Stradi Song zegt:

  Deense journaliste : “Europese mannen zijn te verwijfd geworden en kunnen hun vrouwen niet meer beschermen !!!!
  Jongemannen die protesteerden in mini-rokjes tegen de recente golf van aanrandingen in Duitsland. Volgens haar zal dit geen respect afdwingen bij andere mannelijke agressieve culturen die massaal onze kant op komen, maar zal dit juist een averechts effect hebben.
  Onze Europese leiders zijn te zacht en zwak geworden om ons te beschermen omdat ze denken als vrouwen.
  Volgens Thranholm kan een cultuur pas in evenwicht zijn als het testosteron- en het oestrogeengehalte gelijk zijn, maar de mannelijkheid in Europa is de laatste jaren volledig verloren gegaan met alle gevolgen van dien.
  Het is spijtig genoeg inderdaad een feit… het is progressiever zo te zijn, dan als een “onverdraagzame” wijfjesputter door het leven te moeten gaan…
  http://www.p-magazine.be/nieuws/deense-journaliste-europese-mannen-zijn-te-verwijfd-geworden-en-kunnen-hun-vrouwen-niet-meer

  Like

  • Edjan zegt:

   Stradi Song: eerst is de maatschappij gefeminiseerd. Voor mij is het symbool daarvan dat mannetjes zittend plassen om hun Vrouw te behagen. Door die feminisering zijn de mannen watjes geworden. Totaal ongevaarlijk. Kun je alles mee doen, doen toch niks terug. Handig voor de machthebbers.

   Maar nu wordt het interessant, want nu komt de islamisering: alle vrouwen, die net nog behoorlijk de baas waren, moeten nu hoofddoekjes etc. gaan dragen. En veel vrouwen staan daarbij te juichen. Door die islamisering zal de hele maatschappij dom worden, net zo dom als mohammedanen in hun eigen landen. Handig voor de machthebbers. De vrouwen zullen weer helemaal onderaan staan. Gek, maar daar werken veel vrouwen van harte aan mee, vooral de feministen.

   Like

  • Hier kan ik mee eens zijn….vooral als ik dat zootje ongeregeld in hun minirokjes zie schitteren.Hier moet ik ff van kotsen,dus dat zullen de moslims zèker doen.WAAR ZIJN DE STOERE VIKINGS EN GEUZEN gebleven die dat zooitje ff het land uit zouden jagen???

   Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Moslims….zieke……geesten

  Like

 10. elisah zegt:

  Het heeft alles te maken met BAARMOEDERNIJD!
  Freud heeft ooit de penisnijd verzonnen, als antwoord op de reden waarom vrouwen onder de onderdrukking van mannen uit wilden komen. Als een vrouw opstandig was, werd ze voor hysterisch verklaard. Die man was zelf gierend gek, en een vrouwenhater.
  Omdat mannen geen kinderen kunnen krijgen, maar vrouwen wel, proberen ze de vrouw te domineren. De ergste nachtmerrie van een man is, dat hij een kind zou kunnen hebben dat niet door hem verwekt is. Om dat te voorkomen moet er controle en onderdrukking uitgevoerd worden.
  Die angst en onzekerheid heeft er voor gezorgd dat vrouwen zgn onder de duim gehouden dienen te worden.
  Door een vrouw te verkrachten, zal haar man nooit zeker weten wie de vader van het kind is.
  Zo simpel liggen de zaken.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Elisah, je weet ik ben voor simpele zaken daarom heeft jouw reactie mij blij verrast.
   Ik wist wel dat alle vrouwen penisnijd hebben. Da’s normaal.
   Maar “baarmoedernijd”… nee dat had ik nou nooit gedacht te verwachten
   bij normale mannen.
   Misschien wel bij mannen die graag vrouw willen zijn of teveel vrouwelijke hormonen hebben meegekregen. Zou kunnen.
   Dan jouw ervaring met mannen die nachtmerries hebben door te zuchten onder de verschrikkelijke gedachte dat zij een kind in huis hebben rondlopen dat verdacht veel op de melkboer lijkt.
   Ik denk dat er veel meer mannen zijn die een nachtmerrie krijgen bij de gedachte dat die ze op de zaak te horen krijgen: “Hallo Willem, er staat ’n vrouw bij de receptie met ’n kind op haar arm, die naar jou vraagt…!”

