De islam is de grootste belediging voor het vrije Westen

Screenshot_40

(Door: Drs. E.N. Schilder)

Wereldwijd waar moslims zich vestigen, ontstaan en groeien op slag de grootste problemen met deze religie. De islam is een geloofscultuur die vindt dat hij de enige ware is en waaraan al het andere ondergeschikt behoort te zijn. Hij zal zich nooit aanpassen aan de landen waar hij welkom was (en steeds minder welkom is), want zijn enige doel is die landen te demoniseren, te overheersen en te onderwerpen aan de islamitische (sharia) wetgeving. Een wetgeving die blote lichaamsdelen (gek genoeg alleen bij vrouwen) verbiedt, maar massale verkrachtingen, kindermisbruik, geweld en onderdrukking van vrouwen en andere culturen vanzelfsprekend vindt. Sterker nog, aangerand, verkracht en in elkaar geramd worden is zelfs je eigen schuld, omdat jij je niet aan de islam wilt aanpassen.

Moslims vinden in alles een aanleiding voor wat de islam zou beledigen. Recent het kruis in de Zwitserse vlag die daarop verbrand werd, de Duitse Bierfeesten die een uiting zouden zijn voor het disrespect voor de islam, meisjes die naar hun idee onvoldoende bedekt zijn, iemand (onlangs in Engeland gebeurd) die met het kruis van Christus op straat loopt en daar door moslims wordt bedreigd en aangevallen, vandaag in Den Haag door de moslimpartij een honden verbod voor de stad Den Haag. etc. Alles lijkt een belediging voor moslims te zijn en het wordt met de dag gekker. Zij eisen dat alles naar moslimwaarden aangepast wordt. Maar zij zijn degenen die hier naartoe gekomen zijn en niet andersom.

Moslims blijken metersgrote tenen te hebben, want waar je ook gaat staan, je staat er altijd bovenop. Zo niet, dan zoeken ze net zo lang tot ze iets gevonden hebben waarmee ze hun steeds agressievere en gewelddadiger gedrag kunnen rechtvaardigen. Valt dat toch tegen, dan schermen ze per direct met verwijzingen in de richting van ‘kruisvaarders’ en ‘racisme’. Dat komt voornamelijk doordat zij als cultuur geen evolutie hebben doorgemaakt, maar zijn blijven hangen in de 7e eeuw na Christus (het ontstaan van de islam), en waar verhalen van vader op zoon gingen en waar dat nog steeds zo gaat. Zo oud is daardoor ook hun haat tegen het Westen.

De westerse evolutie en vrijheid zijn een ware klap in het gezicht van de islam en hij lijkt er in versneld tempo alles aan te willen doen om het Westen op de knieën te dwingen en de genadeslag toe te dienen. En daarbij is alles geoorloofd. Naast de dagelijkse uitingen van overmatig, maar vooral laf geweld maakt hij ook heel bewust ge- en misbruik van de humane, maar vaak kromme westerse wetgeving en de tweeledige instelling van overheden van de westerse cultuur.

Zo hebben Salafisten (de fanatieke IS-aanhang) hier het recht van vereniging en vrije meningsuiting, terwijl het evident is (met bewezen feiten en de steeds heviger wordende hedendaagse openbaringen) wat de daadwerkelijke doelstelling van deze islamitische groeperingen is. Opmerkelijk genoeg is dit totaal in tegenstelling tot het recht van sommige gemeenschappen binnen onze eigen bevolking. Het duidelijkste voorbeeld daarvan zijn de motorclubs (de omstreden MC’s) die blijkbaar niet het recht van vereniging hebben, door de overheid volledig onterecht als ‘bendes’ en ‘Outlaw Motorcycle Gangs’ worden benoemd en overal opgejaagd en gediscrimineerd worden, maar waarvan nog nooit bewezen is dat ze (letterlijk van de ene op de andere dag) allemaal crimineel zouden zijn. Dat geeft te denken.

