Wilders: ‘Patriottistische lente’

Screenshot_18

DEN HAAG – In Europa en de VS is momenteel sprake van een “patriottistische lente”. Dat zegt PVV-leider Geert Wilders in een opiniestuk op de conservatieve website Breitbart. Wilders roept in het stuk op tot een “democratische revolutie” waarbij “de elites die onze naties te gronde hebben gericht naar huis worden gestuurd”.

Burgers zijn het zat om te zien hoe hun landen aan het verliezen zijn, aldus Wilders. Volgens de PVV-leider zien ze hoe de politieke en de media-elite hun landen aan het verzwakken zijn. Burgers willen hun nationale soevereiniteit heroveren op bovennationale organisaties zoals de Europese Unie, schrijft Wilders. Hij stelt verder dat burgers “dappere en patriottistische politici” willen en meer “directe democratie, zodat mensen diegenen kunnen corrigeren, die hen niet goed vertegenwoordigen”.

PVV normale grootte

Lees verder>>>
(h/t “danny”)
De Telegraaf

 

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in Appeasement, cultuurrelativisme, democratie, Dhimmitude, Geert Wilders, Immigratie, islam-collaboratie, Islamisering, Islamofilie, Krankzinnigheid, kwaadaardige opzet, lafheid, landverraad, Linkse christenen, Linkse Kerk, meningsdictatuur, Multiculti, Overheid, Patriottisme, political correctness, politici, praatjesmakers, PVV, Rotzakken, Socialisten, soevereiniteit, tolerantie/intolerantie, verloedering, Verzet, Volksvijandigheid, Vrijheid, Zelfbeschikking. Bookmark de permalink .

24 reacties op Wilders: ‘Patriottistische lente’

  • N.E. Derlander zegt:

   Je hoort nu pas echt hoe belachelijk de ophitsende vragen van Gesthuizen (SP), Klaver (GL), Voordewind (CU) en Pechtold (D66) tijdens het Tweede Kamerdebat destijds waren. En hoezeer de heer Wilders (PVV) ook toen het gelijk aan z’n kant had.

   Na Keulen, na de openbaring over het werkelijke aantal vluchtelingen (40%) van F. Timmermans en na de zichtbare onmacht van de EU is het gelijk van de PVV nog meer gelijk geworden. (Pechtold viel de heer Wilders nota bene aan op het gebruik van het woord gelukszoekers, nu blijken de vluchtelingen van Pechtold in meerderheid toch gelukzoekers te zijn, zal hij dit nu gaan erkennen en z’n excuses aanbieden aan de heer Wilders?). Lijkt mij onwaarschijnlijk, net als de schreeuwende Gutmenschen blijven ook Rutte II en de 138 hardnekkig wegkijken, demoniseren en monddood maken.

   De burgemeester van Geldermalsen zegt sorry. Maar hoeveel leed heeft ze inmiddels veroorzaakt, en toch is het mogelijk dat zij aanblijft. De burgemeester van Katwijk heeft de heer Wilders de slechtste politicus genoemd, terwijl hij zelf bewust informatie achterhield voor de Katwijkse bevolking, het kan blijkbaar allemaal. De burgemeester van Sliedrecht laat een gematigd criticaster t.a.v. AZC’s door de politie ophalen, om “hem tegen zichzelf te beschermen” (Yeh right). Arm Nederland.

   De heer Wilders roept nu op tot een Europese Lente, de journalist A. Karskens meent dat de ingrediënten voor een dergelijke revolutie aanwezig zijn. Dat deze in het belang van de ouderen, zieken en vrouwen maar snel mag komen.

   Like

 1. louis-portugal zegt:

  Nu nog in de volkskrant en andere MSM kranten.

  Like

 2. Guardiacivil zegt:

  Er komt een revolutie door heel Europa.

  Like

 3. delamontagne zegt:

  De Moslim- Site “Oumma” laat weten:
  “Het schrikbeeld van het néo-fascisme laat zich weer zien…………….”
  Des manifestations anti-islam se préparent à faire trembler l’Europe, le 6 février prochain
  ///////////////////
  PEGIDA roept op tot “anti-islam-demonstraties” op 6 februari in 14 Europese landen

