Moskeeën woedend omdat Nederland radicale imams weert

Screenshot_3

(Door: Michael van der Galien)

Dit zegt alles over de ware aard van een flink aantal Nederlandse moskeeën. En dus van de mensen die deze gebedshuizen bezoeken.

De krant voor wakker Nederland legt uit:

Sinds de overheid scherper toeziet op de komst van haatzaaiende imams naar Nederland, zijn er al 23 geweerd. De cijfers lopen vanaf maart vorig jaar. “We hebben acht visum-plichtige sprekers geweerd”, laat een woordvoerder van de NCTV weten. “Maar veel belangrijker is dat er zeker vijftien sprekers niet hebben opgetreden na overleg tussen lokale besturen en organisaties.

Lees verder>>>
(h/t “Wachteres”)
DDS

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Religie van de vrede", Hypocrisie, Islam, Islamisering, islamitische ideologie, islamofascisme, Moslims, Nederland, propaganda, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid. Bookmark de permalink .

29 reacties op Moskeeën woedend omdat Nederland radicale imams weert

 1. Jan zegt:

  Nog een geschifte, vriendin van Beatrix: Rania van Jordanië. Trekt zij haar smoel open vliegen de leugens je om de oren

  Like

 2. elisah zegt:

  Sluiten dat soort moskeeen en uitzetten die imams. Het kwaad moet in de kiem gesmoord worden, anders blijft het duivelse plan om de sharia in te voeren aanwezig.
  Misschien moeten er hier en daar met spoed een aantal wetten gemaakt of aangepast worden om bij dit soort wantoestanden harder op te kunnen treden. Nood breekt wet.

  Like

 3. Cathja zegt:

  “Meerdere moskeeën overwegen om bodemprocedures tegen de Staat te beginnen, of zijn daar al mee gestart”.

  Bodemprocedures..? Wiens land is dit eigenlijk? Wat hebben wij met die gifbelt islam te maken eigenlijk? Het is al erg genoeg dat wij veel te tolerant zijn geweest richting de islam, en dat er nu veel teveel haathutten in ons land staan, waar ook nog eens één of meerdere keren per dag een verschrikkelijk geblèr vanaf de minaret te horen is!
  Zullen we eens een klacht indienen tegen de imams die luidkeels rond bazuinen dat ‘er maar één god is en dat is allah…’? Is dat geen intimidatie van de Nederlandse bevolking, die in meerderheid niets moet hebben van dit gewauwel?
  En kom me niet met het stomme verhaal over die kerkklokken, want dat slaat nergens op. Deze zijn niet te vergelijken met een gebedsoproep zoals de islam voorschrijft.

  Ik hoop dat onze rechters nu eens niet toegeven aan die haatverspreiders, en vasthouden aan de weigering om haatpredikers toe te laten tot ons land. Het gaat van kwaad tot erger de laatste tijd. Het begint altijd klein, maar als we niet oppassen dan neemt de islam heel Nederland over en dicteert deze giftige ideologie wat we nog wel en niet meer mogen in ons eigen land. Steek een moslim één vinger toe, en wég is je hele hand…!!

  We moeten direct stoppen met moslims naar de ogen te kijken. Laat ze maar voelen dat wij niet alles meer slikken.

  Like

 4. Edjan zegt:

  Citaat: “Meerdere moskeeën overwegen bodemprocedures tegen de Staat te beginnen, of hebben er al een opgestart.”

  Juist. Want in Nederland is vrijheid van godsdienst en vrijheid van meningsuiting en je mag niet dizcriminieren.

  Dus heb ik net even in mijn kristallen bol gekeken en daar gezien dat de mosketen gelijk gaan krijgen van de rechter en het woord “haatimam” wordt verboten.

  Later zal dezelfde rechter Wilders veroordelen tot 1 maand voorwaardelijk en 2 weken plantsoendienst wegens oproepen tot haat. Maar ik verraad alweer teveel …

  Like

 5. carthago zegt:

  Een bodemprocedure beginnen om de grondwet af te schaffen lijkt me een appeltje /eitje voor de overheid om die procedure niet toe te laten, maar met 80% d666 rechters weet je dat maar nooit, het zou zo maar eens kunnen dat de grondwet wordt afgeschaft om de zielige grote groep moslimextremistische imams niet achter te stellen.Een soort nieuw Iran in nederigland.

  Like

 6. leefbarbaar zegt:

  Lol nu laat de PvdA ook moslims bombarderen. Stemvee wordt zo stemgehakt. Stemvee mag dan wel irritant kunnen loeien, een gehaktbal zegt niks. Dus goed plan; gooi ze plat.

  Like

  • Edjan zegt:

   Tjeesus, deze link moet je eens lezen (zolang je het volhoudt). Als je daarna nog in “gematigde moslims” gelooft, ben je echt ziek.

   Die lui zijn in staat om naar de rechter te stappen omdat ze met “Keulen” gediscrimineerd worden.

   Like

  • Joshua zegt:

   Wat is dat een goede krant om je gat mee af te vegen, wat een ziek makende verdraaiers zijn die pleuris moslims .
   Als je dat stuk leest wordt je werkelijk kotsmisselijk van die mossel idioterie, dat dit nog toegelaten wordt begrijp ik voor geen meter meer.
   Dat haatzaaiende blad verbieden of de brand erin.

