Stem tegen het associatieverdrag met de Oekraïne!!!

Screenshot_19

Door:
José
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Algemeen. Bookmark de permalink .

22 reacties op Stem tegen het associatieverdrag met de Oekraïne!!!

 1. Guardiacivil zegt:

  Precies, stem tegen, zeg nee tegen Ukraïne, zeg nee tegen Brussel, zeg nee tegen Islam, zeg nee tegen open grenzen, zeg nee tegen Turkije!!!! En deel dit overal met iedereen.

  Like

 2. Pingback: Stem tegen het associatieverdrag met de Oekraïne!!! – Rechtsaf doorzee

 3. Teunis zegt:

  Als de regering-Orbán het verdrag geratificeerd heeft, kun je als Nederlandse euroscepticus ook best voorstemmen. Ik ben benieuwd of rechtse voorstanders nog steun gaan zoeken in Oost-Europa. Volgens mij is de nieuwe Poolse regering ook niet tegen.

  Like

 4. Rikie zegt:

  Dat zal ik ook zeker doen!!! Heb tegen de hele fam. gezegd dat ze een NEE moeten stemmen. Dat waren ze ook al van plan. Weg met het zooitje.

  Like

 5. Verwarde Man zegt:

  En laten we ons geen zand in de ogen strooien met het argument dat het verdrag al ingevoerd is.
  Maar ga NEE stemmen om deze ondemocratische daad nog sterker te benadrukken.

  Like

 6. Elena zegt:

  Ik stem NEE. !!
  Ukraïne is een failliete schurkenstaat.
  Geen behoefte een 2e Griekenland of erger een absolute bodemloze put te sponsoren.
  De idiote machtswellustelingen o.a. Merkel en Juncker plus consorten dromen van één groot Europa.
  Weg met Brussel !
  Weg met Europa !

  Like

 7. leefbarbaar zegt:

  Ik stem ook tegen omdat het Ja-kamp ook wordt betaald vanuit het buitenland.
  En ik stem tegen omdat straks de buitengrens van het Vierde Rijk ook de Ukraïne zal omvatten en ook dit land miljoenen ‘vluchtelingen’ zal doorlaten naar hier, als ze er aan kunnen verdienen.
  Doe mij maar een Benelux.
  Komt er een referendum: ” Wilt u terug naar de Benelux?”, dan roep ik volmondig JA!.

  Like

 8. Stem tegen het associatieverdrag met de Oekraïne!!! Zal ‘k ongetwijfeld doen al is het maar om dit misselijkmakend creatuur in het torentje een nachtmerrie te bezorgen. Het liefste zie ‘k deze regering van corporatistische manipulators vallen, juist om het feit dat ze 6 maanden lang het voorzitterschap van de EU hebben…

  Like

 9. bari1951 zegt:

  Dit is op Kattukse Vrienden voor Israël herblogden reageerde:
  Lees ook nog een het artikel hierover van Leon de Winter!

  Like

 10. Theodoor zegt:

  Stem gewoon NEE tegen het associatieverdrag, dat moet je doen!

  Like

 11. janchik zegt:

  Ik kom en ken dit land al 24 jaar. Mijn halve familie woont er, dus krijg ik dagelijks alle info die ik maar hebben wil. Juist omdat ik weet, welke corrupte figuren dit land leiden maar ook leegroven, kan ik alleen adviseren “Stem tegen het associatieverdrag met Oekraïne”. Dat Brussel graag deze criminele en corrupte regering wil binnenhalen, geeft aan dat ze met hetzelfde sop zijn overgoten. Ik zeg niets ten nadele over de bevolking die christelijk orthodox maar ook atheïstisch is, maar vooral buitengewoon gastvrij, behulpzaam en vriendelijk.
  Maar zolang maffia oligarchen en nazi’s daar de dienst uitmaken, NIET in de EU. Uiteraard zie ik het liefst die hele EU in de stront zakken, zodat wij onze zaken weer zelf kunnen regelen samen met de Belgen en Luxemburgers.

  Like

 12. anneke zegt:

  ik stem nee weg er mee

  Like

 13. paulzwueste zegt:

  Nederland is nu voorzitter van het zooitje in Brussel.
  Dat kan nog “pijnlijk” worden als Nederland tegen het associatieverdrag stemt.
  Natuurlijk, schurken onder elkaar die er zogenaamd niet wakker van liggen, maar toch.

  Ik denk dat Rutte weet dat als hij zich niets van de uitkomst van het referendum aantrekt, hij dit maal heel grote problemen zal krijgen…
  Er zal dus een truc bedacht worden.

