OMG!!! Bonusquote Emeritus Hoogleraar Religieuze en Symbolische Antropologie: Keuls kontknijpen is overgangsrite

Screenshot_5

Prof.dr. André Droogers was als hoogleraar Culturele Antropologie, in het bijzonder Religieuze en Symbolische Antropologie, verbonden aan de afdeling Sociale en culturele antropologie, VU Amsterdam.

(Door: Annabel Nanninga)

Tussentijd blijkt helemaal verkeerd ingevuld door knappe knoeiers te Keulen

Eindelijk, het broodnodige antropologische antwoord op de prangende WAAROM-vraag die ons na ‘Keulen’ op de lippen brandt: was het massa-aanranden de schuld van de islam? Van de witte mannen die zulke dingen doorgaans vol misogyne overgave Ook Doen? Van GeenStijl? Van de westerse rape culture?

Pijnig uw hersens en uw overbelaste wegkijkspieren niet langer! André Droogers, emeritus Hoogleraar Religieuze en Symbolische Antropologie van de VU, heeft het antwoord.

Massa-aanranding Kontknijpen is een overgangsrite die plaatsvindt in een Tussentijd.

Lees verder>>>
(h/t “Bert G.”)
Post online

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "goedmenschen", "Intellectuelen/academici", "Nuttige idioten", "Weg met ons!", Krankzinnigheid, Naïviteit. Bookmark de permalink .

27 reacties op OMG!!! Bonusquote Emeritus Hoogleraar Religieuze en Symbolische Antropologie: Keuls kontknijpen is overgangsrite

 1. carthago zegt:

  Symbolisch antropologisch is dit uit stront geboren insect een soort wat eigenlijk niet op deze planeet zijn oorsprong kan hebben, zoals bijvoorbeeld een moslimimam. De twee ton netto die dit soort insecten nog jaarlijks opstrijkt wordt nb aangewend om de soort in stand te houden op universiteiten en in media.

  Like

 2. Koos zegt:

  De verkrachters zullen dit als de tussentijd tussen het Christelijke en het Islamitische Europa beschouwen.
  André Droogers komt op de lijst voor Neurenberg 2.0

  Like

 3. Tistochwat zegt:

  Wat een slap zalvend gezwets?
  Ik begrijp niet eens wat die zot bedoelt.

  Like

  • Edjan zegt:

   Hahaha! Jij begrijpt het ook niet, hè? Jij denkt zeker ook niet positief?

   Ik heb eens een stuk mogen lezen van een manager van een grote gemeente. Geen flauw idee waar hij het over had! Hij was een kruising tussen een kwakzalver en een geestenuitdrijver en een sterrenwichelaar, geloof ik. Ze droegen hem op handen!

   Gisteren (verplicht) een vergadering bezocht met 30 goedmensen, vrijwilligers in de zorg, naar een lezing van een dominee-ethicus. Geen lor begreep ik ervan! Maar die andere 29 knikten van “ja” en lieten dezelfde gebakken lucht ontsnappen. De kleren van de keizer …

   Uit protest hebben een vriend en ik jaren geleden eens een computerprogramma gebruikt. Wij vulden een paar dingen in en daar kwam het resultaat. Wij waren geleerden en hadden een geweldige uitvinding gedaan die de hele wereld zou veranderen. Het werd echter niet duidelijk wat die uitvinding was. Het waren een heleboel moeilijke en geleerde woorden achter elkaar (variërend van kwantummechanica tot Religieuze en Symbolische Antropologie) en ook de grammatica klopte, en het ging over alles dat los en vast zit in dit universum, maar je snapte er geen ene reet van!

   Positief blijven denken, Tistochwat! Het is niet altijd makkelijk.

   Like

   • Tistochwat zegt:

    Edjan 26 januari 2016 om 17:27

    Ik luister liever naar Geert Wilders; van hem begrijp ik elk woord zonder enig probleem.
    Plezierig ook om naar te luisteren.

    Het is een gave van die idiote ‘socialisten’ om langdradig en irritant te zwammen in de ruimte.
    Het slaat werkelijk als een lul op een drumstel!
    Excusez les mots, maar zo zeiden ze dat vroeger daar waar ik vandaan kwam.

    Geliked door 1 persoon

  • Oh, gelukkig! Ik dacht al dat het aan mij lag! (proest!)
   Trouwens, als zulke vage figuren zichzelf Hoogleraar mogen noemen, moet je je ook nog gaan afvragen, wie hèn op hún beurt heeft geëxamineerd! (LOL!)
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

  • anna zegt:

   hij weet zelf niet eens wat hij bedoelt ….. waanzin ten top

   Like

 4. Ad de Koning zegt:

  Er lopen meer gekken op straat dan er in het gekkenhuis zitten, dat er mensen zijn die zo iemand serieus nemen gaat mijn pet te boven. Eigenlijk moeten ze zo iemand opsluiten.

  Like

 5. Jean zegt:

  Het wordt een standaard beeld, zodra een ‘omhooggevallen’ eikel of trut de bek opendoek komt er een gigantische rotzooi uitgelopen die een enorme stank nalaat. De eikels en de trutten beseffen nog steeds niet dat iets wat omhoogvalt met een enorme klap terug op de stenen valt en dat laatste zien we dagelijks.
  Was het niet zo dramatisch voor ‘onze’ vrouwen en kinderen dan zouden we er eens heerlijk mee lachen, helaas is het pure dramatiek met die moslim/islamrotzooi in onze samenleving, wij eisen daarom een samenleving “zonder” moslims/islamieten wat die verzameling idioten in Amsterdam of Brusselallabath daar ook mogen over denken, wij willen met die smeerlapperij niet samenleven.

