Kabinet schat instroomcijfers asielzoekers bewust lager in

Screenshot_17

(Door: Ronald Buijt)

Over het verschil tussen waarschijnlijke cijfers en gewenste cijfers

Via Nieuwsuur lekte vorige week uit dat ambtenaren van het ministerie van Veiligheid en Justitie serieus rekening houden met een asielinstroom voor 2016 van liefst 93.600. Omdat het Kabinet tot nog toe steevast communiceerde dat het beleid en begroting zijn afgestemd op hetzelfde aantal als in 2015 van 58.000, sloeg dit cijfer in als een bom. Op verzoek van Mona Keijzer (CDA) stuurde staatssecretaris Dijkhoff een brief naar de Kamer waarin het cijfer van 93.600 wordt toegelicht. Wie de brief aan de Kamer bestudeert, kan niet anders dan concluderen dat de kans op een instroom van 93.600 veel waarschijnlijker is dan die van 58.000:

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, Desinformatie, Eurabië, gezond realisme, Hypocrisie, Immigratie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, landverraad, Moslims, Multiculti, Nederland, political correctness, politici, propaganda, PvdA, Rotzakken, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

9 reacties op Kabinet schat instroomcijfers asielzoekers bewust lager in

 1. jungleelephant zegt:

  Goor zooitje leugenaars daar op het Binnenhof!Die Dijkstra past daar goed!

  Like

 2. Edjan zegt:

  Het worden er minimaal 110.000
  Arm Nederland.

  Like

  • Harry zegt:

   Precies , Edjan , dat denk ik ook !
   De z.g. regering zit gevangen in een web van leugens waar ze niet meer uit kunnen breken zonder allemaal het land te moeten ontvluchten .
   Dat is de ellende met liegen , de weg terug is heel lastig , je moet dan boete doen .
   In het geval van Rutte is dat onmogelijk want zijn hele regeerperiode is vergeven van de leugens , valse beloftes , verdraaiïngen en manipulaties .
   Ook ik was ooit enthousiast VVD-er , toen reden om er trots op te zijn , in de periode Wiegel , nu zou je je er haast dood voor schamen .

   Like

 3. Ron zegt:

  En voor de zoveelste keer liegt de regering de boel weer bij elkaar. En iedere keer weer hetzelfde politek correcte verhaaltje, net als de Zweden doen: “om de anti-immigratiepartijen niet te laten profiteren”.

  Als het rond 90000 immigranten ligt betekent dit dat het minstens 3.3 miljard euro per jaar extra gaat kosten, bovenop wat er al aan immigranten binnen is. Thilo Zazarin heeft het voor Duitsland inmiddels over 1.5 biljoen.
  Wie gaat dat betalen? Het bedrijfsleven die graag lage loners wilt hebben in ieder geval niet. Die zoeken namelijk liever het land met de laagste belastingtarieven op of doet het zoals multinationals: wel de lusten, niet de lasten.
  Blijft er een mogelijkheid over, de autochtone nederlander en duitser.
  Aangezien een regering zich niet populair maakt als belastingen omhoog gaan kan het geld alleen maar worden opgebracht door op alle onkostenposten te bezuinigen of af te breken tot 0.
  Een laatste alternatief is dat meneer Draghi de geldpers weer eens aanzet en ieder west-Europees land honderden miljarden mag gaan lenen hiervoor. Iets wat momenteel ook al gebeurt.
  Dit laatste.vermindert de waarde van de euro meteen, waardoor prijzen stijgen en er flinke inflatie kan ontstaan.

  Like

 4. delamontagne zegt:

  In NL krijgen de “asieligers” zwem-en/of schaatsles.
  Hier in Fr is het skiën……….voor de nieuwelingen.

  Like

 5. Guardiacivil zegt:

  Voor al het geld dat wij via belasting aan dit kabinet betalen om hun taken voor de Nederlandse burgers naar behoren te kunnen uitvoeren blijven deze lieden de boel belazeren en de burgers voorliegen. Ik hoop en wens niet voor lang meer.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Volgens de staatspropaganda zijn de meeste ‘vluchtelingen’, die mogen blijven, echte vluchtelingen.
  Waarmee bewezen is dat de islamisatie in volle gang is
  Waarmee ook bewezen dat iedereen, die een goed verhaal bij elkaar liegt, hier beloond wordt met een verblijfsstatus.
  Zodat we op een dag geen plek meer hebben voor de mensen die echt hulp nodig hebben en zodat we op een dag Nederland niet meer zijn, maar het afvoerputje van Brussel.

  Like

 7. IdentitairVerzet Oostelijk Zuid Limburg zegt:

  Dit is op IdentitairVerzet OZL herblogd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s