Draagvlak vluchtelingen flinterdun door politici als Timmermans

Screenshot_13

Spuit elf Timmermans durft eindelijk de “waarheid” te vertellen.

(Door: René van Rijckevorsel)

Waarom heeft zijn Europese Commissie niet vanaf vorige zomer alles op alles gezet om de buitengrenzen van het Schengen-gebied te bewaken, in plaats van alleen maar te hameren op solidariteit?

Iedereen die een beetje zijn ogen en oren de kost heeft gegeven, weet dat een flink deel van de migrantenstroom die sinds 5 september vorig jaar (‘Wir schaffen das’) Europa overspoelt, geen echte vluchteling is.

Ondanks de voorkeur van veel media om vooral jonge gezinnen met kleine kinderen in beeld te brengen, is duidelijk dat het merendeel van de migranten man was, ergens tussen de 18 en de 30, en niet per se afkomstig uit oorlogsgebieden.

Lees verder>>>
Elsevier

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Lügenpresse", "Rapefugees", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, Appeasement, asielwaanzin, Barbarisme, Brussel, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Derde Wereld, Desinformatie, Elite, Eurabië, Europa, Europese Commissie, EUSSR, Frans Timmermans, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Linkse Kerk, Linkse media, Maghreb/Noord-Afrika, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, Multiculti, nieuw fascisme, Noord-Afrikanen, politici, propaganda, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

14 reacties op Draagvlak vluchtelingen flinterdun door politici als Timmermans

 1. D.DAY zegt:

  Politici hanteren de volgende strategie: de bevolking ervaart overlast en de politiek zegt dat er geen problemen zijn. Dit houdt de politiek jaren vol. Totdat de zaak zo uit de hand is gelopen en er geen weg terug meer is. Dit gevoel krijg je nu weer heel sterk bij de uitspraak van Timmermans. Critici berichtten al vanaf het begin van de gelukszoekers-stroom dat er echt niet alleen maar echte vluchtelingen naar Europa komen. Dit werd door de politieke elite als stemmingmakerij weggezet en de stroom bleef maar komen. Deze uitspraak van Timmermans is dan ook mosterd na de maaltijd: iedere blinde kan zien dat Europa opgegeven is ten voordele van de islam.

  Like

 2. Tistochwat zegt:

  Mensen, geloof niets van de ‘nieuwe inzichten’ van die gelegenheids-huilebalk m.b.t. ‘vluchtelingen’. Een graaiende eurofiele leugenaar is nooit te vertrouwen.

  Onderstaande links alleen aanklikken als jullie hier nieuw zijn: 😉

  https://ejbron.wordpress.com/2015/12/31/stripverhaal-frans-timmermans-deel-1/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-2/

  https://ejbron.wordpress.com/2016/01/01/stripverhaal-frans-timmermans-deel-3/

  Like

 3. Flatgebouw Nederland

  Door Pamela Hemelrijk

  Deze parabel is genaamd: Flatgebouw Nederland.

  Toen ons flatgebouw “Nederland” indertijd werd opgeleverd boden Nolleke (een part-time handwerklerares) en Wout (een vormingswerker) zich aan om de taken op zich te nemen die gemeenschappelijk geregeld moesten worden, zoals trappenhuizen, liftkokers en dergelijke. “Best”, zeiden wij, en we benoemden die twee met algemene stemmen tot bestuur van de Vereniging van Eigenaren.

  Het bestuur besloot daarop de collectieve onderhoudskosten inkomensafhankelijk te maken. Voortaan moesten wij 5 procent van ons inkomen afdragen. “Vooruit maar”, dachten wij. Onze inkomens ontliepen elkaar toch niet zoveel. Bovendien vonden wij het allemaal wel leuk dat de ordinaire patser op nummer 40 met zijn Bentley dan de grootste veer zou moeten laten..

