Hessen: Islamverheerlijking op basisscholen

 

(Door: L.S. Gabriel – Vertaling: E.J. Bron)

Op de basisscholen in de Duitse deelstaat Hessen wordt met toestemming en subsidie van de staat op een van de meeste perfide manieren en onder de onschuldige dekmantel van het heel gewone lesrooster de islam als vredesleer gepromoot. Aan de hulpeloze en gemakkelijk te beïnvloeden kinderen wordt de massamoordenaar en pedofiel Mohammed als heilsbrenger voorgesteld, wiens leerstellingen in het leven te integreren zouden zijn. Op 46 basisscholen in Hessen wordt aan meer dan 2.000 kinderen bijgebracht de islamitische psychopaat “profeet” Mohammed als voorbeeld te zien.

Op de Käthe-Kollwitz basisschool in Dortmund geeft de “onderwijzeres van de staat” Nurtem Jetkintek “heel normaal godsdienstonderwijs”, bericht de Hessische Rundfunk in een filmreportage van de “Hessenschau”. De kinderen uit groep 4 verven en kijken naar tekenfilms, dat slaat aan. Tussendoor worden ze ingezworen op de islam. De islamiseringgevolmachtigde van de staat in westerse stijl legt uit dat ze de kinderen langzaam in aanraking wil brengen met de islam, om hem daarna te implementeren. De kinderen zouden tot “mondige gelovigen” opgevoed moeten worden.

Aan deze zogenaamd later mondige gelovigen worden echter in de leeftijd van zeven en acht jaar eerst verhaaltjes verkocht, die van de oer-vader van de islamitische terreur een weldoener en vredesengel maken. Zo laat de islamitische duikboot in de vorm van “lerares” op een papier mantra´s met betrekking tot Mohammed zien zoals:

“Hij hielp anderen”
“Hij was respectvol tegenover jong en oud”
“Hij was vriendelijk tegen iedereen”

Screenshot_6

Leugenachtiger kan de indoctrinatie van kinderen nauwelijks zijn. dit leerplan werd ook niet, zoals elders in Duitsland gebruikelijk is, door het ministerie van Culturele Zaken uitgewerkt, nee, de islam in Duitsland is en blijft vast in islamitische handen en het liefst in die van de Turkse religieautoriteit. Deze constructie van leugens en bagatellisering werd namelijk opgesteld door DITIB, de islamitische vereniging die rechtstreeks ondergeschikt is aan de religie- en sharia-autoriteit in Turkije, en de verbale Jihadisten van de Ahmadiyya-sekte.

Op een school heeft men minstens acht leerlingen nodig om een klas te kunnen vormen voor islam-indoctrinatie. Op de Käthe-Kollwitz basisschool in Dortmund worden 13 leerlingen tot de volgende aan Mohammed gehoorzame generatie opgeleid.

Selucuk Dogruer, woordvoerder van de DITIB-Hessen, legt uit dat het onderwijs ervoor moet zorgen dat de kinderen een groot stuk “thuis” zouden voelen. En Alexander Lorz, de minister van Culturele Zaken van de deelstaat Hessen (CDU), wil graag dat dit onderwijs een succes wordt en “uit zou stralen”. Directrice Martina Steinmetz verzekert bovendien dat wanneer de kinderen met op dit moment nauwelijks te voorkomen terreurangsten op school komen men deze zou “afbouwen”. Vermoedelijk passend bij het leerplan met een onderdeel “Dat heeft allemaal niets met de islam te maken”.

Laten we even kort stilstaan bij Mohammed´s “vreedzame” leven en de daarbij behorende heilsleer: In het jaar 627 liet Mohammed in Medina ongeveer 800 Joden op het marktplein in het openbaar onthoofden, de vrouwen en kinderen werden tot slaaf gemaakt.

Soera 47, vers 4 is op basis van dit bloedbad nog altijd een eeuwig durend bevel:

“Wanneer gij de ongelovigen ontmoet, treft dan hun nek en wanneer gij overwinnaar zijt, bind hen dan vast. En wanneer de oorlog opgehouden is, laat hen dan vrij uit gunst of voor een losprijs. Zo zij het. En indien Allah wilde, had Hij hen Zelf kunnen bestraffen. Doch Hij wilde sommigen uwer door anderen op de proef stellen. En degenen die ter wille van Allah worden gedood, hun werken zal Hij zeker niet vruchteloos maken.”