Het westen en haar vrijheid zijn in groot gevaar! Wanneer dringt het tot het naïeve Westen door dat al die jonge moslimmannen, die zich als vluchteling voordoen en Europa overspoelen, zich hier nooit zullen en willen aanpassen maar hier de totale onderwerping aan de islam willen opeisen? Zij hebben een religieuze vrijbrief om hun ziekelijke dadendrang te rechtvaardigen, zullen hier zelf kinderen krijgen en die naar hun eigen maatstaven opvoeden en daarmee de vrijheid van voornamelijk meisjes en vrouwen volledig uitwissen. Dat is overigens al begonnen, of voelt uw vrouw of dochter zich nog steeds veilig op straat als er een groep moslimmannen staat of loopt? Het recht op zelfverdediging is ook vervallen, want als je als vrouw door een groep moslimmannen aangevallen en aangerand wordt en pepperspray gebruikt om jezelf te verdedigen, wordt jij opgepakt en bestraft wegens illegaal wapenbezit terwijl de daders niet op te sporen zijn, lees; het te veel moeite kost of kortweg verboden is door de overheid om asielzoekers en, ja ik benoem ze gewoon, de veelvuldig criminele jonge Marokkanen aan te pakken. De wereld op z’n kop! Zij komen op basis van valse beloften en/of valse intenties vrijwillig hier naartoe, eisen hier dat iedereen zich aanpast aan hun normen en waarden en zo niet dan is bedreiging, fysiek geweld en moord (zeer recent in Zweden) het antwoord. Als vrouw ben je voor hen namelijk net zoveel waard als een geit op de markt.

Ik zou het, als antwoord op alle eisen uit islamitische hoek, eens willen omdraaien: Het dragen van de door de islam voorgeschreven Khimar / boerka (bedekkende/alles bedekkende kleding voor een vrouw) is een uiting van onderdrukking door moslimmannen en daarmee een belediging voor de westerse vrijheid en ik eis dat dit in het straatbeeld verboden wordt. Het dragen van de Sarwal Qamis (jurken voor mannen) is een uiting van de intentie om te onderdrukken en daarmee een belediging voor de westerse vrijheid en cultuur en ik eis dat dit verboden wordt. Een moskee roept op tot totale onderwerping en is daarmee een belediging voor de vrije westerse cultuur en ik eis dat dit verboden wordt. Kindermisbruik en vrouwenonderdrukking/mishandeling zijn een belediging voor de westerse vrijheid en ik eis dat dit verboden wordt (dat is het ook, maar moslims kunnen er hier blijkbaar niet op aangepakt worden [want dat hoort bij hun cultuur?] en die moet gerespecteerd worden). Eerwraak (je zult de pech hebben niet als jongen geboren te zijn) is de puurste vorm van minachting en onderdrukking en gebaseerd op de meest achterlijke, mensonterende gronden. Een regelrechte belediging voor de westerse cultuur en ik eis dat dit verboden wordt.

Dat moslims het houden van huisdieren en varkens onrein vinden maar hier wel, en bewust, op eeuwenlang door varkens verontreinigde grond komen leven, moeten ze zelf weten (het is op z’n minst opmerkelijk te noemen), maar alle openbare uitingen van de islam in Europa, en dat eis ik, zouden verboden moeten worden, want zij zijn een belediging voor de westerse vrijheid. Daarbij zou elke Nederlander per direct een hond als huisdier moeten nemen. Dat is, mijns inziens, de enige manier om korte metten te maken met deze allesoverheersende, agressieve religie die zelf niets en niemand respecteert maar wel alle respect voor de islam eist. Als je hier wilt leven, pas je je maar aan en als het je niet aanstaat moet je daar gaan wonen waar het zo is zoals je dat belieft, of om met de woorden van dhr. Aboutaleb te spreken, rot hier dan op!

Door:
Drs. E.N. Schilder
(voor www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Religie van de vrede", Barbarisme, Islam, Westen. Bookmark de permalink .

29 reacties op De islam is de grootste belediging voor het vrije Westen

 1. Jan Wandelaar zegt:

  ++

  Meseret Bahlbi, heeft Mirjam van Reisen vandaag voor de rechter gedaagd.

  http://www.rtlnieuws.nl/nieuws/binnenland/mirjam-wordt-bedreigd-door-het-eritrese-regime-ik-werd-laatst-nog-achtervolgd

  een tolk die gelieerd is aan de partij waar jij net voor bent gevlucht.

  https://www.oneworld.nl/wereld/immigratiedienst-onderzoekt-integriteit-eritrese-tolken

  Hoe kan dat Meseret Bahlbi een verblijfsvergunning heeft gekregen?

