De “humanitaire supermacht” die zijn eigen mensen laat doodvriezen

Screenshot_6

De Europese “humanitaire supermacht” Zweden doet zijn uiterste best om het buitenlandse “asielzoekers” naar de zin te maken door hen te voeden, te kleden en onderdak te geven, maar het lijkt erop dat de eigen burgers van het land minder belangrijk en vergeten zijn.

Sture, een dakloze man van een jaar of 60, werd woensdagochtend twee weken geleden even buiten het ziekenhuis in Nynäshamn dood gevonden.

´s Nachts had Sture bescherming gezocht tegen de kou in het ziekenhuis van Nynäshamn. Maar daar mocht hij niet blijven. Een bewaker gooide hem eruit en zonder enig aanbod van een woning door de gemeente en zonder enige opties werd hij gedwongen de nacht door de brengen buiten het ziekenhuis in een bushokje.

De volgende ochtend werd hij doodgevroren gevonden, bericht “Nynäshamnsposten”.

In de “Nynäshamnposten” stond uiteraard maar een heel klein stukje over de dood van Sture, maar alternatieve media haalden het verhaal boven water.

Sture was een man die wordt omschreven als een goede werker gedurende zijn hele leven, zowel bij het leger als in een verpleeghuis.

De afgelopen jaren echter begon hij rond te hangen met verkeerde mensen en begon te drinken, wat zich ontwikkelde tot een alcoholverslaving. Hij had een woning van de gemeente gekregen, waaruit hij echter moest vertrekken om plaats te maken voor de migranten die op dit moment Europa binnenstromen, en vooral Zweden, schrijft “Avpixlat”.

Trots als hij was, hield hij er niet van om anderen lastig te vallen, hoewel hij dakloos was. Zijn alcoholverslaving bleef. Men beloofde hem te helpen van zijn verslaving af te komen, maar enkele terugvallen verhinderden dat en de gemeente bedroog hem.

Gedurende de laatste dagen van zijn leven had hij zichzelf warm gehouden in het ziekenhuis, totdat de bewaker kwam en hem eruit gooide. Zonder zijn bezittingen. Hij kreeg zelfs zijn jas niet terug.

Nadat hij het ziekenhuis was uitgegooid, ging Sture eerst naar een openbaar toilet, maar daar werd hij weggejaagd door buitenlandse bedelaars. Toen ging hij terug naar het ziekenhuis en ging op het bankje bij de bushalte zitten. Hier vroor hij ´s nachts dood bij temperaturen tussen 12 en 14 graden onder nul.

RIP Sture, en Zweden moet zich schamen!

Bron:
http://speisa.com

Vertaald uit het Engels door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

h/t “ Jan”

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, cultuurrelativisme, Dhimmitude, Eurabië, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamofilie, Krankzinnigheid, landverraad, Linkse Kerk, Marxisme, Multiculti, Overheid, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zweden. Bookmark de permalink .

23 reacties op De “humanitaire supermacht” die zijn eigen mensen laat doodvriezen

 1. Frans de Wit zegt:

  Het eigen volk is op de laatste plaats geplaatst. Mogen alleen maar luisteren en betalen

  Like

 2. 1957johan1957 zegt:

  links politiek correct denken daar is de man dood aan gegaan geen aandacht voor hem maar wel voor de asielzoekers.
  En nog van die mensen geen schaamte ze gaan gewoon door.
  mijn gedachte gaan uit naar die meneer .

  Like

 3. Tycho zegt:

  ik snap niet waarom we massaal al die moslims binnenhalen, bewezen is allang dat slechts 40% vluchteling is en de rest hier alleen maar komt om onze economie leeg te plukken, zo’n geweldige religie is die islam niet, in het midden oosten slaan ze elkaar de hersenen in, moslim broeders als soennieten en sjiieten staan elkaar naar het leven en overal waar deze religie voet aan de grond krijgt breekt de ellende uit. regeringen word toch eens wakker!!!

  Like

  • benesha zegt:

   Omdat de elite dat net wil. Verlies van maatschappelijke samenhang, instorten van sociale zekerheid, gedecimeerde lonen, verpauperde bevolking. Allemaal net goed voor diegenen die dromen van een dictatoriaal regime op Europees en binnenkort wereld niveau.

