Denemarken en Oostenrijk verscherpen asielwetten

Screenshot_30

(Vertaling: E.J. Bron)

Zowel Denemarken als Oostenrijk verscherpen met het oog op de aanhoudende “vluchtelingen”crisis hun asielwetten. Inmiddels behoren de beide landen vermoedelijk tot de strengste landen in Europa wat betreft het asielwezen.

Contra magazine

Het Deense parlement heeft dinsdag een duidelijke verscherping van de asielwetgeving aangenomen. De nieuwe regels voorzien er o.a. in dat in het vervolg van “vluchtelingen” contant geld en sieraden met een waarde boven de 10.000 Kronen (ongeveer € 1.340,-) zullen worden afgenomen om zodoende hun onderbrenging mede te financieren. Hiervan uitgesloten zijn voorwerpen van grote persoonlijke waarde zoals trouwringen.

Bovendien wordt de duur van de verblijfsvergunningen verlaagd en de gezinshereniging moeilijker gemaakt. Zo mogen “vluchtelingen” die in hun thuisland niet persoonlijk bedreigd worden pas na drie jaar een verzoek indienen tot gezinshereniging. De reiskosten moeten de “vluchtelingen” zelf betalen. Het verscherpen van de asielwetten was voor het besluit al op kritiek gestuit.

Intussen kopt de Oostenrijkse “Tageszeitung” met betrekking tot de Alpenrepubliek met: “Nieuwe asielwetgeving: een van de scherpste in Europa.” Want de ministerraad van Oostenrijk heeft vandaag “Tijdelijk asiel” en beperkingen bij de gezinshereniging besloten. Voor de “asielzoekers” geldt in het vervolg een zwaardere verplichting om zich in Oostenrijk te integreren.

Daarmee reageert de sociaaldemocratische/christendemocratische regering op de omslaande stemming in het land, die steeds opnieuw zorgt voor records voor de oppositionele FPÖ in de peilingen. De “vluchtelingen”crisis, die ook gepaard gaat met steeds nieuwe records aan asielaanvragen, leidt nu tot een koerswijziging van de regerende partijen.

Bron:
www.contra-magazin.com

Vertaald uit het Duits door:
E.J. Bron
(www.ejbron.wordpress.com)

Over E.J. Bron

www.ejbron.wordpress.com
Dit bericht werd geplaatst in "Vluchtelingen", Allochtonen, asielwaanzin, Denemarken, gezond realisme, Illegalen, Immigratie, Oostenrijk. Bookmark de permalink .

27 reacties op Denemarken en Oostenrijk verscherpen asielwetten

 1. Guardiacivil zegt:

  Nee tegen Brussel en tegen Merkel, dat andere landen volgen met strenger optreden tegen de imigratiestroom.

  Like

 2. Japio zegt:

  Zo moeilijk is het allemaal niet. PLEUR DIE GRENZEN DICHT stelletje NSBers. De islam hekelt westerse normen en waarden en wetten. Ze gaan NOOIT intergreren, ze hebben hun eigen barbaarse wetten. Het wordt echt een onhoudbare graftakkenzooi in Europa.

  Like

 3. Edjan zegt:

  De vlaggen van Zwitserland en Denemarken deugen niet. Onze lichtgetinte en donkergetinte medemensen ervaren de kruisen in deze vlaggen als kwetsend vanuit hun andere en unieke geloofservaring. Het roer moet om en deze nodeloos kwetsende uitingen van blanke superioriteitsgevoelens dienen onverwijld aangepast te worden!

  Komaan, met een beetje oefening kan iedereen politiek correct schrijven. (/sarc)

  Like

 4. Pingback: Denemarken en Oostenrijk verscherpen asielwetten – Rechtsaf doorzee

 5. Cathja zegt:

  Deze richting zullen alle lidstaten uit moeten, willen we de migrantenstroom op termijn kunnen verlagen en stoppen. En laat ze maar dokken voor hun verblijf in Europa. Ook hier gaat alleen de zon voor niets op.
  Ik hoop dat andere landen ook hun asielwetten aanscherpen, zodat er een krachtig geluid richting Brussel gaat. We laten ons door die lui daar niet de les voorschrijven. Wat dat betreft hebben landen zoals Hongarije en Tsjechië goed voorwerk gedaan. Het werkt! Het is mooi rustig daar.