  +++

  Like

 2. M.A.L. Sion zegt:

  GAoede suggestie. Neem allemaal een hond. Een hond in huis verhoogt de gezelligheid. Het stimuleert het maken van een wandeling maar bovenal het irriteert moslims,
  malsion@orange.fr – Aanspreekpunt De Patriotten – http://depatriotten.weebly.com

  Like

  • Joshua zegt:

   Je zou moordneigingen krijgen als je zo’n typhuslijer zo bezig ziet, wat een cultuur verrijking hebben de regeringen hiermee binnen gehaald, walgelijk

   Like

 3. rightie zegt:

  Hou eens op met islam een religie te noemen. Het is geen religie maar een ideologie. Een duivelsideologie.

  Like

 4. Henk.V zegt:

  Met dit artikel stem ik volmondig in!

  Like

 5. Pingback: De islam is de grootste belediging voor het vrije Westen – Rechtsaf doorzee

 6. Eh…..Drs. E. N. Schilder: Mooi gesproken en ik stem er geheel mee in, behoudens het slot van uw betoog. Bijzonder jammer, dat die fout er op de valreep nog even in moest sluipen!
  Maar wat ik U vriendelijk verzoeken mag: Verkijkt U zich altublieft niet op de “Heer” Aboutaleb en neemt U diens uitspraken niet als richtsnoer: De man is gewoon praktiserend moslim, net als àlle moslims en islam=islam, weet U wel. Daarnaast breng ik U óók nog in herinnering, dat hij een man-met-twee-paspoorten is, die het verdómt om daar verandering in te brengen.
  U trapt weer in dezelfde valkuil als , nog steeds, zovelen en ik vraag U met klem, om daar iets alerter op te zijn: Dat ís geen figuur, wiens woord men, zeker in dit verband, als leidraad neemt; Een wolf in schaapskleren is dat niet waard.
  http://depatriotten.weebly.com/

  Like

  • laura van der storm zegt:

   Prachtig die puntjes op de i…..Goed verhaal van Drs. Schilder, maar kwalijk dat hij de heer Aboutaleb niet door heeft. Theresa Geissler …chapeau!

   Like

   • E.N. Schilder zegt:

    @Theresa en Laura; Ik heb de heer Aboutaleb door als geen ander. Dit was een puur tactische overweging. 😉 M.v.g. E.N. Schilder

    Like

 7. Duchesne zegt:

  “Sic paecem, sic parabellum” ……voor moslims is het aardig zijn van niet moslims een vorm van zwakheid en men zal meer eisen, en blijven nemen tot er weerstand is, dan zal men kijken hoe sterk die weerstand is…..,
  Als een meisje die zichzelf verdedigd word beboet voor het bezit van en middel om zichzelf te verdedigen dan is de politie ziek dat ze het opschrijven, en de wet waanzinnig dat men het mens zijn aan een persoon ontkent…..en het wel aan anderen aanbied.
  Als politieagenten in Zeden die een kinderverkrachting moeten stoppen en een kind moeten redden op de vlucht slaan voor een groep is er geen politie meer, enkel lieden gekleed in een uniform en in het bezit van een wapen betaald door de staat. Maar diezelfde staat houd op dat punt op met bestaansrecht te hebben, er is geen staat meer.
  In Nederland is politebescherming ook relatief, het ligt eraan wie je bent. Terwijl de burger nog d cl invliegt voor het bezit van een katapult word een prinsesje op school begeleid door gewapende lijfwachten…..lopen ministers met hordes gewapende lieden om zich heen over straat maar allen roepen dat de staat de veiligheid bewaakt. Welke wereld is het waar hun in leven?
  Het kan eenvoudig niet!

