Schoten gelost in migrantenkamp Duinkerken

Screenshot_12

Rond 16.45 uur vanmiddag zijn in het migrantenkamp ‘Grande Synthe’ nabij Duinkerken schoten gelost. Drie mensen raakten gewond. Mogelijk gaat het om een afrekening in het maffiamilieu. Een indrukwekkende politiemacht kwam ter plaatse.

HLN Be.

Volgens de prefectuur raakten zeker drie mensen gewond. Eén werd geraakt door een kogel, een tweede was het slachtoffer van een steekpartij en een derde raakte gewond door traangas. De gewonden zijn naar het ziekenhuis van Duinkerken gevoerd.

Journaliste Cécile de Kervasdoué van Radio France meldde via Twitter dat leden van rivaliserende maffiabendes mogelijk de schoten uitwisselden. “Hier slapen we in de modder en is de maffia de baas”, zouden vluchtelingen haar hebben toevertrouwd. Volgens de migranten zouden twee rivaliserende bendes, een Afghaanse en een Libanese (!), ruziemaken over de controle van het kamp en de organisatie van de tochten richting Groot-Brittannië.

In het kamp zitten meer dan 2500 mensen, waaronder zo’n 200 kinderen.

Bron:
www.hln.be
(h/t “classified”)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Incidenten", "Religie van de vrede", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", Afghanistan, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Criminaliteit, cultuurrelativisme, Eurabië, Frankrijk, Illegalen, Immigratie, Islam, Islamisering, Krankzinnigheid, Libanon, migrantengeweld, Moslims, nieuw fascisme, Rotzakken, tolerantie/intolerantie, verloedering. Bookmark de permalink .

6 reacties op Schoten gelost in migrantenkamp Duinkerken

 1. Luchtpint zegt:

  Zolang het maar schoten zijn, en geen scheten.

  🙂

  Like

 2. jungleelephant zegt:

  Vrouwen en kinderen eruit halen en de rest door het leger uit laten zetten per direct!De politie wordt door ons betaald en doet niets anders dan dagelijks,en soms meerdere keren,uitrukken ten behoeve van asielparasieten;dat kan,en mag zo niet langer!

  Like

 3. JooJootje zegt:

  De overheid laat het gewoon compleet uit de klauw lopen,straks is openlijke mensenhandel ook gewoon mogelijk in beschaafd Europa met dank aan de verslapte en verweekte politiek en overheid.

  Geliked door 1 persoon

 4. Als Engeland straks de immigratieregels wat strakker gaat trekken zul je een aap zien neuken; dan is ons landje met die mafklappers in het bestuur aan de beurt. Hopelijk breekt er voor die tijd de pleuris uit. Wat dat betreft zijn we trouwens net gelovigen. Als 3% chagrijnig wordt tekenen we een petitie maar als er 10% over de rooje gaan wordt het hieperke uit het hakblok in het schuurtje getrokken en dan wee de Poederpruiken en hun vazallen waarvoor er volgens geruchten al keurige adreslijsten worden aangelegd.

  Like

 5. Koos zegt:

  Kinderen eruit halen, omsingelen, en uithongeren.
  Wie zich tot het Christendom bekeert, mag eruit.
  Zo ging dat vroeger ook, en dat functioneerde goed.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s