Asiel zet politie klem

Screenshot_8

(Door: Mick van Wely en Gijsbert Termaat)

 Groot deel capaciteit gaat op aan vluchtelingenwerk

AMSTERDAM – De politie kan het “vluchtelingenwerk” nauwelijks aan. Tien procent van de capaciteit gaat inmiddels op aan het handhaven van de openbare orde bij asielcentra en het registreren en begeleiden van “vluchtelingen”.

De Telegraaf

Dat zegt voorzitter Sanna Eichhorn van de Vereniging van Middelbare en Hogere Politieambtenaren (VMHP). ,,Dat betekent dat een kleine 6000 medewerkers niet voor andere taken kan worden ingezet”.

„Een half jaar geleden waren we nog nauwelijks mankracht kwijt aan de vluchtelingenproblematiek. Maar dat is rigoureus veranderd. Het gaat ten koste van andere zaken”, stelt de vakbondsvoorzitter.

SP-Kamerlid Kooiman vindt dat minister Van der Steur (Veiligheid en Justitie) de politie direct extra budget moet geven. „De signalen vanaf de werkvloer zijn erg ernstig. Er moet nu wat gebeuren.”

Bron:
www.telegraaf.nl
(h/t “Sjaak”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Integratie", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Demografie, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Islamisering, Krankzinnigheid, migrantengeweld, Multiculti, Naïviteit, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, politici, praatjesmakers, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

17 reacties op Asiel zet politie klem

 1. Cathja zegt:

  Is het eigenlijk niet in-triest en onverdraaglijk dat wij zóveel politie-inzet nodig hebben (6.000 ‘man’) om de orde en veiligheid te handhaven rondom die hele asiel-problematiek?
  Was dit ooit eerder noodzakelijk als we vluchtelingen opvingen? Ik denk dan aan de Balkanoorlog, toen we veel mensen uit Joegoslavië moesten huisvesten. Waren daar toen ook zoveel ongeregeldheden en vechtpartijen als nu? Werden Nederlandse burgers toen ook massaal uitgescholden, bestolen, aangerand en/of verkracht?
  Bij mijn weten niet.

  Het is dringend noodzakelijk dat hier acuut begonnen wordt met het uitzetten van degenen die hier geen recht op asiel hebben, plús alle illegalen die hier al 3, 4 of meer keren te horen hebben gekregen dat ze Nederland moeten verlaten, maar nog steeds gebruik maken van onze bad-, bed- en brood-regeling voor uitgeprocedeerden, plús effectief meewerken met de vrijwillige terugkeer van immigranten. Doet de overheid dit niet, dan zullen de gevolgen van dit slappe gedoogbeleid binnenkort helemáál niet meer in de hand te houden zijn!
  Als het zover komt kan de overheid uitsluitend zichzelf daarvan de schuld geven.

  Like

 2. Jean zegt:

  Als ze hulp nodig hebben om het tuig het land uit te flikkeren dan ben ik bereid daarin te helpen op een voorwaarde dat het tuig “definitief” verwijderd wordt uit Europa.

  Like

 3. N.E. Derlander zegt:

  En 60% is niet eens vluchteling. Overigens is het verhaal van de Gutmenschen steeds dat het maar om een paar rotjongetjes zou gaan en om enkele incidenten. Wat klopt er dus niet: het verhaal van de Gutmenschen of het verhaal dat nu in de telegraaf is te lezen?

  Like

 4. Drs.P. zegt:

  Zal nog veel hoger worden met al dat criminele nageboorte overschot.
  Straks is 50% v/d politzei bezig met orde bewaken in invasiekazernes.
  Hopelijk rotten ze dan ook op met die domme snelwegincasso d.m.v. flitsers die alleen maar files veroorzaken!!!
  Door dit moedwillig te laten gebeuren, deze criminele import, is er ineens meer politzei nodig??
  Altijd eerst nadenken wie er baat bij heeft met wat er nu gaande is.
  Dus op naar de politiestaat waar we nu zelf om gaan vragen??
  Zo werkt dus het spelletje van de criminele “elite” ratten, maar niet alleen in de haag!!!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Drs.P. De snelwegincasso kan geautomatiseerd worden. Bij de afrit staat dan een bord met de tekst: “Drs.P. er is 285,- Euro van uw rekening afgeschreven. Prettige reis verder, Drs.P. ”

   Verder heb je gelijk; het rationele antwoord op veel gebeurtenissen zou zijn de import van mohammedanen te stoppen. In plaats daarvan wordt de controle verscherpt, wapenwet aangescherpt, censuur ingevoerd, en de europese intstituties versterkt. Nu is men bezig met de politie samen te voegen en te centraliseren. Meer politie, uiteraard!

   Soms ga je echt denken dat hert schorem met iets anders bezig is!

   Like

  • Mr D. Umass zegt:

   Heel goed gezien Drs.P.

   Like

 5. BertG. zegt:

  Marokko exporteert misdadigers naar Duitsland en Nederland.

  En niet alleen Marokko, maar ook Tunesië en Algerije zijn dè ‘export landen’ van waaruit (kleine) criminelen, maar ook moslim extremisten worden ‘geëxporteerd ‘naar de EU, d.w.z. voornamelijk Duitsland en Nederland. De wil van de landen van herkomst om mee te werken aan een terugkeer, mits zij door de Duitse of Nederlandse politie worden opgepakt, is in feite ondanks uitvoerige beloftes van de ‘export landen ‘niet aanwezig. De landen zijn blij om van, wat zij als ‘tuig’ beschouwen af te zijn en willen niet meer voor de kosten van deze criminelen op draaien.
  http://www.geennieuws.com/2016/01/marokko-exporteert-misdadigers-naar-duitsland-en-nederland/

  Like

 6. elisah zegt:

  Het voordeel van al die protesten en weerstand is, dat het afschrikwekkend gaat werken voor de aasgieren die van plan zijn deze richting uit te komen.
  Zend het maar over de hele wereld uit, het liefst nog flink uitvergroot. Laat ze maar met een grote boog om Nederland heen gaan.
  Zo blijven alleen de echte vluchtelingen over, die passen met gemak in enkele kleine azc’ tjes, waar niemand weerstand tegen zal hebben.

  Like

 7. Bas zegt:

  Ook de Socialistisch Partij wordt wakker van de realiteit en alle onrust.

  Like

 8. Bennie zegt:

  Trap al die nepvluchtelingen het land uit.

  Like

 9. BertG. zegt:

  Pas wanneer er hier niet meer voldoende personeel aanwezig om te flitsen, dan gaan ze zich pas zorgen maken.
  Want dan komen de “inkomsten” in gevaar.
  En voor de rest, doe het er maar mee en zoek het het maar lekker zelf uit.

  Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Maakt niet uit voor wie, wat en hoeveel. Door jarenlange bezuinigen heeft deze overheid zichzelf klemgereden, ze kunnen zodadelijk niet meer voor of achteruit en dat maakt de chaos straks compleet.

  Like

 11. Elena zegt:

  Het zal pas rustiger worden zodra er minstens 60 % buitenlandse ratten terug gezonden zijn.
  Tot op heden niets vernomen dat de ratten daadwerkelijk uitgezet zijn.

  Like

 12. janchik zegt:

  Uitzetten?? Nee hoor, ze mogen eerst nog een keer of drie in hoger beroep gegaan, uiteraard betaald door de Nederlander en voor we dan aan uitzetten toe zijn, zijn we 5 jaar verder. Stel je voor, dat al die asieladvocaten zonder werk komen, en niet alleen die advocaten. Dit is echte big business, waar ettelijke miljoenen in omgaan.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s