   Like

 7. Eens géén haatimams uitnodigen maakt ook al weinig uit: Dan worden het Imams, die het allemaal niet zèggen maar wel dènken: Islam=islam en de islam zegt, dat alles en iedereen onderworpen moet worden, dús……
  Het voordeel van die radicale schreeuwerds is, dat ze tenminste nog wel eens hun eigen glazen ingooien, op die manier.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 8. Geronimo zegt:

  “Sluiten dat soort moskeeën…” In mijn ogen zijn alle moskeeën wat ze zijn, nl. oorden waar onderricht wordt gegeven omtrent o.m. de inhoud van de duivelse koran. Dat zegt voldoende, me dunkt. We hebben deze gevaarlijke, meedogenloze en expansionistische sekte hier helemaal niet nodig. Het is en blijft een regelrecht gevaar voor elke vrije westerse maatschappij. Alleen daarom had dit hatelijk zootje bij ons nooit als één van de vele religies mogen erkend en gesubsidieerd worden. Wat mij betreft, een kapitale vergissing.

  Like

 9. Guardiacivil zegt:

  Alles gerelateerd aan de Islam weren, levensgevaarlijk voor onze maatschappij, bewijzen genoeg inmiddels.

  Like

 10. Koos zegt:

  Hoe woedender, hoe beter!
  Laat ze hun ware gezicht zien.
  Nu kunnen we nog winnen.

  Like

 11. Petecoole zegt:

  Hee.. hallo meneer Nasr El Damanhourie, en moslims van het NCTV-NVVS, en andere trawanten.

  Ik begrijp dat jullie plannetjes voor islamisering van Nederland wat vertraging oplopen…Nu ze die “uitverkorende van Allaah” (eindelijk) gaan weigeren om naar NL te komen…
  En de kans dat jullie kudde gehersenspoelde geiten niet van de juiste info en munitie worden voorzien wordt nu steeds groter..
  Kan je niet maken sukkels, zo verlies je de grip op die gelovigen… En Allaah zal jullie, de herders van de geitenkudde, dit niet vergeven..

  Kijk wat er met de gristelijke kerken gebeurt in Nederland, die lopen helemaal leeg.. (T’was ook een saaie bedoeling geworden in die kerken, geen donderpreken meer enzo.. wat beschaafder geworden, en de schaapjes waren niet meer bang…en bleven weg..(ter extra info)

  Dat boos worden en procederen gaat niet helpen.. Gaat ook eindeloos duren, misschien wel jaren.. (kijk naar de “minder-minder-gate”)

  Rechters en officieren van justitie hebben het razend druk.. met straatschoffies. Helaas met allemaal mislukte producten van islamitische afkomst, (lees elke dag de krant en volg het nieuws) enz.. enz.. En nu helemaal met die nieuwe ACZ’s..

  Je kan (mag) je daar ook druk en boos over maken hoor !! Ik bedoel die opvoeding van dat islamitisch tuig.. Al die mislukte nageboortes, waar jullie zo’n patent op hebben.. overal ter wereld waar moslims zijn. Denk zomaar dat jullie iets verkeerd doen !! toch ??
  En… er komt nu toch wat tijd vrij, nu die haatbaarden niet mogen komen..

  Maar een goeie tip, werkt altijd in die verwijfde Westerse, Europese samenleving.. !
  Dat procederen gaat niets worden, beter achteloos wat dodenlijstjes en bedreigingen laten rondslingeren. Een fax of email verkeerd gestuurd, Nouja.. dat weten jullie beter dan ik..

  Reken maar dat de boven-ons-gestelde, je weet wel, die de beslissingen mogen nemen..(en nu met de hete adem van de PVV in hun nek)(die van de linkse kerk..ja die) zullen buigen als knipmessen…

  Jullie probleem opgelost en de wederkomst van de mahdi, komt weer wat sneller dichterbij.. Gaan jullie misschien nog meemaken voor je komt te overlijden van ouderdom…(of aanslag van een andere islamitische richting)

  Like

 12. koddebeier zegt:

  Dus zo denken ze er dus over, sluiten die haathutten en deze imams en hun volgelingen uitwijzen !!!!

  Like

 13. aquarius4422 zegt:

  Booslims vreten hun gebedskleedjes op.

  Like

 14. Pogo zegt:

  “En dat belooft niets goeds voor de toekomst.”

  En deze dan.

  “Uit respect voor de Iraanse cultuur en het geloof van Rohani, heeft Rome verscheidene naakte beelden bedekt in de Capitolijnse Musea. Italiaanse media, waaronder Ansa, publiceerden dinsdag foto’s van beelden die verborgen gingen achter speciale constructies.”

  “Rohani ontmoette maandagavond de Italiaanse premier Matteo Renzi en bezocht het museum. Met het oog op zijn islamitisch geloof werd bij het avondeten ook geen wijn geschonken, meldde Ansa.”
  http://www.nu.nl/buitenland/4204082/vaticaan-roept-iran-helpen-bij-strijd-terreur.html

  Like

  • s.breget zegt:

   De burgers gaan steeds beter begrijpen waarom de islam zo’n minachting voor onze land bestuurders hebben ,het zijn en blijven grondkruipers die ons dwingen te buigen voor de islam.

   Like

 15. C.A.Barstow zegt:

  Haat barbaren oppakken, alles afnemen en linea recta enkele reis woestijn, laten zij daar het zooitje maar vergiftigen met hun zwakzinnige islam ideologie.
  moskeeën niet alleen sluiten maar ook slopen.

  Like

 16. alidas1 zegt:

  Hoe durven ze ,ze mogen blij zijn dat ze die krengen hier neer hebben mogen zetten .
  En nog praatjes toe afbreken die hap en al die jurken die het er mee eens zijn ook het land uitflikkeren.
  Dat zou een hele opluchting zijn ze krijgen veel te veel praatjes of ze al de baas zijn

  Like

 17. paulzwueste zegt:

  Woedende imams?… Jaren geleden hadden ze het niet gedurfd…. Teken dat ze zich aan het voorbereiden zijn….

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s