  Nu bij ons nog.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   Kale clown!
   Weg met deze arrogante droplul die geen fatsoen heeft.
   Geen wonder dat hij innig bevriend is met Verhofstad! Nog zo’n varken!!!
   De Belgen kunnen trots zijn op hun zogenaamde politici!!!!

   Like

 6. carthago zegt:

  Er is in de Eussr nog een klein beetje hoop bij het lezen van dit bericht.Belangrijker nog is dat de aanstichters van de europeesche verkrachting, Mergel en Rutte, eerst van het toneel af moeten.

  Like

 7. Luchtpint zegt:

  Min of meer OT :

  Deze middag geconstateerd dat “Waarover men niet spreekt” van Wim Van Rooy op nr. 8 staat in de top tien van non-fictie boeken van de Standaard Boekhandel ! (d.w.z. in een filiaal van de winkelketen zelf)

  Zie ook http://www.standaardboekhandel.be/home.action naast Top Tien non-fictie.

  Like

  • paulzwueste zegt:

   “Waarover men niet spreekt.”

   Vuile hypocrieten!!!!
   Wij doen zogenaamd alles voor geld?…
   Nou die Belgen zijn nog 10 X erger! In heel België was geen uitgeverij te vinden die dit prachtig en voor de islam totaal vernietigend werk wilde uitgeven!
   Heer Van Rooy is daarom naar Nederland getrokken en daar werd het natuurlijk WEL uitgegeven.
   Maar nu de De Standaard (een van de grootste uitgeverijen van Vlaanderen, zo niet de grootste!…) heeft gemerkt dat het een succes-story is, wil ze er wel geld aan verdienen! Wat ’n smeerlappen.

   Like

   • Cathja zegt:

    Mee eens, Paul!

    Like

   • Luchtpint zegt:

    Niet aan te doen, aan dat soort hypocrisie. Anderzijds, als je verkoopscijfers kan beschouwen als een objectieve graadmeter voor de populariteit van een boek dat bij één en dezelfde keten wordt gekocht, dan is plaats 8/10 in hun eigen top 10 geen slechte zaak voor de naambekendheid van Van Rooy. Trouwens, het valt mij op dat ik in mijn gemeente de exemplaren van dit boek nog steeds zie liggen in de betreffende filialen, plus ook in andere boekenwinkels, dus valt het eigenlijk nog mee met de “censuur”. Heb het trouwens een paar maanden geleden zelf gekocht in alle openbaarheid in een andere zaak. (en dus niet min of meer “anoniem” via internet)

    Zit ik te denken: zo’n slechte zaak kan het niet zijn, als een Politiek Incorrect boek de mainstream markt penetreert hoe dan ook, en zeker niet omdat het ruim gekocht wordt. Het bewijst volgens mij minstens dat mensen die het kopen er weet van hebben. (waarschijnlijk dan nog via internet, stel je voor) En nog relevanter: in de Standaard Boekhandel Top tien zijn gemiddeld 8/10 boeken in de non-fictie KOOKBOEKEN, of het scheelt niet veel ! Ik noem zoiets dus een redelijk geslaagd succes.

    Dus zit ik mij af te vragen of het wel echt een slechte zaak is. Het kan alleen maar een goeie zaak zijn dat Van Rooy’s boodschap wel concreet over komt bij mensen.

    Like

   • paulzwueste zegt:

    Die valse ondemocratische schijnheilige sencuur MOET natuurlijk!!!
    Daarna gaan we lekker omzet maken met datgene wat we eerst verboden hebben…
    De smeerlappen!
    Natuurlijk is het leuk en goed dat Van Rooy’s boek zo goed wordt verkocht en via zo veel mogelijk kanalen, maar als je hier goed over nadenkt moet je vaststellen dat de links georiënteerde gutmenschen wel heel erg ontzettend vals en gemeen zijn.