 En de kinderen wordt ook alleen maar de “kleinigheid” verzwegen dat Allah´s barmhartigheid volgens Mohammed alleen voor moslims geldt (met alle anderen dient te worden omgegaan zoals hierboven omschreven met de Joden van Medina):

Soera 48, vers 29: “Mohamed is de boodschapper van Allah. En zij, die met hem zijn, zijn hard tegen de ongelovigen en zachtmoedig onder elkander. Gij ziet hen zich buigen en nederwerpen (in gebed), Allah´s genade en Zijn welbehagen zoekende – Op hun aangezicht zijn de sporen van het zich ter aarde werpen. Dit is hun beschrijving in de Torah. En hun beschrijving in het Evangelie is als het zaad van koren, dat zijn scheut uitspruit, en dien versterkt, waardoor zij dik wordt en op eigen stengel komt te staan, tot vreugde der zaaiers en woede der ongelovigen. Allah heeft aan de gelovigen die goede werken doen, vergiffenis en een grote beloning beloofd.

 Soera 2, vers 191: “En dood hen, waar je hen ook ontmoet en drijft hen uit, vanwaar zij u hebben uitgedreven; want vervolging is erger dan doden.

Deze wrede haat en bloeddorstigheid trekken een spoor van dood en verderf door de 1400-jarige geschiedenis van de islam en zijn overal in de koran te vinden. De kinderen worden in opdracht van de Duitse staat belogen en hen wordt bijgebracht dat d eislam goed, vreedzaam en geschikt voor het dagelijks leven zou zijn. Er wordt hoog opgegeven van de zogenaamde dierenliefde van Mohammed, terwijl in naam van deze misdadiger misschien op datzelfde moment, ergens anders in de wereld, een klein meisje verkracht, Joodse of christelijke kinderen op het schoolplein vermoord of andere “ongelovigen” onthoofd worden.

Dit deel van de leerstellingen van Mohammed zal aan de tot dan toe absoluut aan de koran gehoorzame kinderen worden bijgebracht door de Salafisten of de imam om de hoek.

Dat de verslaggever in de bijdrage geen Duits spreekt, is weliswaar ook zeer tragisch, maar verbleekt uiteindelijk totaal bij dit schrikbarende verhaal.

Bron:
www.pi-news.net
Door: L.S. Gabriel

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", "Weg met ons!", achterlijkheid, Appeasement, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Cultuurstrijd, Desinformatie, Dhimmitude, Duitsland, Eurabië, Geschiedvervalsing, hersenspoeling, Historie, Hypocrisie, Indoctrinatie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Islamofilie, koran, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, mainstream-media, meningsdictatuur, Moslims, nieuw fascisme, onwetendheid, Overheid, political correctness, propaganda, Religie, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

27 reacties op Hessen: Islamverheerlijking op basisscholen

 1. Cathja zegt:

  Deze jonge kinderen worden dus al op zeer jonge leeftijd met het islam-gif ingeënt. Ik mag hopen dat dit alleen kinderen uit moslim-gezinnen betreft, maar ik vrees dat ook autochtone Duitse kinderen met dit gif overgoten zullen gaan worden. Ik kan me niet voorstellen dat er autochtone ouders bestaan die hun kinderen willen blootstellen aan deze indoctrinatie!
  Wat is de islam toch een smerige gifbelt! Vól van leugens, bedrog, verdraaiingen van de werkelijkheid, en moordzuchtig tot en met. Alleen, daarvan krijgen deze kinderen (nog) niets mee. Dat komt later aan de orde. Ook deze kinderen zullen worden opgeleid om ongelovigen te martelen, te onderwerpen, en als ze zich niet tot de islam bekeren: te doden.

  Iedereen mag van de islam vinden wat hij of zij wil, maar mijn rotsvaste overtuiging is dat de islam een satanische ideologie is. Er bestaat geen enkele god die deze wrede eisen aan mensen stelt.
  De islam is duivels, en zou tot en met de wortels uitgeroeid moeten worden. Vrede kennen ze niet, maar willen het ook niet. Duistere machten gaan over kwaadwillende en zieke geesten, zoals haatpredikers, en deze moeten Europa uit, voordat ook hier het dodelijke islam-gif talloze slachtoffers gaat maken!

