Thilo Sarrazin: “Vluchtelingen” zullen de belastingbetaler € 1,5 biljoen kosten!

Screenshot_2

Thilo Sarrazin

(Door: Stefan Schubert – Vertaling: E.J. Bron)

De voormalige senator van Financiën van Berlijn en bestsellerauteur Thilo Sarrazin heeft zijn scherpe potlood tevoorschijn gehaald en de toekomstige kosten van de ongecontroleerde massa-immigratie berekend. Hij schat de vervolgkosten van de “vluchtelingen” voor de Duitse staat en de belastingbetaler op een ongelooflijke € 1,5 biljoen.

Kopp-Online

Dat is een ongelooflijk getal. Een biljoen is 1000 miljard en bestaat uit het cijfer 1 met 12 nullen. Zoals altijd als Thilo Sarrazin aan de rekenmachine gaat zitten, houdt hij totaal geen rekening met politieke opdrachten of zelfs denkverboden. Hij gaat in zijn berekening uit van 1,1 miljoen “vluchtelingen”. Dat betekent dat de € 1,5 biljoen alleen maar gelden tot de peildatum 31-12-2015. Terwijl er in de eerste twee weken van januari al bijna 52.000 nieuwe asielaanvragen werden geregistreerd. De berekeningen van Thilo Sarrazin gaan uit van een natuurlijke dood van de “vluchtelingen”over 60 jaar en bevatten de vervolgkosten voor de staat en de belastingbetaler.

“Duitsland stelt te hoge eisen aan zichzelf”

Net zoals ieder mens met helder verstand eist Sarrazin in de “Passauer Neue Presse” een sluiting van de grens voor “vluchtelingen” en ziet in Merkel´s vluchtelingenpolitiek de belangrijkste reden dat “de situatie langzamerhand uit de hand loopt”.

Bovendien voert hij aan dat zich onder de 1,1 miljoen “vluchtelingen” in het jaar 2015 meer dan 800.000 jonge mannen bevinden. De bevolkingssamenstelling wordt daardoor radicaal veranderd, omdat hier in de leeftijdscategorie van de 15 tot 30-jarigen slechts vijf miljoen Duitse mannen tegenover staan. “De samenstelling van de bevolking verandert dramatisch”, resumeert Sarrazin.

Analfabeten in plaats van kinderartsen

Sarrazin wijst op onderzoeken van serieuze wetenschappers, volgens welke tot 80% van de migranten zonder welke kwalificatie dan ook is en geen kans zullen hebben op de Duitse arbeidsmarkt. Om het een beetje toespitst samen te vatten: voortijdige schoolverlaters en analfabeten in plaats van geschoolde krachten.

De woede komt in je opzetten als je je de maandenlange propaganda van de oude partijen en van de mainstream media herinnert, wier berichten steevast begonnen met de zogenaamd massaal het land binnenstromende Syrische kinderartsen. Maar o wee als iemand het woord “leugenpers” gebruikt. Dan leunt men gepikeerd achterover en wordt alles ontkend.

Bron:
http://info.kopp-verlag.de
Auteur: Stefan Schubert

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Integratie", "Lügenpresse", "Nuttige idioten", "Verrijking", "Vluchtelingen", "Weg met ons!", achterlijkheid, Allochtonen, asielwaanzin, Barbarisme, Censuur, cultuurrelativisme, Demografie, Desinformatie, Duitsland, Eurabië, gezond realisme, Graaien, hersenspoeling, Hypocrisie, Illegalen, Immigratie, Indoctrinatie, islam-collaboratie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, mainstream-media, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, Pacifisme, political correctness, politici, propaganda, publieke omroep, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Volksvijandigheid, Zelfcensuur. Bookmark de permalink .

15 reacties op Thilo Sarrazin: “Vluchtelingen” zullen de belastingbetaler € 1,5 biljoen kosten!

 1. Wachteres zegt:

  En als we dan bedenken dat er ook nog familie mag binnenkomen, dan worden dat 4 of 5 miljoen nieuwkomers.

  Reken daar bovenop de binnenstromenden van de komende jaren, dan klopt het wel wat ik gelezen heb dat de vluchtelingen Duitsland BILJOENEN gaat kosten.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Ik schijt peuken van alle kosten die het de burger kost om deze krankzinnige bende te onderhouden. Als ik vanuit het buitenland mijn digid wil aanvragen dan werkt de website niet of je krijgt allerlei standaard brieven op je mailbox. Stuur je een brief met gerichte vragen krijg je een *kunstmatig beleefdheid* terug gestuurd zonder antwoord op je echte vragen. Het digitale tijdperk van de overheid is telkemale herzien en gewijzigd, heeft milloenen gekost en is nog niet op punt gezet. Ja een grote bek hebben over goede voorlichting en verwijzen naar of doorsturen, daar zijn ze goed in, maar de service naar de burger, de OMBUDSMAN heeft het zo vaak al gezegd, is van laag niveau en moet telkens worden gewijzigd voor verbeteringen. Een probleem oplossen voor de burger is als leven in de middeleeuwen, maar gezien de huidige ontwikkelingen zijn we daar weer in beland. Geachte overheid, leest u even mee, mijn wachtwoord en herhalen van het wachtwoord voor verificatie wordt geweigerd terwijl alle vinkjes er aan voldoen om een juist wachtwoord voor mijn digid in te voeren. Zorg eens dat jullie troep werkt voor de Nederlandse burger.

  Like

 3. carthago zegt:

  Dit is alleen al de outkiering statistiek, de collateral damage in de vorm van terreur, moord en verkrachting is nog niet eens meegerekend en is het meervoudige daarvan.