    Like

 8. Jan zegt:

  Girl fights back against man who ‘sexually assaulted her in street’ – now SHE faces jail

  A TEENAGE girl could be jailed after she allegedly fought back against a man who tried pulling down her trousers.
  The 17-year-old was allegedly molested by a man who spoke English before she hit him in the face with pepper spray.

  But, because the use of the substance is illegal in Denmark, the teenager could face a fine or even three months in jail if charges are pressed under the country’s weapons act.

  Local police spokesman Knud Kirsten said: “It is illegal to be in possession of and/or using a pepper spray, so she will probably [be] charged.”
  ..
  http://www.express.co.uk/news/world/638369/Girl-fights-back-man-who-sexually-assaulted-her-in-Denmark-street-faces-jail

  Like

 9. Jan zegt:

  Muslims in Denmark caught with illegal machine guns: “Fuck all Danes. We will kill all and go to jihad. We are lethal to the West. Fuck Jews.”

  This was the message from a 25-year-old Danish law students to his friend in a text message in the spring of 2015.

  The message was sent a few days before the two friends with two other friends went to Malmo, Sweden, and according to police, bought two Scorpion machine guns and ammunition. …

  …during the presentation today it emerged that at two of the accused’s residence in Copenhagen is found material of a religious nature. Including various religious scriptures from Hitz but tahrir.

  During the police search of the four accused’s home, they also found walkie-talkies, six pairs of gloves and six charged phones including SIM card, which was ready for use.”
  http://10news.dk/?p=2256

  Like

 10. Republikein zegt:

  Tegenstrijdige berichtgeving.
  De brongever, niet onze Bron, begrijpt het niet goed.

  Like

 11. Jan zegt:

  Steiermark wil dat leerlingen verplicht worden Duits te spreken tijdens de pauze. Bolsjewieken steigeren.

  Steiermark will Deutsch-Pflicht im Pausenhof einführen


  Die Idee: Per Landesschulgesetz sollen Schüler in die Pflicht genommen werden, immer und überall Deutsch zu sprechen. Hintergrund ist, dass sich Flüchtlingskinder schnellstmöglich in deutscher Sprache verständigen können, so Meixner gegenüber der “Kleinen Zeitung”.

  Der Ring Freiheitlicher Jugendlicher begrüßt den Vorstoß, weil damit das Zusammengehörigkeitsgefühl gestärkt würde.

  Die rote Vize-Präsidentin im Landesschulrat, Alexia Getzinger, hält die Pläne “für einen völligen Blödsinn”, zumal dies auch sehr schwer kontrolliert werden könne. Kritik an der “Deutsch-Pflicht” kommt auch von der steirischen Bildungslandesrätin Ursula Lackner (SPÖ):

  “Kindern ihre Familiensprache zu verbieten, richtet einen enormen Schaden an, denn nur, wenn ich meine Erstsprache beherrsche und pflege, kann ich eine andere Sprache lernen.”

  Die Grünen sehen in einem “Sprachverbot das genaue Gegenteil von Integration”.

  http://www.heute.at/news/oesterreich/Steiermark-will-Deutsch-Pflicht-im-Pausenhof-einfuehren;art23655,1253956

  Like

 12. Jan zegt:

  Bewaffneter im Disneyland Paris verhaftet


  Bei einer routinemäßigen Kontrolle fanden Sicherheitsleute im Gepäck des Mannes zwei Handfeuerwaffen. Der 28-Jährige ließ sich widerstandslos festnehmen. Es gab keine Verletzten. Der Mann sei zuvor weder auffällig noch amtsbekannt gewesen. Er stehe auch auf keiner Liste von Terrorverdächtigen der Geheimdienste, hieß es von Seiten der Polizei.