   Like

 4. Koos zegt:

  Zweedse AZC-medewerkster doodgestoken. Ik zou bijna zeggen: Eigen schuld.
  http://nieuws.tpo.nl/2016/01/26/alexandra-mezher-22-azc-medewerkster-in-zweden-doodgestoken/

  Like

 5. Drs.P. zegt:

  Wanneer gaan die zweden hun wanstaltelijke asociale smerige debiele ratten overheid ruimen, wanneer is genoeg = genoeg voor deze mensen, of zijn ze allemaal schuldig aan racisme en wordt dat op deze manier opgelost??
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. janchik zegt:

  Dat hij zelfs zijn jas niet meekreeg van die bewaker, doet mij vermoeden dat dit een allochtoon was, want die weten niet wat 14 graden vorst betekent, en dat je daar gewoon aan dood gaat.
  Waarom is die bewaker niet opgepakt voor doodslag??

  Like

  • elisah zegt:

   Kan je mijn gedachten soms lezen?

   Like

  • Theoden zegt:

   Dat dacht ik ook, om de reden dat de bewaker sadistisch was.

   Like

   • janchik zegt:

    Je ziet dit ook in Nederland @Theoden. Om een einde te maken aan de langdurige werkloosheid onder allochtonen, worden er allerlei baantjes gecreëerd in het openbare en publieke.
    Voorbeeldje: In een ziekenhuis hier lopen in de aankomsthal enkele allochtonen, die gekleed in een uniform de bezoekers de weg moeten wijzen (dit terwijl er al een bemande infobalie is). Zij zijn in dienst van het ziekenhuis.
    Het Nederlands wat deze lui brabbelen is grotendeels onverstaanbaar, maar ja zo heeft men toch een man of vijf aan het “werk” kunnen zetten, die hoofdzakelijk hun soortgenoten begeleiden.
    Hoe noemden we dat vroeger? Juist werkverschaffing!!

    Like

 7. Tistochwat zegt:

  *snik*

  Dit is vreselijk; arme stumper…
  Met een ‘vluchteling’ zou dit nooit zijn gebeurd!
  De eigen bevolkingen zijn ten dode opgeschreven; NIET in de eerste plaats omdat de moordlustige mohammedanen de ‘ongelovige’ ‘autochtonen’ willen afslachten, maar omdat de heersende ‘socialist’ zijn eigen burgers dood wil hebben!
  En wie roeit er nu zijn eigen melkkoetjes uit?!
  Ook daaraan kun je zien dat de ‘socialist’ kwaadaardig knettergek is!

  Like

  • Drs.P. zegt:

   Zij die al deze asielratten ellende faciliteren, zij zijn schuldig aan eigenvolk verraad, zij zijn de nieuwe facisten en nsb-ers!!!! Dus we weten waar we moeten zijn om dit op te lossen. Bij de Partij van de Asielratten, bij de Vervloekte Vlektyphus Debielen, bij de Demonen666 en bij de Groene Lamzeikerts, daarnaast ook nog wat gristen-nsb-clubs.

   Like

 8. Ron zegt:

  Het ziekenhuis valt in dit geval zware verwijten te maken, zelfs diefstal.
  De gemeente bedrog.

  Doet me denken aan het sprookje van het meisje met de zwavelstokjes.

  Schande voor Zweden

  Like

 9. wils zegt:

  Het islamitische zweden is vervallen tot Barbarij staat.

  Like

 10. Martha N zegt:

  Zo is het ook in Nederland. Een dakloze is niets waard, een dakloze gelukzoeker is het manna dat uit de hemel valt, Een toekomstdroom voor de arme autochtone bevolking, ons geluk en toekomst hangen af van de nieuwe bewoners, die alles overnemen en later voor ons zullen zorgen. Wat een rustgevende gedachte.

  Like

 11. Dit kan de Zweedse bestuurlijke elite niets schelen: Het is gelukkig geen ASIELZOEKER die is doodgevroren!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 12. elisah zegt:

  Het is een heel triest verhaal. Velen kennen tragische gevallen, hulp of medeleven is vaak ver te zoeken. Zodra men openlijk goede sier kan maken en Jezus kan spelen met geld van de belastingbetalers, staat men te dringen om te helpen. Niet zozeer om de hulp te geven, maar om te laten zien hoe goed en fantastisch ze zijn, om een egotrip te maken.

  Like

 13. Guardiacivil zegt:

  Steeds meer burgers in Scandinavië zullen als dakloze burger deze winter niet overleven.

  Like

 14. Pingback: Zweden is al lang geïslamiseerd! | eunmask

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s