Tsjechië verbiedt Zweedse vluchtelingserie

Screenshot_14

De Tsjechische president Miloš Zeman.

(Door: Evelyn Jones – Vertaling: “rommel”)

De Tsjechische president Miloš Zeman is van mening dat schoolmateriaal van UNHCR over vluchtelingen “gevaarlijk” en “idioot” is. Het schoolmateriaal is op Tsjechische scholen verboden.

De onderwijslessen van UNHCR zijn gebaseerd op de Zweedse campagne “Hallo Zweden”. Deze bestaat uit een serie en een film over een Afghaanse jongen en een Koerdische vrouw die proberen naar Zweden te komen. In een andere film moeten tien miljoen Tsjechen na een nucleaire ramp hun land verlaten en vluchten naar Azië. Eenmaal daar aangekomen moeten de Tsjechische vluchtelingen erin slagen om te integreren in een nieuwe cultuur. Het idee erachter is dat Tsjechische schoolkinderen zich kunnen inleven in de situatie van de vluchtelingen.

Maar het onderwijsmateriaal werd gestopt door de minister van Onderwijs Kateřina Valachová, volgens het Tsjechische internet tijdschrift Britské listy.

“Ik zal in geen geval toelaten dat onze kinderen op deze manier bang gemaakt worden”, zegt de minister van Onderwijs volgens het tijdschrift.

In een televisie-interview van afgelopen zondag ondersteunt de Tsjechische president Miloš Zeman de beslissing om deze schoollessen te verbieden, die hij omschrijft als “idioterie”.

Lees verder>>>
Fenixx

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", gezond realisme, hersenspoeling, Indoctrinatie, Krankzinnigheid, Linkse Kerk, Rotzakken, Socialisten, Tsjechië, Verenigde Naties, Zweden. Bookmark de permalink .

7 reacties op Tsjechië verbiedt Zweedse vluchtelingserie

 1. Koos zegt:

  Emo-porno moet inderdaad verboden worden.

  Like

 2. Edjan zegt:

  Zweedse fims en TV-series, hoe ze ook heten, zijn allemaal giftige propaganda en soms heb je het pas na een paar afleveringen door. Zweden stinken, niet hun lichaam, was dat maar waar, maar hun geest stinkt naar verrotting.

  Like

 3. Pingback: Tsjechië verbiedt Zweedse vluchtelingserie – Rechtsaf doorzee

 4. Ja, Milos Zeman heeft het Bolsjewisme natuurlijk aan den lijve meegemaakt en herkent die verkeerde -domme- tendens meteen.
  Ik geef bepaalde dingen nu eenmaal niet zo gemakkelijk toe, maar nu kan ik er niet omheen: Ik wou, dat WIJ een staatshoofd hadden, dat zich zo oprecht bekommerde om het eigen volk en niet elke vorm van zelfprotectie “egoïsme” noemde.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

 5. louis-portugal zegt:

  Misschien kan hij er wel eens over denken om zijn schoolkinderen naar de moskee te laten gaan zoals ze in Nederland doen.
  Mocht hij geen mooie mosketen hebben kan hij er genoeg vinden in Duitsland en Nederland uiteraard..
  Einde ironie.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s