  De eerste klap kwam toen Nolleke en Wout meedeelden dat de liftkokers vernieuwd moesten worden. De klus werd uitbesteed aan een aannemer (die trouwens later bleek een zwager van Nolleke te zijn geweest), en viel door “tegenvallers” tien keer zo duur uit als voorzien. Bovendien bleven de nieuwe liften om de haverklap steken, zodat we voortaan de trap moesten nemen. Nolleke’s zwager konden wij niet aansprakelijk stellen, want die had zijn bedrijf verkocht en was naar Paraguay geëmigreerd. Het bestuur heeft nog wel een peperdure advocaat in de arm genomen (die trouwens later bleek de ex-man van Nolleke te zijn), maar dat haalde niks uit. Lees verder >>>> http://www.vrijspreker.nl/wp/2008/06/flatgebouw-nederland/

  Like

 4. Pingback: Draagvlak vluchtelingen flinterdun door politici als Timmermans – Rechtsaf doorzee

 5. Jan zegt:

  Waarom heeft zijn Europese Commissie niet vanaf vorige zomer alles op alles gezet om de buitengrenzen van het Schengen-gebied te bewaken, in plaats van alleen maar te hameren op solidariteit?

  Omdat zij hun ongelijk niet wilden toegeven, wat zij nu overigens ook niet zullen doen, maar het zwart maken van de critici die direct wisten dat de ‘vluchtelingen’ niets anders waren dan leugenaars en parasieten, was voor de ‘elite’ belangrijker.

  Like

 6. Jan zegt:

  De Haagse gekken zullen doorgaan tot heel Nederland kapot is:

  Netherlands: Protest in Elden against decision to turn nursing home into refugee centre

  Like

 7. Ik als leek kon wel inzien dat dit niet goed kwam, maar die achterlijke regering leiders(lijders) zagen dit niet !!!!!!!!

  Like

 8. paulzwueste zegt:

  Goed voorbeeld. Dit is nu weer typisch Elsevier….
  Altijd alleèn de vraag stellen… “Waarom heeft de EU-commissie…”

  In plaats van te schrijven dat de EU donders goed wist dat er miljoenen vluchtelingen onze kant op zouden komen en niets heeft gedaan…. Dus of incompetentie of kwaadwillig verzuim….
  Nee, daar is het zondagsblaadje te laf voor…

  Like

 9. Jan zegt:

  Will man uns denn nur mehr verarschen?
  Uns ist es durch Zufall aufgefallen.
  Erkennt ihr auch, was an dem Bild nicht stimmt?
  Wenn diese “armen Menschen” wirklich in Seenot gewesen wären, dann frag ich mich, warum die Frau auf dem Bild perfekt geschminkt ist!
  Kein bisschen verronnene Farbe.
  Nichts.
  Und ausserdem wer schminkt sich bitte wenn er auf der Flucht ist?
  Die reinste “Volksverarschung” ist das!
  Bitte fallt auf solche Bildchen nicht mehr rein.

  (https://www.facebook.com/PegidaWien/)

  Like

  • Edjan zegt:

   Goeie, Jan, de toneelspelers-fotomodel-blik van de vrouw op de voorgrond viel mij ook meteen op. We worden op steeds plattere wijze voor de gek gehouden. Is het geld voor de propaganda soms op?

   Like

 10. Guardiacivil zegt:

  Hoe en op welke manier kan je het beste maffia opblazen, overlaten aan CIA?

  Like

 11. Jan zegt:

  Timmermans terug gefloten?

  Geen conclusies te trekken over cijfers van Timmermans
  Het statement van eurocommissaris Frans Timmermans dat 60 procent van de vluchtelingen op weg naar Europa eigenlijk economisch migrant is, is gebaseerd op nog niet openbare cijfers over één maand: december. In januari is die trend alweer anders, dus er kunnen geen conclusies worden getrokken, meldt een woordvoerster van Timmermans nu.
  …..
  Gelukszoekers
  Tegenstanders van het Nederlandse asielbeleid roepen al lang dat de grenzen dicht moeten voor ‘gelukszoekers’. Timmermans heeft zich volgens zijn woordvoerster gebaseerd op de decembercijfers van de Europese grensbewakingsorganisatie Frontex. Die maandcijfers zijn nog niet openbaar en nog niet uitgesplitst naar nationaliteit aan te leveren, meldt de organisatie zelf. Maar de opmerking van Timmermans ‘kan ongeveer kloppen’. Maar alleen als je, zo stelt de woordvoerster, iedereen behalve de Syriërs als economische vluchteling ziet.
  ….
  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4232691/2016/01/26/Geen-conclusies-te-trekken-over-cijfers-van-Timmermans.dhtml

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s