  Manche französische Medien berichteten davon, dass der Mann auch Munition sowie einen Koran bei sich trug. Die Polizei hat dies jedoch nicht bestätigt.

  http://www.heute.at/news/welt/Bewaffneter-im-Disneyland-Paris-verhaftet;art23661,1254011

  Like

 13. Jan zegt:

  “Flüchtlinge” in Salzburg sollen Terrorhelfer von Paris sein

  Jene zwei Flüchtlinge, die vor wenigen Tagen in Salzburg verhaftet wurden, sollen sich nur als Flüchtlinge ausgegeben haben und könnten tatsächlich in Zusammenhang mit den Terroristen stehen, die für die Bluttaten in Paris im November 2015 mit 130 Toten stehen. Die beiden Franzosen wurden im Salzburger Transitquartier für Asylsuchende festgenommen. Aufgrund der Brisanz der Causa haben die Behörden sie zur Verschlusssache erklärt.
  ….
  http://www.heute.at/news/oesterreich/Fluechtlinge-in-Salzburg-sollen-Terrorhelfer-von-Paris-sein;art23655,1243715

  Like

 14. Jan zegt:

  Festgehalten und zwischen die Beine gegriffen: Wieder sexuelle Belästigung durch Ausländer

  In Kremsmünster (Oberösterreich wurde eine 25-jährige Spaziergängerin Opfer eines sexuellen Übergriffs. In Salzburg wurde eine 21-Jährige von jungen, männlichen Asylwerbern „betastet“, wie die Austria Presse Agentur in geradezu höhnischem Vokabular berichtet. Die mutmaßliche Täter: afrikanische Zuwanderer.

  In ganz Österreich hagelt es in letzter Zeit Anzeigen wegen sexueller Belästigungen, die zumeist von einem ausländischen Personenkreis begangen werden.

  https://www.unzensuriert.at/content/0019899-Festgehalten-und-zwischen-die-Beine-gegriffen-Wieder-sexuelle-Belaestigung-durch

  Like

 15. Jan zegt:

  Nog geen decennium terug en interessant te horen hoe naïef:

  Liebe muslimische Jugend Österreichs

  Like

 16. Jan zegt:

  Susanne Winter: Urteil wegen Verhetzung bestätigt

  Die FPÖ-Politikerin ist mit ihrer Berufung gescheitert. Sie muss 24.000 Euro Strafe bezahlen, weil sie unter anderem den Propheten Mohammed als Kinderschänder bezeichnet hat. Es gibt keine weiteren Rechtsmittel.

  Die Berufung gegen das Urteil im Fall Susanne Winter ist am Mittwoch gescheitert. Die FPÖ-Politikerin hatte im Grazer Gemeinderatswahlkampf 2008 unter anderem den Propheten Mohammed als “Kinderschänder im heutigen Rechtsverständnis” bezeichnet, der den Koran im Rahmen epileptischer Anfälle geschrieben habe. Außerdem sprach sie von einem “Einwanderungs-Tsunami”. Sie wurde deshalb im Jänner 2009 wegen Herabwürdigung religiöser Lehren und Verhetzung zu drei Monaten bedingter Haft und 24.000 Euro Geldstrafe verurteilt.
  ..
  http://diepresse.com/home/politik/innenpolitik/488095/Susanne-Winter_Urteil-wegen-Verhetzung-bestaetigt

  Zij heeft gelijk en Oostenrijk heeft een fascistische regering

  Like

 17. Edjan zegt:

  Jan, klopt, Oostenrijk heeft een fascistische regering die haar eigen volk wil afschaffen.

  Like

 18. Jan zegt:

  Keine Wartezeit für Flüchtlinge
  Überfüllte Spitals-Ambulanzen: Asylwerber werden vorgereiht, damit begleitende Dolmetscher nicht so lange warten müssen. Patienten protestieren.
  http://kurier.at/chronik/ueberfuellte-spitals-ambulanzen-keine-wartezeit-fuer-fluechtlinge/179.443.940

  Flüchtlinge drohten Stiefmutter mit Tod
  Für zwei junge Männer haben am Samstagnachmittag in Deutsch Tschantschendorf (Bezirk Güssing) die Handschellen geklickt. Die 1994 und 1998 geborenen Verdächtigen sollen in einer Unterkunft für Asylwerber ihre 43-jährige Stiefmutter geschlagen und mit dem Umbringen bedroht haben. Eine Wegweisung der Polizei ignorierten sie. Außerdem verletzten sie einen Beamten, berichtete die Exekutive.

  http://www.österreich.at/chronik/Fluechtlinge-drohten-Stiefmutter-mit-Tod/223206246

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s