  25/01/2016
  De moslim site “OUMMA” laat weten dat er op 6 Februari aanstaande anti-islam-demonstraties zullen worden gehouden in diverse landen, die Europa zullen laten beven;
  “Het geluid van laarzen, opgedoemd uit een duister verleden zullen opnieuw weerklinken in onze straten”.
  In Duitsland, de Republiek Tchechië, Polen, Finland, etc,etc., onder de haatdragende en neo-fascistische banieren van de Verenigingen tegen de islamisering, opgehitst door de recente Duitse problemen, zal PEGIDA van zich laten horen.
  Hun aanhangers en militanten tot “withete” woede opgejut.
  De almachtige leider Martin Konvicka, weerlegt de politiek van het opnemen van vluchtelingen door deze te betitelen als “stompzinnig en leidend tot zelfmoord en onthoudt zich er niet van om “olie-op-,t-vuur”te gooien op nationale schaal.
  Het spectakel van ,t Neo-fascisme nog niet op zo,n grote schaal eerder vertoont, waar het spook van racisme weer opnieuw opduikt in alle ernst en ditmaal tegen vluchteling-slachtoffers die moslim kunnen zijn of Europese burgers.
  Bron: Oumma

  Like

 4. carthago zegt:

  Geert is eenvoudigweg de redder des vaderlands, de grootste held die nederigland in de laatste 500 jaar heeft voortgebracht! Welke patriot evenaart de moed om met gevaar voor eigen leven veroorzaakt door een groep landverraders het avondland te redden. Zelfs het armzalige leger alhier is daar nooit toe in staat geweest.

  Like

 5. Pingback: Wilders: ‘Patriottistische lente’ – Rechtsaf doorzee

 6. Jan zegt:

  Waag het niet je eigen volk in bescherming te nemen:

  Bielefeld: 68-köpfige Bürgerwehr von Polizei-Großaufgebot eingekesselt

  Soviel zur fehlenden Personaldichte, wie es scheint, kommt es letztendlich auf die Zielgruppe an. Die Polizei ist mit einer Hundertschaft sofort da, wenn es gegen Deutsche geht, die deutsche Bürger schützen wollen, da trauen sie sich und demonstrieren die volle Härte des Systems. Wenn es gegen „Flüchtlinge“ bzw. „Illegale“ geht, dann hegt man die Vermutung, sie verstecken sich meist in ihren Autos, man sieht sie kaum und sollten sie doch auftauchen, werden Ereignisse relativiert. Aber erstaunlich, dass wegen 68 Personen so ein Aufwand betrieben wird, was an Silvester seltsamerweise nicht klappte, womit ihre Ausreden auch als Lügen enttarnt wären.

  http://www.nw.de/lokal/bielefeld/mitte/mitte/20688735_Polizei-kesselt-Rocker-Hooligans-und-Tuersteher-am-Jahnplatz-ein.html

  Like

 7. Jan zegt:

  Deutscher Biker erhält Städteverbot an Karneval wegen „Migranten“


  Das muss man sich mal auf der Zunge zergehen lassen, „Flüchtlinge“, die eigentlich gar keine „Flüchtlinge“ sind, sondern Illegale, die einfach die deutsche Grenze übertreten und dazu noch Tausende unregistriert untertauchen, ein Teil davon kriminell werden und auch noch Frauen sexuell belästigen, können sich frei bewegen, aber ein Deutscher bekommt in seinem eigenen Land ein Städteverbot, weil man glaubt, er könne Menschen mit Migrationshintergrund jagen.

  https://www.netzplanet.net/unfassbar-deutscher-biker-erhaelt-staedteverbot-an-karneval-wegen-migranten/

  Like

 8. dendieje zegt:

  Er broeit inderdaad een “democratische revolutie”. Maar die is begonnen en zal (helaas) ook eindigen achter de pc. Wel moet ik zeggen, petje af voor diegene die wel de straat op gaan. Maar het is en blijft maar een beperkt aantal. Wat Geert Wilders eigenlijk vraagt is dat wij, de burgers, opstaan, maar dan wel massaal. Kijk wat er gebeurd als er weer een “demonstratie” gehouden wordt. Die worden dan weggezet als extremisten. Maar als we met 100.000den, liefst meer, de straat opgaan, zijn we geen extremisten maar een kracht die niet opzij te zetten is. Wilders/PVV kan die revolutie niet alleen, daar heeft hij ons voor nodig.

  Like

  • Nu, welkom bij de volgende Pegida: 6 Februari om 14.00uur op de Dam in Amsterdam!
   En, weet U: Het wordt iets belangrijks, een internationaal gebeuren: Op die dag organiseren alle Pegida-afdelingen in verschillende landen tegelijkertijd manifestaties!
   Dus…..Als U werkelijk meent, wat U hier zegt, komt U óók, als het even kan!
   http://depatriotten.weebly.com/

   Like

   • BertG. zegt:

    Zullen de bus vast ook wel weer klaar staan iedere betoger als vee in te drijven voor dat kleine stukje van het Centraal Station naar de Dam.
    Stel je voor, dat ze allemaal over het Damrak de afstand lopend afleggen.
    En o wee als je niet in instapt en wel goed blijven luisteren naar oom agent natuurlijk.
    Zo laten ze zien wie hier nou eigenlijk de baas is, en het werkt ook nog.