  Like

 2. Ja, je zou er rechtstreeks zo ’n school mee binnenvallen, de scholleiding opzoeken en die eens goed door mekaar rammelen -minstens- en ze vervolgens toebijten,dat ze zich schuldig maken aan leugenpropaganda en cultuurverraad! Aan de naam te horen is het trouwens een algemene basisschool; hoe komt die nu al zo geïslamiseerd?!
  Wat ik overigens wel begrepen heb is, dat het facultatief is: Voor deze klasjes moeten leerlingen worden aangemeld en deze dertien zullen ook wel niet heel groep 4 uitmaken, Goddank.Je krijgt
  dan ook de indruk dat het hoofdzakelijk kinderen met een Turkse achtergrond zijn.
  Maar nu is het waken, dat dit facultatieve onderdeel niet ‘geïntegreerd’ wordt in het officiële leerprogramma: Ze zijn er niks te beroerd voor!
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 3. Edjan zegt:

  Misschien wat off-topic. Ik ben vrijwilliger en bezoek af en toe een dementerende bejaarde met een verstandelijke handicap. Gaat verder wel goed. Gisteren een vergadering gehad van de vrijwilligers-stichting met een spreker, een dominee, over ethiek. Ik heb er geen woord van begrepen. Wat een wollig gezwam. Overal omheen praten, nooit ergens een keuze voor of tegen maken. Hij had een kleverige aardigheid waarmee hij je mee wilde lokken naar zijn geestelijke afgrond. Kwam met oplossingen die uit alleen maar wollig gezwam bestonden. De filosofen en schrijvers die hij aanhaalde zaten allemaal in een bepaalde (nette) hoek. De islam had weer een andere ethiek maar daar praatte hij snel overheen. Wat in Keulen gebeurd was, daar waren veel vragen over gesteld. De man had geen enkele binding met de realiteit.

  Ik begon steeds harder met mijn hoofd te schudden maar de anderen (30 mensen ca) zaten braaf te luisteren en “ja” te knikken en sloegen net zo’n gebakken lucht uit waar ik ook geen woord van begreep. Ik voelde me compleet alleen op een andere planeet tussen buitenaardse wezens. Goedmenschen. Relativeren, verdunnen, ach ja maar van de andere kant, en er zijn er zoveel, en alles verandert toch altijd.

  Thuisgekomen merkte ik dat ik behoorlijk kwaad was en schreef een mail dat ze me op dit soort zwam-avonden niet meer zouden zien. Het is 1x per jaar verplicht, geloof ik, maar ze bekijken het maar. Bah, wat een vuiligheid.

  En de hele ambtenarij is zo, het hele onderwijs en de complete zorg. Dus het artikel hierboven verbaast me helemaal niet. Juffen leren de kinderen de islam en vinden dat heel normaal en begrijpen niet dat mensen daar tegen kunnen zijn.

  Like

  • Cathja zegt:

   @ Edjan om 11:42

   Enerzijds mag u blij zijn dat u van dat gezwam niets begreep. Was dit wel het geval, dan was u net zo’n wollig figuur, waar eigenlijk niemand iets aan heeft.
   Anderzijds is het diep treurig dat zulke geluiden (ook) in ons land gehoord worden. En steeds vaker. Hieraan zien we hoe ver velen inmiddels al afgegleden zijn. Allerlei kwalijke zaken worden met de mantel der liefde toegedekt, en kritische geluiden worden niet meer getolereerd. Iemand met een afwijkende mening wordt vreemd aangekeken, en in het ergste geval genegeerd.

   Als ik u was zou ik die zinloze avonden voortaan maar overslaan, of ze nu verplicht zijn of niet. Het heeft u niets positiefs opgeleverd, alleen veel boosheid.

   Like

  • elisah zegt:

   Ik geloof dat ik van de zelfde planeet kom. Ernstig gebrek aan “spiritualiteit” zullen we het maar noemen. Dat krijg je meestal vanzelf door een overdosis realiteit.

   Like

  • Edjan zegt:

   Cathja en Elisah, dank jullie! Gelukkig ben ik niet helemaal alleen op deze planeet.