   Wat ik wel weet is dat ’n vrouw sinds we zo decadent zijn geworden ’n zogenaamde “biologische klok” heeft en dus persè kinderen moet hebben.
   Vaak wordt de man afgedankt als die kinderen er zijn.
   Ik ken talloze schrijnende gevallen van mannen die beneden in de kelder moeten wonen of zelfs de deur uit moeten. Natuurlijk mogen ze wel blijven betalen dus dat contact wordt nog toegestaan, de vrouw is geen onmens.
   We weten dat er een hardnekkig misverstand bestaat dat zegt dat de vrouw altijd onderdrukt wordt door de man. Dat is natuurlijk wel zo, maar moet dat nou altijd onderdrukking heten, dat klinkt direct zo negatief.
   Ik kan het bijvoorbeeld heel goed billijken dat mohammed in 640 N.Chr. al schreef dat vrouwen die te veel ruimte tussen hun tanden hadden gemeden moesten worden.
   Die man had er verstand van.

   Like

   • elisah zegt:

    Het gaat over het willen hebben van nageslacht en voortplantingsdrang.
    Biologische klok, echtscheiding enz daar heb ik het niet over.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    elisha.
    Aha, nu begrijp ik wat je bedoelt.
    Jij weet zeker dat mohammed chronische last had van “baarmoedernijd”.
    En ik dacht in mijn onschuld dat hij allergisch was voor vrouwen met een slecht gebit of haaruitval.
    Nou wil het geval dat er door de Nederlandse Vereniging van Feministen in de jaren 60 sioenitische rollen zijn gevonden waarin een goddelijke openbaring van mohammed staat opgetekend die in die richting wijst.
    Mohammed gebruikt hierin niet alleen de woorden “nageslacht” en “voortplantingsdrang” maar geeft bovendien toe helemaal krom te lopen van de baarmoedernijd.
    Zo zie je maar.

    Like

 11. Michael Jacobs zegt:

  Citaat: “Ze verafschuwen de ‘ongelovige’ vrouwen, die zich in hun ogen te veel vrijheden mogen veroorloven. Ze verachten de zwakheid van de ‘ongelovige’ mannen, die hun vrouwen niet in de hand hebben.” Bij ‘hun vrouwen’ zou het woordje ‘hun’ evenééns tussen aanhalingstekens moeten staan. Uiteindelijk moeten mensen die een mannelijk lichaam hebben vrede leren samen te werken en vrede sluiten met de vrouwelijke energie, en vice versa. Hoe eerder wij de kansen benutten die wij daartoe dagelijks krijgen, des te eerder komt er rust in de tent die Aarde heet. 🙂

  Like

 12. R.Kroonenberg zegt:

  Dit is op Jasterke's kwijt-zonder-spijtsite herblogden reageerde:
  .
  óf zij winnen…óf Duitsland/Nederland/België/Frankrijk…..kortom het échte Europa !
  Ik schrijf hier dus (heel doelbewust) niet de EU vrienden…moge dàt alstublieft heel duidelijk zijn !
  .
  Jasterke
  .

  Like

 13. Holiday zegt:

  Een ding weet ik wel, als er duizend Moslims op een politie peloton afloopt, dan loopt de politie hard weg. En er komen dagelijks duizenden Moslims bij, dus Nederland en alle Europese landen worden binnenkort overlopen door de Moslims.

  Like

 14. Dit is op Onwetendheid herblogden reageerde:
  Moslims zijn zodanig verknipt dat er niets mee te beginnen is.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s