  Een korte rekensom leert dat er 60.000 politiemensen zijn waarvan 52.000 op straat zouden rondzwerven…..10% is gemiddeld ziek en dus thuis, en verdeel je een werkweek in 3x 8 uren en een weekeind van 48 uur dan moet je die 52.000 agenten dus min 10% doen, is 46.800 en delen door 4, kom je op 11.700 agenten op de weg in heel Nederland op ieder moment van de dag. Klinkt veel, maar met een voetbal wedstrijd of twee drie en dan het aantal dat op een zaak zitga je al snel naar de 8000 die nog over blijven. Die hangen dus rond in de donutshop of zijn druk aan het werk met wat ze dan allemaal doen. 8000 die terroristen wegjagen, massaverkrachtingen voorkomen en ondertussen het flitsapparaat bedienen.
  Ze hebben straks 450 mp5 machinepistolen, dus er zijn 112 van die dingen permanent op straat. ( en eentje is permanent kapot)
  Niet dat het iets helpt tegen een AK, maar het is dan ook meer voor bewaking van personen zoals ministers etc en gebouwen. Van die 8000 agenten op straat zit er permanent een 1500 op een bewakingslokatie, dus er zijn er nog 6.500 in het spel, verdeeld over heel Nederland. Die hebben geen mp5 en komen bij geweldsdelicten ongeveer 20 minuten na de melding, zelfs als het hoofdbureau drie minuten lopen is…..(eindhoven, kruisstraat, juwelier,5e keer overvallen)
  Kortom, er komen per anderhalve dag alleenal in Griekenland evenveel mogelijke terroristen of gewoon rapefugees zonder paspoort de EU in als wij actieve agenten hebben……

  Hoezo veilgheid? En terwijl vele landen hun burgers het recht op zelfbescherming geven, soms zelfs in de grondwet hebben verankerd (Zwitserland, Luxemburg, Andorra, Oostenrijk, Tsjechie, Bulgarije, Spanje, Portugal, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Engeland sinds kort niet meer, etc.)

  Politie was in het verleden niet opgewassen tegen Marrokaanse, Turkse, Chinese, Afghaanse, Italiaanse, Albanese of Tamil maffia, een van de redenen dat men vooral achter in het oog springende motorclubs aanging. Er is geen Surinaamse of Antilliaanse maffia, voor het geval iemand dat mocht denken. Maar wel nog Russische, Oekrainse, Poolse, Roemeense of Bulgaarse maffia, kortom, het zit hier vol met groepen waar politie liever niet mee afspreekt. Dus houd men zich bezig met de autochtone burger, liefst een die herkenbaar is en toevallig is een mc dat.
  Voelt u zich veiliger en vrij als mens op een feestje met politie agenten, met een 1%mc motorbende (bnde als er geen organisatie is) of op het station van Keulen met een massa dronken Moslims…….
  Kiest u voor de middelste optie dan is het misschien een idee zelf eens iets op te zetten qua volks of vrienden groep, daarvoor heb je slechts een gemeenschappelijk doel nodig……is overleven een goed motief!
  Kiest u voor het laatste dan hoop ik dat u veel vrienden heeft met een mp5 die NIET bij de poltie van Zweden zitten, en kiest u voor het eerste dan zult u het stukje van vrij mens zijn moeten opgeven, dat heeft men op dat eerste feestje ook gedaan, in ruil voor een maandelijkse betaling en een aflaat voor de te begane zonden in dienst van een groter geheel.

  Vroeger was lijfeigene worden een oplosssing om je famillie voor een hongerdood te behoeden door jezelf ceremoneel te verbinden aan een heer, die dan de echte zorg van het gezin over nam. ” Wiens brood men eet, wiens woord men spreekt”

  700 jaar later dus nog steeds actueel, en ik maar denken dat er zoaiets als evolutie plaatsvond….

  Like

 8. Feniks zegt:

  Inderdaad.
  ik voel mij nl. ONGELOFELIJK BELEDIGD als ik in het dagelijks leven vrouwen tegenkom met zo’n hoofddoek.
  SERIEUS ONGELOFELIJK BELEDIGD.
  Met name die hoofddoek en lange jurken van mannen met baarden ( ook zo’n signaal) betekenen voor mij een totale minachting van MIJN Westerse waarden.
  Persoonlijk kan ik het niet anders zien als een statement tegen westerse verwovenheden.
  Als ik dat in mijn dagelijks leven ervaar voel ik mij dus ONGELOFELIJK BELEDIGD.
  DAT is voor mij een teken dat diegenen die zich ZO wensen te profileren als enige oogmerk provocatie in zin hebben.
  Anders kan ik het op dit moment gewoon niet duiden.