   Jaren geleden had ik veel te maken met “spirituele mensen”. Ongelofelijk. Ik probeerde zo goed mogelijk wetenschappelijk verantwoorde stukken te schrijven maar de spirituelen wilden daar telkens hun mening bij hebben want daar hadden ze recht op. Ook al hadden ze er niet voor gewerkt, niet nachten in de boeken gezeten, dat was ook helemaal niet nodig want zij hadden rechtstreeks contact met het universum oid. Door hun grote aantal valt er niet meer tegenop te roeien. Nog even de universiteiten overnemen, dan zal onze geschiedschrijving onherkenbaar veranderen.

   Later hoorde ik van gemeenteambtenaren dat het gezwam daar ook had toegeslagen. Managers die onbegrijpelijk gebazel uitsloegen/uitslaan werden/worden op handen gedragen, Wie dat aanviel, werd weggewerkt.

   “Positief blijven denken!” daar begon het al 25 jaar geleden mee. Nu kan ik die mensen niet eens meer volgen. Het is Nederlands, dat geloof ik wel, maar waar praten ze toch maar over???

   Like

 4. Pingback: Hessen: Islamverheerlijking op basisscholen – Rechtsaf doorzee

 5. Bas zegt:

  Een leer, dus. Het is te mooi om waar te zijn.! Eerst maar n’s bewijs !

  Like

 6. frank de bakker zegt:

  OPTYFEN DIE KUT TYFUS ISLAM!!!

  Sorry voor de hoofdletters mijn bloed zit tegen het kookpunt aan.

  Like

 7. Pieter zegt:

  En dan te bedenken dat de z.g. lerares geen hoofddoek draagt, hoe erg moet het dan wel zijn op de koranscholen verbonden aan moskeeen !

  Maar het zal toch wel zo zijn dat deze kneedbare leerlingpoppetjes ook les krijgen over Buddha, Christus, de Grote Manitou, Shiwa en andere religies…lijkt me wel zo eerlijk. Natuurlijk zingen zij daar dan ook liefdevolle liedjes bij.

  Like

  • Anna. zegt:

   Op de Koran scholen: daar mogen ze niet kleuren en zeker geen film kijken, daar moeten ze de hele dag op hun hurken zitten en de Iman nazeggen wat hij zegt in het Arabisch en zo moeten( met nadruk op moeten) ze de hele Koran uit hun hoofd leren. Verder geen fratsen……Kunnen kinderen dit niet feilloos nazeggen dan worden ze met stokken geslagen totdat ze het wel kunnen. Het is een hel voor kinderen die niet zo goed kunnen leren…..
   Dit is eigen waarneming van ongeveer 10 jaar geleden in de stad Dyabakir ( turkije) daar moesten de kinderen in het Arabisch de Koran leren terwijl ze er totaal niets van begrepen. Want zo zegt de islam de enige echte Koran is in het Arabisch alle andere vertalingen zijn vervalsingen……. Deze kinderen kregen flinke lijfstraffen als ze het niet goed deden…. Terug naar huis( mama) was geen optie want de ouders waren vaak zo arm dat ze blij waren dat de kinderen “onderdak “en te eten hadden…… Ik heb er daar velen huilend gezien….. Om van de smerige kleding en de vunzige slaapzalen maar niet te spreken….. De islam is in alle opzichten SATANISCH.

   Like

   • Pieter zegt:

    Ik bedoel Nederland, daar heb je ook koranscholen. Staan op het terrein naast de moskee. De jufs dragen hoofddoekjes en jassen tot over de schoenen. Daar vindt ook een enorme dosis indoctrinatie plaats.
    Ja in de orient is het nog veel erger (madrassa’s). Gratis opleiding tot bomgordel jihadist.

    Like

  • Edjan zegt:

   Je vergeet het spaghettimonster! En de vliegende theepot!!

