Noodbevel Geldermalsen voor raadsvergadering

Screenshot_10

Typische PvdA-trut: Burgemeester Miranda de Vries.

GELDERMALSEN – Burgemeester Miranda de Vries van Geldermalsen heeft een noodbevel uitgevaardigd in de aanloop naar de gemeenteraadsvergadering dinsdagavond. De raad zal praten over de onrust in de Gelderse plaats over de mogelijke komst van een vluchtelingenopvang.

De gemeente vreest voor nieuwe ongeregeldheden, naar aanleiding van oproepen op sociale media. Volgens het noodbevel is het aan iedereen van wie “aannemelijk is” dat hij de openbare orde wil verstoren, verboden zich binnen een straal van honderd meter van de vergaderlocatie te begeven.

Lees verder>>>
(h/t “Tistochwat”)
De Telegraaf

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Allochtonen, asielwaanzin, Censuur, cultuurrelativisme, democratie, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Nederland, nieuw fascisme, Overheid, PvdA, Rotzakken, Socialisten, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid van meningsuiting, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

10 reacties op Noodbevel Geldermalsen voor raadsvergadering

 1. benesha zegt:

  Echt democratisch gaat het daar aan toe…

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Dus 400 van de eigen bewoners mogen er bij zijn,maar wel :bakkes dicht houden!Wat een teringtrut,die burgemeester!

  Like

 3. leefbarbaar zegt:

  Ik ben benieuwd wie van de gemeenteraad vanavond de boeken in gaat als NSB-er. Succes.

  Like

 4. Pingback: Noodbevel Geldermalsen voor raadsvergadering – Rechtsaf doorzee

 5. carthago zegt:

  Dit linkse kreng is in staat haar dochter zonder begeleiding naar zo’n kamp te laten gaan om gratis condooms uit te gaan delen, griezelig pvda monster.

  Like

 6. Roeland zegt:

  Mevrouw Is pvda burgemeester, de pvda “elite” heeft (nog) steeds heel veel macht in Nederland. In september 2012 hebben veel mensen “strategisch” op de pvda gestemd. De vvd had nooit in zee moeten gaan met deze volksverraders, maar Rutte deed het toch. Waarom? Raadsel! En ook een raadsel waarom ze zo hardnekkig vasthouden aan dit onnatuurlijke samenwerkingsverband met die politieke griezels. Had allang kunnen (en moeten) barsten. Stof tot nadenken….

  Like

 7. Kraftavilqa zegt:

  ‘T Is net de Colgate ring van zelfvertrouwen (voor wie zich dat nog herinnert) maar dan de rooie ring van policor met een radius van 100 meter ergo met een omtrek van 628 meter. Bespottelijk de angst voor het volk is vanzelfsprekend recht evenredig met de grootte van de uitsluitings-zône.

  Like

 8. Jan zegt:

  Es tut uns wirklich aufrichtig leid (niet dus, maar je moet geluid maken):
  College Geldermalsen biedt excuses aan

  Burgemeester Miranda de Vries van Geldermalsen heeft dinsdagavond haar excuses aangeboden voor de manier waarop vorig jaar de besluitvorming is gelopen rond de mogelijke komst van een asielzoekerscentrum. De burgers zijn daar niet tijdig bij betrokken, zo zei zij tijdens een gemeenteraadsvergadering. Buiten de raadszaal kwam het niet tot de gevreesde nieuwe rellen.

  De Vries zegde toe dat het college van burgemeester en wethouders niet meer met een nieuw voorstel voor een vluchtelingenopvang zal komen zonder dat er gedegen overleg met de burgerij is geweest.

  http://www.ad.nl/ad/nl/1012/Nederland/article/detail/4232670/2016/01/26/College-Geldermalsen-biedt-excuses-aan.dhtml

  Waarom zijn die PvdA-vrouwen altijd zulke vogelverschrikkers?

  Like

  • BertG. zegt:

   “Waarom zijn die PvdA-vrouwen altijd zulke vogelverschrikkers?”

   Bij gebrek aan aandacht brengen ze nood gedwongen hun tijd door op vergaderingen van politieke partijen om toch nog een beetje het idee te hebben dat ze iets voorstellen en om niet weer de het hele weekend in eenzaamheid te moeten door brengen als je net van je vriendinnen hebt gehoord waar ze nu weer allemaal heen gaan om te stappen dat weekend met hun vriendjes.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s