  Laten we het dus maar eens niet hebben over waar moslims zich door beledigd voelen maar door waar IK/WIJ Nederlanders/ Europeanen zich DIEP BELEDIGD door voelen!

  Ik voel mij uitermate beledigd.
  20 jaar geleden werd ik al beledigd in mijn huidige woonplaats door allochtonen…ook mijn kinderen werden door hen belaagd.

  Helaas voor hen zijn mijn kinderen bekend met judo en karate en toen ze werden belaagd hebben de belagers moeten ervaren hoe dat in de praktijk voelde.
  Daar bleef het niet bij, ook ik kreeg ermee te maken, maar ja ik had een hond bij me die ook een situatie kon beoordelen. Geen agressieve hond, maar wel eentje die een situatie inschat en er ook volkomen terecht naar handelde, dank jewel mijn eerlijke en lieve hond, ik mis je.

  Kortom er komt hier weer zo’n eerlijke en verstandige hond.
  Maar wat mijn punt is,,, ik voel mij als vrouw ONGELOFELIJK BELEDIGD door een ideologische politieke overtuiging als de Islam.

  Islam is in mijn ogen zeeer discriminerend en uitermate vrouw-onvriendelijk.
  De eerste die het tegegestelde kan bewijzen hoor ik graag.

  Waar ik nog meer misselijk van word zijn de politici die er eindeloos blablabla bla over debatteren EN het hebben over “vluchtelIngen”.
  Het woord alleen al is in betekenis ZO gedevalueerd.. Het gaat niet over vluchtelIngen maar over economische MIGRANTEN.
  Zo die is eruit..
  Wij/ De regering heeft te maken met (grotendeels) illegale migranten en die hebben geen recht om hier te zijn.
  Wij, het nederlandse volk mogen eisen dat verdragen zoals Dublin/Schengen worden toegepast!

  Like

 9. C.A.Barstow zegt:

  Kort gezegd, de islam is een volkomen achterlijke ideologie, deze ideologie draagt alles in zich om van een mens een zwakzinnige moordenaar te maken.
  Willen wij onze joods/christelijke identiteit, onze westerse normen en waarden, onze cultuur, onze vrouwen en kinderen, onze spullen en alles wat ons lief is behouden dan zullen wij allemaal deze vervloekte, onverdraagzame, moordlustige, barbaarse, haatdragende woestijn ideologie moeten bestrijden met alle middelen die ons ter beschikking staan.
  Oog om oog Tand om tand.

  Like

 10. Mirjam zegt:

  Bravo! Precies zo als het is en ik ben het er helemaal mee eens.

  Like

 11. elisah zegt:

  Goed zo, heel duidelijk en helemaal waar.

  Like

 12. Frans de Wit zegt:

  Doet me echt denken aan de voortplanting van konijnen, alleen die vergelijking gaat op, voor de rest vergelijk ik ze met bloeddorstige hyena’s

  Like

 13. Roni zegt:

  Jaren geleden zeiden mijn senior-cursisten al dat Nederland een dictator nodig heeft.
  De Sekte van Satan eruit met al hun sympathisanten en de doodzwijgers.

  Like

 14. jungleelephant zegt:

  Ik onderschrijf uw eisen volledig,voor de volle 100%!Waar kunnen wij ze deponeren?En ik heb 2 honden!Bang ben ik niet en buigen zal ik nooit!

  Like

 15. Avidia zegt:

  Wie heeft ooit toegestaan dat moslims hier konden binnen komen, en waarom??? Dat moeten we uitzoeken en de bevoegden daartoe bestraffen, het is de grootste misdaad tegen onze bevolking!.

  Like

 16. Avidia zegt:

  Trouwens op Ned 1 gaat het over multiculti wie daarover verantwoordelijk is , het blijft wazig, ja, ned ! PFFF

  Like

 17. Guardiacivil zegt:

  Daarom moet alles wat met de koran te maken heeft weg, weg, weg uit onze samenleving.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s