   Like

 8. Drs.P. zegt:

  Er moet steeds meer geruimd gaan worden om deze kanker uit te bannen.
  De besmetting van deze kanker gaat blijkbaar door alle geledingen van onze maatschappij.
  Juf Nurtem Jetkintek zal zo snel mogelijk dienen te verdwijnen, tesamen met het voltallige schoolbestuur. Je vraagt je nog af of er nog redding mogelijk is van deze nsb-lamisering.
  Zo kan men zien wat de macht van een fiat currency is, onderwijzers dreigen met allah zooi verkondigen en kids indoctrineren of verlies van hun baan. Neem een mens zijn geld af en hij/zij kan niet veel meer, dit lijkt op een stevige voorbode van een cashloze maatschappij. Zo worden demensen gemanipuleerd door de nsb-overheid.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 9. ildiko zegt:

  DIT IS ECHT DICTATUUR MET HERSENSPOELING ! HERKENBAAR VOOR IEDEREEN UIT OOSTBLOK LANDEN !

  Like

 10. Republikein zegt:

  Lees ook deze reactie eens.
  Viele katholische Kindergärten und Grundschulen haben sich längst angewöhnt, Moscheen zu besuchen. Dort werden die Kinder von moslemischen Männern zu islamischen Fragen informiert. Ist dem geneigten Leser vielleicht bekannt, wie man zum Islam konvertiert?
  Wer dreimal in Anwesenheit zweier männlicher Moslems das moslemische Glaubensbekenntnis wiederholt, ist konvertiert. Weiterführend bedeutet dies, dass man nicht mehr zum Katholizismus zurückkehren kann, da im Islam auf Religionsaustritt die Todesstrafe steht. In einer Moschee in Glasgow sind auf diese Weise mehrere Kindergruppen zwangskonvertiert worden. Wieviele werden es schon hier in Deutschland sein?

  Like

  • elisah zegt:

   Ik heb de oplossing…..iedere moslim die het woord CHRISTEN een keer in zijn leven uitspreekt is meteen bekeerd tot het christendom. Daar kom je dan nooit meer onderuit.

   Like

 11. tjonge zegt:

  zie alleen maar kindjes met bruine ogen en donker haar, ook de juf.
  waarschijnlijk al een zwaar geislamiseerde school.
  .
  beschouw die school maar als verloren en noteer de namen van het schoolbestuur voor neurenberg 2.0……

  Like

 12. Jean zegt:

  Het is nu aan de ouders hun conclusie te trekken…

  Like

 13. Taljaard zegt:

  Ga er maar rustig van uit dat het in het Nederlandse onderwijs niet beter is.
  Zeker niet op openbare en algemeen ”christelijke” scholen.
  Zo wordt een nieuwe generatie culturele marxisten opgekweekt.
  Waar je in vroeger jaren nog werd aangemoedigd om zelf kritisch na te denken wordt dit nu allerwegen ontmoedigd. Anders krijg je als kind het stempel ”autist” en als ouders ”sociaal-maatschappelijk onaangepast/ erfelijk autisme” opgedrukt.

  Like

  • Edjan zegt:

   Wist je dat de stempels “autist” (voor te rustige jongetjes) en “ADHD” (voor te drukke jongetjes) binnen 20 minuten worden uitgereikt door personeel dat geen medische, noch psychologische universitaire opleiding heeft gevolgd? Dus door een soort verpleegsters?

   Like

 14. Edjan zegt:

  Kan altijd nog gekker.
  http://www.telegraaf.nl/buitenland/25081355/__Rome_bedekt_naakte_beelden__.html
  Vaticaan bedekt beelden van blote vrouwen voor bezoek Iraanse ayatollah.

  Kom mensen, laten we nu maar koranlessen nemen, ooit komt het toch zover. Alaaaalalalalaahahahaalalahahahaha!
  Jaja, de eerste integratie-les heb ik al gehad.

  Like

  • Edjan zegt:

   Herstel: is niet het vaticaan, zijn Romeinse musea!!! Dus de seculiere staat doet dit!

   Alalalahlahlhalhlalalalahahahhahhhaaawakbar!

   Like

   • elisah zegt:

    Anders ziet die gek in zijn jurk eruit alsof hij een overdosis viagra heeft gehad. Het heeft gewoon een praktische reden, niemand wil geconfronteerd worden met zijn opwinding en zijn spontane ejaculaties.

    Like

 15. Koos zegt:

  Het is misdadig, omdat die kinderen nu aangeleerd wordt om de verkeerde dingen denken, en dus groot gevaar lopen als de GROTE AFREKENING komt. Hopelijk zijn ze dan volwassen, en weten ze inmiddels beter.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s