  Geliked door 1 persoon

  • Edjan zegt:

   Hij zal het twee, nee DRIE weken overwegen en zorgvuldig alle voor- en nadelen de revue laten passeren. Ook zal hij diepzinnige gesprekken voeren met experts aangaande deze moeilijke materie. En daardoor zal hij langzaamaan tot het inzicht komen dat het supranationale belang toch prevaleert boven het Nederlandse belang.

   Nu kunt u, heer paulzwueste zeggen dat ik niets dan bullshit en wollige taalvervalsing uitsla. Maar daar herken ik mij niet in!

   Like

 14. Jan zegt:

  Gemeenteraadsvergadering in Kramatorsk (Oekraïne):

  Like

  • janchik zegt:

   Zeer treffend Jan, laat precies zien hoe men daar de democratie toepast. Zolang die Poroshenko AZOV bende, n.b. daar geplaatst door USA en EU, daar de dienst uitmaakt, negeren en vooral NIET in de EU, net als Turkije waar ondemocratische islamieten de dienst uitmaken

   Geliked door 1 persoon

 15. Edjan zegt:

  Vandaag Leon de Winter in de Telegraaf: associatieverdrag met Oekraïne is puur bedrog.

  -Dit is niet alleen een handelsverdrag maar tevens een politiek en militair verdrag.
  -Dit verdrag is al lang ondertekend en wordt al lang uitgevoerd.
  -“Nee” stemmen dient alleen om het publiek de ogen te openen voor het feit dat wij in een dictatuur leven en dat de EU een staatsgreep heeft gepleegd.

  Geliked door 1 persoon

 16. Turkije is een land van de ongekende problemen…
  Erdogan jaagt nu ook de Koerden van Turkije!
  Turkije zou eerst zijn burgeroorlog moeten stoppen voordat de visa plicht met Europa wegvallen. Want met dit verdrag lost Europa geen migrantencrisis, maar halen we een grotere burgeroorlog van Turkije binnen.

  Over de rug van migranten chanteert Turkije zich de EU in. En over een paar maanden kunnen de Turken massaal EU bestormen met alle jihadisten..

  Erdogan ontmaskerd:” Uit naam van Allah is een daad van islam, Jihad is geen terrorisme…”. (Turken dictator Erdogan). Door de Turkse Jihad tegen de Koerden, zijn er meer dan 1.3 Miljoen Koerden op de vlucht! Turkije is dus niet beter dan de Syrie of Irak! Deze Turkije lost de migrantencrisis niet, maakt juist nog groter!

  Als wij de Turkse dictator Erdogan moeten geloven dan kleeft er heel veel bloed aan de handen van EU leiders en de rest van alle corrupte politici!

  De haat van de Turkse president Erdogan richting europa!

  De islam komt hier als een dief in de nacht. Turkse islamitische macht als de Moslimbroederschap aan de basis van de politieke islam en wel van alle hedendaagse terroristische organisaties van islamitische signatuur. Turks Ottomaanse jihad (strijd) is nog steeds een belangrijke inspiratiebron voor islamitisch-fundamentalistische terreurorganisaties als Hamas, MoslimBroeders, al-Qaida en IS.

  15 Koerdische steden veranderd in ‘ware oorlogszone’ ! Turkije gebruikt Jihadisten tegen de Koerden!

  Turken blijven jihadisten steunen en Koerden beschieten…

  Ondertussen blijft het Turkse leger nog meer troepen en wapens naar Koerdistan sturen, en worden moslimterroristen bevoorraad en bewapend, zodat ze nieuwe aanslagen in het noorden van het half verwoeste land kunnen plegen.

  Turkije zet Jihad-groepen in tegen de Koerden…Nog meer koerden vluchten naar Europa: migratiecrisis wordt alleen nog erger! 

  Binnen Turkije is er juist nog een grotere burgeroorlog gaande…. Veel steden en dorpen zijn veranderd in spooksteden, waar nu een strikte avondklok is ingesteld. turkije heeft binnen 4 maanden 271 Koerdische dorpen met de grond gelijk gemaakt! 

  Dientengevolge zijn honderden duizenden Koerden gedwongen om hun huizen te ontvluchten. Turkije zelf is de grote oorzaak van de migrantencrisis! Turkije jaagt de Koerden, 1.3 Miljoen Koerden op de vlucht!

  In werkelijkheid zijn de Turkse “post-moderne islamitische” leiders gewoon islamisten, verpakt in een mooiere cadeauverpakking.