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Prof.dr. André Droogers was als hoogleraar Culturele Antropologie, in het bijzonder Religieuze en Symbolische Antropologie, verbonden aan de afdeling Sociale en culturele antropologie, VU Amsterdam.
  Zooooooooooo, dat is een mond vol voor een misselijk makende ouwe dwaas.
  Uit welke inrichting is dit fossiel ontsnapt ????

  Like

 7. Geronimo zegt:

  Zot zijn doet geen zeer, zegt men. Kerninzichten van Mo, de moordenaar, opgedaan in de woestijn. Dewelke? Over hoe mensen best martelen of doden, misschien. En dan nog deze roverhoofdman durven plaatsen naast een figuur als Jezus. Dit is niet alleen knettergek, maar misdadig. Wat een stuk wauwelend onbenul !

  Like

 8. Door al die linkse betogen is het logisch dat er zoveel links geïndoctrineerde studentjes zijn ontstaan. Omdat ze maar één visie krijgen voorgeschoteld, hebben ze een heel vertekend beeld gekregen. Lees dit maar: http://www.folia.nl/actueel/56179/studenten-geindoctrineerd-met-links-gedachtegoed

  Like

 9. Republikein zegt:

  Hoog aan komen waaien!
  De Rotterdamse burgemeester Aboutaleb
  houdt dit jaar de toespraak tijdens de
  nationale Dodenherdenking op de Dam in
  Amsterdam.De toespraak volgt na de twee
  minuten stilte.Er zijn ook voordrachten
  van kunstenares Hella de Jonge en van
  journalist en NOS-correspondent Thomas
  Erdbrink.

  Like

 10. Edjan zegt:

  Dit is al lang bezig. Het begon eigenlijk al in de late zeventiger jaren. Het werd bevorderd doordat universiteiten minder belastinggeld kregen (!) en dus afhankelijk werden van giften uit het bedrijfsleven die in ruil daarvoor echter een leerstoel vroegen voor een van hun mannetjes.

  Wat ik maar wil zeggen is: we zien vandaag de ondergang van onze cultuur maar dat is echt niet de schuld van de moslims alleen. Wij zelf zijn die zaak al bijna 50 jaar aan het voorbereiden.

  Like

 11. dutchess43 zegt:

  Dit is een tussentijd????
  Dus het Eind is nabij??

  Like

 12. Joshua zegt:

  Deze dwaze meneer heeft zijn bul op de vuilnisbelt gevonden en is zich hoogleraar gaan noemen,iemand met de vroegere B.L.O. opleiding heeft meer verstand dan deze in de ruimte ouwehoerende idioot.

  Like

 13. Tistochwat zegt:

  Kweetnie, ik kreeg eigenlijk associaties met dit typetje:

  Like

 14. danny zegt:

  ‘Keuls kontknijpen is een overgangsrite”.

  ‘Prof dr culture antroplogie’ Droogers, bent u zojuist onder een rots vandaan gekropen?
  Het is al langer bekend dat de islamitische cultuur, een cultuur is van aanranding en verkrachting en minachting voor de vrouw.

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/01/aanranding_islamitische_cultuu.html

  https://ejbron.wordpress.com/2014/02/05/islamitische-verkrachtingscultuur/

  http://xandernieuws.punt.nl/content/2016/01/Al-Taharrush-Zelfs-VN-noemt-islamitische-verkrachtingscultuur-groot-probleem

  http://www.elsevier.nl/Buitenland/blogs/2016/1/Waarom-veel-islamitische-mannen-zo-vrouwonvriendelijk-zijn-2743510W/

  http://www.powned.tv/nieuws/binnenland/2016/01/aanranding_islamitische_cultuu.html

  Ga fietsen stelen, ‘prof dr culturele antropologie’ Droogers.
  Met dit verhaal doet u de werkelijkheid zwaar geweld aan.

  Uw falsificatie omtrent de werkelijkheid dat de islamitische cultuur, een cultuur is van aanranding en verkrachting en minachting voor de vrouw vind ik ronduit schokkend.

  Ik en de lezers van E.J, trappen niet uw falsificatie van de werkelijkheid, maar werkt het in uw ‘universitaire kringen’ en bij het ‘naïeve klootjesvolk’.

  Like

 15. JAN zegt:

  The guy is a product of Western culture of intellectualisation of everything . Many years ago there was a news item on NOS showing a man who was trying to give a deep philosophical and psyscological meaning to an ” abstract painting ” painted by a monkey with the belief that it was a work of humans. Too much intellectualisation in a typical Western fashion could lead you into seeing things which are not there.

  Like

 16. Pieter zegt:

  Maar waarom hadden die moslims niet iets lief kunnen doen ipv aanranden en beroven. Wat dacht u bijvoorbeeld van samen touwtje springen of diefje met verlos spelen…

  Like

 17. guusvelraeds zegt:

  Jezus en Mohammed beleefden tussentijd in de woestijn en deden daar kerninzichten op.

  Deze zin moet ik de komende dagen op me laten inwerken. Goed dat er nog hoogleraren antropologische overgangsriten zijn voor de nodige duiding die ons gewone mensen nu eenmaal ontbeert.

  Like

 18. Thoth zegt:

  Die gast heeft een domme, nietszeggende blik over hem. Deze man is debiel, zoals vele op de VU.

  Like

 19. elisah zegt:

  Wat voor een overgangrite kunnen we als Nederlanders eens gaan doen?

  Like

 20. paulzwueste zegt:

  Tsja. Dit soort “intellectuelen” voelen zich ver boven het ordinaire volk verheven en als je dan ook nog hebt gekozen voor die vrije universiteit in Amsterdam dan ben je reddeloos verloren.
  Je leeft niet in de realiteit maar in een zelfgeschapen sub-realiteit.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s