  Like

 4. Antivenin zegt:

  800.000 jonge, mannelijke “vluchtelingen” + wat er in de afgelopen decennia al op eigen bodem is binnengehaald/gefokt tegen 5 miljoen autochtone mannen.

  Maak je maar niet druk om de kosten. Voor we 5 jaar verder zijn, worden we uit onze eigen huizen verjaagd door dit islamitische invasieleger. Wat in het Midden-Oosten gebeurt, (en wat al 1400 jaar lang overal ter wereld is gebeurd), kan heel goed ook hier gebeuren.

  Maar vang er gerust nog een paar duizend op, Rutte. Ze zijn zooooooooo zielig…

  Like

 5. Frans de Wit zegt:

  Ik snap echt niet waar ze dat van kunnen betalen hoor, niet normaal. Zeg mij 1 ding er is al die jaren voor niets bezuinigd want er was geld genoeg dus. WAS er genoeg dus, nu niet meer .

  Like

 6. koddebeier zegt:

  Het is de geplande vernietiging van Europa, het einde van onze welvaart, cultuur, sociale zekerheid, gezondheidszorg en ons welbevinden !! Met dank aan de EU en het merendeel van onze “fijne” politici !!

  Like

 7. paulzwueste zegt:

  Ik denk dat die peildatum 31-12-2015 veranderd moet worden in 31-122016.

  Welnu beste mensen.
  De enige oplossing zou zijn stantepede allemaal er uit!
  En ook het leeuwendeel van de allochtonen… maar nee!…De overheid zal niets wijzigen…
  Grenzen sluiten helpt t.z.t. trouwens ook niet meer. Zo dus, bereid je maar voor op het recht van de sterkste…

  Like

 8. ieznogoedh zegt:

  Nou ja, Sarrazin ziet het wel heel somber in.

  Laten we eens beginnen met de hoog opgeleiden.
  In Keulen was er tussen neus en lippen door al een groep van ongeveer 1.000 hoog opgeleide gynaecologen. En dat was alleen nog maar in Keulen. In heel Duitsland, wat zeg ik, in heel Europa is een nog veel grotere groep hoog opgeleide gynaecologen. Dus dat komt allemaal echt wel goed hoor.

  Natuurlijk moeten de dames niet gaan tegenstribbelen als die gynaecologen hun werk willen doen. Dat zou onnodig en puur racistisch zijn. Dat deze gynaecologen zelf hun betaling regelen is niet minder dan begrijpelijk. Voor niets gaat immers alleen de zon op.

  Like

 9. Qvic zegt:

  Die 1,5 biljoen Euro op 80 miljoen Duitsers van baby tot bejaarde zal dan 18.750 Euro per persoon per jaar belasting moeten betalen, voor alleen wat in het jaar 2015 zogenaamd als vluchteling is binnen gekomen in het land. Hoeveel waren er al in 31-12-2014 in Duitsland ongeveer 5 miljoen geregistreerde hand ophouders? Dat maakt dan een kleine 7 biljoen euro (6,818 biljoen), dus 18.750 + 85.225 Euro = 103.975 Euro per persoon per jaar voor enkel om de vluchtelingen stroom te bekostigen, of te wel Duitsland is failliet. Want de belastingen voor de overheden en de E.U. moeten er nog bij gerekend worden. Zoveel euro’s zijn er niet eens en als zij dit bij laten drukken ontstaat er van zelf hyper inflatie zoals in de begin jaren van 1923. Daar mee heeft Merkel het voor elkaar met haar slogan ” wir shaffen das ” Waar ze op doelde was dus de Europese economie tot stilstand te brengen. Dat word hamsteren en zoveel mogelijk ruilmiddelen kopen nu het nog kan, want je geld is straks niets meer waard. Het einde van de Euro is dus in zicht, dit jaar waarschijnlijk al. En om het compleet te maken blijven zij stug meer zogenaamde vluchtelingen importeren.

  Like

 10. Jan zegt:

  Iemand wordt wakker:

  Der Wind dreht sich: „Flüchtlinge“ sind eine Last für die Wirtschaft

  Nun ist es an der Zeit: Traumtänzer aufwachen! Wer hätte das ahnen können, die Wahrheit ist grausam, Realität hält Einzug bei der Wirtschaft und den Arbeitgebern: Konzernlenker und Ökonomen waren schnell mit Prognosen bei der Hand, wie sich die massive Zuwanderung junger Flüchtlinge positiv auf das Land auswirken werde. Auf einen Schlag schienen sich Probleme wie der Facharbeitermangel oder die zunehmende Vergreisung unserer Gesellschaft zu lösen. Inzwischen fallen die Einschätzungen allerdings durchweg deutlich differenzierter und nüchterner aus. Ja, ein Staat muss Menschen aus humanitärer Verantwortung aufnehmen. Aber aus ökonomischer Sicht gibt es keine Argumente für offene Grenzen: Deutschland droht über die Hilfe die Zukunft zu verspielen.

  Wirtschaftliches Potenzial von Flüchtlingen überschätzt

  https://www.netzplanet.net/der-wind-dreht-sich-fluechtlinge-sind-eine-last-fuer-die-wirtschaft/
  http://www.welt.de/wirtschaft/article151361305/Warum-Fluechtlinge-eine-Last-fuer-die-Wirtschaft-sind.html

  Like

 11. Pingback: De ondergangswaanzin van Merkel | Kattukse Vrienden voor Israël

 12. Pingback: De hemel week terug als een boekrol | De laatste dagen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s