  270.000 Turkse soldaten, gesteund door tanks, straaljagers en raketten tegen de Koerden..

  In Turkije is er een regionale burgeroorlog tegen de Koerden begonnen. Miljoenen Koerden worden verjaagd richting Europa…

  Turkije vernietigd Koerdische dorpen en jaagt de bevolking! Erger nog, het conflict heeft de potentie om te leiden tot geweld in Europa, verspreid over grote steden.

  EU heeft aan dictator Erdogan feitelijk een vrijbrief heeft gegeven om met grote militaire macht de Koerden te verpletteren. Ankara gebruikt de € 6 miljard die het van Brussel kreeg om de migrantenstroom naar Europa in te dammen in werkelijkheid om de uitroeiingoorlog tegen de Koerden te financieren. Erdogan wil migrantenaanval op EU pas stoppen als hij de Koerden mag vernietigen..Dictator Erdogan heeft de miljarden die de EU hem heeft aangeboden om de massa’s vluchtelingen die hij op Europa afstuurt in Turkije te houden afgewezen. De reden: hij wil eerst toestemming van de EU om oorlog tegen de Koerden te voeren en hen te vernietigen. Ook hierin blijkt de bedrieglijke aard van de Turkse moslimpresident, maar de Westerse politiek weigert nog steeds hier zijn ogen voor te openen, mede omdat de EU diep verdeeld is en feitelijk niet meer in staat is zichzelf te verdedigen. En daar maakt Erdogan nu even handig als schaamteloos misbruik van.

  Nu worden de Koerden al maanden gebombardeerd door de Turkse luchtmacht, en werkt het Turkse leger nauw samen met de islamitische terreurbeweging Al-Nusra (Al-Qaeda in Syrië). Ook ISIS is een pion in het schaakspel van Erdogan, die zijn zinnen heeft gezet op Syrië en de in Turkije getrainde jihadisten…

  Turkije wil openlijke steun Europa voor oorlog tegen Koerden

  Erdogan eist echter dat Europa niet langer zwijgt, maar volmondig achter zijn oorlog gaat staan. Hij zei het ‘treurig’ te vinden dat sommige landen de Koerdische afscheidingsbeweging PKK niet als een terreurorganisatie beschouwen. Dat Erdogan zelf de Palestijnse terreurorganisatie Hamas ook niet als terroristengroep behandelt maar al jaren een veilige haven biedt in Turkije, kwam natuurlijk geen moment ter sprake.

  Volgens Erdogan mag het feit dat de Koerden een van de belangrijkste krachten tegen ISIS zijn geen reden zijn om hen dan maar hun gang te laten gaan. In werkelijkheid ziet Erdogan de Koerden juist vanwege hun strijd tegen ISIS en Al Qaeda als een grote bedreiging voor zijn Islamitische veroveringsplannen met Syrië en daarna het hele Midden Oosten.

  SALAFIST ERDOGAN WILT EUROPA ISLAMISEREN!

  Het startpunt daarvoor is de mogelijkheid voor 80 miljoen Turken om visa-vrij door de EU te reizen. De uitbreiding van de moslim- en boven alles de Turkse gemeenschap in Europa is een van de lange termijn doelstellingen van het islamitische bewind in Ankara. Het visa-vrij reizen binnen de EU van Turkse onderdanen is daarbij een zeer effectief middel!
  Deze onbeperkte uitnodiging tot massale immigratie geeft enorme problemen met kosten, integratie, huisvesting, gezondheidszorg, scholing, criminaliteit, werkgelegenheid en geloof.
  In landen van herkomst geeft dit ook problemen. Hele families investeren niet meer in een lokaal bedrijf, maar in een overtocht van een neefje hierheen. Die samenleving raakt hun meest ondernemende mensen en durfkapitaal kwijt. Pubers zijn niet meer bezig met wat ze kunnen worden, maar waar ze kunnen zijn. Persoonlijke & economische ontwikkeling stagneert.
  Turkije krijgt in deze regeling ook nog een heel gevaarlijk extra instrument. Het kan 3 miljoen Syriërs (alleen de salafisten) en andere ongewenste vreemdelingen eerst een Turks paspoort geven, en daarmee automatisch een visum naar de Europa… In de hoop dat hun probleem, ons probleem wordt. Europa geeft haar immigratiebeleid uit handen aan mensensmokkelaars & afpersers.
  Deze methode is ontwikkeld door Italië om haar problemen cadeau te doen aan Frankrijk. De Europese Unie is niet bezig immigratie & mensensmokkel een halt toe te roepen, maar is bezig die migrantenstroom te legaliseren, zodat ze er niet tegen hoeft & mag optreden.

  Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s