    Zal het in andere landen ook zo gaan? Ik denk het niet.
    Maar hier zijn ze nou eenmaal wat beter afgericht en geconditioneerd om te luisteren en daar vooral niet van af te wijken, anders kom je in de problemen.
    En dat moeten we niet willen met ze alle.

    Like

   • @BertG., 10.51u.: Best mogelijk, maar om die reden niet gaan betekent: Helemáál niets bereiken!
    Dus bussen of géén bussen, gaan móeten we!
    (Morgenavond ga ik trouwens naar de informatieve borrel van het ID-Verzet in Koog Bloemwijk; ik zal eens proberen, uit te vinden, hoe ze dáár denken over dit dilemma.)
    http://depatriotten.weebly.com/

    Like

 9. dendieje zegt:

  Ik meen elk woord wat ik zeg en zal zeker van de partij zijn. En als het moet, zal ik vooraan staan.

  Like

 10. Taljaard zegt:

  Lees het volledige engelstalige artikel op Breitbart.com en vooral de comments.
  Meer dan 10 jaar heeft Wilders ernaar gestreefd om de afschuwelijke gevolgen van het mislukte multiculturele neo marxistische experiment, dat door links na de val van het Oostblok in gang is gezet, met vreedzame, democratische en politieke middelen op te lossen.
  Maar daar is het nu te laat voor.
  Willen wij voorkomen dat de grootste religie in ons land in de nabije toekomst de islam zal zijn dan rest ons niets anders dan gewapende strijd. En daar hoeven wij het initiatief niet voor te nemen, want de islamisten zullen, in samenwerking met extreem links, van ons land een onregeerbare chaos van massale rellen, aanslagen en economische sabotage maken wanneer de PVV hier ooit aan de macht zal komen. Een burgeroorlog is dan onvermijdelijk. Dat zal ook gelden voor Frankrijk wanneer Le Pen president zal worden.

  Het is een illusie om te veronderstellen dat dit proces nu nog vreedzaam zou kunnen verlopen.
  De hoofdverantwoordelijken voor deze ramp zijn niet de moslims, maar degenen die hen hier, onder het valse voorwendsel van een aards paradijs naartoe hebben gelokt.
  Voor de val van het communisme in Oost en Midden Europa was deze immigratie uit moslimlanden een ongestuurd proces. Maar vanaf het begin van de jaren `90 werd dit een bewust beleid, in gang gezet vanuit de EU, met het oogmerk om nationale staten en volken op termijn demografisch van binnenuit op te blazen.
  De niet mis te verstane waarschuwingen van de ondergang van Joegoslavie en de Libanese burgeroorlog, twee duidelijke en schrijnende voorbeelden van waar multiculturalisme in de praktijk altijd toe leidt, werden genegeerd of eenvoudigweg niet eens onderkend.
  Dit vanuit bestuurlijke arrogantie en een volstrekt misplaatst bewustzijn van morele en culturele superioriteit; alsof Joegoslavie en Libanon bewoond werden door achterlijken, waar zij zich torenhoog boven verheven voelden. Dit was natuurlijk absoluut niet het geval
  N.B. precies dezelfde houding die men ons vanuit links altijd heeft verweten.

  Niet alleen het gelijk van Wilders en Le Pen, maar helaas ook het gelijk achteraf van iemand als Slobodan Milosovic, zal naar alle waarschijnlijkheid in de niet zo verre toekomst voor bijna iedereen duidelijk blijken.
  Wij zullen overwinnen, maar het gaat bloed, leed en grote inspanningen kosten.
  En, ook in ons land, duizenden slachtoffers van wederzijds bloedig geweld, waaronder voornamelijk moslims, en een tijdelijke economische sociale collaps, waarbij grote delen van de Randstad in regelrechte oorlogsgebieden zullen veranderen.
  Met dank aan de linkse en neo liberale eurofiele machtspolitici en hun progressieve stemvee van multiculturalistische, idealistische en door de MSM misleide luchtfietsers, waarover de geschiedenis een uiterst negatief oordeel zal vellen.

  Like

 11. Lady zegt:

  Onze Eurofiele bestuurders hebben zulke grote en dikke betonnen platen voor hun hoofd daar is géén enkel gezond verstand meer doorheen te komen. Ik denk eerder nog dat ze helemaal geen verstand meer hebben maar zaagsel. Behalve der Wilders en de burgers maar daar wordt nooit naar geluisterd helaas. Vergooi de herwonnen democratie en vrijheid maar, laat de botte islam maar binnen hoor. De vrouwen lopen straks allemaal verplicht in burka. …wie dat ècht niét wil stemt in Nederland op PVV. .

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s