De islam is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd!

niet-mijn-islam

(Klik op afbeelding voor groter beeld)

(Door: “Balkanske priče”)

Om islamkritiek te ontzenuwen, wijzen islam-apologeten graag op het bestaan van “gematigde moslims”. Die omgorden zich niet met bommen, trekken niet als heilige strijders naar frontlijnstaten en hebben alleen maar last van de reputatie die hun militantere geloofsgenoten de moslimgemeenschap bezorgen.

In de islam wordt de term “gematigde moslim” niet genoemd. Vanwaar deze term dan? Want de islam vertelt ons ook niet dat wanneer je geloof in Allah vermindert je dan voor een paar dagen een gematigde moslim bent. Ook wordt niet verteld dat wanneer je geloof toeneemt je dan opeens een extremist bent. Ik heb nog nooit van een “gematigde christen” of “gematigde nazi” gehoord. Hij mag zich van mij moslim noemen, en kan weliswaar een gematigde man zijn, maar volgens de koran is hij dan geen moslim meer. Je bent moslim of je bent het niet. Je kunt ook niet “een beetje” in Allah geloven.

Lees verder>>>
Balkans Chronicles

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Barbarisme, Islam, islamitische ideologie. Bookmark de permalink .

17 reacties op De islam is verschrikkelijk en moet liefst helemaal uit onze samenleving worden verwijderd!

 1. carthago zegt:

  Schitterende cartoon!!!! Mooi geschreven stuk, chapeau! We shall fight them on the land, on the sea,in the air and in the streets, we shall never surrender!! (Churchill)

  Like

 2. Motorman zegt:

  De ganse islam is haram!

  Like

 3. delamontagne zegt:

  Ik heb nooit kunnen begrijpen dat die wrede idioterie 40 -45 jaar geleden in NL is toegelaten.
  Toen waren er slechts enkele duizenden moslims [ uit voormalig Oost Indië ]
  Het had NOOIT toegelaten mogen worden.
  Moet het in NL/EU worden zoals in Iran ?


  Dit is het lot van deze arme Iraanse studente.
  Haar misdaad ? ?
  Ze werd aangetroffen met een…………bierblikje in haar handen:

  _ 6 jaar gevangenis-straf –
  29 keer verkracht door 7 islamisten
  – 80 zweepslagen

  Dat is dus de islamitische wet van de sharia……..
  ( Maar gelukkig kunnen we, NL/EU, weer handel drijven met zo,n land. De zakenlui staan al te trappelen van ongeduld; geld,geld,handel,geld……..handel

  Like

 4. Geronimo zegt:

  De islam is een godsdienst van de vrede, wordt zo vaak gezegd. Dan zou je bij de term ‘moslimextremisten’ minstens een massa moslims verwachten die extreem vredelievend zijn, die hele dagen fanatiek de vredevolle boodschap van hun allah en zijn profeet willen uitdragen in grote moslim-optochten, daarbij beaat glimlachend en met een zalige uitdrukking op het gelaat voortdurend witte ballonnetjes oplatend als uitdrukking van hun goede bedoelingen. Geen zwaarden, messen, machinegeweren, bommen…maar bloemen.

  Daarbij verwacht geen zinnig mens toch deze gebaarde primitievelingen, die hun medemensen uit naam van hun zogezegde religie met een van haat vertrokken gezicht bekijken, ze voortdurend bedreigen en naar het leven staan, en gewoon met een mes in naam van diezelfde allah en zijn profeet meedogenloos martelen, en finaal zelf met de blote hand en met de glimlach het hoofd sadistisch het hoofd van hun slachtoffers van de romp scheiden. Helemaal geen witte ballonnetjes in de werkelijkheid, maar massa’s zwarte vlaggen van dood en verderf en van diepe haat jegens medemensen, onder het aanroepen van allah.

  Dat bewijst wat de islam wel degelijk is: extreem wreedaardig, totalitair en onderdrukkend vanuit zijn leerboek, de koran, met daar bovenop als luguber en lichtend voorbeeld voor ALLE moslims een zogezegde profeet, de pedofiel Mo, ook nog eens notoir roverhoofdman. Wie islam zegt, spreekt over geweld en moord. Dat blijkt voortdurend uit de dagelijkse wereldwijde feiten. En feiten, net zoals de koran, liegen niet.

  Like

 5. “Het enige verschil…….dat de radicale moslim zijn haat in het openbaar toont. De niet-radicale moslim doet dat stiekem.”
  Precies en dat is dan ook een exacte beschrijving van lieden als Aboutaleb en Marcouch!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 6. louis-portugal zegt:

  Erdowaan: toch niet de eerste de beste cq. slechtste moslim is er zeer duidelijk over.
  ER IS MAAR EEN ISLAM.
  Gezien wat ongeveer 6 % van onze binnengewandelde moslims, zonder enigzins rekening te houden met het lokale volk, al bereikt hebben beloofd dat niets goeds voor onze kinderen en kleinkinderen.

  Like

 7. kauwe kak zegt:

  Waar kan ik tekenen
  minder minder??
  helemaal geen!!
  in de jaren 60 werden wij al bang gemaakt middels boekjes enz voor mensen met grote zwaarden(strips) helaas gaat deze wereld ,aarde dus naar de knoppen,staat ergens geschreven,geloof het of niet,zekeris dat de islam daar debet aan is! hée IS
  AMEN

  Like

 8. Thoth zegt:

  Ach, het zijn nu eenmaal barbaren die in dit boek geloven en het zijn er velen. Niks van logica en wetenschap. Toen wij in de vorige eeuw het christendom aan het afzweren, gooide Lubbers ineens moslims in de maatschappij, te samen met een dubbele nationaliteit. Gast is gestoord, nu hebben we opnieuw zo’n ontwikkeling. Alleen dit zal nog wel 100 jaar of meer gaan duren…

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Honderduizenden krankzinnigen wandelen zomaar Europa binnen omdat we geregeerd worden door gelijke krankzinnige leiders.

  Like

 10. Republikein zegt:

  Gematigd gematigd gematigd….. drink en gok met maten.
  Is geen must maar een aanbeveling door de roverheid.
  Er zijn goede booslims, allemaal deud.
  Enjoy your life, it’s short.
  Open inrichting.

  Like

 11. elisah zegt:

  Islam is het geloof van de wrede.

  Like

 12. Bas zegt:

  Wie in Europa en Nederland verblijft en/of binnenkomt zou officieel afstand moeten doen van het idee dat IS de ware Islam vertegenwoordigd. Zo niet geen verblijfsvergunning ! Dit zou bij wet geregeld kunnen worden.

  Like

 13. BertG. zegt:

  Rome bedekt naakte beelden bij bezoek Rohani.
  Uit respect voor de Iraanse cultuur en het geloof van de Iraanse president Hassan Rohani, heeft Rome verscheidene naakte beelden bedekt in de Capitolijnse Musea. Italiaanse media publiceerden dinsdag foto’s van de beelden, die verborgen gingen achter speciale constructies.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25081355/__Rome_bedekt_naakte_beelden__.html

  Like

 14. Republikein zegt:

  Een daad van God.
  Is alles een daad van God?
  Wanneer wordt God gematigd, is de toorn oneindig?
  Mensen denken daar heel verschillend over.
  Elk universum zijn eigen God?
  We zitten met de gebakken peren.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s